Marcos António Elias Santos

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε συ εδειξε πως δεν κανει.....ουτε πιεση υπηρχε απο τον αντιπαλο τοσο και τα γυρισματα στον γλυκο...κοντεψε να το κρεμασει το παλικαρι σε 2-3 περιπτωσεις....
ενταξει δεν θελω να προτρεχω..και με λακη,νιδη και μπαλαφα δεν συγκρινεται οντως....αλλα δεν φτανει μαρκος και κοντρερας και μαλεζακο πιστευω σε σημειο συγκρισης.....
:!:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τα ίδια λέγαμε πέρυσι και για τον Μαλεζά και φέτος όλοι τρίβουμε τα μάτια μας από τη βελτίωση του. Και μην ξεχνάμε ότι ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών μόνο και μόνο για να καλύπτει κενά και απουσίες. Τώρα αν μας βγει, θα είναι κυριολεκτικά κίνηση- λαχείο!!!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

δυσκολα εισαι....μακαρι!!βασικα ο μαλεζας ειχε αλλα μειωνεκτηματα ρε....και επιστροφες στο τερμα ηξερε να κανει :lol: :lol:
free θα κατεβεις φυλη ρε????
:?:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

O Mπιζερα εδειξε οτι δεν κανει,μεχρι να ερθει το παιχνιδι που θα δειξει οτι ειναι ο πλεον καταλληλος για την ομαδα,μεχρι βεβαια να ερθει το επομενο που θα ειναι για τον μπουλο,μεχρι το επομενο που θα ειναι MVP....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Επειση το topic ειναι για τον Αντονιο ομως,να του δωσω και τα συγχαρητηρια μου για τον τροπο που αγωνιστηκε και για μενα ηταν ο MVP μαζι με τον μεγιστο Βερον βεβαια....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πράγματι, σήμερα ο Μάρκος Αντόνιο ήταν πραγματικός βράχος στην άμυνα.
Το ζήτημα είναι η διάρκεια και να υπάρξει η κατάλληλη χημεία μεταξύ των αμυντικών..

Πυργιώτη, δυστυχώς, αν και ήταν στο πρόγραμμα μου, δεν παίζει.
Τώρα ξανά Σάββατο ρεπό, από του χρόνου αδερφέ..
Και μάλλον με Πανιώνιο θα είμαι κάτω κατά 90%!

Ετοιμάζουμε μεγάλη εκδρομή και σαν ΠΑΟΚμάνια για το συγκεκριμένο ματς από τώρα..

Θα τα πούμε όμως σύντομα, να στε σίγουροι εκεί κάτω!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

μ@λ@κι@.....δεν πειραζει θα το παρουμε εμεις το διπλο!!!!!χαχαχαχ!!!!
αργει ο πανιονιος ρε....εχουμε ακομα!!
παρεπιπτοντως ο αντονιο ειναι εξερετικη επιλογη οταν η μπαλα παιζεται στον αερα....κατω εχει μικροπροβληματακια(οχι πως ειναι κακος)!γιαυτο και σημερα τα πηγε τελεια!!!γιαυτο και επρεπε να ξεκινησει με gayro πιστευω!!!
:?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Κι εγω εχω ψηφισει Μαρκο Αντωνη για MVP (οσοι λετε καλα λογια για την εμφανιση του,τιμηστε τον και με την ψηφο σας αυτη τη φορα,αξιζει :) )...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Πάρα πολύ καλός και χθες ... και γενικότερα, ... εχει μία σταθερότητα στο παιχνίδι του, με πολύ καλά σωματικά προσόντα, και δένει με όποιον παίζει δίπλα του.

ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΙ.

ΥΓ
Αυτά όλα βέβαια είναι η επιβεβαίωση στο θέμα Μελίση, που κάποιοι στραβώσαμε (και εγώ μαζί) στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

