Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Notorious4 »

Προς Μοντς : Απέστειλα ένα κείμενο προ 2ώρου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αδελφέ ομερτά συμφωνώ μαζί σου σε όσα έθεσες.
Πέρυσι όμως εκεί μέσα μασούσαμε σίδερα και κερδίσαμε με σύνθεση ανάγκης. Η φετινή ομάδα είναι πολύ ακριβότερη και πληρέστερη.
Τελικές είχαμε στα χαρτιά και ουσιαστικά μία. Τα σουτ στο γάμο του καραγκιόζη τα κατήγγειλαν κάτι γαύροι οικολόγοι γιατί χτύπησαν κάτι πουλιά. Στατιστικά τελικές και μόνο.
Είχαμε κατοχή ανούσια και στα δύο παιχνίδια, όπου δείξαμε ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε. Πέρυσι δεν μας κέρδισαν. Φέτος νοιώθω ότι συνεχίζουμε το περσινό ξενέρωμα που ήλθε από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ξεκάθαρα, θα έπρεπε να αποκτηθούν παίκτες στις θέσεις που ζήτησε ο προπονητής, δλδ επιπλέον δεξί μπακ και δεκάρι. Το διοικητικό μπάχαλο λειτούργησε ανασταλτικά προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά αυτό είναι μια μερική μόνο δικαιολογία.
Από κει και πέρα, δεν γνωρίζω ούτε τις περιπτώσεις δεκαριών που προτάθηκαν, ούτε την κατάστασή τους, ούτε τις απαιτήσεις τους. Αυτοί που γνωρίζουν, ξέρουν και γιατί δεν προχώρησε κάτι. Αν μας πει δυο πράγματα ο ΦΑ μετά τη μεταγραφική περίοδο, θα έχουμε και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Θεωρώ ότι τουλάχιστον ένας παίκτης στο 10, πρέπει να αποκτηθεί. Ο Τσάβες είναι μια καλή περίπτωση γιατί είναι φθηνός και δίνει λύση και στη θέση του εξτρέμ. Για 10αρι αυτήν την περίοδο με πολλά λεφτά, μόνο αν υπήρχε εξαιρετική περίπτωση, που είτε δεν υπήρχε, είτε θεωρήθηκε ασύμφορη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ πάντως είμαι υπέρ των αντιπαραθέσεων αρκεί να γίνονται με επιχειρήματα. Επίσης θεωρώ ότι μέσω forum μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις στα λεγόμενα και των δύο.
Οπότε Περίπτερε... όποτε θες πέρνα από Άγιο Λάζαρο να σε κεράσω καφεδάκι, να αντιπαρατεθούμε και να δούμε την ΠΑΟΚάρα. Άντε γιατί έχω πήξει στους αλλόθρησκους. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ ομερτά συμφωνώ μαζί σου σε όσα έθεσες.
Πέρυσι όμως εκεί μέσα μασούσαμε σίδερα και κερδίσαμε με σύνθεση ανάγκης. Η φετινή ομάδα είναι πολύ ακριβότερη και πληρέστερη.
Τελικές είχαμε στα χαρτιά και ουσιαστικά μία. Τα σουτ στο γάμο του καραγκιόζη τα κατήγγειλαν κάτι γαύροι οικολόγοι γιατί χτύπησαν κάτι πουλιά. Στατιστικά τελικές και μόνο.
Είχαμε κατοχή ανούσια και στα δύο παιχνίδια, όπου δείξαμε ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε. Πέρυσι δεν μας κέρδισαν. Φέτος νοιώθω ότι συνεχίζουμε το περσινό ξενέρωμα που ήλθε από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά.
Και εδώ θα συμφωνήσω σε αυτό που είπες πριν αλλα με άλλη λέξη. Ειμαστε πολυ soft σαν ομάδα, μας βαρούσαν και ένας δεν πήγαινε να διαμαρτυρηθεί, ο Τζαβελλας έφαγε κόκκινη, πήγε να διαμαρτυρηθεί ο ....Κιτσιου :evil: :evil: και ο Σιόβας δεν τον άφηνε. Ο Μπερμπατωφ έφαγε αγκωνιά και ένας δεν πήγε δίπλα του.....τι να πω.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Γιώργο αν βρεθώ Αθήνα θα σου στείλω μήνυμα.
Καλή καρδιά και :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

