93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
εγω το λεω τωρα και κρατηστε το ..οταν επιτελους παιξει θα ειναι η νεα εκπληξη μη πω και η μεγαλυτερη..
στο παιχνιδι που επαιξε ειχε κλεψει τη παρασταση απο ολους με τη τεχνη και το σουτ του..τετοιες εντυπωσεις δε θυμαμαι ποτε μας δημιουργησε παικτης...
ειναι λαθος διαχειρηση εναν αγωνα επρεπε να εχει την ευκαιρια
στο παιχνιδι που επαιξε ειχε κλεψει τη παρασταση απο ολους με τη τεχνη και το σουτ του..τετοιες εντυπωσεις δε θυμαμαι ποτε μας δημιουργησε παικτης...
ειναι λαθος διαχειρηση εναν αγωνα επρεπε να εχει την ευκαιρια
Ρε παιδια ελεος με τις συγκρισεις βολφσμπουργκ με τον ΠΑΟΚ και τα πριν κ τα μετα λες και ετοιμαζεται να μπει στην πρεμιερ..
Τον Κατσε κ τον Σαμπο (που btw ο προπονητης εχει δειξει οτι δεν εμπιστευεται πολυ) εχει μπροστα του, οχι τον medel κ τον matic..
Για 25-30 ποιοτικα λεπτα ως 8-10αρο μιλαμε, οχι για συνεχομενα 90λεπτα και βασικη συμμετοχη..
Eιδικα με τοσες απουσιες στον μεσοεπιθετικο τομεα, μπορει να δωσει καμια εμπνευση και κανα μακρινο σουτ (κατι που σχεδον κανεις απ'τον παγκο μπορει να προσφερει, αντε κανας γκολασα στον τομεα εμπνευση)..
Τεσπα, ελπιζω να μην ειναι θεμα εγωισμου απο Ιγκορ, οπως στην περιπτωση Κοροβεση που ειχε δηλωσει "εκπληξη που ανταποκριθηκε τοσο καλα καθως δεν το περιμενε"..
Τον Κατσε κ τον Σαμπο (που btw ο προπονητης εχει δειξει οτι δεν εμπιστευεται πολυ) εχει μπροστα του, οχι τον medel κ τον matic..
Για 25-30 ποιοτικα λεπτα ως 8-10αρο μιλαμε, οχι για συνεχομενα 90λεπτα και βασικη συμμετοχη..
Eιδικα με τοσες απουσιες στον μεσοεπιθετικο τομεα, μπορει να δωσει καμια εμπνευση και κανα μακρινο σουτ (κατι που σχεδον κανεις απ'τον παγκο μπορει να προσφερει, αντε κανας γκολασα στον τομεα εμπνευση)..
Τεσπα, ελπιζω να μην ειναι θεμα εγωισμου απο Ιγκορ, οπως στην περιπτωση Κοροβεση που ειχε δηλωσει "εκπληξη που ανταποκριθηκε τοσο καλα καθως δεν το περιμενε"..
ενα βιντεο με τη συμμετοχη του στο ματς κυπελλου στα χανια θα ειναι εξισου κατατοπιστικο ..για τη ποιοτητα του..
αν και εφοσον υπαρχει χρονος και ορεξη..
αν και εφοσον υπαρχει χρονος και ορεξη..

Τι να το κανουμε, ακλαφτο θα παει και θα νιωσουμε "χειροτερα" που τον εχουμε εξαφανισμενο..
Σιγουρα τα χανια κ ο γαυρος βολου δεν ειναι ομαδες για εξαγωγη συμπερασματων, αλλα τα ελπιδοφορα στοιχεια που εδειξε ηταν ενδεικτικα του range του..
Ας ελπισουμε με γρια τουλαχιστον να τον δουμε λιγακι, γιατι και ο Τσιμι ειναι πολυ φορτωμενος με 10 ματς σε 30 μερες και ο Τζιολης..
Η ποδοσφαιρική παιδεία έμπνευση σκέψη εκτέλεση φαίνεται ..έστω με τα Χανιά !οπως το λες μακάρι να τον δούμε λιγο με γριά ..
- ΑποστόληςΑ
Στα Χανιά έπαιζαν και οι Μυστα, Πέλκας, Sabo, Αθανασιάδης που ήσαν χειρότεροι του Λευτέρη.
