Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
ron-swanson

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δεν μπορω να καταλαβω τι συγκρινετε. Στο δικο μας παιχνιδι με τον απογονο επρεπε οι γαυροι στο 18' να παιζουν με 10 παιχτες και στην φαση του Μποτια με 9. Ας γινοταν αυτο και θα βλεπαμε ποσο θα εληγε το ματς.

Η κουλα ειχε απεναντι της εναν γαυρο με 9 παιχτες και εβαλε γκολ με πεναλτι. Εμεις αυτα ουτε σε ονειρο δεν τα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

IKARIA_4 έγραψε:Στο ΠΟΚ, κορακας κορακου ματι δε βγαζει.

Η τριπλεττα να ειναι καλα, και ολοι οι αλλοι...

Νικη σημασιας για την αεκ44, ο γαυρος δεν διακινδυνευει και τιποτα. Μην πω κιολας οτι μετα απο αυτο το ματς κερδιζει και τις εντυπωσεις και θα εχουν να το λενε για τις αποβολες 10 χρονια οι καλομαθημενοι γαυροι.

Εχει αραγε κανεις την εντυπωση πως σε ενα ιδιο ματς γαυρου με εμας, θα επαιζε η διαιτησια ο,τι εβλεπε?

Αρα σε ματς σαν αυτα δειχνουν οτι οι διαιτητες μπορουν, απλα παιζει ρολο το ποτε ''θελουν'',αναλογως τις περιστασεις.
Τα αλλα που λεγονται οτι ''δεν μπορουν'' ή δεν ειναι ικανοι, ειναι παραμυθια για εμενα.

υ.γ. η αεκ44 που την λετε και φαβορι, ηταν απλα ανυπαρκτη.εαν δεν ηταν το πεναλτυ, ακομα και με 8 ο γαυρος, αμφιβαλλω εαν θα πετυχαινε ποτέ της γκολ.το αντιθετο, θα ηταν πιο πιθανο.
Σωστός φίλε μου αλλά θέλω να συμπληρώσω λίγα πράγματα που αποτελούν τροφή για σκέψη:

1...Τον αποψινό αγώνα πουστόγαυρος - κούλα, διαιτήτευσε κόρακας από την κορακοσχολή των πουστόγαυρων όπως όλοι ξέρουμε, έτσι ; :?

2...Απόψε έδωσε 2 κόκκινες κατά του πουστόγαυρου ενώ ο από την ίδια σχολή Δημητρ@πουλος απέναντι μας μία (χαρίζοντας τους άλλες δύο) κι αυτή όπως είδαμε όλοι στην T.V., απ την αντίδραση του όταν τον ειδοποίησαν οι παίχτες μας ότι η κίτρινη του πουστόγαυρου είναι η δεύτερη, κατά λάθος κι αυτή, αφού προηγουμένως είχε δώσει και μία κόκκινη σε εμάς... :?

3...Τα δύο, της ίδιας πουστογαυρικής σχολής, κοράκια έπαιξαν δηλαδή "έτσι" την κούλα και "γιουβέτσι" τον Π.Α.Ο.Κ. μας απέναντι στην ομάδα της καρδιάς τους, εεε;;; :oops: Γιατί άραγε;;; :? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; :?

Είμαι βέβαιος ότι, αύριο μεθαύριο, αυτό το γεγονός θα το εκμεταλλευτούν στο απόλυτο οι πουστόγαυροι Α.Ρ.Δ., σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ., συνεπικουρούμενοι φυσικά από κάποια φερέφωνα τους, τους στημένους στα τέσσερα και πληρωμένους γι αυτό το στήσιμο δικούς μας γεννίτσΑΡΔους, υποστηρίζοντας με τρομερή προπαγάνδα σε βάρος μας το εξής "ατράνταχτο" επιχείρημα:

"Ορίστε ρε παιδιά, ο δήθεν γαύρος Καλογερ@πουλος έπαιξε 50-50 (ίσως και περισσότερο υπέρ) την κούλα, γιατί όχι και ο Δημητρ@πουλος τον κομπλεξικό χωριάτη Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος φωνάζει πάντα όταν χάνει για την διαιτησία !!!!! Αν ήταν ο Καλογερ@πουλος γαύρος δεν θα έπαιζε γαύρο με την κούλα, ώστε να πάρουμε και το Πρωτάθλημα αήττητοι;;; Ένας αντικειμενικός διαιτητής είναι λοιπόν, όπως κι ο Δημητρ@πουλος που κάνουν κάποια ανθρώπινα λάθη και τίποτε παραπάνω..." :geek: :mrgreen: :twisted:

Τέτοια πουστριλίκια ετοιμαστείτε να ακούσουμε και να διαβάσουμε όταν καταλαγιάσει η "κάψα" των πουστόγαυρων απ την ντεμέκ π@ύτσα της κούλας !!!!! Αλήθεια πόσο έδινε στο στοίχημα η νίκη της κούλας;;; :?

Συμπέρασμα;;; Ιβάν Σαββίδη προστάτεψε την ομάδα μας, τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., θωράκισε τον και μην έχεις καμία εμπιστοσύνη στην λυκοφιλία του "τίγρη", ο οποίος είναι ο δεύτερος πιο βρώμικος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου ever, μετά τον "αρχαίο" φιλόσοφο και συγχρονότερο πράκτορα της "στάζει"... :oops:

Συμπέρασμα 2;;; ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ. προστάτευσε κι εσύ την ομάδα σου, τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. !!! Τρέχα στην Τούμπα και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ δίχως γκρίνιες, τις οποίες οι προπαγανδιστές Α.Ρ.Δ. βαφτίζουν "καλόπιστη κριτική", για να σου την "ποτίσουν" ευκολότερα στο αίμα σου, κάνοντας σε να νιώθεις κατ αυτόν τον τρόπο "εξυπνότερος" και "πληρέστερος" οπαδός, απ ό,τι σίγουρα είσαι... :(

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΛΟΓΟΠΡΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α.Ρ.Δ. ΑΛΛΟ ΠΙΑ !!! :mrgreen:

ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ. !!! :evil:

ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Των ΓΑΜΩΧΑΒΟΥΖΟΠΟΥΣΤΟΛΙΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ !!! :twisted:

ΞΥΠΝΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:

:pano: ΕΙΙΙΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! :nairepaok: ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΑ.Ρ.Δ. !!! :geek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 13 Φεβ 2016, 22:50, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε το προτζεκτ του ΠΑΟΚ με της ΑΕΚ.Οι 2 ομαδες στηθηκαν εντελως διαφορετικα και με διαφορετικους στοχους,αν τωρα προσθεσεις σε ολα αυτα και τους τραυματισμους που ετυχαν σε εμας,συγκριση δεν μπορεις να κανεις.Αδιαμφισβητητα παντως ο Πογιετ δειχνει σοβαρος και συγκροτημενος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν εχω καταλαβει γιατι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν τον αντιπαλο
πιστευετε οτι μειωνοντας την κουλα με αυτον τον τροπο θα φανει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος?
ισα ισα αν μειωνετε αυτον που ειναι σημερα 8 βαθμους απο πανω μας,μειωνετε και τον ιδια μας την ομαδα

παντως μπραβο στηνκουλα,ηρθε απο την β εθνικη και ενω θα μπορουσε να εχει ενα σωρο δικαιολογιες για μεταβατικες χρονιες και αλλες τετοιες @@ αυτη παει τρενο καια ν συνεχισει ετσι θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την πρωτη θεση στα πλει οφ

παλι καλα για μας που μας εμεινε το τριετες πλανο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πονοματος το ματς σημερα, ουτε στρωτο ποδοσφαιρο ουτε τπτ... τεσπα. στα @@ μου γραφω τη κουλα και το γαυρομπιακο.

υγ: καλα εσυ τσε... λουκας σε λεμε και κλαιμε... :lol: :lol: :lol:

υγ2:
ron-swanson έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τι συγκρινετε. Στο δικο μας παιχνιδι με τον απογονο επρεπε οι γαυροι στο 18' να παιζουν με 10 παιχτες και στην φαση του Μποτια με 9. Ας γινοταν αυτο και θα βλεπαμε ποσο θα εληγε το ματς.

