10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από pilotos »

Δε θέλω να σε μειώσω, ούτε εσένα ούτε κανέναν. Συγγνώμη αν το εξελαβες έτσι.
Τα νεύρα είναι ακόμα τεντωμένα
Εικόνα
SM-G920F
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μάλιστα. Δηλαδή τώρα κλαίει και τρώει κλωτσίδι και δεν παίρνει πάσες κλπ. Και σε 4 ματς βασικός ζήτημα να έχει κάνει 3 τελικές. Χτες αυτήν τη ούλια που γύρναγε σαν ανεμόμυλος τι ήταν? Λάθος πάσα? Έλλειψη ρυθμού? 'Αντε, βρείτε μια δικαιολογία να πείτε. Εγώ ξέρω ότι αν έκανε ο Μυστακίδης ή ο Πέλκας τέτοιο τσαφ θα τους τελειώνατε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλά,ο Πέλκας ήταν ο καλύτερος αμυντικός της γριάς,δεν πέσαμε και να τον φάμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μέτριος.
Για Μπερμπάτωφ, κακός.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ελπίζω, μετά τα τελευταία 2-3 ματς τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε με το μύθο του "παιχταρά που τον καταστρέφει ο προπονητής που δεν τον βάζει παρά μόνο 20λεπτα ή δεν τον βάζει στη φυσική του θέση".
Δυστυχώς τόσο μπορεί, δεν τον κρατάν τα πόδια του, πως να το πούμε αλλιώς... Τρίτη θλάση σε 6 μήνες, σε όσα ματς έπαιξε περπατούσε, κούτσαινε και έπιανε τις γάμπες και τα γόνατα του και εδώ ούρλιαζαν κάποιοι γιατί δεν τον βάζει.

Αν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βλέπαμε άλλα, αλλά τώρα όλα είναι να 'χαμε να λέγαμε και φθηνές δικαιολογίες για έναν ακριβό παίκτη. Τρώει ξύλο, δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα κλπ.

"Καταστρέψαμε τον παιχταρά". Δεν τον καταστρέψαμε εμείς, κατεστραμμένος ήρθε και μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ιβάν και ο ίδιος ο παίκτης. Γιατί όταν στα 35 σου πας σε μια ομάδα 2 Σεπτεμβρίου τι περιμένεις; Ας φρόντιζε είτε να προπονείται εντατικά για να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση είτε να συμφωνούσε νωρίτερα το καλοκαίρι (με όποια ομάδα). Για τον Ιβάν τα γνωστά.

Φυσικά και αν η ομάδα ήταν πλήρης και είχαμε άκρα Γκάρι-Μακ και Κωνσταντινίδη μπακ και το Χαρίση γερό και μπακ απ Ζάιρο, θα τροφοδοτούνταν περισσότερο και σωστότερα. Αλλά θλάση πάλι θα πάθαινε. Και τον παιχταρά των 2εκ το χρόνο τον θέλω για τα δύσκολα. Για τα εύκολα έχω και Κλάους, μια χαρά παστελώνει "όταν τροφοδοτείται σωστά".
Κρίμα γιατί δε νομίζω ότι υπήρχε ΠΑΟΚτσής που να μην ήθελε/ήλπιζε να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

δικαιώθηκε πανηγυρικά ο τουντορας, ελπίζω και η διοίκηση να το έχει εμπεδώσει ότι το παλικαρι ΔΕΝ, και να αφήσει τον τουντορα να βάζει οποιον γουστάρει. πλέον υπάρχουν 2 επιλογές η θα προσπαθήσουμε να αναστήσουμε τον ΠΑΟΚ, η τον berba .

κάποιοι ,παρόλο που πήγαμε μάρτιο ακόμα στηρίζουν το σενάριο 2 :shock:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν είναι και δικό μας παιδί άλλωστε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εγώ στο είπα. Σαλμον γύρνα πίσω
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Είναι που όλη η ομάδα πετάει φωτιές και την φρενάρει ο Μπερμπάτοφ μάλλον.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δυστυχώς είναι κακός για την ποιοτητα του,και χαλάει και προσπάθειες άλλων με την γριά αντί να πάρουμε 6 βαθμούς πήραμε 1 με σημαντική ευθύνη του μπερμπα ελπίζω να βελτιωθεί

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

anekfrastos έγραψε:Ελπίζω, μετά τα τελευταία 2-3 ματς τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε με το μύθο του "παιχταρά που τον καταστρέφει ο προπονητής που δεν τον βάζει παρά μόνο 20λεπτα ή δεν τον βάζει στη φυσική του θέση".
Δυστυχώς τόσο μπορεί, δεν τον κρατάν τα πόδια του, πως να το πούμε αλλιώς... Τρίτη θλάση σε 6 μήνες, σε όσα ματς έπαιξε περπατούσε, κούτσαινε και έπιανε τις γάμπες και τα γόνατα του και εδώ ούρλιαζαν κάποιοι γιατί δεν τον βάζει.