Οι αλλοι μπορει (με μεγαλη επιφυλαξη ο μυστα) αλλα οχι και ο Σαμπο που ηταν τρομερος..
Κατηφορε ετσι ειναι..Ιδωμεν!
Κατηφορε ετσι ειναι..Ιδωμεν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 10 Φεβ 2016, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως ο Σαμπο ήταν ονείρωξη εκείνη τη μέρα..
Μετά άρχισε να ξυπνάει το μωρό σπίτι...
SM-G920F
Μετά άρχισε να ξυπνάει το μωρό σπίτι...
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Ε κ ο Ιγκορ εφαγε το σκαλωματακι του, απο τοτε και απ'το ματς με λεβαδειακο, εχει να παιξει στη θεση του νομιζω..
Βεβαια συνεπεσε και με την εισοδο χαριση τσιμιροτ..
εδιτ Ουχ, ατεγκτος ο Αποστολης, ουτε γω τον Οκτωβριο δεν ημουν ετσι
Βεβαια συνεπεσε και με την εισοδο χαριση τσιμιροτ..
εδιτ Ουχ, ατεγκτος ο Αποστολης, ουτε γω τον Οκτωβριο δεν ημουν ετσι

- aspromaura ioannina
Δεν υπαρχει λογικοτερο πραγμα στο ποδοσφαιρο για τους φιλαθλους απο το να καψουρευονται εναν παιχτη και να επιθυμουν να το βλεπουν στο χορταρι.Ειδικα τον Antonis και γω θελω να τον δω και μαλιστα πολυ.
Απο την αλλη δεν πρεπει να μπερδευουμε την οπαδικη καυλα μας με τα του αγωνιστικου.Καλες οι προσωπικες συμπαθειες αλλα βαστατε λιγακι.Αν μη τι αλλο ο Τουντορ ευκαιριες δινει και αυτο δεν μπορει να το αντικρουσει ουτε ο μεγαλυτερος Αντιτουντοριακος.Το εκανε με Χαριση,Κοροβεση,Μελισσα,Μυστα και ισως και αλλους που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.Επομενως ο ανθρωπος κατι βλεπει.Απο τη στιγμη μαλιστα που ο ιδιος ο παιχτης αναφερει οτι βρισκεται πισω σε φυσικη κατασταση τα λογια περιτευουν.
Δεν εξηγηται η επιμονη μας για ενα παιχτη τον οποιο ειδαμε σε ενα και μονο αγωνα.Τοσα πολλα συμπερασματα βγαλατε ρε παιδια?Δεν ειναι δα και ο Τσαβι.
Ολα με τον καιρο τους θα γινουν.Οταν δυναμωσει θα παρει τις ευκαιριες του και αν ειναι γατος θα διεκδικησει θεση βασικου οπως ο Χαρισης.
Ψυχραιμια και υπομονη λοιπον..
Απο την αλλη δεν πρεπει να μπερδευουμε την οπαδικη καυλα μας με τα του αγωνιστικου.Καλες οι προσωπικες συμπαθειες αλλα βαστατε λιγακι.Αν μη τι αλλο ο Τουντορ ευκαιριες δινει και αυτο δεν μπορει να το αντικρουσει ουτε ο μεγαλυτερος Αντιτουντοριακος.Το εκανε με Χαριση,Κοροβεση,Μελισσα,Μυστα και ισως και αλλους που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.Επομενως ο ανθρωπος κατι βλεπει.Απο τη στιγμη μαλιστα που ο ιδιος ο παιχτης αναφερει οτι βρισκεται πισω σε φυσικη κατασταση τα λογια περιτευουν.
Δεν εξηγηται η επιμονη μας για ενα παιχτη τον οποιο ειδαμε σε ενα και μονο αγωνα.Τοσα πολλα συμπερασματα βγαλατε ρε παιδια?Δεν ειναι δα και ο Τσαβι.
Ολα με τον καιρο τους θα γινουν.Οταν δυναμωσει θα παρει τις ευκαιριες του και αν ειναι γατος θα διεκδικησει θεση βασικου οπως ο Χαρισης.
Ψυχραιμια και υπομονη λοιπον..
Γιαννενα σωστα μιλας, αλλα κανεις δεν ειπε οτι προκειται για Ρεδονδο ή οτι ειναι ετοιμος για σερι ματς κ 90λεπτα..
