93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Τα σχόλια που παραθέτεις Αποστόλη δε νομίζω ότι μπορούν να αποτελέσουν βάση σοβαρής συζήτησης.
- kataramenos5
Να βαλουμε και τα σχολια για την τιτικα για να εχουμε μετρο συγκρισης.Βλεπουμε μπαλα...
Έλα μώρε τώρα, ποιά Τιτίκα να'ούμε, γεννάν και τα κοκόρια του φέτος, σιγά μην ξανακάνει τέτοια χρονιά. Πάλι καλά που τον ξεφορτωθήκαμε. 

- ΑποστόληςΑ
Γιατί ρε Γιάννη; Είναι ψεύτικα; Τα φαντάστηκα εγώ; Ή μήπως αυτοί που τα έγραψαν δεν ξέρουν τι τους γίνεται;giapas έγραψε:Τα σχόλια που παραθέτεις Αποστόλη δε νομίζω ότι μπορούν να αποτελέσουν βάση σοβαρής συζήτησης.
Είναι σχόλια που αφορούν στην απόδοση κάποιου παίκτη σε έναν και μόνο αγώνα που μπήκε αλλαγή. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Τώρα το αν αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης είναι σε θέση να προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτό είναι πράγματι θέμα συζήτησης, όπως θέμα συζήτησης είναι και το ότι όταν ένας παίκτης που στη πρώτη του εμφάνιση δείχνει τόσο εντυπωσιακά στοιχεία δεν εμφανίζεται ούτε σαν 10λεπτη αλλαγή 2,5 μήνες τώρα. Δεν συζητώ για τον αγώνα κυπέλλου με Ολυμπιακό Βόλου όπου είχαμε κατεβάσει την Κ20.
το δικο μου σχολιο που ελεγε για εμφανη προβλημα στο μαρκαρισμα του αντιπαλου δεν το εβαλες...
ουουουουουουου...
σοβαρά τώρα, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται βιασύνη με δαύτον. άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και η πάρμα βιαζόταν και πιθανόν να έχασε έτσι ενα σημαντικό παίχτη. έχει εμφανή θετικά στοιχεία αλλά και αδυναμίες και πιστεύω ότι θα έρθει και η στιγμή του αλλά λογικά, όχι φέτος.
ουουουουουουου...
σοβαρά τώρα, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται βιασύνη με δαύτον. άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και η πάρμα βιαζόταν και πιθανόν να έχασε έτσι ενα σημαντικό παίχτη. έχει εμφανή θετικά στοιχεία αλλά και αδυναμίες και πιστεύω ότι θα έρθει και η στιγμή του αλλά λογικά, όχι φέτος.

- ΑποστόληςΑ
Ήταν σχόλιο του αγώνα ή έγινε στο τόπικ του παίκτη;K_geo έγραψε:το δικο μου σχολιο που ελεγε για εμφανη προβλημα στο μαρκαρισμα του αντιπαλου δεν το εβαλες...
ουουουουουουου...
Αποστόλη νομίζω πως αυτοί που τα έγραψαν δεν είναι αξιόπιστη πηγή σχετικά με τη πραγματική απόδοση ενός παίκτη στον αγώνα - πόσο μάλλον για να κρίνουν την αξία του. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα , καθώς δεν είδα ποιανού ήταν το κάθε σχόλιο. Δε θα κάκιωνα σε κάποιον που θα ισχυριζόταν ότι το 70-80% των ποσταρισμάτων που αφορούν αγωνιστικές κρίσεις/αξιολογήσεις είναι μάλλον σκουπίδια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί ρε Γιάννη; Είναι ψεύτικα; Τα φαντάστηκα εγώ; Ή μήπως αυτοί που τα έγραψαν δεν ξέρουν τι τους γίνεται;giapas έγραψε:Τα σχόλια που παραθέτεις Αποστόλη δε νομίζω ότι μπορούν να αποτελέσουν βάση σοβαρής συζήτησης.
Είναι σχόλια που αφορούν στην απόδοση κάποιου παίκτη σε έναν και μόνο αγώνα που μπήκε αλλαγή. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Τώρα το αν αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης είναι σε θέση να προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτό είναι πράγματι θέμα συζήτησης, όπως θέμα συζήτησης είναι και το ότι όταν ένας παίκτης που στη πρώτη του εμφάνιση δείχνει τόσο εντυπωσιακά στοιχεία δεν εμφανίζεται ούτε σαν 10λεπτη αλλαγή 2,5 μήνες τώρα. Δεν συζητώ για τον αγώνα κυπέλλου με Ολυμπιακό Βόλου όπου είχαμε κατεβάσει την Κ20.
