Τραυματισμοί 2015-2016

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Τραυματισμοί 2015-2016

Δημοσίευση από DC »

anekfrastos έγραψε:......
2. Αυτός που μου κάνει εντύπωση είναι ο Κλάους. 2 μήνες σχεδόν τραυματίας με κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού το καλοκαίρι ή δε θυμάμαι καλά; Πως σκατά δεν παθαίνει θλάσεις αυτός χωρίς προετοιμασία; (φτου φτου :D )...
Τώρα το είδα.
Ένα permiban στον γουρσούζη τον ανέκφραστο ... χθες. :twisted:
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

pilotos έγραψε:Βασικά να ρωτήσω κάτι; πόση ώρα κάνεις να πας στη μεσημβρια; και πόση να γυρίσεις πίσω;

SM-N9005
έχει πολύ καιρό που σκεφτόμουν να κάνω κ εγώ την ίδια περίπου ερώτηση.. αλλά όντας παντελώς άσχετος με τα γυμναστικά/προπονητικά δεν τολμούσα να το κάνω.. :oops:
ας πούμε πάνε οι παίκτες στην μεσημβρία ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητο ή όλοι μαζί με το λεωφορείο της ομάδας..??.. δίνει επιβάρυνση στα πόδια η αρκετά μεγάλη απόσταση..??.. σταμάτα-ξεκίνα επι μια ώρα περίπου πριν κ μετά την προπόνηση.. γκάζι-συμπλέκτης.. δεν ξέρω ρε παιδιά.. μετά από όλους αυτούς τους ανεξήγητους τραυματισμούς νομίζω πως πρέπει να ..φυσάμε και το γιαούρτι..!!.. :lol: :lol: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

deep_gia_deep έγραψε:
pilotos έγραψε:Βασικά να ρωτήσω κάτι; πόση ώρα κάνεις να πας στη μεσημβρια; και πόση να γυρίσεις πίσω;

SM-N9005
έχει πολύ καιρό που σκεφτόμουν να κάνω κ εγώ την ίδια περίπου ερώτηση.. αλλά όντας παντελώς άσχετος με τα γυμναστικά/προπονητικά δεν τολμούσα να το κάνω.. :oops:
ας πούμε πάνε οι παίκτες στην μεσημβρία ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητο ή όλοι μαζί με το λεωφορείο της ομάδας..??.. δίνει επιβάρυνση στα πόδια η αρκετά μεγάλη απόσταση..??.. σταμάτα-ξεκίνα επι μια ώρα περίπου πριν κ μετά την προπόνηση.. γκάζι-συμπλέκτης.. δεν ξέρω ρε παιδιά.. μετά από όλους αυτούς τους ανεξήγητους τραυματισμούς νομίζω πως πρέπει να ..φυσάμε και το γιαούρτι..!!.. :lol: :lol: :opaokara: :nairepaok:
Και αυτόματο να έχεις, αν χαλάς δύο ώρες την μέρα στα πήγαινε έλα...

Μην νομίζεις και γω άσχετος είμαι, αλλά επειδή κάνω δυο ώρες διαδρομή κάθε μέρα, νιώθω τεράστια κόπωση από το πήγαινε έλα...
SM-G920F
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Για κάποιον που μένει Δυτικά, η Μεσημβρία είναι ένα τσιγάρο δρόμος.
Άν ο άλλος μένει Ανατολικά (Καλαμαριά πχ) ή στα περίχωρα (κανένα Τριάδι πχ), πάμε στο μισό με ένα πακέτο.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ε όχι και ένα τσιγάρο δρόμος..Στου διαόλου το κέρατο είναι..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ε, άμα ο άλλος είναι κουλός ή ταξιτζής, το λες και τρεις μέρες με το τηλέφωνο.
Από Ευκαρπία σε πηγαίνω πριν να στρίψεις ένα Χόλμπορν. :D
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσα χλμ είναι από δυτικά;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

απο αντολικα(που μενουν οι περισσοτεροι) περιπου 50 λεπτα βγαζει ο γοογλης.40 -50 χιλ αναλογα τη διαδρομη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

pilotos έγραψε:Πόσα χλμ είναι από δυτικά;
Με το που λες βι ουάν, ανοίγεις τα φλαπς, πλακώνεσαι στα φρένα και έφτασες. Ούτε καν τέικ οφ.
(δε ξέρω χλμ, google it γιατί δεν έχω γκουγκλ ερθ στο παρτάλι που κάθομαι)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

18 χιλιόμετρα,25 λεπτά από Εύοσμο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ε να ... είδες τώρα;
Κορδελιό-Ναός Τούμπας, 15' βαριά από περιφερειακή. 17 χλμ.
Εγώ φταίω;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Nope,νόμιζα είναι 30-35 χιλιόμετρα είναι η αλήθεια..!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

.Μπορει να μη φταιει το γηπεδο αλλα αλλοι παραγοντες πχ το νερο της Μεσημβριας .Ισως να ναι διαφορετικο απο της Θεσσαλονικης,με φυτοφαρμακα,πολυ χαλκο λογω παλιων σωληνωσεων ,φτωχο σε μεταλα(μαγνησιο) κλπ.Πολλα παιζουν.Καλο θα ναι να γινουν πληρεις εξετασεις στους παικτες (και τοξικολογικη) για να αποκλεισουμε τετοιες περιπτωσεις.Αν πινουν εμφιαλωμενο ,ισοτονικα κλπ καλο ειναι να ψαχτουν κι αυτα.Μπορει να συνεπεσε η αλλαγη της μεσημβριας με αλλαγη στην εταιρεια που μας τα προμηθευει και να εχουν θεμα.Πολλα μπορει.
Σκληρο και παγωμενο ταρταν καλοκαιρι και φθινοπωρο χλωμο μου φαινεται.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Με το βάζελο, ποιοί επιστρέφουν;
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

deep_gia_deep έγραψε:

SM-N9005
Όταν είσαι καθισμένος, οι ισχυοκνημιαίοι (δικέφαλος μηριαίος, ημιιμενώδης, ημιτενοντώδης) μύες βρισκονται σε διάταση. Εάν γίνεται αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για αυτούς τους ποδοσφαιριστές γιατί πιθανόν να βρίσκονται σε αυξημένο ρίσκο για τραυματισμό.

Είναι ένας από τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν από το επιτελείο, αλλά δεν νομίζω οτι το χρονικό διάστημα είναι τόσο μεγάλο για να είναι ένας απο τους κυριότερους παράγοντες. Εκτός αν υπάρχουν παίχτες που πηγαινοέρχονται Θεσσαλονικη-Γιαννενα

Προσωπικά συμφωνώ με τον DC όσον αφορά τους παράγοντες που πρέπει να προσεχθούν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”