Απλα οπως ειπα πιο πανω
Απλα οπως ειπα πιο πανω
Για 25-30 ποιοτικα λεπτα ως 8-10αρο μιλαμε, ειδικα με τοσες απουσιες στον μεσοεπιθετικο τομεα, μπορει να δωσει καμια εμπνευση και κανα μακρινο σουτ (κατι που σχεδον κανεις απ'τον παγκο μπορει να προσφερει, αντε κανας γκολασα στον τομεα εμπνευση)..
Ασε που οι Κατσε κ Σαμπο που "προτιμωνται" εχει φανει οτι δε χαιρουν μεγαλης εμπιστοσυνης απο Ιγκορ..
Κυριως 6-8αρι ειναι, ναι, αλλα αυτη τη στιγμη με πελκα στα πλαγια, νομιζω πως μαζι με γκολασα ειναι οι μοναδικοι που μπορουν να παιξουν μπροστα απο τζιολη-τσιμιροτ..
anw, ναχαμε να λεγαμε..
anw, ναχαμε να λεγαμε..
- ΑποστόληςΑ
Για να μην ξεχνάμε παραθέτω τα σχόλια των μελών του paokmania κατά τη διάρκεια του πρώτου του αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΟΚ 2-6 που έγινε στις 3-12/2015.
Σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα:
1. 30 μέτρα μπαλιά στον Κοροβεση... Εύκολα χωρίς άγχος... Υπογραφή καγκουρό
2. Ρε το καγκουρό έχει διαβήτη....
3. Λίγο βαρύς μου φαίνεται..
4. Ο Αντώνης έχει καλη μακρινή μπαλιά ή μου φαίνεται;;;;
5. 4 μακρινές συστημενες μέχρι τώρα το καγκουρό
6. Δοκάρι το καγκουρό!!!!
7. Ρε αυτόν που τον έκρυβαν;;;; σίγουρα είναι δικός μας;
8. ρε τον Ελληνοαυστραλο
9. Με το ζερβο το καγκουρο
10. φςςςςςςςςςςςςςςςς
11. Δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης ξέρει μπάλα...
12. ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
13. Παικτάρα ο Αντώνης!
14. Παιδιά τι κανει αυτός ο...93;;
15. Ο Αντώνης σα να ξέρει καλή μπάλα....οι μακρινές του μπαλιές όλα τα λεφτά
16. Υγ Αντονις.......Ερωτας.
17. Εκπληκτικος Αντωνις στο πρωτο του παιχνιδι. Απλα πραγματα με Τσιμιροτ και Αντωνις βλεπουμε μπροστα...
18. Αντωνακη σε ποια βεροια να τοννδωσουμε δανεικο? Πλακα κανετε? Τι να παριστανει εκει. Εχει θεση στο ροστερ ξεκαθαρα.
19. μπαλαδορος ο Αντωνης, να τον δουμε και σε πιο δυσκολο ματς
20. Ο Αντόνις φαίνεται πολύ καλός παίκτης..πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
21. Το στυλ του Αντωνη ειναι 100% πρεμιερ λιγκ
22. Τι βρωμόσουτο έπιασε ο Ελληνοαυστραλός ρεεεεε
23. ο Τσίμιροτ δε πρέπει να βγαίνει απ την 11άδα αλλά ο Αντώνης είναι πραγματικά εντυπωσιακός!
Σχόλια μετά τον αγώνα ΑΟ Χανιά – ΠΑΟΚ 2-6
24. πολλά υποσχόμενοι οι Cimirot και Antonis!
25. I love Sabo, Cimirot, Αντονις τέλος
26. Τσιμιροτ,Αντώνης,Σάμπο φοβεροί !
27. Cimirot, Golasa και Αντώνης είναι πολύ καλύτεροι από όλα τα χαφ που έχω δει.
28. πολυ καλη εμφανιση ειδικα απο Ζαιρο, Τσιμιροτ, Σαμπο και στη συνεχεια και Αντονις μεγαλη διαφορα στα χαφ σε σχεση με προηγουμενα ματς φαινοταν λες και παιζαμε τωρα με τα πρωτα και οχι με τα δευτερα
29. Κρατάμε την ηρεμία και την απλότητα του Τσίμιροτ, και φυσικά την μεγάλη έκπληξη εκ Αυστραλίας!!
