Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:Θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα διαφορας σχεδιασμου μεταξυ εμας και της αεκ.Η κουλα το καλοκαιρι απεκτησε ποδοσφαιριστες σε θεσεις που εκρινε ο προπονητης οτι εχει κενα.Ο ΠΑΟΚ απεκτησε παικτες που θεωρησε λαυρακια ανεξαρτητως θεσης.Καποιος θα πει οτι εμεις εχουμε πλανο 3ετιας και γιαυτο κινηθηκαμε ετσι.Ειναι και αυτη μια αποψη.
το καλοκαιρι η αεκ ειχε για 3η συνεχομενη χρονια τον ιδιο προπονητη και αυτος ειχε ουσιαστικα χτισει ολο το ροστερ ωστε ηξερε ακριβως τι του ελειπε.

το θεωρω αστοχο ως παραδειγμα (να μην λες μονο τα δικα μου παραδειγματα οτι να ναι :mrgreen: :lol: )
Δηλαδη εμεις φτιαξαμε ενα ροστερ με πχ 8-9 παικτες στο 6-8 γιατι ειχαμε καινουριο προπονητη και δεν ηξερε τι του ελειπε...Σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Ουρλιαζε ο Τουντορ απο τον ιουλιο για επιθετικο και επιτελικο.
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Τελικα οσο πιο λαμογιο ειναι ο μεγαλομετοχος σου τοσο πιο καλα σε σφυριζουν...
Σημερα δυο σχεδον ισαξια λαμογια...διαιτησια σχεδον 50-50!
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

goran 64 έγραψε:
IKARIA_4 έγραψε:Στο ΠΟΚ, κορακας κορακου ματι δε βγαζει.

Η τριπλεττα να ειναι καλα, και ολοι οι αλλοι...

Νικη σημασιας για την αεκ44, ο γαυρος δεν διακινδυνευει και τιποτα. Μην πω κιολας οτι μετα απο αυτο το ματς κερδιζει και τις εντυπωσεις και θα εχουν να το λενε για τις αποβολες 10 χρονια οι καλομαθημενοι γαυροι.

Εχει αραγε κανεις την εντυπωση πως σε ενα ιδιο ματς γαυρου με εμας, θα επαιζε η διαιτησια ο,τι εβλεπε?

Αρα σε ματς σαν αυτα δειχνουν οτι οι διαιτητες μπορουν, απλα παιζει ρολο το ποτε ''θελουν'',αναλογως τις περιστασεις.
Τα αλλα που λεγονται οτι ''δεν μπορουν'' ή δεν ειναι ικανοι, ειναι παραμυθια για εμενα.

υ.γ. η αεκ44 που την λετε και φαβορι, ηταν απλα ανυπαρκτη.εαν δεν ηταν το πεναλτυ, ακομα και με 8 ο γαυρος, αμφιβαλλω εαν θα πετυχαινε ποτέ της γκολ.το αντιθετο, θα ηταν πιο πιθανο.
Σωστός φίλε μου αλλά θέλω να συμπληρώσω λίγα πράγματα που αποτελούν τροφή για σκέψη:

1...Τον αποψινό αγώνα πουστόγαυρος - κούλα, διαιτήτευσε κόρακας από την κορακοσχολή των πουστόγαυρων όπως όλοι ξέρουμε, έτσι ; :?

2...Απόψε έδωσε 2 κόκκινες κατά του πουστόγαυρου ενώ ο από την ίδια σχολή Δημητρ@πουλος απέναντι μας μία, κι αυτή όπως είδαμε όλοι απ την αντίδραση του όταν τον ειδοποίησαν οι παίχτες μας ότι η κίτρινη του πουστόγαυρου είναι η δεύτερη, κατά λάθος... :?

3...Τα ίδιας σχολής κοράκια έπαιξαν έτσι την κούλα και "γιουβέτσι" εμάς απέναντι στην ομάδα της καρδιάς τους... :oops:

Είμαι βέβαιος ότι, αύριο μεθαύριο, αυτό το γεγονός θα το εκμεταλλευτούν στο απόλυτο οι πουστόγαυροι Α.Ρ.Δ., σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ., συνεπικουρούμενοι φυσικά από κάποια φερέφωνα τους, τους στημένους στα τέσσερα και πληρωμένους γι αυτό το στήσιμο δικούς μας γεννίτσΑΡΔους, υποστηρίζοντας με τρομερή προπαγάνδα σε βάρος μας το εξής "ατράνταχτο" επιχείρημα:

"Ορίστε ρε παιδιά, ο δήθεν γαύρος Καλογερ@πουλος έπαιξε 50-50 (ίσως και περισσότερο υπέρ) την κούλα, γιατί όχι και ο Δημητρ@πουλος τον κομπλεξικό χωριάτη Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος φωνάζει πάντα όταν χάνει για την διαιτησία !!!!! Αν ήταν ο Καλογερ@πουλος γαύρος δεν θα έπαιζε γαύρο με την κούλα, ώστε να πάρουμε και το Πρωτάθλημα αήττητοι;;; Ένας αντικειμενικός διαιτητής είναι λοιπόν, όπως κι ο Δημητρ@πουλος που κάνουν κάποια ανθρώπινα λάθη και τίποτε παραπάνω..." :geek: :mrgreen: :twisted:

Τέτοια πουστριλίκια ετοιμαστείτε να ακούσουμε και να διαβάσουμε όταν καταλαγιάσει η "κάψα" των πουστόγαυρων απ την ντεμέκ π@ύτσα της κούλας !!!!! Αλήθεια πόσο έδινε στο στοίχημα η νίκη της κούλας;;; :?

Συμπέρασμα;;; Ιβάν Σαββίδη προστάτεψε την ομάδα μας, τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., θωράκισε τον και μην έχεις καμία εμπιστοσύνη στην λυκοφιλία του "τίγρη", ο οποίος είναι ο δεύτερος πιο βρώμικος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου ever, μετά τον "αρχαίο" φιλόσοφο και συγχρονότερο πράκτορα της "στάζει"... :oops:

Συμπέρασμα 2;;; ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ. προστάτευσε κι εσύ την ομάδα σου, τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. !!! Τρέχα στην Τούμπα και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ δίχως γκρίνιες, τις οποίες οι προπαγανδιστές Α.Ρ.Δ. βαφτίζουν "καλόπιστη κριτική", για να σου την "ποτίσουν" ευκολότερα στο αίμα σου, κάνοντας σε να νιώθεις κατ αυτόν τον τρόπο "εξυπνότερος" και "πληρέστερος" οπαδός, απ ό,τι σίγουρα είσαι... :(

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΛΟΓΟΠΡΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α.Ρ.Δ. ΑΛΛΟ ΠΙΑ !!!

ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ. !!!

ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Των ΓΑΜΩΧΑΒΟΥΖΟΠΟΥΣΤΟΛΙΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ !!!

ΞΥΠΝΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

:pano: ΕΙΙΙΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! :nairepaok: ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΑ.Ρ.Δ. !!!
Καλά ρε φίλε ηρέμησε λίγο. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

desperando έγραψε:δεν εχω καταλαβει γιατι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν τον αντιπαλο
πιστευετε οτι μειωνοντας την κουλα με αυτον τον τροπο θα φανει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος?
ισα ισα αν μειωνετε αυτον που ειναι σημερα 8 βαθμους απο πανω μας,μειωνετε και τον ιδια μας την ομαδα

παντως μπραβο στηνκουλα,ηρθε απο την β εθνικη και ενω θα μπορουσε να εχει ενα σωρο δικαιολογιες για μεταβατικες χρονιες και αλλες τετοιες @@ αυτη παει τρενο καια ν συνεχισει ετσι θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την πρωτη θεση στα πλει οφ

παλι καλα για μας που μας εμεινε το τριετες πλανο
Aυτό. Αν εμείς κάναμε την πορεία της Κούλας δεν νομίζω να ένοιαζε κανέναν το πόσες τελικές κάνουμε σε κάθε ματς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Δηλαδη εμεις φτιαξαμε ενα ροστερ με πχ 8-9 παικτες στο 6-8 γιατι ειχαμε καινουριο προπονητη και δεν ηξερε τι του ελειπε...Σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Ουρλιαζε ο Τουντορ απο τον ιουλιο για επιθετικο και επιτελικο.
ναι τα πιστευω. εσυ πιστευεις οτι λες;

μου λες οτι πηραμε λαυρακια ανεξαρτητου θεσεως. ΛΑΘΟΣ φιλε. πηραμε εξτρεμ, πηραμε φορ, πηραμε σεντερ μπακ καλυψη πηραμε και μεσους γιατι αν θυμασαι εκει εφυγαν πολλοι. και ναι, πηραμε και 1-2 ως λαυρακια μπας και (αντωνης πχ).

