Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα...Βάλε ρε καφετζή ένα νέκταρ να πάνε κάτω τα φαρμάκια...Ρε γαμώ το ρε :shock: ...Προκρίθηκε ο Π.Α.Ο.Κ. στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σε κάποια "θέματα" εδώ μέσα κάποιοι έχουν κηδεία... :cry:

Βάλε ρε σου λέω άλλο ένα να πάνε τα φαρμάκια κάτω... :ugeek:

Υ.Γ. Πάτερ και Κατ5 (οι λοιποί αποξηραμένοι) πρέπει να τα ήπιαν παραπανίσια πριν τον αγώνα, γι αυτό δεν φάνηκαν καθόλου κατά δω... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το κακό είναι ότι δεν ενημερώνουν κανέναν, με επηρεάζουν κι εμένα καθημερινά τα μπλόκα, αλλά δεν ξέρει κανείς τίποτα πχ για την επόμενη μέρα τι θα γίνει.
Αλλά βέβαια...από αρειανούς τσομπαναραίους τι περιμένεις; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ να περάσουμε!
Επειγόντως νίκη με Ηρακλή, ένα δύσκολο αγώνα λόγω των πολλών απουσιών μεσοεπιθετικά.
χρόνια πολλά στους Μελέτηδες!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους...Ωραίος ο δεύτερος καφές, ατέλειωτη ευχαρίστηση και πάλι, παρέα με ενημέρωση μέσω PAOKmania...

Τα νέα τα μάθατε; Ο :pano: των "χιλίων προβλημάτων" θα είναι μία απ τις 4 ομάδες μέσα στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... :geek: :geek: :geek:

ΑΪΝΤΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... :nairepaok: ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Πάτερ και Κατ5 (οι λοιποί αποξηραμένοι) πρέπει να τα ήπιαν παραπανίσια πριν τον αγώνα, γι αυτό δεν φάνηκαν καθόλου κατά δω...
Μπα απλα ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΑ και παλι. :P Πηρα κλιμα απ το γηπεδο λεω ασε τι να χαλαστουμε βραδιατικα ,ειδαμε και μια χαζοταινιουλα στη τιβι,μια χαρα. 4-5 μερες στεγνος ειμαι.Εκπαιδευομαι σιγα σιγα.Αμα φτασω στο ζεν θα σας πω το μυστικο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

στην πολη της κοζανης υπαρχει χρηστης εδω μεσα με vdsl 50;;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

το μονο κακο παιδια που ηθελα να αποφυγουμε αλλα τελικα δεν το αποφυγαμε ειναι οτι ο πρωτος ημιτελικος ειναι 2-3 μαρτιου.
κατι που σημενει οτι κυριως ο γκαρυ ροντριγκες που ειναι ισως το βασικοτερο οπλο μας επιθετικα, αλλα και ο ζαιρο δεν θα προλαβουν να παιξουν
Μπαρκαρούτσος

03/03 είναι Τσικνοπέμπτη...μακάρι να μην είναι εντός έδρας, ποιος θα πάει Τούμπα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ο καφές τελείωσε κλπ κλπ και επί του θέματος, διάβασα ένα σχόλιο του μάχιμου Goran σε άλλο τόπικ
goran 64 έγραψε: Ήταν ένας τύπος κοτσιδάτος και μισογκριζομάλης (σαν και του λόγου μου δηλαδή)
και έμεινα παγωτό. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο Goran θα είχε... μαλλί κοτσίδα! :P

ΥΓ: Νο όφενς Γρηγόριε. ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

:) :D ... :idea: :idea: :idea: Και γιατί δεν το περίμενες ρε Στεφανάκο μου; Τι έχει δηλαδή η κοτσίδα για να μην "ταιριάζει" στον goran; "Τρέλα" δεν είναι κι αυτή; ;) ... :lol:

Edit: Καλά ρε σεις, κοτζάμ topic για τον Lemmy και την Rock "ίδρυσα"...Τι περιμένατε να είμαι; Κάνας καράφλας (το "ροξάκι" μου αλήθεια το ψιλοκρύβω με τον "πλούτο" της υπόλοιπης κώμης μου, δεν λέω :oops: ) ή κάνας "κοντομάλης χωριστράκιας" τύπου Τζακ Αγγελίδη και Λιούμπος Μίχελ; :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 23:30, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Επειδή κι ο Ντίνος που έχει το ίδιο avatar, έχει κοτσίδα... Και αναρωτήθηκε ο Στέφανος "Τι διάολο, όλοι οι μαλλιάδες αυτό βάζουν;;;"
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αυτό δεν το ήξερα πάλι...Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη τότε, παύει να είναι σύμπτωση... :D
Μπαρκαρούτσος

Δεν έχει, αλλά μη του το πεις... Βασικά μη πεις ότι το ανέφερα εγώ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Α έτσι; Lες και ψεματάκια; Γρήγορα στον πάτερ για εξομολόγηση... :D

Πάτερ που είσαι; Συνδεδεμένο σε είδα και σε χρειάζεται άμεσα ο RoMaN... :roll:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλησπέρα ....
μετά από μια μέρα που μου έσπασαν κυριολεκτικά τα @ίδια στη δουλειά και που οι κινητοποίηση των αγροτών μου έφερε να λύσω ένα σωρό απρόοπτα - έφαγα και χώσιμο προδοσία από συν"αδέλφους" - πίνω ήρεμα τον 3ο καφέ (γαλλικός - φρέντο - γαλλικός) διαβάζοντας ΠΑΟΚμάνια!!!! :? :?

Κατά τα άλλα όλα καλά ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”