επειδή ήμουν μέσα, είδα μία ομάδα που ενδιαφερόταν μόνο να μην εκτεθεί.
Μόνο στο τσαφ αυτών είχα ελπίδα.
Αγωνιστικός αθλητικός εγωισμός μόνο από Τζαβ, ο οποίος όμως το παράκανε.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

omerta76 έγραψε:Αυτή είναι η άποψη σου για τον Τσάβες...Εγώ πιστεύω πως στην συγκεκριμένη φάση θα σου πρόσφερε πολλά περισσότερα και από Πέλκα και από Σάμπο και από Γκολάσα..προσφέροντας λύσεις και βάζοντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον αντίπαλο..Όσο το γιατι δεν εγιναν μεταφραφές είναι άλλοι οι λόγοι..Ο κλειςμένος Χαμαλάινεν δεν έκανε κςι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον προπονητή...Όσο για το αν φορτωθείς παίκτες στο χέρι του ΤΔ είναι να τους εκλεινε για 6μήνες +1 χρόνο και παει λέγοντας..Ούτε τους φορτώνεσαι ούτε τίποτα..Λες 10 Φεβρουαριου να μην τους συμφερει εστω και ετσι να υπογραψουν για να μη μείνουν ανενεργοί + και το παραδάκι που θα έπαιρναν;;;
Επειδη τα δεις εύκολα ολα εσυ, σου προτείνω να στείλεις ενα βιογραφικό στην ΠΑΕ να σε προσλάβει σαν βοηθό του Αρνεσεν η στην θέση του καλύτερα. Σε βλέπω πιο εύστροφο, με καλές γνώσεις στην αγορά κτλ κτλ. Εδώ τον ανενεργό Γκαλίτσιο πηγές να πάρεις και δεν δεχόταν 6 μήνες, τωρα που ολοι ξέρουν οτι αυτός που ψάχνει εχει ανάγκη, θα υπογράψουν για 6 μήνες; Και σου επαναλαμβάνω: το οτι θα παίξεις 58 παιχνιδια( αν φτάσεις τελικό) σημαίνει οτι πρεπει να εχεις 35 παίχτες για να βγάλεις την χρονια;Και μετα το καλοκαιρι να λες ποιον θα πρωτοδωσω για να πάρω καλύτερους; Εκτός αν θέλεις η ομάδα μας να αρχιςει τις τονωτικές πορτοκαλαδιτσες που κάνουν κάποιες αλλες στην Ελλάδα και εξαφανίζονται παίχτες μετα.....Και επειδη μου είπες οτι ο Σαββιδης τους φορτώνεται, πιστεύεις οτι ειναι βλάκας να πληρώνει τζάμπα η θα πληρώνει μια ζωη χωρίς αντίκρυσμα;;[/quote]