σου λεω οτι η κουλα το καλοκαιρι ειχε προπονητη που ειχε 3 χρονια την ομαδα και μου λες οτι να ναι, οτι πηραμε 8-9 παιχτες στο 6-8. τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

τεσπα, δεν χαλω τη ζαχαρενια μου.

ναι. εκανα λαθος. εχεις δικαιο. σορρυ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

το θέμα δεν είναι εάν έπαιξε η κούλα ή πόσους βαθμούς πάνω είναι ή τι θα γίνει στα π.ο.

Το θέμα είναι οτι ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο δεν πρόκειται να σε σφυρίξει κάποιος έτσι με το γαύρο.

Εάν πριν το σκεφτόμουν, τώρα είμαι σίγουρος οτι θέλω κούλα-Ε.Ο. στον ημιτελικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:To ότι ο Καλογερόπουλος, το τονίζω ο Καλογερόπουλος, σφύριξε έτσι, κάτι λέει. Δεν ξέρω τι, αλλά ο τύπος είναι απ' τα κορυφαία κομάντα του χοντρού.
Η κούλα πάντως ωραία μπάλα μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι σοβαρή.
Thank's...Το διόρθωσα... :oops:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν είδα όλο το ματς για να έχω συνολική άποψη, πάντως από τα highlights βλέπουμε τα εξής:
- Η κόκκινη στον μποτία είναι μεγαλειώδης βουτιά του αραβίδη.
- Η κουλα δεν έχει τελική πριν μείνει ο gay με 10.
- Ο gay δεν δείχνει και πολλά πράγματα.
- Το πέναλτι είναι ηλιθιότητα του κ@λόπαιδου. Πιθανώς έβαλε τα χέρια να προστατευτεί, δεν υπήρχε λόγος για πέναλτι εκεί. Και πιστεύω ότι αν θεωρούνταν ακούσιο και δεν δινόταν, δεν θα είχαμε και τρελές διαμαρτυρίες από την κούλα.
- Η κόκκινη στον γκάλο δίνεται και δεν δίνεται.

Εγώ τουλάχιστον με αυτά που είδα, ανησυχώ. Όχι για την τελική κατάταξη, ούτε για την "ποιότητα" της κούλας. Ανησυχώ γιατί σφυρίχθηκε έτσι ο gay, με δεδομένο ότι πολύ θα ήθελαν να τελειώσουν αήττητοι. Θα φανούν κάποια πράγματα στη συνέχεια.

Τέλος, αν βλέπετε κάτι καλό στην κούλα, εμείς με κάπως καλύτερο ρόστερ και με προπονητή το γίδι, είχαμε ΚΑΙ κατοχή.. Μην τρελλαθούμε τώρα..
themgeo

Δημοσίευση από themgeo »

Η ΑΕΚ εχει προπονητη μαγκες.. με προυπηρεσια Αγγλια.. Ουρουγουανος και τον ειχε προτεινει και ο Γκαρσια.. πφφ εκει τρελαινομαι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ναι η κουλα δεν παιζει την μπαλαρα και αυτο ειναι φυσικο αφου μιλαμε για μια ομαδα με πολυ χαμηλο ταλεντο,με μετριους παικτες. αν επαιζε και μπαλαρα θα μιλουσαμε για το 8ο θαυμα
ειναι μεγαλη μαγκιας της που με αυτο το μετριο υλικο ειναι τοσο σοβαρη και εχει αυτη τη συγκομιδη βαθμων που ειναι πολυ πανω απ οτιθα πιστευε ο καθενας

τωρα αν καποιοι δεν θελετε απο εγωισμο να δεχτητε οτι ο πογετ εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια και δειχνει παρα πολυ σοβαρος προπονητης... δικαιωμα σας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα οποιος αναφερεται στην κουλα ως αντιπαραδειγμα σε εμας ως στρωμενη ομαδα η οποια ηρθε απο την β εθνικη και εκανε 10 μεταγραφες το καλοκαιρι απλα δεν...Το μονο που μπορει να σταθει ως δικαιολογια ειναι οι τραυματισμοι και τα 2 παιχνιδια την εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:τωρα αν καποιοι δεν θελετε απο εγωισμο να δεχτητε οτι ο πογετ εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια και δειχνει παρα πολυ σοβαρος προπονητης... δικαιωμα σας
θα μπορούσε κανείς να πει όμως εγωιστικό το να μην παραδεχόμαστε ότι δεν μας αρέσει που όταν ο Τούντορ προηγούταν κράτησε την ομάδα πισω, όπως πχ με τον Ατρόμητο, αλλά λέμε ότι μας αρέσει η "σοβαρότητα" της κουλας που με το που προηγείται αυτό είναι που κάνει για το υπόλοιπο ματς.

