15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- Μπαρκαρούτσος
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Προσωπικα δεν μου γεμιζε στο ματι ποτε,ειναι ο ανθρωπος ο οποιος χωρις να εχει δειξει τιποτα 3 χρονια τωρα,καταφερνει και παραμενει στην ομαδα
Παντως για την σημερινη κοκκινη αδικηθηκε απ'οτι ειδα στην τηλεοραση,το πολυ κιτρινη να ταν η κινηση του
Παντως για την σημερινη κοκκινη αδικηθηκε απ'οτι ειδα στην τηλεοραση,το πολυ κιτρινη να ταν η κινηση του
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
βόλτα, όπως κι οι άλλοι..
Αν τολμήσουν και του κάνουν ανανέωση, εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω, όχι γιατί ξέρω καλύτερα από αυτούς, αλλά νιώθω ότι με ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!
Αν τολμήσουν και του κάνουν ανανέωση, εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω, όχι γιατί ξέρω καλύτερα από αυτούς, αλλά νιώθω ότι με ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!
-
elvetos giatros
- efthimis_paok
15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Αγκωνιες, χτυπήματα ύπουλα, πατήματα.
Συνέχεια, κ όχι μια στις τοσες.
Μάλλον δεν θα τον ανανεωσουν.
Συνέχεια, κ όχι μια στις τοσες.
Μάλλον δεν θα τον ανανεωσουν.
Ευθύμη ευχή κάνεις, εγώ το εύχομαι από την πρώτη χρονιά...
Είναι ένα όχι απλά μέτριο, αλλά κακό μπακ
Είναι ένα όχι απλά μέτριο, αλλά κακό μπακ
- Παλαιολόγος
Ποια μπουνιά ρε σεις, έτσι είναι οι μπουνιές; 
Οχι βέβαια ότι ήταν και το πιο έξυπνο αυτό που έκανε. Ο άνθρωπος είναι ένας μετριότατος αμυντικός που δεν περίμενα ποτέ να κάνει καριέρα βασικού τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δείχνει πόσο έχει πέσει το επίπεδο.
Οχι βέβαια ότι ήταν και το πιο έξυπνο αυτό που έκανε. Ο άνθρωπος είναι ένας μετριότατος αμυντικός που δεν περίμενα ποτέ να κάνει καριέρα βασικού τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δείχνει πόσο έχει πέσει το επίπεδο.
Μεγάλη γκάφα ρε συ Βίτορ...Δεν τα κάνεις αυτά στο τελευταίο λεπτό...Μ@λακία σου ρε πστ μου... 
+1niks έγραψε:Απωθηση ειδα και εγω...η παλαμη ηταν ανοιχτη,ουτε κατα διανοια μπουνια...
Γενικα δεν ηταν κακος, και ειχε αρκετες καιριες επεμβασεις
Αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί είναι Πορτογάλος. Και αύριο να φύγει, δεν θα λείψει σε κανένα (δεν «μιλάει» κιόλας).
Η αλήθεια είναι ότι παρά τις αδυναμίες του και τη μετριότητα που τον διακρίνει έδινε πάντα αυτό που μπορεί.
Αν φύγει αύριο τον βλέπω να πηγαίνει σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας. Με τίποτα κάτι παραπάνω.
Αν φύγει αύριο τον βλέπω να πηγαίνει σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας. Με τίποτα κάτι παραπάνω.
Παίδες ο Βίτορ είναι πολύ μέτριο σέντερ μπακ. Σε κάθε μάτς θα κάνει κάποιο σοβαρό γκελ. Σήμερα στο ᾽πεναλτι᾽ που ζήτησε η γριά έχει πουλήσει τη μπάλα έξω από την περιοχή με κακό κοντρόλ. Στο γκολ του γάβρου κάνει τσαφ. Σε φάσεις ανύποπτες πέφτει απο πίσω σε αντιπάλους και δίνει αχρείαστα φάουλ κοντά στην περιοχή μας. Μπορώ να βρω σε κάθε αγώνα τέτοιες φάσεις. 1000 φορές με Μαλεζά Χ᾽᾽Ισαία. Μία δουλειά έχει να κάνει όταν παίρνει την μπάλα στα πόδια, να την περασει 5 μέτρα στον Τσίμιροτ, Τζιόλη και αν τον πιέσεις ΔΕΝ μπορεί.
Αυτά όλα τα ξερουμε εδώ και 2 χρόνια αλλά η σαιζόν ξεκινάει και έχουμε τους πορτογάλλους στα σέντερ μπακ βασικούς, 1 καθαρό φορ (!!!), 10 αμυντικά χαφ, 0.5 δεκάρι, τον Κιτσιου δεξί μπακ. Τι να πώ, αν περιμένουμε με τέτοια ανισοροπη ομάδα σε σχήμα δεν μπορείς να πας μακριά.
Οφφ τόπικ, (θα το ξαναπώ) καμία ομάδα όταν κάνει σχεδιασμό δεν φτανει στο σημείο να έχει χαφ που είναι μόνο καλά στην κυκλοφορία και όχι στο γκολ. Δεν υπάρχει κέντρο ομάδας χωρίς γκολτζήδες μέσα και παίκτες που δεν πατάνε περιοχή.
Αυτά όλα τα ξερουμε εδώ και 2 χρόνια αλλά η σαιζόν ξεκινάει και έχουμε τους πορτογάλλους στα σέντερ μπακ βασικούς, 1 καθαρό φορ (!!!), 10 αμυντικά χαφ, 0.5 δεκάρι, τον Κιτσιου δεξί μπακ. Τι να πώ, αν περιμένουμε με τέτοια ανισοροπη ομάδα σε σχήμα δεν μπορείς να πας μακριά.
Οφφ τόπικ, (θα το ξαναπώ) καμία ομάδα όταν κάνει σχεδιασμό δεν φτανει στο σημείο να έχει χαφ που είναι μόνο καλά στην κυκλοφορία και όχι στο γκολ. Δεν υπάρχει κέντρο ομάδας χωρίς γκολτζήδες μέσα και παίκτες που δεν πατάνε περιοχή.
Ενας ακομη παικτης που οταν φυγει απο την ομαδα, δεν προκειται να ξανακουσουμε τιποτα.Φιλοτιμος αλλα βασικος με τιποτα στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.