Τις ειρωνείες για βιογραφικά κράτα τες για πάρτυ σου...Όσο για τον Γκαλίτσιο που είχε γίνει το κονέ πριν μπει ο καινούργιος χρόνος (και όχι 10 Φλεβάρη) η συμφωνία ήταν διαφορετική και όσον αφορά τα χρήματα και όσον αφορά την χρονική διάρκεια!!Ο παίκτης θεώρεισαι θιγμένο τον εαυτό του όπως εξελίχθηκε η περίπτωση του και πολύ καλά έκανε...Κανένας σοβαρός ποδοσφαιριστής δεν θα δεχόταν (με 50.000 ευρώ) έτσι όπως έγινε..Εσύ βγες και πες πως στην θέση του "υπογράφω όσο όσο"!!
Το 35, 40 ,45 παίκτες εσύ το αναφέρεις και μόνο εσύ!!! Μάλλον γιατί δεν έχεις να πεις τίποτα καλύτερο..Το να πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίκτη ή δύο παίκτες δεν πας ούτε στους 35 ούτε 40!! Μάλλον δεν γνωρίζεις πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ πήρε 2 παίκτες από την β' ομάδα για να συμπληρώσει 18άδα!!
Καταρχήν ξεκινάμε από το γεγονός πως ο προπονητής από μήνα Οκτώβριο έχει ζητήσει 10άρι...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΈΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1.100.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ...Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφές εκεί που πονάνε!! Ακόμα και να δεν βρεις, πάρε δανεικό...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..Εδώ ο ΟΣΦΠ έχει δύο..!!!Αν δεν μπορούσες να βρεις παικτες ποιος ο λόγος να πληρώνεις τόσο αδρά έναν Καταξιωμένο Τεχνικό Διευθυντή με τόσες πολλές γνωριμίες??
Αλλά εγώ δεν στέκομαι εκεί, γιατί ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως μπορούσε να βγάλει την χρονιά!!Στέκομαι στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στερείται από ποδοσφαιριστές βάση τραυματισμών...Κάτι που εσύ ούτε καν αναφέρεσαι γιατί προφανώς δεν έχεις να πεις τίποτα...Αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι όταν και αν επιστρέψουν (Ιούνιο,Ιούλιο) τι θα τους κάνεις το έναν παραπάνω ή τους 2 παίκτες?? Όπως σου είπα στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε στην αποστολή τον Δημητριάδη και τον Κάκο...παίκτες της β' ομάδας που δεν προκείται να τους δώσει χρόνο φέτος σε κανένα παιχνίδι, απλά για να γεμίζουν την αποστολή...και το ξέρεις.
Τα λέει πολύ καλά ο Περίπτερος...Η δικιά μας η ανυπαρξία μας ωθεί πάντα να λέμε πως δεν υπάρχουν παίκτες όλοι είναι πάλτα κ.α.Μάθε πως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και πάντα θα υπάρχουν...ειδικά όταν έχεις έναν τέτοιο ΤΔ που πληρώνεται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...[/quote]

Όπως μου μίλησες στην αρχή, θα σου μιλάω κατάλαβες; Αν μιλάς ειρωνικά και πουλάς πνεύμα, θα το κάνω και εγώ, κατάλαβες;
Τώρα δεν νομίζω καν να διαβασες τι εγραψα και κάθησες σε έναν αριθμό που και πάλι εχω δικιο. Εχεις 28 παίχτες στην ομάδα, με 2-4 που εσυ θελεις ακόμα, πόσο θα φτάσεις; 32, οκ δεν είναι 35 οπότε σου ζητάω ''ταπεινά'' συγνώμη......
Το κατα τα άλλα έχεις έναν ΤΔ που παίρνει 1 εκ ευρώ και δεν μπορεί να βρει έναν δανεικό, άστο καλύτερα. Δεν μπαίνω καν σε φάση συζήτησης μαζί σου.
Να περνάς καλά....
[/quote

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ 28 παίκτες;;;ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ;;;ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΓΙΑ 2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ;;;ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΩ(1 ή 2)ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..Εγώ αναφέρομαι σε αριθμούς που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ(35)ΆΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ...Όσο για δανεικούς είσαι τόσο άσχετος που δεν εχεις ιδέα...Μέχρι και η Ρεάλ έχει δανειστεί...Ξύπνα...Τι νομίζεις πως έγινες;;Τον Φιμπόγκαρσον και τον Τοιβόνεν για δανεικούς τους είχες συμφωνήσει!!Όλες οι ομάδες εχουν δανεικούς..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με 5 παιχταραδες πρωτης γραμμης το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ πρεπει να θεσει ως στοχο του το νταμπλ(στην ευρωπη στους ομιλους να βαλει τα Κ20,δεν ενδιαφερει στην παρουσα φαση)
Άβαταρ μέλους
omerta76

