Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
giannina4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από giannina4 »

λοιπον θα σας πω και ενα γεγονος που το εμαθα πριν κανενα μηνα και περιμενα πρωτα αυτο το ματς για να δω τι παιζει.έμενα λογω σπουδων 5 χρονια αθηνα και συμφοιτητης μου, φιλαρακι κολλητος (και σκατογαυρος :P ), δουλευει σερβιτορος στο marine club στον Πειραια.μου μετεφερε λοιπον οτι αρχες γεναρη ,μαρινακης και μελισσανιδης τα πιναν μονοι τους, χωρις σωματοφυλακες, και τα ελεγαν σε πολυ ζεστο κλιμα.ειδικα γι αυτους που ξερουν , χωρις φουσκωτους αυτοι οι δυο δεν πανε ουτε τουαλετα,πραγμα που δειχνει αν μη τι αλλο απο εμπιστοσυνη μεχρι φιλια.το φιλαρακι μου δεν το αμφισβητισα ,αλλα ηθελα να δω αν αυτη η συσφιξη σχεσεων θα αποτυπωνοταν και στο σημερινο αγωνα με διαφορετικου 'υφους' διαιτησια, κατι που θεωρω οτι εγινε.οχι τιποτε αλλο, να μην ελπιζουμε και στο κυπελλο, αυτοι μου φαινεται τα εχουν κανονισει μια χαρα μεταξυ τους.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ελπιζω σημερα να καταλαβαν ολοι τι σημαινει να εχεις προπονητη στον παγκο και οχι γδ αα γγ ιτ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Το φαβορί δεν λέει τίποτε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαβορί στα ΠΟ, ακόμη και με +3, δεν υπάρχει.
Μόνο με διαιτησία, υπάρχει φαβορί.
Εκτός κι αν κάποιος υποστηρίζει, οτι υπάρχει ομάδα που υπερτερεί αγωνιστικά, όταν είμαστε πλήρεις.

εξαρταται απ το παγκο αδερφε

σημερα ο πογιετ πηρε ματς απ το γαυρο με γιοχανσον αραβιδη και ντιντακ τι να λεμε

θυμησου ποτε πηρες τελευταια φορα παιχνιδι εσυ λογω κοουτς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με 9 παίκτες και να μου δίνει χέρι - πέναλτυ σιγά τη νίκη!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ιβάν ελπίζω να είδες το σημερινό παιχνίδι και να έβγαλες τα συμπεράσματά σου για το πώς παίζεται το παιχνίδι στο Ελλάντα.
Φαντάζομαι κατάλαβες πώς εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις τον Π.Α.Ο.Κ πρωταθλητή, αλλά δύσκολα...
Υπάρχουν πολλοί Φαταούλ. Εντελώς τυχαίο από προχθές παίζει παντού άρθρο για ανακωχή Φαταούλ-Τίγρη!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

περυσι με ΑΑ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Χαλαρωσε ρε πιλοτε, κ με τη γρια 0 φασεις ελεγες..

Στοιχεια μεχρι πριν 2 αγωνιστικες νομιζω
Εικόνα

Μην ισοπεδωνετε παιδια κ μην εθελοτυφλειτε..
Εχει καλη λειτουργια κ παιζει γρηγορο συνδυαστικο ποδοσφαιρο με καλο τρανζισιον..
Και μην ξεχνατε, το συνολικο ποσο που δαπανησαν το καλοκαιρι για τους 8 νεους παικτες π η πλειοψηφια τους παιζει κ προσφερει, ηταν 200 χιλιαρικα και ολοι νομιζω ελευθεροι..

Και με μικρη πιεση, με ενσωματωση νεοαποκτηθεντων απο νωρις, χαλαρο προγραμμα, κωλοφαρδια σε αρκετα ματς, μονο 4-5 τραυματισμους, καταφεραν ναναι αρκετα ψηλα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όταν λέω τελική εννοώ τελική, όχι στατιστική...
Ξέρεις μπάλα εσύ τουλάχιστον

Παίζει μεγάλο ρόλο το 1 ματς την βδομάδα

Υγ αν έκανε δικός μας την ζεμπεκια του Μανταλου στο πρώτο, θα είχαν γράψει εδώ μέσα 25 σελίδες...

SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 13 Φεβ 2016, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να δω τον θρήνο που θα παίξει 3 συνεχόμενες Πέμπτες - Κυριακές (E.L. κύπελλο)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

che4 έγραψε:ελπιζω σημερα να καταλαβαν ολοι τι σημαινει να εχεις προπονητη στον παγκο και οχι γδ αα γγ ιτ
Παίρνεις τα σφυρίγματα;
Ας μας σφύριζαν κι εμάς έτσι και θα παίρναμε διπλό από τον γαύρο πριν μια βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

giannina4 έγραψε:λοιπον θα σας πω και ενα γεγονος που το εμαθα πριν κανενα μηνα και περιμενα πρωτα αυτο το ματς για να δω τι παιζει.έμενα λογω σπουδων 5 χρονια αθηνα και συμφοιτητης μου, φιλαρακι κολλητος (και σκατογαυρος :P ), δουλευει σερβιτορος στο marine club στον Πειραια.μου μετεφερε λοιπον οτι αρχες γεναρη ,μαρινακης και μελισσανιδης τα πιναν μονοι τους, χωρις σωματοφυλακες, και τα ελεγαν σε πολυ ζεστο κλιμα.ειδικα γι αυτους που ξερουν , χωρις φουσκωτους αυτοι οι δυο δεν πανε ουτε τουαλετα,πραγμα που δειχνει αν μη τι αλλο απο εμπιστοσυνη μεχρι φιλια.το φιλαρακι μου δεν το αμφισβητισα ,αλλα ηθελα να δω αν αυτη η συσφιξη σχεσεων θα αποτυπωνοταν και στο σημερινο αγωνα με διαφορετικου 'υφους' διαιτησια, κατι που θεωρω οτι εγινε.οχι τιποτε αλλο, να μην ελπιζουμε και στο κυπελλο, αυτοι μου φαινεται τα εχουν κανονισει μια χαρα μεταξυ τους.
Πολύ σοβαρό αυτό που αναφέρεις. Αν αληθεύει και υπήρχε τρόπος να μαθευτεί θα ήταν ευχής έργον. Έτσι για να δει και ο τελευταίος με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διπλό δεν ξέρω αν θα παίρναμε, αλλά θα είχε δύο αποβολές επιπλέον.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δηλαδή ήταν μαγκιά του προπονητή που η Κούλα σκόραρε με πέναλτυ (ριμπάουντ κιόλας) αφού ο γκέι έμεινε με 9 παίκτες. ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
che4 έγραψε:ελπιζω σημερα να καταλαβαν ολοι τι σημαινει να εχεις προπονητη στον παγκο και οχι γδ αα γγ ιτ
Παίρνεις τα σφυρίγματα;
Ας μας σφύριζαν κι εμάς έτσι και θα παίρναμε διπλό από τον γαύρο πριν μια βδομάδα.
ρε και να τα επαιρνες εχεις δει ενα ματς που να ειναι ματς του κοουτς

εγω βλεπω μια ομαδα με λιμα να την εχει κανει υπερομαδα ο πογιετ

α ρε μεγαλε παμπλο λιγο να σακουγανε λιγο γμω το μπελα μου

εσεις τωρα δειτε αυτα που θελετε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ήταν μαγκιά του προπονητή που η Κούλα σκόραρε με πέναλτυ (ριμπάουντ κιόλας) αφού ο γκέι έμεινε με 9 παίκτες. ΟΚ.

βλεπεις πολυ μπαλα αδερφε αν αυτο καταλαβες απο ολο το ματς και γενικα αο την κουλα μετα πογιετ

α ρε μεγαλε παμπλο λιγο να σακουγανε λιγο γμω το μπελα μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”