Η κουλα ειχε απεναντι της εναν γαυρο με 9 παιχτες και εβαλε γκολ με πεναλτι. Εμεις αυτα ουτε σε ονειρο δεν τα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:δεν εχω καταλαβει γιατι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν τον αντιπαλο
πιστευετε οτι μειωνοντας την κουλα με αυτον τον τροπο θα φανει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος?
ισα ισα αν μειωνετε αυτον που ειναι σημερα 8 βαθμους απο πανω μας,μειωνετε και τον ιδια μας την ομαδα

παντως μπραβο στηνκουλα,ηρθε απο την β εθνικη και ενω θα μπορουσε να εχει ενα σωρο δικαιολογιες για μεταβατικες χρονιες και αλλες τετοιες @@ αυτη παει τρενο καια ν συνεχισει ετσι θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την πρωτη θεση στα πλει οφ

παλι καλα για μας που μας εμεινε το τριετες πλανο
μπραβο στον πογιετ γιατι με μαθητευομενους στιλ δελλα και ιτ ηταν και αυτη για τριετη τετραετη δεκαπενταετη πλανα
K_geo έγραψε:πονοματος το ματς σημερα, ουτε στρωτο ποδοσφαιρο ουτε τπτ... τεσπα. στα @@ μου γραφω τη κουλα και το γαυρομπιακο.

υγ: καλα εσυ τσε... λουκας σε λεμε και κλαιμε... :lol: :lol: :lol:
καλα εσυ κλασικ ποιος λουκας ρε ο παρακαλαω την επο να τιμωρησει τους ΠΑΟΚσηδες ... να τον χαιρεσαι κγεο τον παιχταρα σου

ασε ππου ανηκεις σαυτους που βλεπουν να ξεδιπλωνεται η δουλεια του ιτ στο γηπεδο

α ρε μεγαλε παμπλο λιγο να σακουγανε λιγο γμω το μπελα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Σάβ 13 Φεβ 2016, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

To ότι ο Καλογερόπουλος, το τονίζω ο Καλογερόπουλος, σφύριξε έτσι, κάτι λέει. Δεν ξέρω τι, αλλά ο τύπος είναι απ' τα κορυφαία κομάντα του χοντρού.
Η κούλα πάντως ωραία μπάλα μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι σοβαρή.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

che4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
che4 έγραψε:ελπιζω σημερα να καταλαβαν ολοι τι σημαινει να εχεις προπονητη στον παγκο και οχι γδ αα γγ ιτ
Παίρνεις τα σφυρίγματα;
Ας μας σφύριζαν κι εμάς έτσι και θα παίρναμε διπλό από τον γαύρο πριν μια βδομάδα.
ρε και να τα επαιρνες εχεις δει ενα ματς που να ειναι ματς του κοουτς

εγω βλεπω μια ομαδα με λιμα να την εχει κανει υπερομαδα ο πογιετ

α ρε μεγαλε παμπλο λιγο να σακουγανε λιγο γμω το μπελα μου

εσεις τωρα δειτε αυτα που θελετε

Φυσικα και ειδα.Τα ματς με την Dortmund που δεν πηγε σαν χαζος να ανοιχτει(οπως ο γαυρος με την Αρσεναλ) και δεν εχασα.Το ματς με την κουλα στην Τουμπα που βαζει δεξι φουλ μπακ τον Μακ και την κανει γιογιο και το ματς με τον βαζελο παλι στην Τουμπα που τραυματιζεται ο Μιτκο και αντι να βαλει τον Κλαους(που ολοι περιμεναμε) παιζει με 4 γρηγορους παικτες και κανει τον Κουτρουμπη και την παρεα του να ψαχνονται.Επισης και το πρωτο ματς μετα την φυγη Λουκας,που στα αργα αλλα ποιοτικα σεντερ μπακ την Mπροντμπυ,οπως ο Αγγερ,τους πεταξε τον Μακ αναμεσα τους και εφυγαν με μια μουτζα γκολ απο την Θεσσαλονικη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@τσε
επειδη βλέπω πηρε τοπικ παραμαζωμα...