proedros έγραψε:
omerta76 έγραψε:Αυτή είναι η άποψη σου για τον Τσάβες...Εγώ πιστεύω πως στην συγκεκριμένη φάση θα σου πρόσφερε πολλά περισσότερα και από Πέλκα και από Σάμπο και από Γκολάσα..προσφέροντας λύσεις και βάζοντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον αντίπαλο..Όσο το γιατι δεν εγιναν μεταφραφές είναι άλλοι οι λόγοι..Ο κλειςμένος Χαμαλάινεν δεν έκανε κςι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον προπονητή...Όσο για το αν φορτωθείς παίκτες στο χέρι του ΤΔ είναι να τους εκλεινε για 6μήνες +1 χρόνο και παει λέγοντας..Ούτε τους φορτώνεσαι ούτε τίποτα..Λες 10 Φεβρουαριου να μην τους συμφερει εστω και ετσι να υπογραψουν για να μη μείνουν ανενεργοί + και το παραδάκι που θα έπαιρναν;;;
Επειδη τα δεις εύκολα ολα εσυ, σου προτείνω να στείλεις ενα βιογραφικό στην ΠΑΕ να σε προσλάβει σαν βοηθό του Αρνεσεν η στην θέση του καλύτερα. Σε βλέπω πιο εύστροφο, με καλές γνώσεις στην αγορά κτλ κτλ. Εδώ τον ανενεργό Γκαλίτσιο πηγές να πάρεις και δεν δεχόταν 6 μήνες, τωρα που ολοι ξέρουν οτι αυτός που ψάχνει εχει ανάγκη, θα υπογράψουν για 6 μήνες; Και σου επαναλαμβάνω: το οτι θα παίξεις 58 παιχνιδια( αν φτάσεις τελικό) σημαίνει οτι πρεπει να εχεις 35 παίχτες για να βγάλεις την χρονια;Και μετα το καλοκαιρι να λες ποιον θα πρωτοδωσω για να πάρω καλύτερους; Εκτός αν θέλεις η ομάδα μας να αρχιςει τις τονωτικές πορτοκαλαδιτσες που κάνουν κάποιες αλλες στην Ελλάδα και εξαφανίζονται παίχτες μετα.....Και επειδη μου είπες οτι ο Σαββιδης τους φορτώνεται, πιστεύεις οτι ειναι βλάκας να πληρώνει τζάμπα η θα πληρώνει μια ζωη χωρίς αντίκρυσμα;;
Τις ειρωνείες για βιογραφικά κράτα τες για πάρτυ σου...Όσο για τον Γκαλίτσιο που είχε γίνει το κονέ πριν μπει ο καινούργιος χρόνος (και όχι 10 Φλεβάρη) η συμφωνία ήταν διαφορετική και όσον αφορά τα χρήματα και όσον αφορά την χρονική διάρκεια!!Ο παίκτης θεώρεισαι θιγμένο τον εαυτό του όπως εξελίχθηκε η περίπτωση του και πολύ καλά έκανε...Κανένας σοβαρός ποδοσφαιριστής δεν θα δεχόταν (με 50.000 ευρώ) έτσι όπως έγινε..Εσύ βγες και πες πως στην θέση του "υπογράφω όσο όσο"!!
Το 35, 40 ,45 παίκτες εσύ το αναφέρεις και μόνο εσύ!!! Μάλλον γιατί δεν έχεις να πεις τίποτα καλύτερο..Το να πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίκτη ή δύο παίκτες δεν πας ούτε στους 35 ούτε 40!! Μάλλον δεν γνωρίζεις πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ πήρε 2 παίκτες από την β' ομάδα για να συμπληρώσει 18άδα!!
Καταρχήν ξεκινάμε από το γεγονός πως ο προπονητής από μήνα Οκτώβριο έχει ζητήσει 10άρι...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΈΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1.100.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ...Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφές εκεί που πονάνε!! Ακόμα και να δεν βρεις, πάρε δανεικό...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..Εδώ ο ΟΣΦΠ έχει δύο..!!!Αν δεν μπορούσες να βρεις παικτες ποιος ο λόγος να πληρώνεις τόσο αδρά έναν Καταξιωμένο Τεχνικό Διευθυντή με τόσες πολλές γνωριμίες??
Αλλά εγώ δεν στέκομαι εκεί, γιατί ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως μπορούσε να βγάλει την χρονιά!!Στέκομαι στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στερείται από ποδοσφαιριστές βάση τραυματισμών...Κάτι που εσύ ούτε καν αναφέρεσαι γιατί προφανώς δεν έχεις να πεις τίποτα...Αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι όταν και αν επιστρέψουν (Ιούνιο,Ιούλιο) τι θα τους κάνεις το έναν παραπάνω ή τους 2 παίκτες?? Όπως σου είπα στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε στην αποστολή τον Δημητριάδη και τον Κάκο...παίκτες της β' ομάδας που δεν προκείται να τους δώσει χρόνο φέτος σε κανένα παιχνίδι, απλά για να γεμίζουν την αποστολή...και το ξέρεις.
Τα λέει πολύ καλά ο Περίπτερος...Η δικιά μας η ανυπαρξία μας ωθεί πάντα να λέμε πως δεν υπάρχουν παίκτες όλοι είναι πάλτα κ.α.Μάθε πως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και πάντα θα υπάρχουν...ειδικά όταν έχεις έναν τέτοιο ΤΔ που πληρώνεται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...[/quote]