τεσπα.

υγ: και επειδή τον πρότεινε ο Γκαρσία; δεν καταννοώ αυτή τη λογική... ας πάρουμε αν είναι όποιον μας προτείνει ξερω γω κανας άλλος που ήταν σε μεγάλεςε ομάδες...πχ... ο Ρικάρντο Κόστα ή ο Μπερμπάτοφ. ε; δεν έχει την ίδια ακριβώς λογική; 8-) Μπορείς βέβαια να παρεις και την άποψη πχ κάποιου που έχει φαει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μανατζερ, πχ απο κανέναν Φράνκ Άρνεσεν... :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

despe,
σαφώς και ο Πογιέτ είναι σοβαρός και τους έχει σφίξει, παίζει πιο αμυντικά. Αλλά ξαναρωτώ (όχι μόνο εσένα), η πορεία μας με γίδι πώς ήταν; Δεν ήταν σαν της φετινής κούλας;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας αφησουμε το τι προτεινε ο καθε Γκαρσια,εμεις που εχουμε τον πολυ Φρανκ Αρνεσεν ικανοποιησαμε τις απαιτησεις του προπονητη μας? Ενα απλο παραδειγμα.Ο Μιλοβανοβιτς στην αεκ ειχε κλεισει ουκρα και καποιον αλλον δεν θυμαμαι και γυρισε ο Πογιετ και ειπε ΔΕΝ τους θελω,δεν μου κανουν,φερτε μου τον Ζουκουλινι πχ που τον ξερω και ας μην ειναι εξτρεμ που ειχε τεθει ως πρωταιρεοτητα.Εγω τρελλος οπαδος του Τουντορ δεν ειμαι αλλα θεωρω θεμελιωδη αρχη στησιματος μιας ομαδας να ικανοποιουνται οι απαιτησεις του προπονητη της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 13 Φεβ 2016, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:τωρα αν καποιοι δεν θελετε απο εγωισμο να δεχτητε οτι ο πογετ εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια και δειχνει παρα πολυ σοβαρος προπονητης... δικαιωμα σας
θα μπορούσε κανείς να πει όμως εγωιστικό το να μην παραδεχόμαστε ότι δεν μας αρέσει που όταν ο Τούντορ προηγούταν κράτησε την ομάδα πισω, όπως πχ με τον Ατρόμητο, αλλά λέμε ότι μας αρέσει η "σοβαρότητα" της κουλας που με το που προηγείται αυτό είναι που κάνει για το υπόλοιπο ματς.

τεσπα.

υγ: και επειδή τον πρότεινε ο Γκαρσία; δεν καταννοώ αυτή τη λογική... ας πάρουμε αν είναι όποιον μας προτείνει ξερω γω κανας άλλος που ήταν σε μεγάλεςε ομάδες...πχ... ο Ρικάρντο Κόστα ή ο Μπερμπάτοφ. ε; δεν έχει την ίδια ακριβώς λογική; 8-) Μπορείς βέβαια να παρεις και την άποψη πχ κάποιου που έχει φαει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μανατζερ, πχ απο κανέναν Φράνκ Άρνεσεν... :roll: :lol:

εχεις φαει τρελο ερωτα με τον ιτ να το κοιταξεις λιγο

δε λεει κανεις γιατι τραβαει την ομαδα ισω μπροστα πλαγια σε οποιαδηποτε στιγμη γιατο στο ποδοσφαιρο καθε στιγμη ειναι διαφορετικη απλα αν εχεις το σωστο ταιμιγκ σαν κοουτς παιρνεις το αποτελεσμα αν οχι παιρνεις τα γνωστα αυτα που πηρε ο ιτ με τον ατρομητο που ανεφερες

απο κει και περα αν δεν καταλαβαινεις τι ειναι ο παμπλο για τον ΠΑΟΚ και το συγκρινεις με τον κοστα του οποιου βεβαια η αποψη στο θεμα κοουτς θα με ενδιεφερε τρελα αλλα δε θα τη μαθουμε ποτε οσοσν αφορα το μπερμπα την ξερουμε ολοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”