Στο θέμα μας , νομίζω ότι πάσχεις από τη νόσο της ελπίδας. Ελπίζεις ότι αυτός που δεν έχεις δει είναι καλύτερος από αυτούς που έχεις. Ελπίζεις ότι αυτός που θα έρθει θα είναι ο καλός παίκτης και μάλιστα καλύτερος από αυτούς που έχεις. Η νόσος της ελπίδας επιδεινώνεται από τις δεδομένες ελλείψεις του ροστερ και από τη κακή πορεία της ομάδας μας ως τώρα. Η ίδια νόσος , σε συνδυασμό με τις μη-μεταγραφές, έκανε πολλούς συνοπαδούς μας να παρακαλάνε για το γίγαντα Τσάβες και να κορεστεί κάπως η δίψα που τους έχει προκληθεί από τη νόσο. Εκεί που περίμεναν βαρβάτη μεταγραφή , όταν είδαμε ότι δεν έρχεται τίποτα φτάσαμε να ελπίζουμε στα ψίχουλα.
Υπάρχει αντίδοτο.
Οι καλύτεροι που υπάρχουν στην ομάδα μας παίζουν.
Όσοι έρχονται με μεταγραφή είναι εξ'ορισμού χειρότεροι. Αν είναι καλύτεροι , ας το αποδείξουν στο γήπεδο. Αν είναι θα τους αποθεώσω. Αν όχι , τί είχαμε τί χάσαμε.
Δε πιστεύω σε κανένα όνομα παίκτη
Δεν ελπίζω σε κανέναν
Είμαι ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Πάσχω από τη νόσο της ελπίδας. Συμφωνώ. Και πού είναι το κακό; Όσο ζω, ελπίζω.
Σχετικά με τον παίκτη δεν είπα ότι είναι καλύτερος των υπαρχόντων. Είπα ότι απορώ γιατί δεν δοκιμάζεται σε σοβαρά παιχνίδια για να δούμε επιτέλους αν η πρώτη του εντυπωσιακή εμφάνιση θα έχει συνέχεια και ο παίκτης θα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ή όχι.
ΥΓ: Δεν σχολιάζω τον σχολιασμό σου για τα σχόλια.
Σχετικά με τον παίκτη δεν είπα ότι είναι καλύτερος των υπαρχόντων. Είπα ότι απορώ γιατί δεν δοκιμάζεται σε σοβαρά παιχνίδια για να δούμε επιτέλους αν η πρώτη του εντυπωσιακή εμφάνιση θα έχει συνέχεια και ο παίκτης θα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ή όχι.
ΥΓ: Δεν σχολιάζω τον σχολιασμό σου για τα σχόλια.
Εσύ γιατί λες;ΑποστόληςΑ έγραψε:Είπα ότι απορώ γιατί δεν δοκιμάζεται σε σοβαρά παιχνίδια για να δούμε επιτέλους αν η πρώτη του εντυπωσιακή εμφάνιση θα έχει συνέχεια και ο παίκτης θα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ή όχι.
Και εγώ δε σχολιάζω το μη σχολιάσμό σου για το σχολιασμό μου επί των σχολίων.ΑποστόληςΑ έγραψε: ΥΓ: Δεν σχολιάζω τον σχολιασμό σου για τα σχόλια.
- anekfrastos
Όταν χάνουμε, πάντα αυτοί που δεν έπαιξαν ήταν καλύτεροι και κακώς δεν τους έβαλε ο προπονητής, που δεν ξέρει όσο εμείς και κάνει ασυγχώρητα λάθη.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ο κάθε προπονητής δε θέλει να βάλει τον Χ αδικημένο παικταρά για να τον κάνει και αυτόν μάγκα; Ο Τούντορ για πλάκα τον έχει έξω ενώ του λείπουν τόσοι παίκτες; Θέλει να χάνει και να βιώνει αυτό που βιώνει εδώ και 3 μήνες 2 φορές την εβδομάδα; Ή μήπως είναι κολλημμένος και πεισματάρης και παίζει συνέχεια με τους 11 που εμπιστεύεται και γουστάρει; Γιατί μέχρι τώρα νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα άπειρα πειράματα που έχει κάνει με τις 20 διαφορετικές 11άδες.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ο κάθε προπονητής δε θέλει να βάλει τον Χ αδικημένο παικταρά για να τον κάνει και αυτόν μάγκα; Ο Τούντορ για πλάκα τον έχει έξω ενώ του λείπουν τόσοι παίκτες; Θέλει να χάνει και να βιώνει αυτό που βιώνει εδώ και 3 μήνες 2 φορές την εβδομάδα; Ή μήπως είναι κολλημμένος και πεισματάρης και παίζει συνέχεια με τους 11 που εμπιστεύεται και γουστάρει; Γιατί μέχρι τώρα νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα άπειρα πειράματα που έχει κάνει με τις 20 διαφορετικές 11άδες.
