Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Παλαιολόγος έγραψε: αυτην την στιγμη ειμαστε εντελως εκτος στοχων
Επειδή μου αρέσει ο διάλογος... και απάντησες ωραία σε μια παράθεση στο topic του Βελλίδη περί ύψους.
Ποιοι ήταν και είναι οι στόχοι σου φέτος -δεν έχουν αλλάξει- και γιατί είσαι εκτός αυτή την στιγμή?

ΥΣ. Δεν είναι κάτι προσωπικό... απλά κουβέντα να γίνεται. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Στόχοι για φέτος ήταν πρωτάθλημα, κύπελλο και στους τέσσερις του Γιουρόπα.
Μας έμεινε λοιπόν ο ένας στόχος. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 12 Φεβ 2016, 13:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το αστειο ειναι οτι ειμαστε θεωρητικα μεσα στους στοχους που καποιοι θεωρουμε προφανεις δηλαδη το κυπελο και την διεκδικηση της δευτερης θεσης,τους αγωνιστικους δηλαδη, αλλα χαθηκε ο στοχος που εχουν θεσει οι'' αλλοι ''αυτος του χτισιματος και της δημιουργιας καθως με τοσους τραυματισμους και τοσους πειραματισμους η ομαδα δεν καταφερε να αποκτησει την παραμικρη σταθερα ουτε καν να αξιολογησει την πλειοψηφεια των νεων παικτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 12 Φεβ 2016, 14:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Φέρτε τον Ουζουνίδη στον ΠΑΟΚ να απαξιωθεί σε 2 βδομάδες από τους προπονητές του φόρουμ...πολύ δεν βάζω;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

ασχέτως τον ακριβή λόγο, θλιβερό στο τόπικ του προπονητή μας να ποστάρονται λίστες αντικαταστατών του... :roll:

αναπτερωτικό όμως να τολμούν κάποιοι να τα βάζουν με τους ξερόλες της κερκίδας, μπράβο ρε Goran για την στήριξη!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:...αλλα χαθηκε ο στοχος που εχουν θεσει οι'' αλλοι ''αυτος του χτισιματος και της δημιουργιας καθως με τοσους τραυματισμους και τοσους πειραματισμους η ομαδα δεν καταφερε να αποκτησει την παραμικρη σταθερα ουτε καν να αξιολογησει την πλειοψηφεια των νεων παικτων.
Κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος. Για μένα η αξιολόγηση είναι διαρκής είτε συμφωνούμε εμείς είτε όχι.

Ο Κάτσε προφανώς και αξιολογείται όταν Τσίμιροτ-Χαρίσης σχεδόν παίρνουν φανέλα βασικού όταν είναι υγιείς.
Ο Τζιόλης προφανώς και αξιολογείται όταν όταν είναι υγιής παίζει συνεχώς μέχρι να σκάσει.
Ο Κλάους ασφαλώς και αξιολογείται όταν ο Μακ στα μισά παιχνίδια παίζει κορυφή.
Ο Μυστακίδης ασφαλώς και αξιολογείται όταν ο προπονητής τον έχει εμπιστευτεί σε πολλές περιπτώσεις/πολλές θέσεις.
Ο Κόστα αξιολογήθηκε
Ο Μαλεζάς αξιολογήθηκε κατά κάποιο τρόπο.
Κλπ κλπ κλπ. Προφανώς στα παραπάνω πολλοί δε συμφωνούν, δεν είναι εκεί το θέμα.

Είναι μέγα σφάλμα να λες ότι το ρόστερ έχει μείνει στατικό και δεν έχει γίνει τίποτα προς την αξιοποίησή του. Έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλοι οι παίκτες , σε διάφορες θέσεις και σε διάφορους σχηματισμούς.

Αυτό που ζούμε είναι μια παρατεταμένη περίοδος πειραματισμών σε παίκτες , σχήματα , τακτικές.
Πράγμα απολύτως αναμενόμενο με βάση και τους τραυματισμούς που έχουμε φέτος.

Είναι ουτοπία να θες χτίσιμο και αξιολόγηση ομάδας και να περιμένεις ότι αυτό είναι κάτι ομάλο του στυλ πρώτα φτιάχνω αυτό , μετά φτιάχνω το άλλο , μετά προσθέτω αυτό το κερασάκι και τελικά φτάνω εκεί. Δε πάει έτσι και το προηγούμενο με το Σάντος αυτό έδειξε. Εκεί που ήσουν χώμα , με 1-2 τυχερές νίκες και έλλειψη τραυματισμών και εχθρικής διαιτησίας απέκτησες ψυχολογία και ρυθμό. Και όταν μπήκε το τρένο στις ράγες συνέχισες.Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ακόμα αξιολογούνται οι παίχτες. Επειδή οι προπονητές του φόρουμ απεφάνθησαν - από τον καναπέ του σπιτιού τους - ότι ο Τούντορ "αργησε" ή "δεν έκρινε σωστά" κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν έχει να ασχοληθεί με εκατό άλλα θέματα καθημερινά ενώ οι προπονητές του φόρουμ βγάζουν φιρμάνια παίζοντας FM και βλέποντας τα ματσάκια από την νόβα.

