Igor Tudor II
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Igor Tudor II
Αυτό που πρόσεξα τελευταία είναι ότι πλέον στις συνεντεύξεις και γενικά στη συμπεριφορά του είναι πολύ χαλαρός και χαμογελαστός. Πού είναι η πίεση και η ένταση των πρώτων μηνών; Πού είναι ο τσαμπουκάς και ο θυμός;
Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά...
Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά...
από την ήττα στην Καλλονή ισχύει αυτό. Μάλστα τότε επειδή μου είχε κάνει εντύπωση αναρωτήθηκα, μήπως τελικά θέλει να φύγει μόνος του;
Μαύρα μεσάνυχτα έχετε όσοι πιστεύετε οτι γι αυτά που γίνονται στην ομάδα τα τελευταια χρόνια φταίνε οι προπονητές....
spyretto έγραψε:Jordi_ 04 έγραψε:spyretto έγραψε:Μήπως είσαι κι εσύ της αποψης δύο πόδια να έχουν και να τρέχουν στο γήπεδο κι εγώ θα τους κάνω Μπαρτσελόνα;
Καμια σχεση..
Απλα θεωρω οτι το δεν εχει δεκαρι ειναι μια ωραια δικαιολογια.
Σημερα εστυσε ομαδα με 3-5-2 με δυο αριστερα μπακ..
βγαζει κιτσιου και αφιηει σαμπο..
Γενικα θεωρω οτι τουντορ εχει μεγαλο θεμα κουτσαρισματος..
Και διαχείριση υλικου
Δεν το εχει.. και δεκαρι να ειχε τα ιδια θα λεγαμε...
Καλά μέχρι πριν 2 βδομάδες δεν μας έλεγαν εδώ ότι αχρηστεύει τον Σάμπο;
Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε γιατί εγώ κοντεύω να τα παιξω. 1.000.000 διαφορετικές γνώμες και στο τέλος φταίει πάντα ο Τούντορ. Εχει καταντήσει παρωδία. η ομάδα είχε 10 απουσίες αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ βρήκατε τι δεν εκανε ο Τούντορ σωστά. Απαικτοι.
Συνεχίστε όμως, με το πες πες μπορεί να πειστεί ο Σαββίδης να τον διώξει για να γλιτώσει ο ίδιος. Πάντως ομάδα να φτιάξει ο ΠΑΟΚ αποκλείεται.
Μαλιστα..
Για την εικονα τις ομαδας φταει ο προπονητης..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..
Αμα δεν τον καλυπτουν .. Φευγει..
Κοιταξε, φίλε μου, εφ όσον δεν έχουμε υπομονή ένα -δυο χρόνια να φτιάξουμε μια ομάδα της προκοπής δεν προκειται να φτιάξουμε ποτε των ποτων.
Θα είμαστε έτσι, με προπονητές για 5-6 μήνες, αντε κάπου -καπου κάποιον να κάτσει και χρόνο, παικτες που θα είναι σαν μισθωφόροι και πλάνα που θα αμφισβητούνται μετά από ένα τρίμηνο.
Να φύγει λοιπόν ο προπονητής, να έρθει ο επόμενος για να ικανοποιηθήτε, τουλάχιστον αφού η ομάδα δεν θα έχει επιτυχίες θα έχει αυτά...μπινελίκια, προπηλακισμούς, βρισίδια, γιούχες, αποχές και τέτοια.
Σ'αυτά είμαστε μανούλες. Κι ας κάνουν οι άλλοι βήματα μπρος, κι ας γεμίζουν με 40 χιλιάδες το γήπεδο. Εμείς εδω στη γνωστή μιζέρια μας.
Θα είμαστε έτσι, με προπονητές για 5-6 μήνες, αντε κάπου -καπου κάποιον να κάτσει και χρόνο, παικτες που θα είναι σαν μισθωφόροι και πλάνα που θα αμφισβητούνται μετά από ένα τρίμηνο.
Να φύγει λοιπόν ο προπονητής, να έρθει ο επόμενος για να ικανοποιηθήτε, τουλάχιστον αφού η ομάδα δεν θα έχει επιτυχίες θα έχει αυτά...μπινελίκια, προπηλακισμούς, βρισίδια, γιούχες, αποχές και τέτοια.
Σ'αυτά είμαστε μανούλες. Κι ας κάνουν οι άλλοι βήματα μπρος, κι ας γεμίζουν με 40 χιλιάδες το γήπεδο. Εμείς εδω στη γνωστή μιζέρια μας.
Αδερφε αυτο που σου λεω τοση ωρα ειναι οτι με ενοχλει η δικαιολογια που βρισκει παντα ο τουντορ.
Εγω δεν ειπα ποτε σε 4 μηνες θα δειτε αλλη ομαδα..
Και τι ειδαμε τα χαλια μας τα μαυρα..
Και αν δεν τον καλυπτουν με το δεκαρι πρεπει να βγει και να πει φευγω..
Εσυ αδερφε ειπες οτι ειναι μετριος..
Εμπιστεύεσαι σε ενα μετριο προπονητη την ομαδα 3 χρονια..???
Και μην μου πειτε για Σαντος γιατι και ο σαντος αμα δεν ειχε ζαγορ 3 χρονια με τιποτα δεν εμενε.
