Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από pilotos »

Άσε αδερφέ, δεν είμαι καλά... Στεναχώρια για τα παιδιά......

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάθε Πέμπτη βράδυ, 20:00 - 21:00 Πηγαίνω σε μάθημα δημοτικών χορών. Δυστυχώς σήμερα πέφτει πάνω στον αγώνα. Μάλλον δεν θα δω τον αγώνα στο διάστημα αυτό και θα χάσω το τελευταίο τέταρτο του α΄ ημιχρόνου και το πρώτο μισάωρο του δεύτερου. Θα προλάβω να δω το τελευταίο 20λεπτο, ελπίζω χωρίς συγκινήσεις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να σε δω να χορεύεις ποντιακά και τι στον κόσμο άλλο!

Κοίτα μη μας πέσεις και έχουμε τίποτα πολλαπλά κατάγματα! Στην ηλικία σου ο κόσμος μόνο τάβλι και αυτό σιγά-σιγά τα πούλια μην πάθει καμμιά εξάρθρωση δακτύλων!

Άκου χορεύει ο μακεδονομάχος!

Αααα... και καλημέρα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είπε ο δάσκαλος ότι κάποια στιγμή θα μας διδάξει και ποντιακά. Ξεκινήσαμε με νησιώτικα, και τελευταία κάναμε Θρακιώτικα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλημερούδια σε όλους! Μόλις είπα άσπρο πάτο σε ένα σενιο διπλό εσπρεσακι! Σε μας το βράδυ το ξανακάνουμε με μόλις 5 πόντους χιονακι αλλά αυτή τη στιγμή ο ήλιος λάμπει και η θερμοκρασία είναι στους μείον 3. Βγήκα έξω μια βόλτα με το κοντομάνικο Απόστολε και να σε πω την αλήθεια έμαθα να χορεύω σέρα από το τρέμουλο! Καλημερούδια και πάλι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τα μαθήματα που παρακολουθώ τα οργανώνει η ενορία μου με συμβολική συμμετοχή 5,00 € ανά μήνα. Η ομάδα των συμμετεχόντων είναι κλειστή και κλείνει πάντοτε στα τέλη Οκτωβρίου, ή αρχές Νοεμβρίου.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε Πέμπτη βράδυ, 20:00 - 21:00 Πηγαίνω σε μάθημα δημοτικών χορών. Δυστυχώς σήμερα πέφτει πάνω στον αγώνα. Μάλλον δεν θα δω τον αγώνα στο διάστημα αυτό και θα χάσω το τελευταίο τέταρτο του α΄ ημιχρόνου και το πρώτο μισάωρο του δεύτερου. Θα προλάβω να δω το τελευταίο 20λεπτο, ελπίζω χωρίς συγκινήσεις.
Εεεε, οχι και ο χορός πάνω από τον ΠΑΟΚ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους σας...χορευτές ή και "μπαγιάτηδες" (σαν και του λόγου μου)... :)

Μόλις πρόλαβα να ξεκινήσω τον δεύτερο σκέτο, αχτύπητο και παγωμένο μου και να αρχίσω την ατέλειωτη απόλαυση του ταυτόχρονα με την ενημέρωση μου... :o

"Τρέχω" το λοιπόν, αφού "έχω αγώνα σήμερα"...ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ... :nairepaok:

Το σύνθημα "ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" είμαστε υποχρεωμένοι να δονήσει απόψε τις γειτονιές της Τούμπας, Άνω και Κάτω, του Κρυονερίου, της Τριανδρίας, τις εκτάσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου και του Πανεπιστήμιου "Μακεδονίας", τα Κωνσταντινουπολίτικα έως και ψηλότερα την Πυλαία, ακόμα και του Χαριλάου, ανάμεσα σε άλλα ξεσηκωτικά για τον Π.Α.Ο.Κ. μας συνθήματα...ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! :opaokara:

Υ.Γ. Συμφωνώ με την "παρατήρηση" του @ KOSTAS54... :oops:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