Οσο το συνεχίζετε, τόσο θα σας κράζω.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Josh... ένας παράγοντας που επηρεάζει την απόκτηση "σταθεράς" στην ομάδα και την αξιολογία των παιχτών δεν είναι οι τραυματισμοί?
Από την στιγμή που έχεις τόσους πολλούς λογικό είναι να μην υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό τα υπόλοιπα.
Λίγη λογική να υπάρχει σε ότι γράφουμε.

Κανείς δε είπε ότι το χτίσιμο της ομάδας δεν αποτελεί στόχο. Το ότι υπάρχουν δυσκολίες είναι φανερό... αλλά -ακόμα και αυτός- ο στόχος ΔΕΝ είναι χαμένος! Το αν χαθεί θα κριθεί στο τέλος του δρόμου και όχι στην αρχή και μέσα από τόσα προβλήματα.

Ώρες ώρες βρε συ κριτικάρεις απλά για να κριτικάρεις και χάνεις και τα πολλά σωστά που γράφεις.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:Το πλέον ευτράπελο που έγινε εχθές στα κάτω σκαλιά της "1" στην Τούμπα δεν σας το είπα ρε παιδιά...Ακούστε:

Ήταν ένας τύπος κοτσιδάτος και μισογκριζομάλης (σαν και του λόγου μου δηλαδή) σκαρφαλωμένος στα κάγκελα, ανάμεσα στην "καταπακτή" των αποδυτηρίων και τον πάγκο μας από το 85' και ούρλιαζε προς τον Τούντορ: :geek:

"ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΕΕΕΕΕ :shock: :shock: :shock: ...ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"... :o :o :o

Αυτό συνεχιζόταν μέχρι την λήξη του αγώνα και μάλιστα το ίδιο ακριβώς ούρλιαζαν και καμιά δεκαριά δίπλα μου, όρθιος εγώ απ το 80' πλέον κι αυτοί "αραχτοί" ακόμα έως το 89' !!! Τους απευθύνω λοιπόν τον λόγο και τους λέω: "Καλά ρε μάγκες, αν κάνει τώρα αλλαγή δεν θα λέτε μετά ότι "μικραίνει" τον Π.Α.Ο.Κ. αυτός ο προπονητής κάνοντας καθυστερήσεις με αλλαγή στο τέλος μέσα στην Τούμπα και μου δικαιολογήθηκαν απλά ότι "ρε το αποτέλεσμα να πάρουμε να ούμε και ποιος γαμεί ρε;"..."Ωραία ατμόσφαιρα" ως εδώ, έτσι;;;

Τελειώνει το ματς κι εγώ αρχίζω να επευφημώ όλους τους παίχτες μας ουρλιάζοντας "Μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου, άντε φέρτε μας φέτος το Κύπελλο στον Λευκό Πύργοοοο" περνώντας όποιοι παίχτες μας από μπροστά μας για να μπουν στα αποδυτήρια, οπότε συμβαίνει το τρισμέγιστο: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Ο τυπάς με την κοτσίδα, κουνώντας σχεδόν θλιμμένα το κεφάλι του, μου απευθύνει τον λόγο ρωτώντας με: "Και πως θα στο φέρουν το Κύπελλο ρε ντερβίση: Δεν βλέπεις τα χάλια τους;" :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Ουρλιάζοντας κι εγώ λοιπόν του απαντάω επανειλημμένα: "ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ, Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ"... :shock: :shock: :shock:

ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ σαν να έβλεπε μπροστά του :shock: μόνιμο κάτοικο του "σκουλικοπλανήτη"...ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ μάγκες... :o

Πραγματικά σας λέω, ΕΧΘΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΡΕ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ... :geek: :mrgreen: :twisted:

