Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ναι καλά, σήμερα καταλάβατε την αξία του αρχηγού και μου τον ψηφίζετε όλοι... Θέλω να ριξω Μάρκοβιτς για σπάσιμο, αλλά δεν μου πάει το χέρι, θα προσπαθήσω με το πόδι..
Πολλά μπράβο επίσης στα αδέρφια... Το "Gate 4 Brussels" το ξαναείδαμε σε εκτός του μπάσκετ φέτος!
Σήμερα επιβεβαιώθηκα και σε αυτό που είπα στον palok για το πώς παίζουμε χωρίς ΚωσΒας & Sofo.. Σήμερα πχ ξεχώρισε ο Δέδας, ενώ ο Duvnjeirinha-20 ήταν σε κακή βραδιά, μετά από καιρό...
Η αλήθεια είναι ότι η κούραση ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη, ας μη ξαναπούμε το πρόγραμμα της ομάδας, από τη Δευτέρα και μετά...
Πολλά μπράβο επίσης στα αδέρφια... Το "Gate 4 Brussels" το ξαναείδαμε σε εκτός του μπάσκετ φέτος!
Συγχαρητήρια σε όλους σ αυτό το πλέον "ταλαιπωρημένο" αλλά και πλέον "αρχιδάτο" τμήμα της ομάδας μας για την πολύ καλή προσπάθεια και για τις πανέμορφες και υπερήφανες στιγμές που μας χάρισαν και φέτος...
Συνεχίζουμε στο κωλοπρωτάθλημα μας με ψηλά το κεφάλι... είμαστε... μια ζωή...
Τελείωσε και το φετινό ταξίδι στην Ευρώπη! Δυνατή εμπειρία με συγκινήσεις, ανατροπές, καλές νίκες, άσχημες εμφανίσεις, καλό μπάσκετ, κακό μπάσκετ, κακή διαιτησία. Δεύτερη συνεχόμενη εμφάνισή μας στη φάση των 32 και δημιουργούμε ένα καλό momentum για τα επόμενα χρόνια.