Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Μάγκες από Θεσσαλονίκη και πέριξ περιοχές, μετά απ αυτό που έγινε σήμερα στην Μίκρα, να είστε πολύ "ψιλλιασμένοι" στις κινήσεις σας σήμερα και αύριο... ;)

Παράδειγμα, αυτός :shock: ο κανούριος συμφορουμίτης που άνοιξε :shock: εχθές λογαριασμό για να πουλήσει 2 εισιτήρια της "4" σε τιμή 15 ευρώ (τα δύο), διάλεξε πολύ περίεργο τρόπο για να το κάνει κατ εμένα... :o :o :o

Αν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής θα φανεί στην συνέχεια και τότε, αν χρειαστεί (που δεν το βλέπω) θα του απολογηθώ... ;)

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΛΟΓΟΠΡΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ "ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ Π@ΥΤΑΝΕΣ"...

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ, γιατί Η ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (μετά το Νοσοκομείο Γεννηματάς και προς Καυτατζόγρειο) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ από τις ύπουλες και άνανδρες π@υτανόγριες μέσα στα αυτοκίνητα σας ή πάνω στα μηχανάκια σας...Πετάνε πέτρες και μετά κρύβονται μέσα στα Πανεπιστήμια ή στα παρκάκια ακριβώς απέναντι απ το "καυτατζόγρειο"... ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ Π@ΥΣΤΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΟΠ@ΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 14 Φεβ 2016, 02:27, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

goran 64 έγραψε:Μάγκες από Θεσσαλονίκη και πέριξ περιοχές, μετά απ αυτό που έγινε σήμερα στην Μίκρα, να είστε πολύ "ψιλλιασμένοι" στις κινήσεις σήμερα και αύριο...

Παράδειγμα, αυτός :shock: ο κανούριος συμφορουμίτης που άνοιξε :shock: εχθές λογαριασμό για να πουλήσει 2 εισιτήρια της "4" σε τιμή 15 ευρώ (τα δύο), διάλεξε πολύ περίεργο τρόπο για να το κάνει κατ εμένα... :o :o :o

Αν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής θα φανεί στην συνέχεια και τότε, αν χρειαστεί (που δεν το βλέπω) θα του απολογηθώ... ;)

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΛΟΓΟΠΡΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ "ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ Π@ΥΤΑΝΕΣ"...

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (μετά το Νοσοκομείο Γεννηματάς) είναι επικίνδυνη να φάτε πετροπόλεμο από τις ύπουλες και άνανδρες π@υτανόγριες μέσα στα αυτοκίνητα σας ή πάνω στα μηχανάκια σας...Πετάνε πέτρες και μετά κρύβονται μέσα στα Πανεπιστήμια ή στα παρκάκια ακριβώς απέναντι απ το "καυτατζόγριο"... ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ Π@ΥΣΤΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΟΠ@ΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ !!!
Σε ποιο τόπικ έγινε αυτό Γκόραν? Υπάρχουν τα γραπτά η σβήστηκαν?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Υπαρχει στο τοπικ του αγωνα με τις γριες
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το ξανά έβγαλα για να τον δουν

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπράβο πιλότε...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Το εγραψα στο καφενειο το γραφω κι εδω.

Ειναι ευκολο να στειλετε το μέιλ μου στον πιλοτο και στον γκοραν?

Η τα δικα τους σε μενα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το δικο σου να το στειλουν των αλλων χωρις συγκαταθεση οχι. ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έλα να βλέπω τις κλίκες .... :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ζηλεύουμε :? ;;; Άντε "μπούκα" κι εσύ :shock: ...Ευκαιρία σήμερα για ακόμα μεγαλύτερη "μάζωξη"... ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στάλθηκε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Notorious4 έγραψε:
K_geo έγραψε:στα δεξια γίνεται αποδελτιοποίηση (δωσε σημασία στη λεξη) των μμε, όπως πχ κάνει το nairepaok. φυσικά, επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το σαϊτ, υπάρχει μια συνεχής συζήτηση περι ιστοτόπων που το..ξεφτιλίζουν και για το αν πρέπει ή όχι να υπάρχουν έστω και ως αποδελτιοποιηση. πχ πρόσφατο "θύμα" μας είναι το ποδοσφαιρικό ρεπορταζ του κοντρα ενώ προσωπικά έχω θέσει και θέμα μετροσπορτ.