KOSTAS54 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε Πέμπτη βράδυ, 20:00 - 21:00 Πηγαίνω σε μάθημα δημοτικών χορών. Δυστυχώς σήμερα πέφτει πάνω στον αγώνα. Μάλλον δεν θα δω τον αγώνα στο διάστημα αυτό και θα χάσω το τελευταίο τέταρτο του α΄ ημιχρόνου και το πρώτο μισάωρο του δεύτερου. Θα προλάβω να δω το τελευταίο 20λεπτο, ελπίζω χωρίς συγκινήσεις.
Εεεε, οχι και ο χορός πάνω από τον ΠΑΟΚ!!!!!!
Αμα γερασει ο ανθρωπος... :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έφυγααααααα...ΓΗΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟΟ...ΚΥΥΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τελικά δεν πήγα για χορό. Δεν μπορώ να πάω όταν ο ΠΑΟΚ παίζει τόσο κρίσιμο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά που μαθαίνεις τώρα, καμία σχέση με ποντιακά...
Δηλαδή, αν πας και μάθεις νησιώτικα, Θράκη, Μακεδονία κλπ κλπ... Θα έχεις μάθει απλά να κουνάς το σώμα σου.
Μετά ξέχασε τα όλα αυτά και ξεκίνα να μαθαίνεις πραγματικό χορό, δηλαδή ΠΟΝΤΙΑΚΑ... ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Σήμερα μάγκες ξεκίνησα κατά της 04:00 το πρωί με καπουτσίνο ανεβαίνοντας προς τούμπα!Θα έκανα μία στάση στο Βόλο 3 ώρες και άλλη μία στη Λάρισσα για 2 ώρες!Πρώτο μπλόκο Θήβα,πηγαίνεις από την παλιά βγαίνεις Λιβαδειά αλλά όχι κατευθείαν στόν ΠΑΦΕ αλλά από παράδρομο μέχρι Λάρυμνα!Ευτηχώς πέτυχα ανοιχτά το μπλόκο στην Λαμία και κατά της 08:30 έφτασα Βόλο!ουτως η αλλιώς και εκεί έχει και βγαίνεις και πηγαίνεις από τον παλιό δρόμο Βόλου-Λάρισσας!Είμαι από τις 14:00 με 16:00 Λάριςα για δουλειά και πλέον είμαι στα όρια να βρίσκομαι στο γήπεδο 19:30!Τα τέμπο κλειστά!Δύο επιλογές γνωστές μία από την Αγιά,παραλιακά και η άλλη από το βουνό Φάρσαλα-Δομοκός-Κατερίνη,έκαστος από 50 μέχρι 100 χιλιόμετρα παραπάνω!
Ένα μαγκάκι μου δείχνει μια διαδρομή όπου θα έκανα μόνο 5 με 10 χιλιόμετρα χωματόδρομο από ώπου θα έμπαινα από τους Γόνους και θα έπεφτα Ραψάνη!Μια δύσκολη διαδρομή μικρή που την ξέρουν πολύ λίγοι και φυσικά οι της περιοχής!καθώς πήγαινα αναγκάστηκα να πέσω σε δύο μπλόκα αστυνομικών και τους έλεγα πάω γόνους και αυτοί μου κλείναμε το μάτι,ή μου λέγανε ποιούς γόνους ρε αλάνι Σαλόνικα πηγαίνεις!Μεγάλη περιπέτεια τα 10 χιλιόμετρα γόνοι-Ραψάνοι!τελικά έζησα και συνέχισα προς θες/κη όπου βγήκαμε έξω στην Κατερίνη και μετά μας πήγανε από Αλεξάνδρεια-Πλατύ-Χαλκιδώνα και Τσούπρος στο γήπεδο να μου φυλάει θέση ο Dinosauros μπήκα 19:35,ούφο κουράστηκα

Sent from my iPad Air using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σε τόσες ώρες έφτανες από Ουάσιγκτον - LA ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Κανονικά είναι 4 με 4:30,με τα μπλοκα 7 με 7:30

Sent from my iPad Air using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”