Αν ναι ας του το δίνουνε απ την αρχή.
15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Επαιζε πιο σοβαρά από τότε που πήρε το περιβραχιόνιο ή είν ιδέα μου.
kataramenos5 έγραψε:Θα συμφωνησω εν γενει. Την πρωτη χρονια ηταν εξαιρετικος .Μετα το ριξε στα λαθη...goran 64 έγραψε:Προσωπικά μ αυτόν τον παίχτη έχω "χάσει την μπάλα" και εξηγούμαι:
Η πρώτη του χρονιά ως αριστερό στόπερ μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ αλτικός, δυναμικός στο 1 vs 1, έβαλε 4-5 γκολ σε στημένα και προπάντων δεν έκανε το "εύκολο" ατομικό λάθος...Μία βασική λεπτομέρεια είναι ότι τότε έδιωχνε και μεταβίβαζε την μπάλα 95% φορές ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ...![]()
Από την επόμενη χρονιά ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΣΤΟΠΕΡ (ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί) έδιωχνε και μεταβίβαζε την μπάλα 75-80% με το δεξί πόδι, έγινε ξαφνικά επικίνδυνα "λαθέρ" και "έχασε την όρεξη του" για δυνατά άλματα στα στημένα, είτε σε άμυνα, είτε σε επίθεση...Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά νομίζω ότι απλά "τον πήρε κι αυτόν η μπάλα" του "κλασσικού δημοσιοϋπαλλήλου" του 80% του ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Πιστεύω ότι μετά από μία σοβαρή τελική κουβέντα με Άρνεσεν και Τούντορ και με την προσθήκη ενός πραγματικά "εγκεφαλικού" C.B. στο ρόστερ μας, θα μπορέσει να φανεί χρήσιμος (με ένα συμβόλαιο 700-750.000, πλέον μπόνους για την 3ετία) και στο 3-5-2 σαν βασικός και στην τετράδα της άμυνας σαν αναπληρωματικός...
Υπαρχει κι αυτο βεβαια αλλα νομιζω σ ενα ματς ηταν.K_geo έγραψε:καθώς φέτος έχει δείξει καλά δείγματα και στην προώθηση του παιχνιδιού
Νομιζω ο λογος ειναι οτι ειχε συμπαικτη τον Κατσουρ,ο οποιος εκτος απο πολυ εξυπνος παικτης,ηταν πολυ καλος και στην προωθηση του παιχνιδιου.Την περσυνη χρονια ξεκινησε με παρτενερ τον αριστεροποδαρο Κατσια,και ως ο εμπειοτερος επρεπε να ειναι ο κουμανταδορος της αμυνας,πραγμα που ισως δεν μπορεσε να κανει
Μπράβο ρε Βίτορ, πολύ καλός σήμερα σαν αριστερό στόπερ επιτέλους ξανά...Ελπίζω να βελτιωθείς παραπάνω ακόμα και να αποφεύγεις πλέον τα ανόητα ατομικά λάθη που μας κοστίζουν...
- ΑποστόληςΑ
Δεν σε βλέπω να παίζεις με Ηρακλή. Εγώ πάντως δεν θα σε έβαζα. Όχι γιατί δεν ήσουν καλός χθες (σιγά την πίεση), αλλά γιατί χρειάζεσαι και ανάσες και επιπλέον, πρέπει να πάρει την 10η κίτρινη κάρτα ο Τζαβέλλας.
- Panos Fanfaras
Υποτιμημενος παικτης κατα την αποψη μου ο Πορτογαλος. Τις τελευταιες τρεις σεζον ειναι σταθερα απο τους καλυτερους. Δε λεω οτι δεν εχει κανει λαθη η οτι δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο στοπερ αλλα θεωρω οτι αξιζει να ανανεωσει. Μαζι με Χατζησαια, Τζαβελλα, Μαλεζα και αλλη μια ποιοτικη μεταγραφη θα εχουμε ενα αρκετα δυνατο κεντρο αμυνας.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβγαλε την καλυτερη σεντρα προς την περιοχη του αντιπαλου. Αυτο τα λεει ολα
Απολυτα φυσιολογικο να εκνευριστει (εφοσον εχει στοιχειωδη εγωισμο) για την ηττα απ τη νεοφωτιστη γρια και να αντιδρασει. ΚΑΜΙΑ κοκκινη απο την αντιδραση του ΘΕΑΤΡΙΝΑ γρια 100%
Απολυτα φυσιολογικο να εκνευριστει (εφοσον εχει στοιχειωδη εγωισμο) για την ηττα απ τη νεοφωτιστη γρια και να αντιδρασει. ΚΑΜΙΑ κοκκινη απο την αντιδραση του ΘΕΑΤΡΙΝΑ γρια 100%
λιγος βεβαια για τον ΠΑΟΚPAOKpanta έγραψε:Εβγαλε την καλυτερη σεντρα προς την περιοχη του αντιπαλου. Αυτο τα λεει ολα
Διακοπή συμβολαίου χτες, έλεος!!!!!!!!
SM-G920F
Επεξεργάστηκε.
Roman
SM-G920F
Επεξεργάστηκε.
Roman
- john4serres
Απωθηση ειδα και εγω...η παλαμη ηταν ανοιχτη,ουτε κατα διανοια μπουνια...
Γενικα δεν ηταν κακος, και ειχε αρκετες καιριες επεμβασεις
Γενικα δεν ηταν κακος, και ειχε αρκετες καιριες επεμβασεις