Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε, μαν, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για διαφορετικό πράγμα ή όχι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα όντως είμαστε εντός στόχων, και για αυτό πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο και να φωνάζουμε μόνο για τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής πρέπει να στηριχτεί για φέτος μέχρι να κλείσει η σεζόν και αξιολογηθεί.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Συμφωνώ με αυτό που λες για αυτούς που "αλλάζουν" στόχους.
Αυτό που λέω όμως είναι ότι από την μια όσοι το κάνουν αυτό κρίνονται ενώ από την άλλη όμως δεν βλέπω κριτική προς αυτούς που "κριτικάρουν" βάση όχι στόχων αλλά προσωπικών θέλω.
Όσο λάθος είναι κάποιος να λέει δεν πάμε για τίποτα, ακόμα και 5οι να βγούμε δεν πειράζει, στόχος είναι η ομάδα -ξαφνικά- να πάρει πρωτάθλημα σε 3 χρόνια.
Άλλο τόσο λάθος είναι και αυτοί που λένε ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη, είμαστε 4οι και μας περνά η κούλα και η ζέλα, 20+ βαθμούς μακριά από τον τίτλο, που πάμε έτσι στο κύπελλο, να φύγει ο Χ, ο Ψ, ο Ν κτλ.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. :mrgreen:

ΥΣ.
Sick Bastard έγραψε:Ε, μαν, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για διαφορετικό πράγμα ή όχι;
Μπορεί κάτι να μη γίνεται κατανοητό όπως τα γράφουμε...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το ταμείο για τον ΙΤ θα γίνει στο τέλος. Έτσι επιτάσσει η κοινή λογική. Αυτός είναι ο δύσκολος δρομος και ευτυχώς τον διαλεξαμε.

Οταν συζητάμε για τον προπονητή καταληγουμε να είμαστε group therapy...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

τι να κάνει ο προπονητής ρε παιδιά, από την μια έχει τραυματισμούς, από την ali ζητάει δεκάρι και δεξί μπακ και τον γραφουν στα αα τους,στην συνεχεια του τα πρήζουν να βάζει και τον βέρμπα επειδή είναι ο βέρμπα. τι περιμένετε να γίνει?

και παρόλα αυτά δεν θυμάμαι ούτε ένα mats πλην ντόρτμουντ που ο ΠΑΟΚ άξιζε την ήττα. στην αρχή τις χρονια πλερώναμε τις παπαριές του olsen, μετά πλερώναμε τους τραυματισμούς , μετά πλερώνουμε την συμμετοχη του βέρμπα με το έτσι θέλω.

άντε να κάνει ομάδα ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

riegel έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ ξόδεψα 3 λεπτά να σκεφτώ προπονητές. Δεν είναι η δουλειά μου. Ο Σκολάρι για πλάκα αφήνει ιστορία. Μέχρι το 2015 ήταν Γκρέμιο (πάνω από ΠΑΟΚ), άρα γιατί πρώην προπονητής? Ο Χαλίλοβιτς δεν είναι σε μικρή Εθνική, αλλά όντως δεν είναι σούπερ περίπτωση.
Γιατι κοντεύει τα 70 και πλέον εξαργυρώνει το όνομα του παίρνοντας τα εκατομμύρια που μοιράζουν οι κινέζοι..
Δεν βρίσκω τι κίνητρο θα έχει να αναλάβει ένα προτζετκ στη σουπερ λιγκα
Τον κάθε προπονητή τον περνάς κόσκινο και του παίρνεις συνέντευξη - ο Φρανκ είναι σε αυτό από τους καλύτερους στον κόσμο. Αν είναι συνταξιούχος, απλά δε θα έρθει - εγκριθεί.

