Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
καλα ο παπαμιμικος της εκλογες της νδ δεν μπορεσε να διοργανωση τι δουλεια εχει σε μας μακρια στην κερκιδα αν θελει...
- anekfrastos
paok87 έγραψε:Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σενάριο για μελλοντική "απασχόληση" του βουτυρομπεμπε Παπαμιμίκου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία του από τη σουίτα στο Καραϊσκάκης.
Ας ελπίσουμε να υπάγεται στο "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ"

Μακάρι να είναι ψέμα. Η αβάντα πάντως στον αστείο Τζιτζικώστα που υποστήριζε ο Παπαμιμίκος δεν ήταν.
Stalker εσύ θα με τρελάνεις. Πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αγοράζει κάποιος χρέη ? Ακόμα και ο Κόκκαλης τις βρομιές του Σαλιαρέλη και του Κοσκωτά δεν πλήρωσε ? Με κούρεμα βέβαια αλλά δεν ήταν δικά του με τη λογική σου.
Stalker εσύ θα με τρελάνεις. Πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αγοράζει κάποιος χρέη ? Ακόμα και ο Κόκκαλης τις βρομιές του Σαλιαρέλη και του Κοσκωτά δεν πλήρωσε ? Με κούρεμα βέβαια αλλά δεν ήταν δικά του με τη λογική σου.
- The_Stalker
Φίλε εγώ δεν ξέρω κ-α-ν-έ-ν-α που να έχει αγοράσει χρέη.
Σοβαρά μιλάς για Κόκκαλη; Ο τύπος πήρε δώρο ΚΡΑΤΙΚΟ στάδιο. Να μην μιλήσω για το τι κέρδισε από την Ιντρακόμ. Και τα χρέη του gay ΔΕΝ τα πλήρωσε, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ.
Σοβαρά μιλάς για Κόκκαλη; Ο τύπος πήρε δώρο ΚΡΑΤΙΚΟ στάδιο. Να μην μιλήσω για το τι κέρδισε από την Ιντρακόμ. Και τα χρέη του gay ΔΕΝ τα πλήρωσε, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ.
Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Επίσης μου άρεσε που λες ότι, όταν φύγει ο Ιβάν, θα ζητήσει πίσω όσα έβαλε. Μάλλον μιλάς μελλοντικά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς
SM-G920F
Επίσης μου άρεσε που λες ότι, όταν φύγει ο Ιβάν, θα ζητήσει πίσω όσα έβαλε. Μάλλον μιλάς μελλοντικά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 09 Φεβ 2016, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προπαγάνδα και
pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
SM-G920F
Διόρθωσες το "Ιράν φύγει ο Ιβάν" και με χάλασες λογοπαίγνιο με Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη κι ο Ιβάν...
Θα πάει Καμπότζη;
Ναι το είδα και το έφτιαξα
SM-G920F
Ναι το είδα και το έφτιαξα
SM-G920F
προτεινω μετα τα 150 ποστ να κανουμε κ τεστ IQ.....
Re: Προπαγάνδα και
Με πιασες. Γαύρος είμαι.pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Αντε ας φάμε και τον Παπαμιμίκο και τον Τζιτζικώστα στη μάπα.
"Αυτοί ξέρουν".
Κυκλοφορούν λέειKOSTAS54 έγραψε:Τελικώς, όντως κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρέχεις πολύ και θα σκόνταψεις μεγάλη εμπάθεια προς τον ιβαν και γλύψιμο στους αρδ της θεσσαλονικης δημοσιογραφος είσαι ; άκου πήρε μαγαζί γωνία και ήταν υποχρεωμενος να ξοφλήσει. .....όπως γίνεται παντού λες προφανώς και στον ΠΑΟΚ χρόνια τώραfossa έγραψε:Με πιασες. Γαύρος είμαι.pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
"Αυτοί ξέρουν".
Θα γουστάρες να φύγει ο ιβαν ε ; με ξεχρεωμενο ΠΑΟΚ θα τρώνε με χρυσά κουτάλια πρώην παράγοντες κάποιοι παλαίμαχοι τα μμε της πολης για ένα διάστημα καλά. ....μέχρι να ξαναχρεωθει η ομάδαfossa έγραψε:Με πιασες. Γαύρος είμαι.pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
"Αυτοί ξέρουν".