52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Επαιξε δεξί εξτρέμ, αριστερός εξτρέμ και δεξί μπακ σήμερα.
Καμία από αυτές δεν είναι η θέση του.
Επίσης δεν γίνεται να αποδώσεις όταν από το δεύτερο λάθος που κάνεις σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου.
Μπορεί να είναι και ο χειρότερος παίχτης του κόσμου αλλά αυτά που γίνονται από εμάς δεν γίνονται πουθενά..
Να γιουχάρονται παίχτες της ομάδας ενώ είναι στον αγωνιστικό χώρο.
Νομίζω ότι έχουμε γίνει άσχημο κοινό που δεν βοηθάει την ομάδα αλλά της δημιουργεί πρόβλημα.
Επίσης δεν γίνεται να αποδώσεις όταν από το δεύτερο λάθος που κάνεις σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου.
Μπορεί να είναι και ο χειρότερος παίχτης του κόσμου αλλά αυτά που γίνονται από εμάς δεν γίνονται πουθενά..
Νομίζω ότι έχουμε γίνει άσχημο κοινό που δεν βοηθάει την ομάδα αλλά της δημιουργεί πρόβλημα.
Sabri32 έγραψε:Επαιξε δεξί εξτρέμ, αριστερός εξτρέμ και δεξί μπακ σήμερα.
Ενω οσες φορες επαιξε στην θεση του,κεντρικος χαφ,μας εβγαλε τα ματια με την αποδοση του.Προχθες που ειδα εναν τυφλο με μαυρα γυαλια να παιζει ακορντεον στην Αριστοτελους,τον ρωτησα,και μου ειπε οτι το επαθε βλεποντας τον Σαμπο να παιζει μπαλα.Καλα ειπε ενας φιλος πιο πριν,ο Σλοβακος Μπαλαφας ειναι σε αξια!Απλα μας εχει φαει η ξενομανια,αν τον ελεγαν Σαμπιδη και τον ειχαμε παρει απο τον Εργοτελη,οσοι ακομη τον δικαιολογειτε θα εισασταν οι πρωτοι που θα τον κυνηγουσατε στο γηπεδο να τον πλακωσετε!
Χ4lamosas έγραψε:Οκ μαζί σας χάλια έπαιξε. Τεσσερις φορες τον αλλαξε θεση ο αθεοφοβος στον παγκο. Όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει...
SM-G920F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγω πάντως τον αγαπαω. Εχει κατι η φατσα του που με ειναι πολυ συμπαθης. Βεβαια φταίει και ο Στεφανος, που από τη στιγμή που τον έβαλε αβαταρ τον κατεστρεψε. Οποτε ας μη κατηγορουμε για ολα τον Τουντορ και τον Φρανκ
Αυτός ο παίκτης, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, είναι πλασμένος για ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ!!!
Βγάλτε τον τιτίκα και άχρηστο... 2 φορές που μπήκε προς τα μέσα και ήταν έτοιμος να δώσει μπάλα, δεν έβλεπε κανέναν ελεύθερο...
κι όταν από το πρώτο λάθος ακούς ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ε άι σιχτίρ ρε
Φύγε να γλυτώσεις
Βγάλτε τον τιτίκα και άχρηστο... 2 φορές που μπήκε προς τα μέσα και ήταν έτοιμος να δώσει μπάλα, δεν έβλεπε κανέναν ελεύθερο...
ε άι σιχτίρ ρε
Φύγε να γλυτώσεις
Απορω με την γιουχα στον Σαμπο....οταν ο προπονητης του τον βαζει σε διαφορετικη θεση απο την κανονικη του μετα απο ενα τοσο μεγαλο διαστημα απουσιας (απο το παιχνιδι με την Ξανθη ειχε να παιξει) .
Προβλημα με την ψυχολογια του οταν τον γιουχαρουν....φυγε να σωθεις.
