Έχουν τον ΓΧobanebane79 έγραψε:Ελπίζω ο λόγος που παραμένεις προπονητής να είναι μόνο το ότι δεν βρήκαν ακόμα τον επόμενο.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν τον ΓΧobanebane79 έγραψε:Ελπίζω ο λόγος που παραμένεις προπονητής να είναι μόνο το ότι δεν βρήκαν ακόμα τον επόμενο.
Παλαιολόγος έγραψε:βλεπω καθε μηνυμα θελει εγκριση πριν δημοσιευτει
και λογικο γι ανα μην περναν βρισιες κ.λπ
τα δικα μου δεν ειναι επιθετικα,ουτε εχουν βρισιες
αλλα βλεπω πολλα κοβονται π.χ εγραφα για βελλιδη συγκριση με τοχουρογλου ή μια κριτικη για τουντορ
συμβαινει και σε αλλους; με εκανε εντυπωση
Και σε μενα το ιδιο.Παλαιολόγος έγραψε:βλεπω καθε μηνυμα θελει εγκριση πριν δημοσιευτει
και λογικο γι ανα μην περναν βρισιες κ.λπ
τα δικα μου δεν ειναι επιθετικα,ουτε εχουν βρισιες
αλλα βλεπω πολλα κοβονται π.χ εγραφα για βελλιδη συγκριση με τοχουρογλου ή μια κριτικη για τουντορ
συμβαινει και σε αλλους; με εκανε εντυπωση
οριστε?zissos έγραψε:Πρόκριση στους 4. Σε 3 μήνες από τώρα κανείς δεν θα θυμάται τις ισοπαλίες. Δίνεις χρόνο και στον Μπερμπάτοφ, μπας και ηρεμήσουν τα πρόβατα. Κάνε τώρα 4 στα 4 και πάρε τους τα σώβρακα. Και μούγκα στη στρούγκα
Αν απαντούσα χλευαστηκα σε κάθε μήνυμα που στήριζε τον ΙΤ θα μπορούσες να το πεις αυτό.eorptol έγραψε:Ορισμένοι κάνετε σαν να σας έφαγε την γκομενα ο ΙΤ όλα έχουν διπλή ανάγνωση.....
obanebane79 έγραψε:Αν απαντούσα χλευαστηκα σε κάθε μήνυμα που στήριζε τον ΙΤ θα μπορούσες να το πεις αυτό.eorptol έγραψε:Ορισμένοι κάνετε σαν να σας έφαγε την γκομενα ο ΙΤ όλα έχουν διπλή ανάγνωση.....