30. Δεν είμαστε μέσ’ την ομάδα να ξέρουμε τι γίνεται, αλλά φαίνεται τον Αντώνη να μην τον χειρίστηκε καλά ο Τούντορ, το παιδί όχι απλά μπορεί να παίξει σ' εμάς αλλά και να ξεχωρίσει
31. Σημερα με εξεπληξαν παρα πολυ ο Αντωνης και ο Ζαιρο
32. Επιτέλους είδαμε Τσίμιροτ κ Αντώνη. Κ μακάρι να τους βλέπουμε πιο συχνά.
33. απορω με τον αντωνη που δεν τον ειδαμε τοσο καιρο..
34. Προσωπικά ξετρελάθηκα με το πουλέν μου τον Αντώνη. Είναι παίκτης με μεγάλο φαν κλαμπ στην Αυστραλία, και θα ήθελα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία και το καλό σουτ που μας λείπει (πέρα από την πάσα).
35. Μου αρεσε παρα πολυ ο Αντωνης μετσαμπουκα κ πολυ καλο σουτ.
36. Τρελαθηκα με την πουλεναρα μου τον Αντωνις..Ακομα και στο πρωτο του ματς, εδειξε πολυ καλο passing και τεχνικη, διαβητης στις διαγωνιες 25αρες, καλο vision και σουτ (επιτελους βρωμοσουτα με στοχο, οχι ξεψυχισμενα αλλου νταλλου), ο,τι δηλαδη λεγαμε το καλοκαιρι για δαυτον...
37. Ψήφισα Τσίμιροτ γιατί μου άρεσε η άνεση στις μεταβιβάσεις του. Θα ψήφιζα Αντώνη (τι Αντώνης ήταν αυτό στη φανέλα ρε παίδες;;;;), αλλά έπαιξε λίγο - όσο έπαιξε όμως ξεχώρισε.
38. μετα τα σημερινα ειδα τον γκαρσια στο κορμη του αντωνακη,
39. ενθουσιάσθηκα με τον Αντώνη (ξερόσουτα σαν τα δικά του, τόσο κοντά στην εστία δεν θυμάμαι να έχουμε δει φέτος).
40. Αντωνής το παιδί τοχει με το μοιρασμα της μπάλας και ο Τσίμιροτ από καλός εώς και πολύ καλός.Νομίζω πως την κυριακή θα πρέπει να παίξουν και οι δύο όχι απαραίτητα βασικοί
41. Ο άντωνης έδειξε σούπερ-αλλά είναι νωρίς να κριθεί γιατί το μάτς είχε τελειώσει και ήταν χαλαρός
42. Αντονις ειναι τρελος τον γουστάρω δεν πρέπει να φύγει με τιποτα ,Με τον Τσιμιροτ μαζι μπορουν παιξουν 4-4-2.
Σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα:
1. 30 μέτρα μπαλιά στον Κοροβεση... Εύκολα χωρίς άγχος... Υπογραφή καγκουρό
2. Ρε το καγκουρό έχει διαβήτη....
3. Λίγο βαρύς μου φαίνεται..
4. Ο Αντώνης έχει καλη μακρινή μπαλιά ή μου φαίνεται;;;;
5. 4 μακρινές συστημενες μέχρι τώρα το καγκουρό
6. Δοκάρι το καγκουρό!!!!
7. Ρε αυτόν που τον έκρυβαν;;;; σίγουρα είναι δικός μας;
8. ρε τον Ελληνοαυστραλο
9. Με το ζερβο το καγκουρο
10. φςςςςςςςςςςςςςςςς
11. Δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης ξέρει μπάλα...
12. ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
13. Παικτάρα ο Αντώνης!
14. Παιδιά τι κανει αυτός ο...93;;
15. Ο Αντώνης σα να ξέρει καλή μπάλα....οι μακρινές του μπαλιές όλα τα λεφτά
16. Υγ Αντονις.......Ερωτας.
17. Εκπληκτικος Αντωνις στο πρωτο του παιχνιδι. Απλα πραγματα με Τσιμιροτ και Αντωνις βλεπουμε μπροστα...
18. Αντωνακη σε ποια βεροια να τοννδωσουμε δανεικο? Πλακα κανετε? Τι να παριστανει εκει. Εχει θεση στο ροστερ ξεκαθαρα.
19. μπαλαδορος ο Αντωνης, να τον δουμε και σε πιο δυσκολο ματς
20. Ο Αντόνις φαίνεται πολύ καλός παίκτης..πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
21. Το στυλ του Αντωνη ειναι 100% πρεμιερ λιγκ
22. Τι βρωμόσουτο έπιασε ο Ελληνοαυστραλός ρεεεεε
23. ο Τσίμιροτ δε πρέπει να βγαίνει απ την 11άδα αλλά ο Αντώνης είναι πραγματικά εντυπωσιακός!
Σχόλια μετά τον αγώνα ΑΟ Χανιά – ΠΑΟΚ 2-6
24. πολλά υποσχόμενοι οι Cimirot και Antonis!
25. I love Sabo, Cimirot, Αντονις τέλος
26. Τσιμιροτ,Αντώνης,Σάμπο φοβεροί !
27. Cimirot, Golasa και Αντώνης είναι πολύ καλύτεροι από όλα τα χαφ που έχω δει.
28. πολυ καλη εμφανιση ειδικα απο Ζαιρο, Τσιμιροτ, Σαμπο και στη συνεχεια και Αντονις μεγαλη διαφορα στα χαφ σε σχεση με προηγουμενα ματς φαινοταν λες και παιζαμε τωρα με τα πρωτα και οχι με τα δευτερα
29. Κρατάμε την ηρεμία και την απλότητα του Τσίμιροτ, και φυσικά την μεγάλη έκπληξη εκ Αυστραλίας!!
30. Δεν είμαστε μέσ’ την ομάδα να ξέρουμε τι γίνεται, αλλά φαίνεται τον Αντώνη να μην τον χειρίστηκε καλά ο Τούντορ, το παιδί όχι απλά μπορεί να παίξει σ' εμάς αλλά και να ξεχωρίσει
31. Σημερα με εξεπληξαν παρα πολυ ο Αντωνης και ο Ζαιρο
32. Επιτέλους είδαμε Τσίμιροτ κ Αντώνη. Κ μακάρι να τους βλέπουμε πιο συχνά.
33. απορω με τον αντωνη που δεν τον ειδαμε τοσο καιρο..
34. Προσωπικά ξετρελάθηκα με το πουλέν μου τον Αντώνη. Είναι παίκτης με μεγάλο φαν κλαμπ στην Αυστραλία, και θα ήθελα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία και το καλό σουτ που μας λείπει (πέρα από την πάσα).
35. Μου αρεσε παρα πολυ ο Αντωνης μετσαμπουκα κ πολυ καλο σουτ.
36. Τρελαθηκα με την πουλεναρα μου τον Αντωνις..Ακομα και στο πρωτο του ματς, εδειξε πολυ καλο passing και τεχνικη, διαβητης στις διαγωνιες 25αρες, καλο vision και σουτ (επιτελους βρωμοσουτα με στοχο, οχι ξεψυχισμενα αλλου νταλλου), ο,τι δηλαδη λεγαμε το καλοκαιρι για δαυτον...
37. Ψήφισα Τσίμιροτ γιατί μου άρεσε η άνεση στις μεταβιβάσεις του. Θα ψήφιζα Αντώνη (τι Αντώνης ήταν αυτό στη φανέλα ρε παίδες;;;;), αλλά έπαιξε λίγο - όσο έπαιξε όμως ξεχώρισε.
38. μετα τα σημερινα ειδα τον γκαρσια στο κορμη του αντωνακη,
39. ενθουσιάσθηκα με τον Αντώνη (ξερόσουτα σαν τα δικά του, τόσο κοντά στην εστία δεν θυμάμαι να έχουμε δει φέτος).
40. Αντωνής το παιδί τοχει με το μοιρασμα της μπάλας και ο Τσίμιροτ από καλός εώς και πολύ καλός.Νομίζω πως την κυριακή θα πρέπει να παίξουν και οι δύο όχι απαραίτητα βασικοί
41. Ο άντωνης έδειξε σούπερ-αλλά είναι νωρίς να κριθεί γιατί το μάτς είχε τελειώσει και ήταν χαλαρός
42. Αντονις ειναι τρελος τον γουστάρω δεν πρέπει να φύγει με τιποτα ,Με τον Τσιμιροτ μαζι μπορουν παιξουν 4-4-2.