ρε παλικαρε, σοβαρα τωρα δλδ εχεις δει την αεκ φετος, περα απο 2-3 ματς να παιζει αμαν και τι μπαλα;

ημιχρονο οπως το πρωτο μου με ατρομητο και ζελα και μαζι τους δεν εχει κανει και εχω δει σχεδον ολα τους τα ματς.

στα περισσοτερα ειναι μια σφιχτη ομαδα, οκ με ενα α' πλανο αλλα απο μπαλα για κολλυρια.

ασχετα που στα μμε ακους διθυραμβους κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα διαφορας σχεδιασμου μεταξυ εμας και της αεκ.Η κουλα το καλοκαιρι απεκτησε ποδοσφαιριστες σε θεσεις που εκρινε ο προπονητης οτι εχει κενα.Ο ΠΑΟΚ απεκτησε παικτες που θεωρησε λαυρακια ανεξαρτητως θεσης.Καποιος θα πει οτι εμεις εχουμε πλανο 3ετιας και γιαυτο κινηθηκαμε ετσι.Ειναι και αυτη μια αποψη.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Εσείς που υμνείτε Πογιέτ να είστε εδώ όταν τους σκίσουμε στα Πλέι-οφ και ο ΙΤ του κλέψει το πορτοφόλι. :D

Προσωπικά βλέπω μια μετριότατη, αλλά σοβαρή κούλα, που και με τύχη παίρνει αποτελέσματα. Επίσης, μετά το κράξιμο τίγρη κανείς διαιτητής δεν την έχει αγγίξει...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπάλα δεν παίζει η ΑΕΚ.Αποτελέσματα παίρνει όμως.

Αν σε κάποιο όνειρο σας,δείτε ΠΑΟΚ-γαύρος στην Τούμπα,τον γαύρο με 9 και να κερδίζουμε πέναλτι ενημερώστε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

K_geo έγραψε:@τσε

ρε παλικαρε, σοβαρα τωρα δλδ εχεις δει την αεκ φετος, περα απο 2-3 ματς να παιζει αμαν και τι μπαλα;

ημιχρονο οπως το πρωτο μου με ατρομητο και ζελα και μαζι τους δεν εχει κανει και εχω δει σχεδον ολα τους τα ματς.

στα περισσοτερα ειναι μια σφιχτη ομαδα, οκ με ενα α' πλανο αλλα απο μπαλα για κολλυρια.

Ισχύει αυτό που έγραψα και στη ροή του αγώνα...Αν άκουγες μόνο τον ισίδωρο και τον γιάννη, θα νόμιζες ότι περιγράφουν Ρεάλ - Μπάρτσα με 4232 τελικές έκαστος...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα διαφορας σχεδιασμου μεταξυ εμας και της αεκ.Η κουλα το καλοκαιρι απεκτησε ποδοσφαιριστες σε θεσεις που εκρινε ο προπονητης οτι εχει κενα.Ο ΠΑΟΚ απεκτησε παικτες που θεωρησε λαυρακια ανεξαρτητως θεσης.Καποιος θα πει οτι εμεις εχουμε πλανο 3ετιας και γιαυτο κινηθηκαμε ετσι.Ειναι και αυτη μια αποψη.
το καλοκαιρι η αεκ ειχε για 3η συνεχομενη χρονια τον ιδιο προπονητη και αυτος ειχε ουσιαστικα χτισει ολο το ροστερ ωστε ηξερε ακριβως τι του ελειπε.

το θεωρω αστοχο ως παραδειγμα (να μην λες μονο τα δικα μου παραδειγματα οτι να ναι :mrgreen: :lol: )
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:@τσε

αυτα που λες βλεπω αυτα αν ειχε ο ΠΑΟΚ θα ηταν δεκα βαθμους μπροστα απ την κουλα

αυτη την οπτικη εχω για τη μπαλα σοβαρα σκοπιμοτητα αποτελεσμα σαντος μουρινιο σχολη που ακολουθουν ολοι οι πορτογαλοι

εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο τον επομενο προπονητη του ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΤ

και ξαναλεω εγω δε θελω να φυγει τωρα αλλα δε εθελοτυφλω πιστευοντας οτι μπορει να μας παει καπου αυτο το πραμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”