Με τα συνθηματα συμφωνω,και νομιζω οτι ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση(αν και ακουστηκαν με λοκομοτιβ).Και δεν πιστευω αυτοι που τα φωναξαν οτι επιθυμουν να φυγει ο Σαββιδης.Εστειλαν μηνυμα να αλλαξει ροτα.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,μαλλον προτιμαει να βλεπει φαντασματα με εικονικους πολεμους βγαζοντας τη συνηθισμενη χολη προς τους συνδεσμους.The_Stalker έγραψε:Sekeris,
συμφωνείς με τα συνθήματα; ΝΑΙ - ΟΧΙ
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Δευ 15 Φεβ 2016, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μη τρως προλογο τον κωλο τους καλυπτουν..
γιατι αυτοι ακριβως τολμησανε τα πρωτα μισολογα κατα ιβαν απο περσι καθως δεν τους εκαναν τα πιονια που εστηνε..
τωρα νιπτουν τα χερια τους
ο ιβαν με τις πραξεις του ειναι ο μονος που δε μπορει δεχεται κριτικη
οχι οι επιτροπες οχι το ενα οχι το αλλο καραμελακηδες
και ολα πληροφοριες απο κατι καραβλαχους τυπου κολκα
γιατι αυτοι ακριβως τολμησανε τα πρωτα μισολογα κατα ιβαν απο περσι καθως δεν τους εκαναν τα πιονια που εστηνε..
τωρα νιπτουν τα χερια τους
ο ιβαν με τις πραξεις του ειναι ο μονος που δε μπορει δεχεται κριτικη
οχι οι επιτροπες οχι το ενα οχι το αλλο καραμελακηδες
και ολα πληροφοριες απο κατι καραβλαχους τυπου κολκα
Ντρέπομαι για εμάς! Ντρέπομαι πρώτα απο όλα για εμένα και οτι μαλακιες έχω πει εδω μέσα και γενικά! Δεν ειμαστε λαός για προκοπή εμείς! Δεν μας αξίζει!
2 παει και δεν πέφτουν οι σφυγμοί απο την στεναχώρια και την πικρα
Sent from my mind using boobs power
2 παει και δεν πέφτουν οι σφυγμοί απο την στεναχώρια και την πικρα
Sent from my mind using boobs power
- PAOK_Antarctica
Sekeris4 έγραψε:Με τα συνθηματα συμφωνω,και νομιζω οτι ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση(αν και ακουστηκαν με λοκομοτιβ).Και δεν πιστευω αυτοι που τα φωναξαν να επιθυμουν να φυγει ο Σαββιδης.Εστειλαν μηνυμα να αλλαξει ροτα.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,μαλλον προτιμαει να βλεπει φαντασματα με εικονικους πολεμους βγαζοντας τη συνηθισμενη χολη προς τους συνδεσμους.The_Stalker έγραψε:Sekeris,
Ε ναι, απλά τον είπαν μαλ@κα, πουστ@ρά, ότι γ@μιέται και ότι δεν έχει @ρχίδια. Εντελώς φιλικά ρε παιδί μου.
Εινσι σίγουρο ότι επιθυμουν να φύγει ο Σαββίδης θελουν τον ΠΑΟΚ ανίσχυρο για να κάνουν αυτά που θέλουνSekeris4 έγραψε:Με τα συνθηματα συμφωνω,και νομιζω οτι ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση(αν και ακουστηκαν με λοκομοτιβ).Και δεν πιστευω αυτοι που τα φωναξαν οτι επιθυμουν να φυγει ο Σαββιδης.Εστειλαν μηνυμα να αλλαξει ροτα.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,μαλλον προτιμαει να βλεπει φαντασματα με εικονικους πολεμους βγαζοντας τη συνηθισμενη χολη προς τους συνδεσμους.The_Stalker έγραψε:Sekeris,
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
Λυπάμαι πολύ φίλε που θεωρείς ότι τα Σαββίδη π@@σταρά, μ@λ@κα πρόεδρο και πρόεδρε μ@λ@κα είναι μήνυμα για να αλλάξει ρότα. Λυπάμαι που κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Εγώ, το "φυτό" σύμφωνα με τα καλόπαιδα που φώναξαν "ΠΑΟΚ γειά σου εσύ και τα φυτά σου", έχω να πω να παν να γ@μηθούν όσοι τα φώναξαν και ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΑΖΑ. Ακούστηκαν - ακούστηκες - ακούστηκα. Τέλος.Sekeris4 έγραψε:Με τα συνθηματα συμφωνω,και νομιζω οτι ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση(αν και ακουστηκαν με λοκομοτιβ).Και δεν πιστευω αυτοι που τα φωναξαν οτι επιθυμουν να φυγει ο Σαββιδης.Εστειλαν μηνυμα να αλλαξει ροτα.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,μαλλον προτιμαει να βλεπει φαντασματα με εικονικους πολεμους βγαζοντας τη συνηθισμενη χολη προς τους συνδεσμους.The_Stalker έγραψε:Sekeris,
Μέχρι τώρα στα ποστ μου είχα αναφερθεί μόνο στο ένα από τα δύο κατά τη γνώμη μου λάθη του Σαββίδη από τότε που πήρε τον Π.Α.Ο.Κ. Κι αυτό ήταν ότι έπρεπε να βάλει χέρι στα μμε της πόλης που του γαμούνε συνέχεια την ομάδα. Να φτιάξει κι αυτός 5-6 Νικολακόπουλους, να τους επιβάλλει και να κάνει τη δουλειά του, γιατί το σανό τελικά τον τρώνε όλοι, όχι μόνο οι κάτω, όπως έχουν ισχυριστεί πολλοί εδώ μέσα.
