Igor Tudor II
- Παλαιολόγος
Re: Igor Tudor II
Και ακριβώς 11 κάτω από την δεύτερη θέση, η απόλυτη ισοροπία.
Αλλά αν μετράνε τα νουμερα εγώ θα έλεγα του Ιβάν να ξαναφέρει τον Δώνη. Με τεράστια διαφορά ο καλύτερος προπονητής του ΠΑΟΚ στη μετά-σάντος εποχή. Να τον φέρουμε; θα τον αγαπήσετε;
Αλλά αν μετράνε τα νουμερα εγώ θα έλεγα του Ιβάν να ξαναφέρει τον Δώνη. Με τεράστια διαφορά ο καλύτερος προπονητής του ΠΑΟΚ στη μετά-σάντος εποχή. Να τον φέρουμε; θα τον αγαπήσετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 15 Φεβ 2016, 00:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα μείνουν όλοι, ο Ιβάν δεν έφερε καν δεκάρι που χρειάζονταν η ομάδα, θα πληρώνει αποζημιώσεις τώρα;
Μήπως είσαι κι εσύ της αποψης δύο πόδια να έχουν και να τρέχουν στο γήπεδο κι εγώ θα τους κάνω Μπαρτσελόνα;
Φυσικα και τον κραταει ο Ιβαν, διοτι αν τον διωξει, τα πυρα θα πεσουν επανω του.
Ομως επειδη ο λαος ειναι ασυγκρατητητος κ θα τους παρει ολους παραμαζωμα, βλεπω τελικα να τον διωχνει μονο αν πεισει τον Ιβιτς να αναλαβει ( οπως επεισε κ τον Πουρλιοτο). Ετσι θα εχει μια πολυ καλη ασπιδα μεχρι το καλοκαιρι.
Ομως επειδη ο λαος ειναι ασυγκρατητητος κ θα τους παρει ολους παραμαζωμα, βλεπω τελικα να τον διωχνει μονο αν πεισει τον Ιβιτς να αναλαβει ( οπως επεισε κ τον Πουρλιοτο). Ετσι θα εχει μια πολυ καλη ασπιδα μεχρι το καλοκαιρι.
Ποιο δεκάρι ρέ; Νομίζω κανεις ότι σε μια ομάδα με κοντά 50 παιχνίδια το ένα δεκάρι θα ξελάσπωνε την ομάδα;
Τι είναι η ομάδα Κανένα πλυντήριο ρούχων με ελαττωματικό ανταλλακτικό;
Τι είναι η ομάδα Κανένα πλυντήριο ρούχων με ελαττωματικό ανταλλακτικό;
Θα σοβαρευτεις λιγο ρε ανθρωπε?? Ασε τις δηλωσεις και τα γελακια....Χρησιμοποιεις παικτες σε λαθος θεση και τους εκθετεις ολους....αλλαζεις συστημα πριν το ματς και δηλωνεις οτι θελεις να δοκιμασεις πραγματα στα μεσα Φεβρουαριου?? Παιζεις με την υπομονη μας....γαμας τα μυαλα μας....δεν αντεχουμε αλλο.
Αυτο το πραγμα δεν θυμιζει ομαδα....δεν ειναι ομαδα και δεν θα γινει οσο εχεις αυτα τα μυαλα.
Ψαχνεις δικαιολογιες για καθε κακο αποτελεσμα...ε δεν εχεις δικαιολογια.....τοσους τραυματισμους δεν εχει βγαλει ποτε ο ΠΑΟΚ και εσυ εχεις κανει ρεκορ πριν να τελειωσει ο Φεβρουαριος.
Αυτο το πραγμα δεν θυμιζει ομαδα....δεν ειναι ομαδα και δεν θα γινει οσο εχεις αυτα τα μυαλα.
Ψαχνεις δικαιολογιες για καθε κακο αποτελεσμα...ε δεν εχεις δικαιολογια.....τοσους τραυματισμους δεν εχει βγαλει ποτε ο ΠΑΟΚ και εσυ εχεις κανει ρεκορ πριν να τελειωσει ο Φεβρουαριος.
Καμια σχεση..spyretto έγραψε:Μήπως είσαι κι εσύ της αποψης δύο πόδια να έχουν και να τρέχουν στο γήπεδο κι εγώ θα τους κάνω Μπαρτσελόνα;
Απλα θεωρω οτι το δεν εχει δεκαρι ειναι μια ωραια δικαιολογια.
Σημερα εστυσε ομαδα με 3-5-2 με δυο αριστερα μπακ..
βγαζει κιτσιου και αφιηει σαμπο..
Γενικα θεωρω οτι τουντορ εχει μεγαλο θεμα κουτσαρισματος..