Όπως μου μίλησες στην αρχή, θα σου μιλάω κατάλαβες; Αν μιλάς ειρωνικά και πουλάς πνεύμα, θα το κάνω και εγώ, κατάλαβες;
Τώρα δεν νομίζω καν να διαβασες τι εγραψα και κάθησες σε έναν αριθμό που και πάλι εχω δικιο. Εχεις 28 παίχτες στην ομάδα, με 2-4 που εσυ θελεις ακόμα, πόσο θα φτάσεις; 32, οκ δεν είναι 35 οπότε σου ζητάω ''ταπεινά'' συγνώμη......
Το κατα τα άλλα έχεις έναν ΤΔ που παίρνει 1 εκ ευρώ και δεν μπορεί να βρει έναν δανεικό, άστο καλύτερα. Δεν μπαίνω καν σε φάση συζήτησης μαζί σου.
Να περνάς καλά....
[/quote

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ 28 παίκτες;;;ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ;;;ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΓΙΑ 2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ;;;ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΩ(1 ή 2)ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..Εγώ αναφέρομαι σε αριθμούς που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ(35)ΆΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ...Όσο για δανεικούς είσαι τόσο άσχετος που δεν εχεις ιδέα...Μέχρι και η Ρεάλ έχει δανειστεί...Ξύπνα...Τι νομίζεις πως έγινες;;Τον Φιμπόγκαρσον και τον Τοιβόνεν για δανεικούς τους είχες συμφωνήσει!!Όλες οι ομάδες εχουν δανεικούς..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ[/quote]

Oκ, εχουμε και λεμε: κομπλεξικος, ασχετος και ρε 2 φορες. Πιστευεις οτι αξιζει καν να σου απαντησω; Μαλλον δεν ειδες τι σου εγραψα στο τελος.
Λυπαμαι γι σενα και το ποιον σου σαν ατομο
Παρακαλω τους mod να μου απαντησουν αν επιτρεπονται τετοιοι χαρακτηρισμοι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι κάνουν ο φινμπογκανσον και τοιβονεν ;επειδή κάποιοι λένε θα έρθουν και έτσι εύκολα θα βγάζουν ματιά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

omerta76 έγραψε:
proedros έγραψε:
Επειδη τα δεις εύκολα ολα εσυ, σου προτείνω να στείλεις ενα βιογραφικό στην ΠΑΕ να σε προσλάβει σαν βοηθό του Αρνεσεν η στην θέση του καλύτερα. Σε βλέπω πιο εύστροφο, με καλές γνώσεις στην αγορά κτλ κτλ. Εδώ τον ανενεργό Γκαλίτσιο πηγές να πάρεις και δεν δεχόταν 6 μήνες, τωρα που ολοι ξέρουν οτι αυτός που ψάχνει εχει ανάγκη, θα υπογράψουν για 6 μήνες; Και σου επαναλαμβάνω: το οτι θα παίξεις 58 παιχνιδια( αν φτάσεις τελικό) σημαίνει οτι πρεπει να εχεις 35 παίχτες για να βγάλεις την χρονια;Και μετα το καλοκαιρι να λες ποιον θα πρωτοδωσω για να πάρω καλύτερους; Εκτός αν θέλεις η ομάδα μας να αρχιςει τις τονωτικές πορτοκαλαδιτσες που κάνουν κάποιες αλλες στην Ελλάδα και εξαφανίζονται παίχτες μετα.....Και επειδη μου είπες οτι ο Σαββιδης τους φορτώνεται, πιστεύεις οτι ειναι βλάκας να πληρώνει τζάμπα η θα πληρώνει μια ζωη χωρίς αντίκρυσμα;;
Τα λέει πολύ καλά ο Περίπτερος...Η δικιά μας η ανυπαρξία μας ωθεί πάντα να λέμε πως δεν υπάρχουν παίκτες όλοι είναι πάλτα κ.α.Μάθε πως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και πάντα θα υπάρχουν...ειδικά όταν έχεις έναν τέτοιο ΤΔ που πληρώνεται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...