Εγω δεν ειπα ποτε σε 4 μηνες θα δειτε αλλη ομαδα..
Και τι ειδαμε τα χαλια μας τα μαυρα..
Και αν δεν τον καλυπτουν με το δεκαρι πρεπει να βγει και να πει φευγω..
Εσυ αδερφε ειπες οτι ειναι μετριος..
Εμπιστεύεσαι σε ενα μετριο προπονητη την ομαδα 3 χρονια..???
Και μην μου πειτε για Σαντος γιατι και ο σαντος αμα δεν ειχε ζαγορ 3 χρονια με τιποτα δεν εμενε.
Ναι μεν δεν είχες πολλές λύσεις αλλά εσύ τα έχεις κάνει πολύ τουρλουμπούκι ρε μάστορα...
ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕ...

ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕ...

nothu έγραψε:Μαύρα μεσάνυχτα έχετε όσοι πιστεύετε οτι γι αυτά που γίνονται στην ομάδα τα τελευταια χρόνια φταίνε οι προπονητές....
Αδερφε συμφωνω οτι δεν φταινε μονο αυτοι αλλα....υπαρχει ενα μεγαλο αλλα.
Οταν βλεπεις να γινονται περιεργα πραγματα στην ομαδα που εισαι προπονητης δεν δηλωνεις παραιτηση ??
Εγω παντως αν ημουν προπονητης και εβλεπα περιεργα πραγματα στην ομαδα γενικοτερα θα δηλωνα παραιτηση απο την 1η εβδομαδα που θα τα διαπιστωνα....μετα γινεσαι κι εσυ συνενοχος.
Αυτός που τον έφερε στον ΠΑΟΚ , έιναι αυτός που φέρνει κ τους παίχτες.
Ε είναι λίγο οξύμωρο να στραφεί εναντίον του Φρανκ , γιατί , κακά τα ψέματα , δεν είχε τα φόντα να πάει σε καμιά ομάδα παρόμοιου επιπέδου.
Ε είναι λίγο οξύμωρο να στραφεί εναντίον του Φρανκ , γιατί , κακά τα ψέματα , δεν είχε τα φόντα να πάει σε καμιά ομάδα παρόμοιου επιπέδου.
-
-
Ιβαν κρατα τον κ στειλε τους οπαδους ραδιοφωνατζηδες στον αγυριστο....κανε οτι και ο ζαγορ βγες και πες τους οποιον δεν του αρεσει να μην ερχεται στο ναο.και το τριτο χρονο οι οπαδοι που τα ξερουν ολα κανανε πιπες στο καφε δερματινο να μεινει.
το ποσο παραμυθι τρωει ο Ιβαν αποδυκνειεται στην περιπωση τουντορ
καθησανε λεει και ξαναμιλησαν και τον επεισε ο τουντορ οτι ολα ειναι καλα, οτι μπορει να χανει τωρα αλλα θα βγει δευτερη στο πρωταθλημα και θα παρει το κυπελλο...και τον επεισε...
Χριστος και Παναγια ειναι δυνατον να σε επεισε ο Τουντορ με την ομαδα τουρλουμπουκι που παρουσιαζει απο την πρωτη αγωνιστικη, απο τις ηττες που ξεκινησαν απο τα γιαννενα? απο τοτε σου λεει οτι θα βελτιωθουμε και συ τον πιστευεις? καλα να παθεις
καθησανε λεει και ξαναμιλησαν και τον επεισε ο τουντορ οτι ολα ειναι καλα, οτι μπορει να χανει τωρα αλλα θα βγει δευτερη στο πρωταθλημα και θα παρει το κυπελλο...και τον επεισε...
Χριστος και Παναγια ειναι δυνατον να σε επεισε ο Τουντορ με την ομαδα τουρλουμπουκι που παρουσιαζει απο την πρωτη αγωνιστικη, απο τις ηττες που ξεκινησαν απο τα γιαννενα? απο τοτε σου λεει οτι θα βελτιωθουμε και συ τον πιστευεις? καλα να παθεις
Τα πειράματα τα κάνει και τους βαθμούς χάνει με ομάδες που δεν επηρεάζουν την είσοδο στα πλέι-οφ. Εκεί θα δοθεί προσοχή και εκεί θα κριθεί κιόλας. Υπάρχει σχέδιο πιστεύω.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
-
Το θεμα με τον Τουντορ ειναι το εξης απλο. Σε 41 αγωνες στον ΠΑΟΚ εχει 16 νικες, 16 ισοπαλιες και 9 ηττες και εχει 1,56 ποντους ανα αγωνα, που ειναι η χειροτερη επιδοση που εχει προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 8 χρονια. Δηλαδη ΠΑΟΚ με 16 νικες σε 41 αγωνες απλα δεν γινεται.
Προφανως και δεν φταιει μονο ο Τουντορ για την πορεια της ομαδας, αλλα με 16 νικες σε 41 παιχνιδια δεν γινεται δουλεια.
Προφανως και δεν φταιει μονο ο Τουντορ για την πορεια της ομαδας, αλλα με 16 νικες σε 41 παιχνιδια δεν γινεται δουλεια.