Το δεύτερο λάθος κατέληξα να πιστεύω είναι που δεν έριξε την ομάδα γ εθνική. Όχι για να γλιτώσει λεφτά. Για να έχει δύο χρόνια να καθαρίσει τον καρκίνο γύρω και μέσα από την ομάδα. Να κόψει τα χέρια όσων ορέγονται το μέλι. Να στείλει σπίτι τους όσους πιστεύουν ότι η ομάδα είναι δική τους κι όχι δική του. Να βάλει σειρά σ ένα μπουρδέλο, στα γραφεία και την κερκίδα. Να βάλει μπροστά τις επενδύσεις, με πρώτη το γήπεδο. Να δει ποιοι συνεργάτες του κάνουν κ ποιοι όχι, ποιοι έχουν δική τους ατζέντα με τα δικά του λεφτά. Να δει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που έκανε ο Μελισανίδης δηλαδή. Ενώ τώρα συντηρεί μια αρρωστημένη κατάσταση και προσπαθεί να την αλλάξει αλλάζοντας πρόσωπα αλλά χωρίς να κάνει τομές και να σπάει αυγά. Και σήμερα καταντήσαμε οι ευεργετηθέντες να τον βρίζουν. Για όσους πούνε ότι μικραίνω τον Π.Α.Ο.Κ., το γνωστό παραμύθι, θα τους πω ότι με τον Π.Α.Ο.Κ. γελάνε σήμερα, όχι με άλλη ομάδα.
Και δεν εννοώ την ήττα, αυτή δεν ήταν καθόλου έκπληξη με τόσους τραυματίες, με το γήπεδο να βρίζει τους παίχτες και την κούραση της Πέμπτης. Είναι δυνατόν να φεύγουν με τα ματ οι παίχτες? Όποιοι και να ναι. Αυτά ούτε στο Περού δε γίνονται. Κι αύριο που οι μισοί θα ζητήσουν μεταγραφή ποιος θα τους ζητήσει να ματώσουν τη φανέλα? Θα τα γράψουν όλα στ αρχίδια τους και θα περιμένουν το καλοκαίρι να φύγουν. Και καλά θα κάνουν.
Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή ούτε μακροπρόθεσμα όσο υπάρχουν τόσοι παράγοντες που επηρεάζουν την ομάδα και κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέπουμε το ίδιο πράγμα. Και μέσα στους παράγοντες βάζω και τον κόσμο που φέτος μαζί με τους τραυματισμούς και τους αρδ είναι τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα του Π.Α.Ο.Κ.
Μια τόσο άρρωστη ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει στόχους αν δεν αποφασίσει να θυσιάσει μια χρονιά για να γίνει καλά αγωνιστικά και διοικητικά. Όσο δεν το αποφασίζει ο Σαββίδης και δε βρίσκει την ανταπόκριση των οπαδών πάντα στα ίδια και πολύ χειρότερα θα είμαστε.
Το δεύτερο λάθος κατέληξα να πιστεύω είναι που δεν έριξε την ομάδα γ εθνική. Όχι για να γλιτώσει λεφτά. Για να έχει δύο χρόνια να καθαρίσει τον καρκίνο γύρω και μέσα από την ομάδα. Να κόψει τα χέρια όσων ορέγονται το μέλι. Να στείλει σπίτι τους όσους πιστεύουν ότι η ομάδα είναι δική τους κι όχι δική του. Να βάλει σειρά σ ένα μπουρδέλο, στα γραφεία και την κερκίδα. Να βάλει μπροστά τις επενδύσεις, με πρώτη το γήπεδο. Να δει ποιοι συνεργάτες του κάνουν κ ποιοι όχι, ποιοι έχουν δική τους ατζέντα με τα δικά του λεφτά. Να δει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που έκανε ο Μελισανίδης δηλαδή. Ενώ τώρα συντηρεί μια αρρωστημένη κατάσταση και προσπαθεί να την αλλάξει αλλάζοντας πρόσωπα αλλά χωρίς να κάνει τομές και να σπάει αυγά. Και σήμερα καταντήσαμε οι ευεργετηθέντες να τον βρίζουν. Για όσους πούνε ότι μικραίνω τον Π.Α.Ο.Κ., το γνωστό παραμύθι, θα τους πω ότι με τον Π.Α.Ο.Κ. γελάνε σήμερα, όχι με άλλη ομάδα.