Να περνάς καλά....
[/quote

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ 28 παίκτες;;;ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ;;;ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΓΙΑ 2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ;;;ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΩ(1 ή 2)ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..Εγώ αναφέρομαι σε αριθμούς που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ(35)ΆΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ...Όσο για δανεικούς είσαι τόσο άσχετος που δεν εχεις ιδέα...Μέχρι και η Ρεάλ έχει δανειστεί...Ξύπνα...Τι νομίζεις πως έγινες;;Τον Φιμπόγκαρσον και τον Τοιβόνεν για δανεικούς τους είχες συμφωνήσει!!Όλες οι ομάδες εχουν δανεικούς..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ[/quote]

Oκ, εχουμε και λεμε: κομπλεξικος, ασχετος και ρε 2 φορες. Πιστευεις οτι αξιζει καν να σου απαντησω; Μαλλον δεν ειδες τι σου εγραψα στο τελος.
Λυπαμαι γι σενα και το ποιον σου σαν ατομο
Παρακαλω τους mod να μου απαντησουν αν επιτρεπονται τετοιοι χαρακτηρισμοι[/quote]

Αυτό που κάνεις εσύ φίλε είναι 10 φορές χειρότερο και επικίνδυνο από το να σε αποκαλέσει κάποιος άσχετο ή να σου πει "ΡΕ"...Βάζεις λόγια που ποτέ δεν είπα...Όσο για αυτά που λες μόνος σου εκτείθεσαι...Από 35 πήγες 28 σε λίγο θα πας και 20...Να φανταστώ πως στους 28 βάζεις και Μελίσσα, Δεληγιαννίδη, Πόζογλου, Άντονις , Σαββίδη και παει λέγοντας, παικτες που δεν εχουν παιξει λεπτό φέτος...και ούτε θα παίξουν.Πως να μην σε αποκαλέσω μετά άσχετο;;Σε ρώτησα πόσους έχεις διαθέσιμους στο πιο κρίσιμο φετινο παιχνίδι...αλλά δεν μου απάντησες...Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δεν μιλαω καν μαζι σου.
Απλα περιμενω τους mod να μου πουν τι επιτρεπεται και τι οχι. Και αν μπορω να γραψω με κεφαλαια για να απαντησω
Οταν μου πουν οτι μπορω να απαντησω σε αναλογο υφος, θα παρει το ατομο σου την αναλογη απαντηση
proedros

omerta76 έγραψε:Δεν μιλαω καν μαζι σου.
Απλα περιμενω τους mod να μου πουν τι επιτρεπεται και τι οχι. Και αν μπορω να γραψω με κεφαλαια για να απαντησω
Οταν μου πουν οτι μπορω να απαντησω σε αναλογο υφος, θα παρει το ατομο σου την αναλογη απαντηση
Ότι νάναι είσαι...Μαθε πως η ασχετοσύνη ή το κομπλεξ δεν θεωρούνται ούτε βρισιές ούτε καν κακεντρεχείς χαρακτηρισμοί...Την άποψη μου παραθέτω...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σταματηστε την αντιπαραθεση...
omerta μη δινεις συνεχεια..

proedros δε συζηταμε κατα αυτον τον τροπο εδω μεσα...Δε θα σου γινει αλλη παρατηρηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”