Γιατί δεν ακούει μπράβο ο Ιβάν?anekfrastos έγραψε:OK δηλαδή ο άνθρωπος που έχει βάλει 60+ εκ. μέχρι τώρα δεν είναι σοβαρός. Είναι όμως σοβαρός ο Τσέκος και ο Σικαμπάλα που έγιναν σύνθημα.fossa έγραψε:Σκέφτεσαι αγνά κ ΠΑΟΚτσήδικα αλλά να ξέρεις ό,τι γίνεται γίνεται με γνώση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τ'αφήνουν.
Όταν έχεις τόσα πολλά ΜΜΕ θα γράφουν τη κάθε βλακεία. Αυτά είναι λεπτομέρειες.
Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος.
Ο Σαββίδης θα ακούσει το όνομά του και θα γίνει θεός όταν θα σοβαρευτεί κι αυτός.
Η αναγνώριση θα 'ρθει από μόνη της.
Και επειδή έχουμε περάσει πολλά σαν λαός καλά κάνουμε και είμαστε δύσπιστοι.
Ως τώρα ειμαστε μια αποτυχία σαν το Ροστόφ.
Προφανώς ο ξεροκέφαλος πόντιος δεν έχει διάθεση να χαρτζηλικώσει κανέναν ΑΡΔ και γι αυτό γίνεται ότι γίνεται. Εμείς τι θέλουμε; Να γίνουμε γαύρος και σ' αυτό το θέμα;
Και, ΟΚ δεν ήσουν υποχρεωμένος να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψα, αλλά ήμουν σαφής. Δε μιλάω για αποθέωση με την έννοια της προσωπολατρείας. Μιλάω για ένα μπράβο που και που. Ένα χτύπημα στην πλάτη, ένα "συνέχισε κι εμείς μαζί σου". Και όχι μόνο για τον Ιβάν αλλά και για τον ...Πέλκα και για όλους.
Επίσης το να υποτιμάς το ρόλο των ΜΜΕ ("λεπτομέρειες") δε νομίζω ότι είναι και πολυ ρεαλιστικό. Δεν είναι τυχαία η 4η εξουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα συμφέρονται και όλη η διαπλοκή τα χρησιμοποιούν ως βασικό εργαλείο, ιστορικά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ούτε να απαλλάσσεις τον κόσμο έτσι εύκολα ("ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος"). Πολλές φορές είναι, θες παραδείγματα;
Ή πραγματικά πιστεύεις πως ο Ιβάν μετράει τη γνώμη τους? ή μήπως ο κόσμος επηρεάζεται τόσο πολύ ? φυσικά και είναι πολλές φορές ηλίθιος ο κόσμος. Αλλά αντίληψη έχει πλέον και δύσκολα τον κορο'ι'δεύεις.
Δεν θα λέμε ότι όλα καλά απλά και μόνο επειδή πλήρωσε τα χρέη για μια ζωή. Άλλωστε υποχρέωσή του ήταν και το ποσό των 10 εκατομμυρίων για Ευρώπη είναι πολύ μικρό. Αγόρασε τη μεγαλύτερη ομάδα της Β.Ελλάδας με οπαδούς σε όλο το πλανήτη. Θα πληρώσει. Και θα τα πάρει πίσω αν φύγει ποτέ. Δεν έχει μόνο έξοδα.
Λεπτομέρειες είναι οι ειδησούλες για τον κάθε Κάτσε.
Εγώ λέω ότι οι λίγοι καλοί δημοσιογράφοι της πόλης μας έχουν μείνει χωρίς δουλειά ή με το ζόρι δουλεύουν σε ένα μέσο και δέχονται απειλές για να βρωμίσουν και αυτοί...
Ποιός φταίει γι'αυτό ? δεν ξέρω.