Και δεν εννοώ την ήττα, αυτή δεν ήταν καθόλου έκπληξη με τόσους τραυματίες, με το γήπεδο να βρίζει τους παίχτες και την κούραση της Πέμπτης. Είναι δυνατόν να φεύγουν με τα ματ οι παίχτες? Όποιοι και να ναι. Αυτά ούτε στο Περού δε γίνονται. Κι αύριο που οι μισοί θα ζητήσουν μεταγραφή ποιος θα τους ζητήσει να ματώσουν τη φανέλα? Θα τα γράψουν όλα στ αρχίδια τους και θα περιμένουν το καλοκαίρι να φύγουν. Και καλά θα κάνουν.
Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή ούτε μακροπρόθεσμα όσο υπάρχουν τόσοι παράγοντες που επηρεάζουν την ομάδα και κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέπουμε το ίδιο πράγμα. Και μέσα στους παράγοντες βάζω και τον κόσμο που φέτος μαζί με τους τραυματισμούς και τους αρδ είναι τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα του Π.Α.Ο.Κ.
Μια τόσο άρρωστη ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει στόχους αν δεν αποφασίσει να θυσιάσει μια χρονιά για να γίνει καλά αγωνιστικά και διοικητικά. Όσο δεν το αποφασίζει ο Σαββίδης και δε βρίσκει την ανταπόκριση των οπαδών πάντα στα ίδια και πολύ χειρότερα θα είμαστε.

Φιλε μου μιλαμε για γηπεδο για οπαδους και το μπινελικι καλως ή κακως ειναι συνηθες φαινομενο.Δεν ειμαστε στο επισημο δειπνο του Ζαπουνη.Στην αρχη το πηγαν μαλακά 'καντε καμιά μεταγραφη' και σημερα ηρθε η ωρα να 'την ακουσει' και ο βασικος υπευθυνος γι αυτη τη φαρσοκωμωδια των 4αρων χρονων.Μεχρι και ο φεργκιουσον εφαγε κραξιμο,δε σημαινει κατι.Συμβαινουν παντου αυτα.
Και εννοείται ότι με όσα είπαν, δεν εννοούσαν ότι θέλουν να φύγει, παρανόησις.PAOK_Antarctica έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Με τα συνθηματα συμφωνω,και νομιζω οτι ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση(αν και ακουστηκαν με λοκομοτιβ).Και δεν πιστευω αυτοι που τα φωναξαν να επιθυμουν να φυγει ο Σαββιδης.Εστειλαν μηνυμα να αλλαξει ροτα.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,μαλλον προτιμαει να βλεπει φαντασματα με εικονικους πολεμους βγαζοντας τη συνηθισμενη χολη προς τους συνδεσμους.The_Stalker έγραψε:Sekeris,
Ε ναι, απλά τον είπαν μαλάκα, πουσταρά, ότι γαμιέται και ότι δεν έχει αρχίδια. Εντελώς φιλικά ρε παιδί μου.
Να μείνει και να τους κάνει τα χατήρια, είναι καλύτερο.
ε ρε γουμενους που θελετε.........και γιατι τον βριζουν?για τα λαθη που εκανε και θα κανει?ομαδα παντως δεν θα γινουμε με προπονητη ανα 6μηνο και κοσμο που αντι να στηριζει μονο βριζει και γιουχαρει με τη πρωτη ευκαιρια.καληνυχτα μας
-
Φταις και εσύ. Όλο στο πείραμα είμαστε. Δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Πραγματικά πες μου τι θα αλλάξει από δω και πέρα. Σου κάνει πλάκα ο Κροάτης, χαζός δεν είσαι. Πραγματικά απορώ
Σιγά και τι έγινε ; το έχουμε ήδη ξεχάσειpaoktzis έγραψε:[youtube]F76dkl3KdSs[/youtube]
αυτο μονο τιποτε αλλο γιατι εγω δεν ξεχνω
Εμείς είμαστε πανέξυπνοι αυτός είναι χαζός που δεν θέλει μια φορά να διώξει πρπονητη τον Ιανουάριοτσιριγώτης έγραψε:Φταις και εσύ. Όλο στο πείραμα είμαστε. Δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Πραγματικά πες μου τι θα αλλάξει από δω και πέρα. Σου κάνει πλάκα ο Κροάτης, χαζός δεν είσαι. Πραγματικά απορώ