καλο θα ειναι να πληρωσουμε τη ρητρα να καβατζωθουμε..αν κ ειναι νωρις ακομα..πιστευω οτι η αμυνα μας εχει δεσει πολυ και ισως για αυτο εχει ανεβει κ ο μαλεζας..η γνωμη μου ειναι οτι οι 3 καλο θα ειναι για την ομαδα να μεινουν κ τον επομενο χρονο κ αν μπορεσει κ ο μπιζερα αν φτασει στο ιδιο επιπεδο να μην σκεφτομαστε πλεον για την αποκτηση αμυντικων παικτων ωστε να δωθουν περισσοτερα χρηματα σε επιθετικογενεις παικτες..
α,σε αυτη τη χρονικη περιοδο που ο κοντρερας διεννυε περιοδο ντεφορμε ειναι καλο οτι παιζει ο μαρκος αντονιο,κ δειχνει οτι αξιζει θεση στην ενδεκαδα(για αυτο τον καιρο λεω).ισως αυτος να ειναι το κερδος απο τον τραυματισμο του κοντρερας..
μπραβο στο κεντρικο μας διδυμο..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ειναι καλος παιχτης....
εκτός απο το λαθος με αεκακι δεν θυμαμαι να εχει κανει αλο μεγαλο λαθος (οσο έπαιξε)
ειναι παρα πολυ καλη δεύτερη λύση πισω απο κοντρερας και μαλεζακο που συνεχιζει δυνατα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Μάρκος Αντόνιο: «Θα ήθελα να μείνω κι άλλο…»

Ο Μάρκος Αντόνιο τοποθετήθηκε μέσω του «Αθλητικού Metropolis», με αφορμή τη νίκη επί της Λάρισας στην Τούμπα με 1-0, αλλά και φυσικά για τον ίδιο. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, είπε μεταξύ άλλων στους «95,5 των Fm», πώς… «Δεν ήξερα τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με τον κόσμο. Είναι όμως όμορφο αυτό που συμβαίνει, όταν ξέρεις ότι θα έχεις τόσο κόσμο στο πλευρό σου, σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας. Είναι μάλιστα εκδηλωτικοί. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να γνωρίζει αυτό το πράγμα. Ότι οι φίλαθλοι είναι εκεί, ότι είναι μαζί σου». Για το ματς με τη Λάρισα και τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια, δήλωσε. «Η Λάρισα ήταν αρκετά δύσκολη ομάδα. Μας το είχε πει εξάλλου ο προπονητής. Είχαμε δυσκολίες. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, πετύχαμε το γκολ της νίκης και πήραμε τους βαθμούς. Για μας στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη είτε μέσω Κυπέλλου, είτε μέσω πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά».
Για το συμβόλαιο του, ο Μάρκος Αντόνιο, επισήμανε ότι έχει έναν χρόνο συμβόλαιο, μέχρι το τέλος της σεζόν. «Θα ήθελα να μείνω και άλλο στον ΠΑΟΚ. Είμαι καλά εδώ, αισθάνομαι καλά εδώ. Κι εγώ και η οικογένεια μου. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά είναι νωρίς». Για το παιχνίδι της Φυλής κόντρα στον Θρασύβουλο, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δήλωσε. «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, ανεξάρτητα τη θέση που βρίσκονται. Σε κάθε ματς, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Να δείχνεις σεβασμό. Να μην υποτιμάς τον αντίπαλο σου. Θα πάμε για τη νίκη, έχοντας τον κόσμο δίπλα μας». Επίσης, ο Μάρκος Αντόνιο τοποθετήθηκε για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πώς ήταν επιλογή του προπονητή. Μίλησε και για τον πανηγυρισμό του Μπακαγιόκο. «Ήταν μία έντονη στιγμή να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα, να πετύχει το γκολ της νίκης. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό…», είπε ο Βραζιλιάνος για να καταλήξει. «Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό και έτσι θα το βλέπουμε, με στόχο φυσικά σε κάθε ματς, τη νίκη…».
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Aυτό που κρατάω εγώ είναι η μανία που έχουν πλέον με την παραμονή τους στον ΠΑΟΚ.
Ισως το καλύτερο διαβατήριο για την ομάδα μας προς τα έξω, που, επιτέλους δείχνει ότι ξαναβρήκε τη χαμένη της ταυτότητα προς το εξωτερικό!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο Μαρκος Αντονιο ειναι σεντερμπακαρα ...
Πολυ καλος και σταθερος πολυ καλος στ ψηλο
παιχνιδι ...Μακαρι να μεινει η ρητρα ειναι 1.700.000
Μακαρι να την ριξουμε στα 500.000 για να μεινει ...
Δεν παιζει ο Κοντρερας και εχει καλυψει παναξια την θεση του ...
Τα λαγωνικα της διοικησης ξερουν τι κανουνε ...

Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Αντόνιο και έδειξε οτι μπορεί να καλύψει το κενό του Κοντρέρας στην άμυνα, μακάρι να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε..

:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”