- ΑποστόληςΑ
Τον Μαλεζά πάντως τον κράταγε έξω, αν και είχαμε ανάγκη από στόπερς. . Τον Kace από κάποια στιγμή και μετά τον έχει επίσης εκτός ομάδας. Κάθε προπονητής έχει τα δικά του "κολλήματα".
Ούτε βέβαια είδα να τον δανείζουμε πουθενά. Θα με πεις το ίδιο έγινε και με τους Κ. Σαββίδη και Πόζογλου, που, ειδικά τον τελευταίο, τους έχει στο φτύσιμο και δεν τους βάζει ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ούτε βέβαια είδα να τον δανείζουμε πουθενά. Θα με πεις το ίδιο έγινε και με τους Κ. Σαββίδη και Πόζογλου, που, ειδικά τον τελευταίο, τους έχει στο φτύσιμο και δεν τους βάζει ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
8άρι καθαρό, box to box νομίζω εγώ...MANIAKOS έγραψε:Εμενα μου φανηκε αποκλειστικά 6αρι και σε ενα βαθμο γι αυτο δεν παιζει

Αυτός ο ρόλος στην ομάδα είναι που απαιτεί και την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση αλλά και αντοχή στην ταχυδύναμη, γι αυτό δεν τον "ξεκίνησαν" ακόμα, πιστεύω σε συνδυασμό απόψεων Αρτίκο, Φρανκ και Τούντορ, σε συνδυασμό και με τα προβλήματα βαριών τραυματισμών που είχε ο ποδοσφαιριστής, σε πολύ νεανική μάλιστα ηλικία, αλλά και με το σίγουρα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, όπως είναι ολοφάνερο απ την διαμόρφωση του κορμιού του από τότε που ήρθε έως σήμερα...

-
Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε 50 χρονια στα γηπεδα...ουτε τυφλοι ειμαστε,ουτε χαζοι.....
Μια χαρα παικτης ειναι ο Λευτερης,τωρα γιατι δεν παιζει....ρωτηστε τον. Ιγκορ....
Δηλαδ ρε μαγκες ,5 μηνες σε αυτον τον προβληματικο ΠΑΟΚ ,δεν μπορουσε να τον 'δοκιμασει' σε 1-2 ματς;
Α....και το αλλο.....
Το να ακουω οτι ο Τουντορ,ειναι προπονητης ''χωρις κολληματα''.....νταξει.....αυτο με ξεπερναει.....
Αποστολε εχεις100% δικοιο για τον Αntonis.....
Μια χαρα παικτης ειναι ο Λευτερης,τωρα γιατι δεν παιζει....ρωτηστε τον. Ιγκορ....
Δηλαδ ρε μαγκες ,5 μηνες σε αυτον τον προβληματικο ΠΑΟΚ ,δεν μπορουσε να τον 'δοκιμασει' σε 1-2 ματς;
Α....και το αλλο.....
Το να ακουω οτι ο Τουντορ,ειναι προπονητης ''χωρις κολληματα''.....νταξει.....αυτο με ξεπερναει.....
Αποστολε εχεις100% δικοιο για τον Αntonis.....
- kataramenos5
Στα παραπανω ειναι το κλειδι Αποστολε.Ειναι πολυ μικρο το δειγμα που εχουμε εμεις οι οπαδοι.Πιθανον να ναι και δικο μου σχολιο σ αυτα που παραθεσες μιας κι εμενα μου αρεσε.Ο προπονητης ομως που τον βλεπει καθε μερα ισως να εχει τελειως διαφορετικη εικονα.Απ το λιγο που ειδα μαλλον εχει και προβλημα φυσ. καταστασης και ισως γι αυτο να ναι στην αναμονη.ΑποστόληςΑ έγραψε: