Igor Tudor II
- PAOK_Antarctica
Re: Igor Tudor II
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -o-toyntor
αντε δε τον σουταρε παμε για υπνο ολοι απο αυριο ολα καλα
αντε δε τον σουταρε παμε για υπνο ολοι απο αυριο ολα καλα
-
Εγώ πλέον ειμαι σχεδόν βέβαιος οτι αυτη η απόφαση μας να χτίσουμε με τα μικρά ειναι αυτη που εδω και τρία χρονια μας εχει φτάσει στο σημείο που ειμαςτε... Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η ομάδα ειναι μπουρδελο και τα ρίχνουμε ολα στον προπονητή ...bane1980 έγραψε:Δεν θέλει πανικό, ούτε νεύρα.
Θέλει να κλείσεις κάποιον από τώρα, να βλέπει ομάδα, να οργανώσει με ΦΑ τα πάντα, αλλά να μείνει ο ΙΤ μέχρι τέλος της χρονιάς.
Και ξεκόβεις την προπονητοφαγία.
Και δίνεις χρόνο στον νέο.
Και δεν κρατάς 3ετία τον ΙΤ που μάλλον δείχνει οτι "δεν".
Και αποφεύγεις το ΓΧ.
Πατάς και μία ενημέρωση σε όλους οτι εάν δεν πάρουν το κύπελλο, θα φάνε πρόστιμο όσο είναι το πριμ κατάκτησής του, και κοιτάς πως θα μπορέσεις μια μέρα να σε σφυρίξουν και εσένα όπως την κούλα χθες (αν και ξεκάρφωμα το κόβω).
ΥΓ. Λάζλο μάλιστα, θα χτίσει και με τα μικρά, θα πριαπίζουν μαζί και τον ΦΑ.
Αυτά που θα γράψω παρακάτω ειναι μια προσωπική άποψη που κατέληξα σκεπτόμενος το τι μπορεί να φταίει και κάθε χρόνο τέτοια εποχή παρουσιάζουμε την ίδια εικόνα..
η ανυπαρξία αρη και ηρακλη ίσως μας κανει μεγάλο κακο.. Τα πιτσιρίκια μας βρίσκονται στα 18-19 τους να παίζουν στον ΠΑΟΚ να τραβάνε πανω τους όλη την πλεμπα της πόλης (αρδ, γκόμενες, κλαρινομαγαζατορες κτλ).. Παίζουν στον ΠΑΟΚ την μοναδική ομάδα της πόλης και νιώθουν θεοί.. Έχουν οποία γκομενα θέλουν , μαγαζιά που 2 χρονια πριν τους ρίχναν πόρτα τωρα τους κάνουν τεμενάδες, Βαράνε τσάμπα τατουάζ στον κολλητό τους κ.ο.κ..
Ολα τα παραπάνω πέρα απο το προφανές κακο που κάνουν στην εξέλιξη τους σαν αθλητές κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους ..
Οποίος καινούργιος έρχεται στην ομάδα ειναι πολυ εύκολα να μπει στην "κλίκα".. Οποίος δε μπει καταλήγει απέναντι τους και μοιραία έχουμε 2 στρατόπεδα μεςα στην ίδια ομάδα
Μοιραία επισης με αυτη τη ζωή και τη νοοτροπία ακομα και αν κάποιοι απο αυτούς είχαν τις προοπτικές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας ...
Η μόνη ελπίδα να παραμείνουν στο ρόστερ ειναι παντα να παει το φταίξιμο σε κάποιον αλλον..
Ίσως να μην ηταν τυχαίο οτι επι Σάντος οι Έλληνες ερχόντουσαν με το σταγονόμετρο
Ίσως να μην ειναι τυχαίο οτι όλες οι ομάδες του ποκ έχουν συρρικνώσει το ελληνικό στοιχείο
Ο Μακης Χαβος αν ερχοταν τωρα θα φανταζε Πελεγκρινι μπροστα σ αυτο το πραμα που εχουμε σημερα.
Δεν εχω δει ΠΟΤΕ τοσο αθλια διαχειριση και τοσο ανικανο ΠΑΟΚ.
Σημερα σε μια φαση παιζαμε με εξι χαφ εκ των οποιν οι δυο αριστερο κ δεξι μπακ χαφ αντιστοιχα και οι υπολοιποι τρεχαν γυρω γυρω.
Δεν εχουν τελειωμο τα πειραματα και το μονο βεβαιο ειναι οτι ο τυπος εχει χασει τη μπαλα.
Παρακαλω μημου πει κανεις για τις ελλειψεις παικτων. Εδω πριν τους τραυματισμους ειχαμε ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερα πειραματα.
Κορμος, ομοιογενεια, σταθερες ειναι εννοιες ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνωστες και ΟΛΕΣ οι εμπνευσεις ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Εγω λεω ΜΑΚΑΡΙ να μεινουμε εκτος πλευ οφ ΟΧΙ μονο για να φυγει ο Τουντορ αλλα για να βρουμε χρονο για ρισετ
Δεν εχω δει ΠΟΤΕ τοσο αθλια διαχειριση και τοσο ανικανο ΠΑΟΚ.
Σημερα σε μια φαση παιζαμε με εξι χαφ εκ των οποιν οι δυο αριστερο κ δεξι μπακ χαφ αντιστοιχα και οι υπολοιποι τρεχαν γυρω γυρω.
Δεν εχουν τελειωμο τα πειραματα και το μονο βεβαιο ειναι οτι ο τυπος εχει χασει τη μπαλα.
Παρακαλω μημου πει κανεις για τις ελλειψεις παικτων. Εδω πριν τους τραυματισμους ειχαμε ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερα πειραματα.
Κορμος, ομοιογενεια, σταθερες ειναι εννοιες ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνωστες και ΟΛΕΣ οι εμπνευσεις ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Εγω λεω ΜΑΚΑΡΙ να μεινουμε εκτος πλευ οφ ΟΧΙ μονο για να φυγει ο Τουντορ αλλα για να βρουμε χρονο για ρισετ
Ο Τουντορ δεν θα φυγει, οπως ολα δειχνουν, μεχρι το τελος της χρονιας. Για μενα σωστα.
Το θεμα ειναι οτι εγω καταλαβαινω οτι ο Ιβαν τον κραταει γιατι εχει καταλαβει οτι αν διωξει τωρα προπονητη και φερει τον Ιβιτς τον Γ.Χ ή τον Γκαρσια δεν θα αλλαξει και τιποτα.
Στην ουσια εχει αποφασισει οτι θα φυγει το καλοκαιρι ο Τουντορ, οποτε ελπιζω να υπαρχει ηδη ο αντικαταστατης.
Το θεμα ειναι οτι εγω καταλαβαινω οτι ο Ιβαν τον κραταει γιατι εχει καταλαβει οτι αν διωξει τωρα προπονητη και φερει τον Ιβιτς τον Γ.Χ ή τον Γκαρσια δεν θα αλλαξει και τιποτα.
Στην ουσια εχει αποφασισει οτι θα φυγει το καλοκαιρι ο Τουντορ, οποτε ελπιζω να υπαρχει ηδη ο αντικαταστατης.
Οχι να μεινει μεχρι τελους ο Τουντορ να τα λουστει 100% τα δικα του τα εργα!Δεν θα την πληρωσει κανεις αλλος για τα χαλια του!Αυτος και μονο αυτος!Το καλοκαιρι απλως θα πρεπει να γινει μια πιο σοβαρη επιλογη προπονητη,γιατι οταν καποιοι φωναζαμε οτι ο τυπος με 2 χρονια στο αστειο κροτατικο πρωταθλημα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ,πεσατε καποιοι να μας φατε!Λες και εμεις θελουμε να γκρινιαζουμε για τον ΠΑΟΚ η δεν εχουμε προβληματα στην ζωη μας και καθε πρωι σκεφτομαστε πως να γκρινιαξουμε για τον ΠΑΟΚ!
MANIAKOS έγραψε:Μεσα απο τα αποδυτήρια
Μέσα από τα αποδυτήρια τώρα οι ίδιοι έβγαλαν ότι συνεχίζει... οπότε παππάς η "είδηση".
rainmaker, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και πόλεμο στον Τούντορ από το σάιτ σας; ελπίζω πως όχι.
Με Έλληνες δεν κάνεις ομάδα. Γιατί; Επειδή δεν το κατέχουμε το άθλημα. Είναι τυχαίο ότι οι μόνοι που κάνανε και κάνουν καλή καριέρα στο Εξωτερικό είναι αμυντικοί; Δηλαδή παίκτες που δουλειά τους είναι να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Αντίθετα οι 2-3 που κάνανε καριέρα αγωνιζόμενοι από τη μέση και μπροστά μάθανε το παιχνίδι έξω ( Σαμαράς- Μήτρογλου).
- Μπαρκαρούτσος
Να μείνει για να τελειοποιήσει το Wingardium Leviosa, το Alohomora, το Αφοπλίσιους και την Avanta Kentavra...