Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Δηλαδη ειστε σιγουρη οτι κανει για 3 ο τουντορ??
Γιατι βλεπω οτι πολυ τρελαίνεστε..
Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με τον τουντορ..
αλλα ρε παιδια εχει χασει τον ελεγχο εδω και καιρο..
Δεν εχει ενα γαμ@μενο προτζεκτ στο κεφαλι του..χανετε. δεν ξερει να χειρειζεται το υλικο του..
Ημαρτον δηλαδη.. μην συγκρινουμε τον Σαντος με τον τουντορ..
Και οσο αναφορα το υλικο .. Να χαμε να λεγαμε..
Ο μπολονι με χειροτερο και κατοχη μπαλας ειχε και μπαλα επαιζε..
που να ειχε αυτο το υλικο..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην περιοδο Σαββίδη διαλέγουμε λαθος προπονητες...
Δεν εχει ενα γαμ@μενο προτζεκτ στο κεφαλι του..χανετε. δεν ξερει να χειρειζεται το υλικο του..
Τουλάχιστον αστείο να βγαίνεις με δημόσια γραπτή δήλωση και να λες στηρίζω και μετά από 2-3 βδομάδες να τον διώχνεις.
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ, αλλά όχι ότι δεν το περιμέναμε κι όλας.
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ, αλλά όχι ότι δεν το περιμέναμε κι όλας.
τι το θες ρε παοκοβιε παμε και φτου απ την αρχη ασπρισαμε και δε βλεπουμε φως γμω το μπελα μπυpaokovios1974 έγραψε:Τσε ευχαριστω αδερφε.
- paokovios1974
Eνταξει για γελια το ρεπορταζ,λεει οτι "σκεφτεται"την απομακρυνση αρνεσεν τουντορ.
Μεσα στο μυαλο του ειναι οι κουφαλες.
Μεσα στο μυαλο του ειναι οι κουφαλες.
Jordi_ 04 έγραψε:Δηλαδη ειστε σιγουρη οτι κανει για 3 ο τουντορ??
Γιαντο θεμα της μη υπομονής συγκρίναμε πιστευω για προπονητική αξία δεν μας παίρνει φυσικα
δεν ξερω αν τον διωξει αλλα μετα τη στηριξη ειχα γραψει οτι απλα τον κρατησε γιατι δεν ειχε λυση...αν βρηκε εχει φαει σουτ αυτο πιστευωMīngus έγραψε:Τουλάχιστον αστείο να βγαίνεις με δημόσια γραπτή δήλωση και να λες στηρίζω και μετά από 2-3 βδομάδες να τον διώχνεις.
- Μπαρκαρούτσος
MANIAKOS έγραψε:Επιτέλους νεο τοπικ προπονητη
Λατινο θελω η Ιάπωνα η Ρώσο
Να πάρουμε καλύτερα Πακιστανό που έχουμε και πολλούς και θα γλιτώσουμε τα οδοιπορικά!
O Ζάιρο μέχρι πριν δυο μήνες ήταν μεταξύ πάγκου και καρκίδας..Ο Ροντρίγκεζ ξεκίνησε από φουλ μπακ για να τον δούμε τελικά εξτρέμ..Ο Μακ έχει αναστανάξει να παίζει..Sabri32 έγραψε:Το βαρύ πυροβολικό είναι ο Ζάιρο, ο Ροντρίγκες και ο Μακ που είναι και οι παίχτες που έχουν προσωπική ενέργεια.Odi έγραψε:Αυτό με το τριετές πλάνο,το διαβάζει ο Μελισσανίδης και γελάει.Τριετές πλάνο για να κερδίσουμε την γριά του Μπουλούτ στην Τούμπα.Γελάνε τα τσιμέντα.
Το βαρύ πυροβολικό που λείπει,ποιο είναι ακριβώς;Ο Ζάιρο που μέχρι πριν δυο μήνες δεν τον βλέπαμε καν;Ο Κοροβέσης;
Ας μείνει ως το τέλος φυσικά.Δεν είναι λύση τα λαικά δικαστήρια.
Χωρίς εξτρέμ δεν γίνεται να κερδίσεις δεν είναι θέμα ούτε τριετούς πλάνου ούτε τίποτε.
Απλά με τις τόσες απουσίες που έχει η ομάδα κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία και την κατασπαράζουν
Γενικά τρικυμία εν κρανίω..Δεν υπάρχει ενα πλάνο,μια ξεκάθαρη κατεύθυνση..
Αστείο φυσικά να φύγει τώρα.
Να ρωτήσουμε το Βαγγέλα που εχει κονε απο κειRoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Επιτέλους νεο τοπικ προπονητη
Λατινο θελω η Ιάπωνα η Ρώσο
Να πάρουμε καλύτερα Πακιστανό που έχουμε και πολλούς και θα γλιτώσουμε τα οδοιπορικά!
- paokovios1974
Αδερφε,για ζαγωραιο ειμαστε "εγιναν γκριζα τα μαλλια μου κι ακομα σ εχω στην καρδια μου"che4 έγραψε:τι το θες ρε παοκοβιε παμε και φτου απ την αρχη ασπρισαμε και δε βλεπουμε φως γμω το μπελα μπυpaokovios1974 έγραψε:Τσε ευχαριστω αδερφε.
- paokovios1974
Δεν υπαρχει λυση τετοια εποχη ρε παιδια.che4 έγραψε:δεν ξερω αν τον διωξει αλλα μετα τη στηριξη ειχα γραψει οτι απλα τον κρατησε γιατι δεν ειχε λυση...αν βρηκε εχει φαει σουτ αυτο πιστευωMīngus έγραψε:Τουλάχιστον αστείο να βγαίνεις με δημόσια γραπτή δήλωση και να λες στηρίζω και μετά από 2-3 βδομάδες να τον διώχνεις.
Η σε Ιβιτς θα πας η σε Γκαρσια η σε...δεν το λεω.