10.Dimitar Berbatov
- Παλαιολόγος
Re: 10.Dimitar Berbatov
ε τι να κανει εκει μεσα,διακοσμητικο στοιχειο να ειναι; ποσες φορες πηγε η μπαλα στο κουτι;
δεν αρκει να παιζει φορ,πρεπει να ταιζεις και το φορ
δεν αρκει να παιζει φορ,πρεπει να ταιζεις και το φορ
Επειδη εχω διαβασει κι αλλα ποστ σου που απλα επιτιθεσαι σε ολους, σου λεω χαλαρωσε λιγο με τα "βουλωσετε" γιατι δε μας ξερεις κι απο χθες, ασχετως γνωμης. Καταλαβες?spyretto έγραψε:
Εγώ τώρα το λέω ξεκάθαρα με βάση τα σημερινά, όσοι μας πρίξατε τα συκώτια με το οτι ο Μπερμπάτοφ δεν παίζει στη φυσική του θέση και ότι ο Τούντορ τον αχρηστεύει κι αλλες τέτοιες παρομοιες μπαρούφες απλά να το βουλώσετε.
Μια φορ'α κ ένα καιρό , ήτανε κάποιος Ηρόστρατος.
Δεν θα ξέραμε τπτ γιαυτόν αν δεν είχε βάλει μια φωτιά κ δεν είχε καταστρέψει κάτι πολύ σπουδαίο.
Ε μερικοί ζήλεψαν τη "δόξα" του κ τη λένε στο Μπερμπάτωφ.
Κ η πλάκα είναι ότι λένε κ κάτι-σαν-επιχειρήματα.
Συνεχίστε ... να έχουμε να διασκεδάζουμε με κάτι.
Δεν θα ξέραμε τπτ γιαυτόν αν δεν είχε βάλει μια φωτιά κ δεν είχε καταστρέψει κάτι πολύ σπουδαίο.
Ε μερικοί ζήλεψαν τη "δόξα" του κ τη λένε στο Μπερμπάτωφ.
Κ η πλάκα είναι ότι λένε κ κάτι-σαν-επιχειρήματα.
Συνεχίστε ... να έχουμε να διασκεδάζουμε με κάτι.
Εγω το βουλωνω παντως. Μετα την τιτικα Λουκας τον τουριστα Νατχο ηρθε και ο περιπατητης Βουλγαρος (δεν λεμε το ονομα του γιατι ειμαστε υπερανω) εδω βουλιαξε μια χωρα ο ΠΑΟΚ θα μεινει. Δεν ειναι στραβος ο γυαλος mr Boυλωστε το. Αλλα τι λεω τωρα. Αιωνιοι τεταρτοι γιναμε σαν την γειτονικη ομαδα. Κριμα
-
mbison
Δεν μπορει το παληκαρι. Yπομονη, 3 μηνες μεινανε για να μας αποχαιρετησει. Α ρε Ιβαν, για ενα γουστο "χαλασες" την ομαδα (δεν εφερες τις εισηγησεις του ΦΑ κ εκανες του κεφαλιου σου). Περιμενω ρελανς με επιθετικουρα που θα τον τρεμουνε οι αμυνες.
- tera12tera
Πρώην .....Μεγάλο λάθος η μεταγραφή του ....
Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του ...πάσο .
Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του ...πάσο .
Αν ειχε βρει ο Αρνεσεν επιθετικο το καλοκαιρι ισως να μην ειχε αποκτηθει ο Μπερμπατοφ,αν το ξεχασατε αποκτηθηκε τελευταια μερα των μεταγραφων και μεχρι τοτε ο μονος στον οποιο φτασαμε κοντα ηταν ο Μποακιε και ο Ρουντνεβς.Αληθεια ξερει κανεις πως επαιζε στην Μονακο και εννοω σε τι θεση,γιατι ναι μοιαζει να ειναι το σημαντικοτερο ισως προβλημα κατα το στησιμο της ομαδας.
