Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Εγώ με τη μεταγραφή του αετού ευχαριστημένος θα ήμουν. Θα πετούσε η ομάδα
Και εγω φιλε, συγνώμη αν παρεκτραπηκα! Ραντεβού αύριο στην Τούμπα μάγκες.proedros έγραψε:Συμφωνώ...Και αν παρεκτράπηκα ζητώ προκαταβολικά Συγνώμη...omerta76 έγραψε:Καμία διάθεση να συνεχίσω οτιδήποτε. Παρεξηγήσεις ειδικά στον γραπτό λόγο γίνονται.
Υ.Γ. 501 φτάσαμε, ακόμα να ρθει παιχτης

Έτσι ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα να γίνετε πράξη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτη την κωλοπιλαλα παντως να δωσουμε δανεικο τον Περειρα εκ νεου δεν την καταλαβα.Θα μας χαλουσε να υπηρχε τωρα στο ροστερ?
- ΑποστόληςΑ
Παικταράς ο Αργεντίνος, θα έδινε πολλές λύσεις μπροστά. Δεν ξέρω τι έκανε τόσο σοβαρό και τον διώξαμε. Αυτό που γράφηκε ως δικαιολογία (καλαμίδες) πάντως ήταν αστείο.
Παικταρας δεν ξερω αν ειναι αλλα παικτη με τα στοιχεια του δεν εχουμε στο ροστερ και απο τη στιγμη που δεν προχωρας σε μεταγραφη γιατι να μην αξιοπιεις τα περιουσιακα σου στοιχεια?
Καλά δεν έφυγε γιατί δεν φόραγε τις καλαμίδες, αλλα γιατί και ο ίδιος από την πλευρά του το ξεχείλωσε και δεν πλήρωνε 100 ευρώ για να επιστρέψει στις προπονήσεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Παικταράς ο Αργεντίνος, θα έδινε πολλές λύσεις μπροστά. Δεν ξέρω τι έκανε τόσο σοβαρό και τον διώξαμε. Αυτό που γράφηκε ως δικαιολογία (καλαμίδες) πάντως ήταν αστείο.
Και επισημα τελος ο Τσαβεζ,κλειστε το απο τωρα.Ο Τσαβεζ στην ατλετικο μπραουν και ο Περειρα μιας και αναφερθηκε στην ρασινγκ κλουμπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 10 Φεβ 2016, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενδεχομένως, επειδή βρίσκεται ακόμη σε ανοιχτή δικαστική διαμάχη με τον ΠΑΣ να μη ρίσκαρε καμία άλλη ομάδα να κάνει συμβόλαιο μαζί του, κι εφόσον τα περιθώρια στενεύουν και ο παίχτης δεν ήθελε να μείνει ανενεργός, να υπέγραψε εκεί.joshua έγραψε:Και επισημα τελος ο Τσαβεζ,κλειστε το απο τωρα.Ο Τσαβεζ στην ατλετικο μπραουν και ο Περειρα μιας και αναφερθηκε στην ρασινγκ κλουμπ.
Λογικά θα έχει κάποια ρήτρα που θα τον αποδεσμεύει σχετικά εύκολα, αν π.χ. κάποια ομάδα του εξωτερικού τον ζητήσει.
Όπως και να'χει, τον ξεχνάμε τον Τσάβεζ.
- ΑποστόληςΑ
Ρε jeremy οκ τον εκανες τον χαβαλε σου,δεν αλλαζεις τωρα την photo γιατι ειναι σχεδον spooky να βλεπω τον εαυτο μου στο αβαταρ αλλου?
Αν κερδίσει την έφεση ο ΠΑΣ, θα είναι δύσκολο να βγάλει άκρη με ομάδα Β' Αργεντινής. Ενώ π.χ. με ΠΑΟΚ θα ήταν πιο εφικτό να διεκδικήσει κάτι. Έτσι νομίζω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και εάν κερδίσει την έφεση ο ΠΑΣ τι θα γίνει;