ότι νάναϊnasos66 έγραψε:Βαθμος για σενα σημερα 0
Γιατι κατεβάσες λαθος παλι την ομαδα σε πολύ σημαντικο αγωνα.
Γιατι χαλας τους παιχτες όταν τους βαζεις σε λαθος θεσεις.
Γιατι ετσι δεν γινεται να βρεις κορμο.
Το κυριωτερο όμως είναι ότι με το να βαλεις τον Κατσε και τον Γκολασα, εδειξες ότι ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα δεν το κανεις τοσο καιρο.πχ ο Βερμπατοφ είναι φορ και όχι 10αρι.
Από 3 πας σε 2 σε 1 σε καμια τελικη,καθε αγωνα.
Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Γραψε τη γνωμη σου για τον Τουντορ για σημερα να καταλαβω τι ειδες εσυ.Sfinas έγραψε:ότι νάναϊnasos66 έγραψε:Βαθμος για σενα σημερα 0
Το κυριωτερο όμως είναι ότι με το να βαλεις τον Κατσε και τον Γκολασα, εδειξες ότι ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα δεν το κανεις τοσο καιρο.πχ ο Βερμπατοφ είναι φορ και όχι 10αρι.
- zarathustra79
Κατεβαίνει ο τούντορ με 3 αλλαγές στην εντεκάδα: '...Ρε ζώο είναι δυνατόν κάθε βδομάδα να αλλάζεις εντεκάδα;;;; Πως θα δέσει η ομάδα ρε τομάρι;;;;;;'...
Κατεβαίνει ο τούντορ με την ίδια εντεκάδα με το προηγούμενο μάτς: '...Ρε ζώο έπρεπε να φτάσουμε στο ημίχρονο για να καταλάβεις οτι έπρεπε να ξεκινήσεις χωρίς τζιόλη και αθανασιάδη;;;; Βρε ούουουουστ!!!!'...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Κατεβαίνει ο τούντορ με την ίδια εντεκάδα με το προηγούμενο μάτς: '...Ρε ζώο έπρεπε να φτάσουμε στο ημίχρονο για να καταλάβεις οτι έπρεπε να ξεκινήσεις χωρίς τζιόλη και αθανασιάδη;;;; Βρε ούουουουστ!!!!'...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Σωστες οι αλλαγες,αλλα σιγα μην τις σκεφτηκε μονος του,καποιος του τις σφυριξε.
Υπομονη νεος ειναι στην προπονητικη θα μαθει..(αν μεινει του χρονου)
Υπομονη νεος ειναι στην προπονητικη θα μαθει..(αν μεινει του χρονου)
Από τα ζώα τους αρδ παίρνουν αυτές τις ατάκες
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθολου οτι ναναι. Ο Μπερμπατοφ ειχε ψοφησει σαν χαφ απο το πρωτο, ο Γκολασα αξιζε ευκαιρια μετα την εμφανιση με γαυρο και ο Κατσε... απλα πρεπει να παιζειSfinas έγραψε:ότι νάναϊnasos66 έγραψε:Βαθμος για σενα σημερα 0
τραγικός ο τούντορ
έπρεπε να επαναφέρει το ροντρίγκεζ και το ζάιρο από το ιατρείο, να τους βάλει 11άδα, ώστε να το πάρουμε αέρα το ματς
έπρεπε να επαναφέρει το ροντρίγκεζ και το ζάιρο από το ιατρείο, να τους βάλει 11άδα, ώστε να το πάρουμε αέρα το ματς
οχι ντανι επαιζε μιση ωρα με τον μακ κορυφη και τον μπερμπατοφ να δινει καλυψεις στα φτερα
ο ανθρωπος σε βαθμο επικινδυνοτητας παιρνει αριστα...αφου εχω γινει πολυ καχυποπτος κοιταω παντα πλεον στον παγκο μην πεταχτει ο αα...
δεν πειραζει το πηραμε το χιναρι και σημερα επιβιωσαμε για μια ακομα μερα...το dna να ειναι καλα...
ο ανθρωπος σε βαθμο επικινδυνοτητας παιρνει αριστα...αφου εχω γινει πολυ καχυποπτος κοιταω παντα πλεον στον παγκο μην πεταχτει ο αα...
δεν πειραζει το πηραμε το χιναρι και σημερα επιβιωσαμε για μια ακομα μερα...το dna να ειναι καλα...
ο κλάους έφυγε τραυματίας, ο μακ κυριακή δεν παίζει λόγο τιμωρίας, να δω ποιος θα παίξει με ηρακλή ρε φιλε.
τούντορ πάλι θα φας κράξιμο για αλχημείες δεν το γλιτώνεις...ειδικά μετά το mats θα πλακώσουν όλοι οι M.X προφήτες και θα λένε , εγώ στα έλεγα ο σαμπό ήταν παιχταράς
τούντορ πάλι θα φας κράξιμο για αλχημείες δεν το γλιτώνεις...ειδικά μετά το mats θα πλακώσουν όλοι οι M.X προφήτες και θα λένε , εγώ στα έλεγα ο σαμπό ήταν παιχταράς
- zarathustra79
Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα

Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
Μα αφού τα διαβάζεις και εδώ από τους προπονητές του fm
Sera4 έγραψε:οχι ντανι επαιζε μιση ωρα με τον μακ κορυφη και τον μπερμπατοφ να δινει καλυψεις στα φτερα![]()
![]()
Εδώ στο δεύτερο από δεξιά έπαιζε όλη τη πλευρά ο Κίτσιου, και αναγκαζόταν ο Μπέρμπα να παίζει απο εκει μπας και κλείσει η τρύπα. Ο Γκολάσα σκουντουφλούσε μαζί με τον Πέλκα τον Κάτσε τον Τσίμιροτ στο κέντρο...Ευτυχώς δεν το πήρε χαμπάρι ο άλλος ο γάτος των πάγκων ο Μαρίνος να φέρει το αριστερό του μπακ πιο ψηλα. Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις και τι δουλεύει ο άνθρωπος αλλά από διαχείρηση υλικού και παιχνιδιού η απειρία του χτυπάει κόκκινα...
- zarathustra79
ΤΙ να φέρει πιο ψηλά το αριστερό μπακ του;;;; Ο κίτσιου έκανε το ματς της ζωής του, φαντάζεσαι και να είχε ανέβει και το αριστερό μπακ ψηλά;;;;
ρε συ σέρα, ο μπέρμπα δεν έπαιξε πλάγια σήμερα
μέχρι το 35 ξεκίνησε με μακ στα φορ και κλάους στα δεξιά, πιθανολογώ λόγω των κακών εμφανίσεων του κλάους στην κορυφή
στο 35 το άλλαξε και έβαλε το μακ δεξιά και τον κλάους σέντερ φορ
μετά την αλλαγή κλάους, έβαλε μακ αριστερά, γκολάσα δεξιά στα χαφ και μπέρμπα φορ.
απλά ο βούλγαρος έβγαινε πλάγια γιατί εκεί είχε χώρους για να πάρει και να κρατήσει τη μπάλα
μέχρι το 35 ξεκίνησε με μακ στα φορ και κλάους στα δεξιά, πιθανολογώ λόγω των κακών εμφανίσεων του κλάους στην κορυφή
στο 35 το άλλαξε και έβαλε το μακ δεξιά και τον κλάους σέντερ φορ
μετά την αλλαγή κλάους, έβαλε μακ αριστερά, γκολάσα δεξιά στα χαφ και μπέρμπα φορ.
απλά ο βούλγαρος έβγαινε πλάγια γιατί εκεί είχε χώρους για να πάρει και να κρατήσει τη μπάλα