- ΑποστόληςΑ
Φιλότιμος. Βέβαια για δύο εκατομμύρια δεν το συζητώ. Η προσφορά του δεν είναι αναμενόμενη, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον έχει παίξει σε λάθος θέση. Για να τον δω κόντρα στον Ηρα. Εκεί πρέπει να σκοράρει μέχρι το 60΄ γιατί μετά θα τα έχει φτύσει.
Άλλο να παίζει στο κουτί και να βγαίνει 15-20 μέτρα και άλλο να παίζει χαφ,να γίνεται ο άξονας αργός και να βγαίνει 40 μέτρα μακρυά από την εστία.stephanos έγραψε:Τον έβαλε επιτέλους σέντερ φορ και αυτός εκεί, επέμενε να «βγαίνει από το κουτί».Odi έγραψε: Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.
Βέβαια ήταν και ιδιαίτερο το ματς χθες και η ομάδα δεν επιτέθηκε σχεδόν καθόλου.
- kataramenos5
Απο ποδοσφαιρο λιγα πραγματα αλλα ειδα ενα τυπο που οποτε η μπαλα εμπαινε περιοχη καταφερνε να ειναι ξεμαρκαριστος σε θεση βολης.Απλα η μπαλα δεν εφτανε ποτε σ αυτον.Αλλο ποδσφαιρο παιζει αυτος αλλο οι υπόλοιποι.desperando έγραψε:Οποιος ξερει ποδοσφαιρο μπορει να καταλαβει τι εκανε στα 45 λεπτα που επαιξε κορυφη...οι υπολοιποι μπορουν να συνεχισουν να λενε @@@
Πηραμε το κιβωτιο μιας Ferarri (εστω παλιας) για να το βαλουμε σ ενα Golf, οσο καλο και να ναι, χρειαζονται παρα πολλες μετατροπες για να δουλεψει κι αυτο αμφιβολο.
Στη μπαλια του Μακ ναι πηγε αργα αλλα κα το Μπολτ να εβαζες δε την προλαβαινε.Προσπαθησε ,το παλεψε ΠΟΛΥ (για Μπερμπατωφ
Ας καταλαβουμε οτι πηραμε ενα παικτη 34 χρονων πονταροντας στην ποδοσφαιρικη του ιδιοφυία ,οχι στα τρεξιματα του κι ας χαλαρωσουμε λιγο στην κριτικη μας.
- Παλαιολόγος
απο τα 20 οι προπονητες του τα χωνουν που δεν...τρεχει
αλλα επαιζε σε ομαδες που το φορ τους δεν ηταν καλαμια,το τροφοδοτουσαν και με το αρχιζε να γραφει το κοντερ σιγησαν οι παντογνωστες
σε εμας τα φορ δεν τροφοδοτουνται ουτε καν οπως την εποχη τζωνυ
ασε δε οι σεντρες
αλλα επαιζε σε ομαδες που το φορ τους δεν ηταν καλαμια,το τροφοδοτουσαν και με το αρχιζε να γραφει το κοντερ σιγησαν οι παντογνωστες
σε εμας τα φορ δεν τροφοδοτουνται ουτε καν οπως την εποχη τζωνυ
ασε δε οι σεντρες
Λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω κάποιον και ειλικρινά δε θέλω να προσβάλλω,
αλλά η κριτική που γίνεται στο Μπέρμπα είναι εντελώς γελοία.
Τόσους μήνες ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τι θέλει να παίξει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παίζει τίποτα, πέρα δώθε κυνηγιέται η ομάδα μπας και κάνει καμιά φάση και οι μπαλιές είναι ΟΛΕΣ εντελώς ανορθόδοξες.
Κι όμως εμείς εκεί, να εστιάζουμε στο γιατί δε παίζει ο Μπερμπάτοφ.
