Πολύ σωστή η αναφορά στην εορτή "Ακύλλα και Πρισκίλλης αποστόλων" (όχι αγίων), οι οποίοι γιορτάζουν σήμερα και αποτελούν την Ορθόδοξη γιορτή, αντίστοιχη με αυτή του Saint Vallentine (έχω την εντύπωση όμως) των Καθολικών ...
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Πολύ σωστή η αναφορά στην εορτή "Ακύλλα και Πρισκίλλης αποστόλων" (όχι αγίων), οι οποίοι γιορτάζουν σήμερα και αποτελούν την Ορθόδοξη γιορτή, αντίστοιχη με αυτή του Saint Vallentine (έχω την εντύπωση όμως) των Καθολικών ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 13 Φεβ 2016, 19:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό το ήξερα, διαβάζω βλέπεις πολλή "μυθολογία" και κάπου το είχα πετύχει, εκεί νομίζω που "μάχεται" κάποιος Μαθουσαλίξ με έναν Ντινόσαυρο...Μεγάλες μάχες λλλέέέμμμεεε...ΕΠΙΚΕΣ...

- ΑποστόληςΑ
Έλα τώρα! Χρησιμοποιείς φράσεις του Dinos που είναι βιολογικά συνομήλικός μου. Εμφανισιακά βέβαια δεν συγκρινόμαστε όπως άλλωστε και νοητικά.
Καποιος να στειλει το μέιλ μου στον pilotos & goran64 και στον κατ5.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Το ίδιο έχω ζητήσει κι εγώ εδώ και έξι ώρες, δεν σου το έστειλαν ακόμα πάτερ;
Re: Καφενείο
Aν δεν βγει ακρη με τα μειλ, θα σουστειλω μυνημα οταν κατεβουμε,pilotos έγραψε:Που σκάω μύτη;prist64 έγραψε:
Ξεχασες την κορη μου(αντι-Σαλπι).
Ο Γιωργος ειναι επιφανης νομικος και συγγραφεας best seller(ο Φρανκ στην χωρα των λευκων Ζουλου).
Λες να προσγειωθει και κανενας pilotos απο Νικητη μεριά?![]()
RoMaN το τηλ του Πετρου το εχεις,προσβαση στα μέιλ εχεις(?)
κανονισε να βρεθουμε πριν τον αγωνα και οσοι πιστοι προσελθετε.
SM-N9005
απο το ταπα-τουπα(πως το λενε) του Πετρου,στο Καφενειο.
Ο.Κ., γιατί με μένα τάπα-τούπα σαν του πιλότου και άλλα τέτοια "εκσυγχρονισμένα" δεν "παίζουνε"...Ένα κομπιούτερ έχω όλο κι όλο κι ένα κινητό για να παίρνω και να απαντάω...prist64 έγραψε:Οχι,εσενα θα σε βρω ομως στην 2για τους αλλους δεν ξερω.
Υ.Γ. Μέσα απ το μπουφάν θα φοράω κι ένα γκρι φούτερ με κουκούλα που έχει με πορτοκαλί χρώμα το κοινό μας νούμερο, ΤΟ "64"...Ε ή να είσαι 64άρης και να το "φωνάζεις" ή να μην είσαι καθόλου ρε συ πάτερ μου...
Edit: Πάτερ έξω ή μέσα θα με βρεις; Να ξέρω αν είναι, για να πάω κάνα τέταρτο νωρίτερα για να τα πούμε και λιγάκι ρε συ πριν μπω μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 14 Φεβ 2016, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
0-3 2η χρονια Σαντος, τοτε που δεν χαναμε ποτε, αυτα για τους λατρεις του πογιετ