Προβλημα με την ψυχολογια του οταν τον γιουχαρουν....φυγε να σωθεις.
- Παλαιολόγος
ε να τον βαλει τοτε στην θεση τουpilotos έγραψε:Αυτός ο παίκτης, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, είναι πλασμένος για ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ!!!
ε άι σιχτίρ ρε
Φύγε να γλυτώσεις
Αντε πάλι με τις θέσεις.
Η συνήθης δικαιολογία φέτος...ενώ αν παίξει στην "θέση" του - οποια κι αν ειναι αυτή - θα βγάζει μάτια.

Η συνήθης δικαιολογία φέτος...ενώ αν παίξει στην "θέση" του - οποια κι αν ειναι αυτή - θα βγάζει μάτια.
Τα μόνα που του έλειπαν σημερα ηταν σαγιονάρα και πετσετουλα. Τετοιο τουρίστα εχω να δω απο το καλοκαίρι στη παραλία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα σου μιλησω απλα....αν εγω ειμαι ηλεκτρολογος και η επιχειρηση που δουλευω με χρησιμοποιει σαν υδραυλικο (οσο και αν μπορει να εχω γνωσεις απο δω κι απο εκει) δεν θα μπορω να αποδωσω τα μεγιστα.spyretto έγραψε:Αντε πάλι με τις θέσεις.![]()
Οταν επαιζε στην θεση του και ηταν οκ...εχει τα προσοντα για να γινει παικτης Top επιπεδου .
Ο Σορλεν ενα χρόνο σε λάθος θέση έπαιζε αλλα ηταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μυαλο όχι χομπιστας. Το παλικάρι αν αύριο τον διώξει ο ΠΑΟΚ παιζει να σταματήσει τη μπαλα...
Εντάξει ότι ήτανε παροπλισμένος. Κ ο Κάτσε απ τη ναφταλίνη βγήκε πριν παίξει με Πανιώνιο.
Εντάξει κ οι διάφορες θέσεις που τον βάζει.
Αλλά παίζει να μην πήρε καν χαμπάρι ότι είχαμε αγώνα σήμερα. Το παιδί είναι "αλλού".
Εντάξει κ οι διάφορες θέσεις που τον βάζει.
Αλλά παίζει να μην πήρε καν χαμπάρι ότι είχαμε αγώνα σήμερα. Το παιδί είναι "αλλού".
Ο Σορλεν ηταν στην γραμμη και σε αυτην την θεση για καποιο λογο...Μαλλον αυτο ηταν το συστημα του Φερνανταο λεω εγω??chrisg4 έγραψε:Ο Σορλεν ενα χρόνο σε λάθος θέση έπαιζε αλλα ηταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μυαλο όχι χομπιστας. Το παλικάρι αν αύριο τον διώξει ο ΠΑΟΚ παιζει να σταματήσει τη μπαλα...
Ο ΙΤ δεν εχει καν συστημα και το βλεπουμε απο την αρχη της χρονιας.
52.Erik Sabo
Το σύστημα φταιει που δε μπορει να αλλαξει πάσα στα δυο μέτρα. Εγω δεν αμφισβητώ το ταλεντο του. Και το κορμί εχει και το ποδι και τη ταχύτητα και αμπαλος δεν ειναι. Αλλα δεν εχει θέληση ρε φίλε. Δεν εχει πάθος. Κι αυτο δεν εχει να κανει με το σύστημα. Στην ηλικία που ειναι παίχτης με φιλοδοξίες οπου και να τον βαλεις θα σκυλιασει. Δες τον Μυστακίδη που εχει παιξει στις ίδιες θέσεις σχεδόν. Ο Σαμπο ειναι αδιάφορος εντελώς. Είτε παιξει είτε δε παιξει στα @@ του....
Είχα εναν μ@λάκ@ δίπλα μου, που στάνταρ πιστευε οτι ο Σάμπο έφταιγε που δε γ@μησε χθες το βράδυ.