PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:sourmenetes έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Διάβασα με λύπη όλα τα σχόλια. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι άλλαξε τόσο πολύ η νοοτροπία μας και έχουμε βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ μας. Τον ΠΑΟΚ του επενδυτή Σαββίδη. Η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του συλλόγου θα είναι να πάψει ο ΠΑΟΚτσής να έχει απαιτήσεις από την ομάδα του.
"Απολαύστε" και χειροκροτήστε έναν ΠΑΟΚ που παίρνει ισοπαλίες με τη ψυχή στο στόμα από ομάδες που δημιουργήθηκαν με σκοπό τη σωτηρία στη σούπερ λίγδα και με μπάτζετ όσο ο μισθός του Μπερμπάτοφ.
Είχαμε απουσίες?? Ο Πανιώνιος πριν λίγες μέρες πούλησε τα καλύτερα περιουσιακά του στοιχεία? Για ποιες απουσίες μιλάτε?
Επαγγελματική νίκη? Από όλους τους large εδώ μέσα να δω τι θα λέγατε αν γινόταν καμιά κηδεία εκεί στο 90 με το κόρνερ του Πανιωνίου.
Εκτος του μπερμπατοφ,που ηταν μια μεταγραφη παθους,και του κλαους, ποση διαφορα εχουν οι υπολοιποι που παιζαν σημερα με αλλους παιχτες της λιγδας-πανιωνιου;;;
Και απο οικονομ.αποψης και απο παιχτικης...δηλ.ποσα τρελα λεφτα παιρνει ο βιτορ,ο κιτσιου,ο σκονδρας,ο κατσε;;;
Οσα λεφτα επαιρναν πριν το σαββιδη τοσα περιπου παιρνουν και μετα,αντε λιγα παραπανω.το οτι σαν μεγεθος ο ΠΑΟΚ λογικο να εχει πιο υψηλα κασε ειναι λογικο μιας και εχει περισσοτερα εσοδα,μεγαλυτερο brand name,πολλα μεγαλυτερα..
Συν οτι ο ΠΑΟΚ εχει να χασει-γκελαρει σε ενα τετοιο ματς γιατι εμεις εχουμε την καψα την πιεση κτλ κτλ.
Δε λεω οτι ικανοποιουμαι απο οσα ειδα αλλα ξερουμε χρονια τωρα οτι το κυπελλο τετοια ματς παρουσιαζει.
Για ποιο λόγο βγάζεις τον Μπερμπάτοφ στην απέξω? Τι θα πει επιλογή πάθους? Δεν αγοράσαμε μασέρ, παιχταρά που υποτίθεται ανεβάζει κατακόρυφα τη δυναμική της ομάδας πήραμε. Ο Κλάους όπως λες και συ τρελό συμβόλαιο. Και δεν είναι μόνο αυτοί οι 2. Βάλε και Μακ μέσα (από αυτούς που έπαιζαν γιατί είναι unfair να μιλήσω και για Τζαβελα, Γκάρι, Λέοβατς)
Οπότε μου λες ότι οι περισσότεροι παίχτες μας είναι ισάξιοι με του Πανιωνίου. Οπότε οι απαιτήσεις μας σύμφωνα με αυτή τη λογική δε θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλες. Βέβαια τώρα ανοίγουμε άλλο θέμα.
Ο μακ ποιο ειναι το υπερογκο ποσο που παιρνει;;;παιζει ασταματητα και εχει βοηθησει παρα πολυ..
Ξαναλεω οτι καποιοι παιχτες(απο τους σημερινους) σε μικροτερες ομαδες θα παιρνανε πολυ λιγοτερα.
Και ο τζανδαρης στον ΠΑΟΚ,οπως και ο κατσε στο πρωτο συμβολαιο,θα επαιρνε ενα 70αρι...στο γαυρο μπορει να παιρνει τα τριπλα και στο νιονιο να παιρνει 30χιλ.το χρονο..
Ο καλυτερος μας σεντερ μπακ(δυο αγωνιστικες τωρα) μεχρι πριν 2 βδομαδες επαιζε στον νιονιο και εσυ εδινες στον κοστα πανω απο μισο μυριο..με 2 χατζηισαιες ακομα των 250χιλ.εκλεινες για μια 5ετια τα σεντερ μπακ σου;;δηλαδη με ενα συμβολαιο καλυπτεις 3 και αγωνιστικα μου φαινεται πολυ καλυτερα.
Τα συμπερασματα δικα σου..
Εγω δε μιλησα για απαιτησεις...
Οι απαιτησεις ενοειται πως ειναι μεγαλες και μπορουν να κατακτηθουν.