Υγ: Σίγουρα προτιμώ προπονητή σε καλή ηλικία. όπως και να έχει το σταματάω εδώ, γιατί η ομάδα έχει προπονητή αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό να αραδιάζω ονόματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 12 Φεβ 2016, 12:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το πλέον ευτράπελο που έγινε εχθές στα κάτω σκαλιά της "1", σχεδόν 'κολλητά" με τα κάγκελα του αγωνιστικού χώρου στην Τούμπα δεν σας το είπα ρε παιδιά :shock: ...Ακούστε (διαβάστε μάλλον σωστότερα):

Ήταν ένας τύπος κοτσιδάτος και μισογκριζομάλης (σαν και του λόγου μου δηλαδή) σκαρφαλωμένος στα κάγκελα, ανάμεσα στην "καταπακτή" των αποδυτηρίων και τον πάγκο μας από το 85' και ούρλιαζε προς τον Τούντορ: :geek:

"ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΕΕΕΕΕ :shock: :shock: :shock: ...ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"... :o :o :o

Αυτό συνεχιζόταν μέχρι την λήξη του αγώνα και μάλιστα το ίδιο ακριβώς ούρλιαζαν και καμιά δεκαριά δίπλα μου, όρθιος εγώ απ το 80' πλέον κι αυτοί "αραχτοί" ακόμα έως το 89' !!! Τους απευθύνω λοιπόν τον λόγο και τους λέω: "Καλά ρε μάγκες, αν κάνει τώρα αλλαγή δεν θα λέτε μετά ότι "μικραίνει" τον Π.Α.Ο.Κ. αυτός ο προπονητής κάνοντας καθυστερήσεις με αλλαγή στο τέλος μέσα στην Τούμπα και μου δικαιολογήθηκαν απλά ότι "ρε το αποτέλεσμα να πάρουμε να ούμε και ποιος γαμεί ρε;"..."Ωραία ατμόσφαιρα" ως εδώ, έτσι;;;

Τελειώνει το ματς κι εγώ αρχίζω να επευφημώ όλους τους παίχτες μας ουρλιάζοντας "Μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου, άντε φέρτε μας φέτος το Κύπελλο στον Λευκό Πύργοοοο" περνώντας όποιοι παίχτες μας από μπροστά μας για να μπουν στα αποδυτήρια, οπότε συμβαίνει το τρισμέγιστο: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Ο τυπάς με την κοτσίδα, κουνώντας σχεδόν θλιμμένα το κεφάλι του, μου απευθύνει τον λόγο ρωτώντας με: "Και πως θα στο φέρουν το Κύπελλο ρε ντερβίση: Δεν βλέπεις τα χάλια τους;" :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Ουρλιάζοντας κι εγώ λοιπόν του απαντάω επανειλημμένα: "ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ, Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ"... :shock: :shock: :shock:

ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ σαν να έβλεπε μπροστά του :shock: μόνιμο κάτοικο του "σκουλικοπλανήτη"...ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ μάγκες... :o

Πραγματικά σας λέω, ΕΧΘΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΡΕ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ... :geek: :mrgreen: :twisted:

:idea: :idea: :idea: Υ.Γ. @ Sick Bastard βλέπω ότι ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ να μιλήσεις ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για "ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ", απλά "ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ", έτσι μάγκα μου;;; :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

συνεχιζει την αποθεωση τουντορ ο ουζουνιδης!
μονο ευχαριστηρια καρτα δεν του εστειλε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

GiorgosAtha έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε: Εμείς όμως θεωρούμε ΗΔΗ την χρονιά ως αποτυχημένη!
Εσείς;
Ποίοι εσείς;
Τρόπος του λέγειν είναι Sick... χαλάρωσε... είναι δυνατόν να θεωρώ εγώ προσωπικά την χρονιά ως χαμένη και να γράφω αυτά που γράφω? Έλεος δηλαδή... ψαχνόμαστε με το παραμικρό.
Χαλαρώστε λίγο ρε π*υστη μου! Για ένα ποσοστό των οπαδών μιλάω καθώς και για το μεγάλο ποσοστό -μη πω σύνολο- των ΑΡΔ.
οι ΑΡΔ εδω και καιρο ανεβηκαν στα καγκελα σαν την ραχηλ μακρη πλεον δεν εχουν στοχο τον τουντορ αλλα τον αρνεσεν τον τουντορ απλα τον ειρωνευονται καθε μερα οι σκατουλακηδες βοθροπολις και σια ,επειδη δεν καταφεραν να τον διωξουν για να βγει το δευτερος στοχος τους πλεον πανε κατευθειαν σε αυτον ηδη παθανε σοβαρη ηττα με την αποπομπη του "ξεσκονιζω τα συμβολαια" ΝΒ .....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

vs40 έγραψε:Τώρα όντως είμαστε εντός στόχων, και για αυτό πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο και να φωνάζουμε μόνο για τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής πρέπει να στηριχτεί για φέτος μέχρι να κλείσει η σεζόν και αξιολογηθεί.
αυτην την στιγμη ειμαστε εντελως εκτος στοχων
με το υλικο που εχει η ομαδα και το οποιο κουραζεται διαρκως διοτι παιζει ελλειψει αλλων ειναι φανερο πως με τον πανιωνιο θα παλευουμε και μην πεσουμε με καμια ομαδα λιγο καλυτερη του

αλλα
αν γυρισουν 5 βασικοι παιχτες,ενσωματωθουν,ξεκουραστει η ομαδα
τοτε φυσικα ολα γινονται,αν μεχρι τοτε δεν αποκλειστουμε
με δεδομενο πως το υλικο χρησιμοποιειται ορθολογικα

αυτη ειναι η ρεαλιστικη αποτιμηση για να μην πεταμε στα συννεφα νομιζω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

[quote="gkey"]Εντωμεταξύ σε πήρε χαμπάρι και σε τρολάρει μέχρι και ο Ουζουνίδης. Μας βοήθησε λέει ο Τούντορ με το στήσιμο της ομάδας!!!

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, βλέπει έναν δήθεν προπονητή στον ΠΑΟΚ και αναρωτιέται γιατί αυτός (μέτριος προπονητικά αλλά ξέρει τα βασικά) είναι ακόμα στον Πανιώνιο.[/quote
]
σωστα ο σκατογαβρος κανει αυτο που του λενε και αυτον και τον ελευθεροπουλο απαξιωση προπονητη μας και λιβανισμα του γαβρου αυτο δεν εκανε ? αυτο δεν εκανε και ο ελευθεροπουλος ? μεσα στο συμβολαιο τους ειναι αυτα που λενε .....περνεις στα σοβαρα αυτον που πληρώνετε απο τον γαβρο και ανηκει στο γαβρικο συστημα ? ε τοτε να παρουμε σοβαρα και τον βρεντζο που ελεγε "οτι πρεπει να φυγει απο το ελληνικο ποδόσφαιρο ο Ιβαν γιατι κανει μεγαλο κακο" τον πιστευω και εγω .....να φυγει......
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Παλαιολόγος έγραψε:συνεχιζει την αποθεωση τουντορ ο ουζουνιδης!
Που είναι ο ουζουνιδης τωρα; Σπιτάκι του να βλέπει το κύπελλο από τον καναπε...

Vs40...Αυτή τη διαδικασία που περιγράφεις την έκανε ο Φρανκ με τον Τούντορ νομιζω και κατέληξε σε αυτόν ..Σωστά δε θυμάμαι μια συνέντευξή του που είπε ότι εξέτασε δεκάδες προπονητές;
Αφου λοιπόν όλοι συμφωνούμε ότι ο ΦΑ είναι καταξιωμένος και έμπειρος σε αυτον τον τομέα ας τον αφήσουμε λοιπόν να κρίνει ο ίδιος μέχρι πότε ανταποκρίνεται ο Τούντορ στα πλάνα του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παλαιολόγος έγραψε:συνεχιζει την αποθεωση τουντορ ο ουζουνιδης!
εγω ειδα αποθεωση του αφεντικου του .....ειρθε ο υπαλληλος εδω να μας κανει μαθηματα.....σαν τον ελευθεροπουλο και εμεις επικροτουμε τον υπάλληλο
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ρε φιλε eorptol. το εχεις πει δεκαπεντε φορες απο χθες για την αποθεωση του αφεντικου του. ομως ξεχνας οτι και το ινδαλμα σου ο ΙΤ τον αποθεωσε την κυριακη τον σκατογαυρο, οπως τον ειχε αποθεωσει και στον πρωτο γυρο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δεν καταλαβαινεις κατι ο τουντορ κανει λαθη η κινησεις που δεν του βγαινουν οπως στο πρωτο ημιχρονο αλλα ειναι αναγκαιο να του σταθουμε και να κριθει τον ιουνιο εδω πολλοι θελουν να αποτυχει απο τον φοβο μην μεινει και του χρονου, την ομαδα την σκεφτετε κανεις ? αυτην σκεφτομαι κανενα προσωπο....ο τουντορ αδιαφορος δεν εναι προσπαθει κανει λαθη αλλα εχει δειξει και πραγματα απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα, ειναι αδικος οποιος δεν το βλεπει .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”