10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
πάντως ο berba σε μονομαχίες ένας με έναν είναι είναι κτήνος σε σωματική δύναμη , και δεν του φαίνεται, τον ξεφτίλισε τον φλώρο τον botia
Βασικά ξέρει να τοποθετεί το σώμα του. Σε όλα τα 1-1 στο κράτημα μπάλας είναι μανούλα.
Εγώ ως εμπαθής και hater του Berba, θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.Mīngus έγραψε:Βασικά ξέρει να τοποθετεί το σώμα του. Σε όλα τα 1-1 στο κράτημα μπάλας είναι μανούλα.
Αν και, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Κι εμένα μου θύμισε αυτό, το οποίο είχα ως avatar πριν κάποια χρόνιαstephanos έγραψε:Κάποτε είχε ρίξει ένα μπουνίδι ο Παυλάρας, απάντηση στο φούστικο χτύπημα του Ντιόγο και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «γροθιά στο κατεστημένο».
Οπότε τηρουμένων των αναλογιών, το παρακάτω είναι «ξεβράκωμα του κατεστημένου»:
Εκτός αν και το παραπάνω είναι «απαράδεκτη εικόνα».
![]()
Σκέφτομαι να το κάνω avatar (και μετά ο Μπερμπάτοφ θα ξαναπαίξει του χρόνου, παίρνω πάνω μου την ευθύνη και δίνω χρόνο και στον Κροάτη να δουλέψει χωρίς γκρίνιες).

- Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω πόσο καλά έπαιξε σαν 9 ή 10αρι ή οτι άλλο ήτανε, μετά τη προχθεσινή εμφάνιση θέλω να κλεισει την καριέρα του εδώ.
Ούτε κατα διάνοια φαινεται ξενερωμενος, βαριεστημένος ή στραβωμενος.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε κατα διάνοια φαινεται ξενερωμενος, βαριεστημένος ή στραβωμενος.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβάζω ότι λιώνει ο πάγος μεταξύ σας. Θα έβαλε το χεράκι του ο ιβαν γι'αυτο, στις συζητήσεις που είχατε για το μένεις φεύγεις
-
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι ρε Στέφανεstephanos έγραψε:Κάποτε είχε ρίξει ένα μπουνίδι ο Παυλάρας, απάντηση στο φούστικο χτύπημα του Ντιόγο και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «γροθιά στο κατεστημένο».
Οπότε τηρουμένων των αναλογιών, το παρακάτω είναι «ξεβράκωμα του κατεστημένου»:

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ...ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ "θρύλο"...

και κάπου εδώ έληξε το πανηγυράκι και η καραμέλα για τα ενενηντάλεπτα , και το αν παίζει η όχι η στην θέση του, πραγματικά στο τέλος τον λυπήθηκα.
στα + ότι το πάλεψε όσο μπορούσε αλλα ως εκεί.
Σήμερα έτρεξε και προσπάθησε τουλάχιστον στο β' και έδειξε και τάση να ρίξει το επιπεδό του για να ταιριάξει περισσότερο στους άμπαλους συμπαίκτες του.
Τα θελεις και τα λεςSfinas έγραψε:και κάπου εδώ έληξε το πανηγυράκι και η καραμέλα για τα ενενηντάλεπτα , και το αν παίζει η όχι η στην θέση του, πραγματικά στο τέλος τον λυπήθηκα.
Ηρθε σε μια ομάδα που δεν ταιριάζει το αγωνιστικό της στυλ με το δικό του. Ηθελε να τον δει ο Ιβάν με τα ασπρόμαυρα και τον είδε. Δεν θα τον κάνουμε όμως και χαμάλη πολυτελείας για να ικανοποιηθούν κάποιοι.
Οσο ήταν μέσα στην περιοχή απλά περίμενε την μπαλα που δεν έφτανε ποτέ ανάμεσα σε συμπληγάδα αμυντικών...είτε γιατί οι μπαλιές που γίνονταν ήταν τελείως άστοχες, ήταν γιατί οι κεντρωοι προτιμούσαν να γυρίζουν την μπάλα πίσω μέχρι να τη χάσουν, ήταν γιατί τα εξτρέμ δεν τον έβλεπαν και πήγαιναν κατά μέτωπο πχ ο Μακ.
Εγώ τώρα το λέω ξεκάθαρα με βάση τα σημερινά, όσοι μας πρίξατε τα συκώτια με το οτι ο Μπερμπάτοφ δεν παίζει στη φυσική του θέση και ότι ο Τούντορ τον αχρηστεύει κι αλλες τέτοιες παρομοιες μπαρούφες απλά να το βουλώσετε.
Οσο ήταν μέσα στην περιοχή απλά περίμενε την μπαλα που δεν έφτανε ποτέ ανάμεσα σε συμπληγάδα αμυντικών...είτε γιατί οι μπαλιές που γίνονταν ήταν τελείως άστοχες, ήταν γιατί οι κεντρωοι προτιμούσαν να γυρίζουν την μπάλα πίσω μέχρι να τη χάσουν, ήταν γιατί τα εξτρέμ δεν τον έβλεπαν και πήγαιναν κατά μέτωπο πχ ο Μακ.
Εγώ τώρα το λέω ξεκάθαρα με βάση τα σημερινά, όσοι μας πρίξατε τα συκώτια με το οτι ο Μπερμπάτοφ δεν παίζει στη φυσική του θέση και ότι ο Τούντορ τον αχρηστεύει κι αλλες τέτοιες παρομοιες μπαρούφες απλά να το βουλώσετε.