αλλά δεν είναι εκεί το ζουμί. Η ουσία είναι ο στόχος και αυτός δεν είναι άλλος, περα απο το να μπορεί ο καθένας μας χωρίς να κάνει βόλτες και να δίνει ανούσια κλικ, να βλέπει τι γίνεται και γράφεται στα περισσότερα μμε για τον ΠΑΟΚ και τι για τους αντιπάλους του.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αποδοχή των όσων γράφονται και αυτό θεωρώ ότι εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα απο τα άρθρα που ανεβαίνουν απο πολλά παιδιά στην κεντρική.

αν θες να το κατανοήσεις καλώς. αν οχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να μας κατηγορείς για επιθετικό ύφος ή ελλιπείς...εξηγήσεις αλλά δεν βλέπω και καμία διάθεση απο εσένα στο να κατανοήσεις κάποια πράματα.

αυτά. παω στο ατμ να παρω το σημερινό μου μεροκάματο. το κέρδισα άξια. :lol:
Καταρχάς φίλε Κ_Geo συγνώμη για την αργή ανταπόκριση και σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια ολοκληρωμένη απάντηση και θεωρητικά συμφωνώ με τα λεγόμενα σου.Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που το 90% τον σάιτ έχει δημοσιεύσει άρθρα κατά του ΠΑΟΚ τα οποία δεν έχουν εξοστρακιστεί ακόμα.Αν θεωρείται οτι δεν έχουν δώσει αρκετές αφορμές .....καλώς και δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω περιμένω βέβαια να μην τα χαρακτίριζεται ως Αρδιές γιατι θεωρητικά είναι αξιόλογα και τα άρθρα τους είναι κατα κύριο λόγο αληθή και αποδεκτά από εσάς ;)

Τώρα το που αποσκοπεί η όλη ειρωνία απ'ολους τους μπλε που απάντησαν περι χρημάτων δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω όμως είναι πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να ειρωνευτό κάποιο απο τα 15.000 ποστ σου , η τα 5000+ ποστ που έχει κάθε μοντ.
Και γω δεν ειδα καμια ειρωνια,απλα θεωρω οτι το αιμα ανεβαινει στο κεφαλι με θεωριες που δημιουργουνται στα μυαλα αρκετων εδω μεσα...

Θα το πω και δειτε το οσοι μπορειτε...

Το δεκεμβρη το σαιτ ειχε πολυ σοβαρο οικονομικο προβλημα και ηταν για λουκετο.το προβλημα δεν εχει ακομη φυγει απο το οπτικο πεδιο και καποιοι τα "σκανε" για να υπαρχει κεντρικη και φορουμ.αυτα για να ξερετε τι γινεται..

Αλλα site (που ασχολουνται μονο με ΠΑΟΚ) κλεισανε για οικονομικους λογους και ολα τα υπολοιπα ζουνε απο τα κλικ..

Αυτα για την ιστορια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προσωπικά, όποτε το θυμάμαι, ρίχνω κανά δυο κλικ στα μπανεράκια. Και του φόρουμ και της κεντρικής.
Δεν πάνε και στον βρόντο, αφού συνήθως με εμφανίζει το e-shop ... :D
Δενκακό.
goran 64 έγραψε:Ζηλεύουμε :? ;;; Άντε "μπούκα" κι εσύ :shock: ...Ευκαιρία σήμερα για ακόμα μεγαλύτερη "μάζωξη"... ;)
Τρελλός θα είσαι.
Τι δουλειά έχω εγώ με τα γερόντια;;;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή μόνο εγώ κλικαρω στις διαφημίσεις κάθε φορά που μπαίνω στην κεντρική; Ε άντε ρε παιδιά βοηθήστε και σεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έλα ρε συ πιτσιρίκο, σεε παρακαλώώώ...θα σε "παίζουμε" ρε συ εμείς τα μεγαλύτερα παιδάκια, δεν θα σε έχουμε "αναπληρωματικό"... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα clicks στις διαφημίσεις βοηθά αρκετά το site! 2-3 κλικ την ημέρα (ίσα ίσα να ανοίξει η σελίδα της διαφήμισης) από τον καθένα είναι αρκετά και δεν χάνετε ούτε χρόνο ούτε τίποτα..

Με 5-10 clicks πάμε και διακοπές το καλοκαίρι και κληρώνουμε και 4τροχο αυτοκίνητο άμα λάχει να 'ούμ'... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”