Και διαχείριση υλικου
Δεν το εχει.. και δεκαρι να ειχε τα ιδια θα λεγαμε...
- Παλαιολόγος
nope μειον 13 απο την δευτερη θεση,ο παναθηναικος μειον 3 εφαγε(παρεμπιπτοντως και αυτος φτιαχνει ομαδα)spyretto έγραψε:Και ακριβώς 11 κάτω από την δεύτερη θέση, η απόλυτη ισοροπία.
11 απο την νεοφωτιστη ειναι
27 απο τον πρωτο!
με αγγελο με τετοιο ροστερ και τοσες θλασεις τι θα λεγατε; η αχρηση προπονηση που κ.λπ
ο αγγελος ειχε και μικρο ροστερ μαλιστα και μεχρι την 21 αγωνιστικη εκανε πρωταθλητισμο
ο τουντορ με το υλικο που εχει μας εβγαλε εκτος στοχων με το καλημερα,κατω απο πανιωνιο
και ευτυχως που δεν στοιχισε η διαταξη του πρωτου ημιχρονου με τον πανιωνιο
αν και εδω που τα λεμε αουτσαιντερ ειμαστε με οποιον και αν πεσουμε
εκτος και αν προλαβουν να ρθουν οι βασικοι και να ενσωματωθουν
Να το ξεκαθαρίσουμε για να τελειώνουμε. Ο Τούντορ είναι ένας μέτριος, άπειρος προπονητής που ήρθε σε μια μέτρια ομάδα όπου οι μισοί παίκτες είναι καμμένοι και οι αλλοι μισοί άπειροι. Αν θέλετε καλύτερο προπονητή θα πρέπει να ανεβει συγχρόνως και η ποιότητα της ομάδας γιατί σοβαρός προπονητής σ'αυτό το πράγμα δεν έρχεται.
Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με Τούντορ, εφ''οσον ο Σαββίδης τον στηρίζει δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε αλλο να πούμε όσο και να επιμένετε.
Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με Τούντορ, εφ''οσον ο Σαββίδης τον στηρίζει δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε αλλο να πούμε όσο και να επιμένετε.
- Scientist@PAOK
Να το ξεκαθαρίσουμε για να τελειώνουμε. Ο Τούντορ είναι ένας ανερχόμενος, συγχρονος προπονητής που ήρθε σε μια ταλαντούχα, νεανική ομάδα όπου οι μισοί παίκτες είναι πολλά ελπιδοφόροι και οι αλλοι μισοί έμπειροι. Αν θέλετε άλλον προπονητή θα πρέπει να ανεβεί συγχρόνως και η υπομονή σας γιατί σοβαρός προπονητής σ'αυτό το πράγμα των 6 μηνών δεν έρχεται.spyretto έγραψε:Να το ξεκαθαρίσουμε για να τελειώνουμε. Ο Τούντορ είναι ένας μέτριος, άπειρος προπονητής που ήρθε σε μια μέτρια ομάδα όπου οι μισοί παίκτες είναι καμμένοι και οι αλλοι μισοί άπειροι. Αν θέλετε καλύτερο προπονητή θα πρέπει να ανεβει συγχρόνως και η ποιότητα της ομάδας γιατί σοβαρός προπονητής σ'αυτό το πράγμα δεν έρχεται.
Jordi_ 04 έγραψε:Καμια σχεση..spyretto έγραψε:Μήπως είσαι κι εσύ της αποψης δύο πόδια να έχουν και να τρέχουν στο γήπεδο κι εγώ θα τους κάνω Μπαρτσελόνα;
Απλα θεωρω οτι το δεν εχει δεκαρι ειναι μια ωραια δικαιολογια.
Σημερα εστυσε ομαδα με 3-5-2 με δυο αριστερα μπακ..
βγαζει κιτσιου και αφιηει σαμπο..
Γενικα θεωρω οτι τουντορ εχει μεγαλο θεμα κουτσαρισματος..
Και διαχείριση υλικου
Δεν το εχει.. και δεκαρι να ειχε τα ιδια θα λεγαμε...
Καλά μέχρι πριν 2 βδομάδες δεν μας έλεγαν εδώ ότι αχρηστεύει τον Σάμπο;
Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε γιατί εγώ κοντεύω να τα παιξω. 1.000.000 διαφορετικές γνώμες και στο τέλος φταίει πάντα ο Τούντορ. Εχει καταντήσει παρωδία. η ομάδα είχε 10 απουσίες αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ βρήκατε τι δεν εκανε ο Τούντορ σωστά. Απαικτοι.
Συνεχίστε όμως, με το πες πες μπορεί να πειστεί ο Σαββίδης να τον διώξει για να γλιτώσει ο ίδιος. Πάντως ομάδα να φτιάξει ο ΠΑΟΚ αποκλείεται.