Αν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βλέπαμε άλλα, αλλά τώρα όλα είναι να 'χαμε να λέγαμε και φθηνές δικαιολογίες για έναν ακριβό παίκτη. Τρώει ξύλο, δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα κλπ.

"Καταστρέψαμε τον παιχταρά". Δεν τον καταστρέψαμε εμείς, κατεστραμμένος ήρθε και μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ιβάν και ο ίδιος ο παίκτης. Γιατί όταν στα 35 σου πας σε μια ομάδα 2 Σεπτεμβρίου τι περιμένεις; Ας φρόντιζε είτε να προπονείται εντατικά για να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση είτε να συμφωνούσε νωρίτερα το καλοκαίρι (με όποια ομάδα). Για τον Ιβάν τα γνωστά.

Φυσικά και αν η ομάδα ήταν πλήρης και είχαμε άκρα Γκάρι-Μακ και Κωνσταντινίδη μπακ και το Χαρίση γερό και μπακ απ Ζάιρο, θα τροφοδοτούνταν περισσότερο και σωστότερα. Αλλά θλάση πάλι θα πάθαινε. Και τον παιχταρά των 2εκ το χρόνο τον θέλω για τα δύσκολα. Για τα εύκολα έχω και Κλάους, μια χαρά παστελώνει "όταν τροφοδοτείται σωστά".
Κρίμα γιατί δε νομίζω ότι υπήρχε ΠΑΟΚτσής που να μην ήθελε/ήλπιζε να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα.

Χθες έπαιξε ως αλλαγή κι ο Χαρίσης, o οποίος στις 24 Ιανουαρίου έπαθε την 4η φετινή του θλάση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και πριν βρει ρυθμό προπονησεων, μπήκε να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παλαίμαχος και ο Χαρίσης.Και ο Λέοβατς.Και ο Ροντρίγκεζ.Και οι υπόλοιποι 25 που έχουν πάθει θλάση.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

τσιριγώτης έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Ελπίζω, μετά τα τελευταία 2-3 ματς τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε με το μύθο του "παιχταρά που τον καταστρέφει ο προπονητής που δεν τον βάζει παρά μόνο 20λεπτα ή δεν τον βάζει στη φυσική του θέση".

Χθες έπαιξε ως αλλαγή κι ο Χαρίσης, o οποίος στις 24 Ιανουαρίου έπαθε την 4η φετινή του θλάση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και πριν βρει ρυθμό προπονησεων, μπήκε να παίξει.
Ένας 20χρονος έχει τον ίδιο χρόνο αποθεραπείας με έναν 35χρονο;
Για να τον έβαλαν να παίξει λες να μην εκτίμησαν την κατάσταση του και αν είναι σε θέση να βγάλει ένα 45λεπτο;
Τελικά ποιος τραυματίστηκε, ο ανέτοιμος Χαρίσης ή ο έτοιμος Μπερμπάτοφ;
Και ποιος έτρεξε περισσότερο από τους 2;
(όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά ήταν η 3η θλάση του)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλά,με όσα έχουμε δει μην παίρνεις και όρκο ότι εκτίμησαν πως μπορεί να παίξει 45 λεπτά.Μπορεί και να τον πέταξαν μέσα ανέτοιμο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Odi έγραψε:Παλαίμαχος και ο Χαρίσης.Και ο Λέοβατς.Και ο Ροντρίγκεζ.Και οι υπόλοιποι 25 που έχουν πάθει θλάση.
Αν ο Μπερμπάτοφ έτρεχε και πιεζόταν το μισό απ' όσο οποιοσδήποτε από τους Χαρίση και Ροντρίγκεζ να το συζητούσαμε.
Φυσικά και υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα τραυματισμών αλλά συμβαίνει (και) επειδή οι παίκτες ΤΡΕΧΟΥΝ και ΠΙΕΖΟΥΝ με μεγάλη ένταση. Αυτό είναι το στύλ που προσπαθεί, και σε σημαντικό βαθμό έχει καταφέρει, να εφαρμόσει ο ΙΤ. Ο Μπερμπάτοφ όμως δεν ανήκει στους παίκτες που τρέχουν και μαρκάρουν και πιέζουν επί 90 λεπτά. Δεν ξερω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, αν είναι το στυλ του ή όχι, είναι όμως γεγονός.

Εγώ δεν έχω δει pressing ούτε για πλάκα στον φετινό ΠΑΟΚ.Περπατώντας πάμε.

Και σιγά τα τρεξίματα που δικαιολογούν τόσες θλάσεις..

Θέμα διαχείρισης είναι.Ο ίδιος ο Τούντορ το παραδέχθηκε στην περίπτωση του Ροντρίγκεζ.Ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα με τον Ατρόμητο,αλλά έπαιξε.

Χθες ο Λέοβατς ξεκίνησε ανέτοιμος.Και ο Χαρίσης με μια δυο προπονήσεις.Και μετά φταίει το pressing?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”