Γιατί ρε μάγκες, παίζει κανένας άλλος και μένει πίσω ο Μπέρμπα; Αν είχα κι εγω τα πνευμόνια του Μακ (μαγκιά του) πρώτη μούρη θα ήμουνα σε αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Χτες μόνο είδα τέσσερις κινήσεις του Βούλγαρου προς την πλάτη της άμυνας, την ώρα που οι συμπαίκτες του γυρνούσαν πλάτη και πετούσαν τη μπάλα στο Βίτορ για να πάει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γύρω-γύρω η ομάδα για να κάνει γιόμα.
Καταντάει γελοίο πλέον. Και η κριτική αλλά και αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Δε ξέρω αν φταίει το ρισετ του καλοκαιριού, οι παντελώς άπειροι παίκτες που ήρθαν ή ο κάλος στον εγκέφαλο του κόουτς. Ξέρω οτι η ομάδα δε παίζει ποδόσφαιρο ούτε κατά διάνοια.
ΥΓ. Αν είχε τραυματιστεί ο Μπέρμπα αντί του Κλάους, εκεί να δεις τι θα ακούγαμε για τον γερόλυκο. Ο Κλάους άλλωστε σπρίνταρε σα σκυλί σε όλο το 45λεπτο γι αυτό τραυματίστηκε.
αλλά η κριτική που γίνεται στο Μπέρμπα είναι εντελώς γελοία.
Τόσους μήνες ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τι θέλει να παίξει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παίζει τίποτα, πέρα δώθε κυνηγιέται η ομάδα μπας και κάνει καμιά φάση και οι μπαλιές είναι ΟΛΕΣ εντελώς ανορθόδοξες.
Κι όμως εμείς εκεί, να εστιάζουμε στο γιατί δε παίζει ο Μπερμπάτοφ.
Γιατί ρε μάγκες, παίζει κανένας άλλος και μένει πίσω ο Μπέρμπα; Αν είχα κι εγω τα πνευμόνια του Μακ (μαγκιά του) πρώτη μούρη θα ήμουνα σε αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Χτες μόνο είδα τέσσερις κινήσεις του Βούλγαρου προς την πλάτη της άμυνας, την ώρα που οι συμπαίκτες του γυρνούσαν πλάτη και πετούσαν τη μπάλα στο Βίτορ για να πάει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γύρω-γύρω η ομάδα για να κάνει γιόμα.
Καταντάει γελοίο πλέον. Και η κριτική αλλά και αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Δε ξέρω αν φταίει το ρισετ του καλοκαιριού, οι παντελώς άπειροι παίκτες που ήρθαν ή ο κάλος στον εγκέφαλο του κόουτς. Ξέρω οτι η ομάδα δε παίζει ποδόσφαιρο ούτε κατά διάνοια.
ΥΓ. Αν είχε τραυματιστεί ο Μπέρμπα αντί του Κλάους, εκεί να δεις τι θα ακούγαμε για τον γερόλυκο. Ο Κλάους άλλωστε σπρίνταρε σα σκυλί σε όλο το 45λεπτο γι αυτό τραυματίστηκε.
- Amon Tobin
che4 έγραψε:desperando έγραψε:Οποιος ξερει ποδοσφαιρο μπορει να καταλαβει τι εκανε στα 45 λεπτα που επαιξε κορυφη...οι υπολοιποι μπορουν να συνεχισουν να λενε @@@
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Amon Tobin
Aυτό λέγανε χθές στο ραδιόφωνο όταν γύριζα απο το γήπεδο...κ όπως είναι φυσιολογικό το γύρισα στη μουσική.stephanos έγραψε:Τον έβαλε επιτέλους σέντερ φορ και αυτός εκεί, επέμενε να «βγαίνει από το κουτί».Odi έγραψε: Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.
Το καλό είναι οτι χθές τελείωσε το παραμύθι για Περπάτοφ...