:idea: :idea: :idea: Υ.Γ. @ Sick Bastard βλέπω ότι ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ να μιλήσεις ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για "ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ", απλά "ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ", έτσι μάγκα μου;;; :cry:
Γρηγόρη δεν μπορείς να το αλλάξεις, αυτοί έχουν, πρωτίστως, πρόβλημα με τον εαυτό τους.
Είναι δε πολλοί και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Γιαννη απο την μια λες πως ο κατσε αξιολογειται καθως Τσιμιροτ και Χαρισης παιζουν βασικοι οταν ειναι υγιεις αλλα και ο Τζιολης παιζει οταν ειναι υγιης.Τελικα ποιος παιζει οταν ειναι ολοι υγιεις? Εχει βγει συμπερασμα για τερματοφυλακα? Εβγαλε κανεις συμπερασμα για Σαμπο? Καταλαβε κανεις αν στα εξτρεμ μπορουμε να βασιστουμε στον Ζαιρο η ακομα και στον Ροντριγκεζ? (ο ροντριγκεζ ως εξτρεμ γιατι για μενα αξιολογηθηκε ικανοποιητικα ως ακραιος μπακ στο 3-5-2) Αξιολογηθηκε ο Αντονις,ο Μαλεζας,ο Κοροβεση,ο Γκολασα? Εδω πλακωνομαστε για τον Μπερμπατοφ και χασαμε και την μονη σταθερα που ειχαμε τον Κλαους.Προσεχε δεν ριχνω ευθυνες στον Τουντορ για αυτο απαραιτητα η τουλαχιστον οχι το συνολο των ευθυνων αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να πει κανεις οτι πραγματικα η χρονια εξελιχθηκε ομαλα ως προς την δημιουργεια σταθερων και την σταδιακγ αγωνιστικη προοδο.

Υ.Γ Προφανως και φταινε και οι τραυματισμοι,το εγραψα και αρχικα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ε άμα το ειπε ο ουζουνιδης ετσι ειναι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ε ρε τι διαβάζουμε!

Πολλα προβλήματα...πολλα ομως!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

spyretto έγραψε:Φέρτε τον Ουζουνίδη στον ΠΑΟΚ να απαξιωθεί σε 2 βδομάδες από τους προπονητές του φόρουμ...πολύ δεν βάζω;
Ότι θέλετε λέτε. Κανείς δεν ζήτησε Ουζουνίδη. Απλά λέμε ότι και μέτριοι προπονητές όπως αυτός πήρανε χαμπάρι πόσο άσχετος είναι ο Κροάτης και τον δουλεύουνε. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Και γιατι δεν καταφερε να περασει στον επομενο γυρο του Κυπελλου ο Μαρινος ο Ουζουνιδης;

Εγω θεωρω ευκολο και θεμιτο ενας προπονητης να εχει διαβασει καλυτερα το παιχνιδι και μπορει να το εκανε αυτο ο Ουζουνιδης. Ποιος περασε στην επομενη φαση ειναι το θεμα.

Οταν τακτικα ο Τουντορ οπως εστησε την ομαδα στο τηγανι εξεθεσε τον πολυδιαφημισμενο Σιλβα (και εχασε οπως οπως εχθες ο Ουζουνιδης, γιατι στην ουσια εχασε) δεν ειδα να λεμε τιποτα....

Σε λιγο θα δουμε να υποστηριζουμε δηλωσεις του Σαββα Θεοδωριδη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

gkey έγραψε:
spyretto έγραψε:Φέρτε τον Ουζουνίδη στον ΠΑΟΚ να απαξιωθεί σε 2 βδομάδες από τους προπονητές του φόρουμ...πολύ δεν βάζω;
Ότι θέλετε λέτε. Κανείς δεν ζήτησε Ουζουνίδη. Απλά λέμε ότι και μέτριοι προπονητές όπως αυτός πήρανε χαμπάρι πόσο άσχετος είναι ο Κροάτης και τον δουλεύουνε. Απλά πράγματα.
Κι αυτός ο Αρνεσεν, μάλλον στην τσελσι Β ήταν ο μυρωδιάς και μας φόρτωσε το κροατικο παλτό. Να φύγει κι αυτός, το λέει κι ο στρατηγός αφού, μεγάλη μπαλαδοφατσα .

Βασικά να φύγουν όλοι και να αναλάβει μια τριάδα μυρτσος-καραφλας-χοντρος να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα.

Υγ μπορεί να κάνουμε κάτι εντελώς προοδευτικό! Με κλήρωση ένας από τις θύρες 1-2-3-5-6-7 θα μπορεί να κοουτσαρει την ομάδα στον επόμενο αγώνα. Είναι κι αυτή μια λύση.
Η 4 βγαίνει εκτός γιατί εκεί είναι μπερδεμένα, σαν τον Αμαφουλε. Μόνο να φωνάζουν ξέρουν τα ζωντανά...

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 12 Φεβ 2016, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Συγχαρητηρια κοουτς για την προκριση και σε ολους τους παικτες..παμε γερα..
FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”