Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από spyretto »

Εγγεγραμένα μέλη στο φόρουμ κάπου 20.000.
Στο γήπεδο κάπου 6.000.

Λιγότερο από ένας στους τρεις πάει γήπεδο. Ξέρουν όμως ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ,
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Περιπτερος έγραψε:Γιώργο είσαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας και πάντα "επιθετικός" στις κριτικές σου.
Κάποτε σε ρώτησα εάν εργάζεσαι για την ΠΑΕ, αφού πάντα υπερασπίζεσαι με πάθος τις επιλογές της διοίκησης.
Η δική μου η θέση στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα και έχει σκοπό να προχωρήσει η ομάδα και όχι να κριτικάρω τους άλλους.
Εσυ λοιπόν πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει άλλος τραυματισμός, αφού αντιτίθεσαι σε όσα γράφω και τα χαρακτηρίζεις "ΑΡΔοτακτική.".
Σου λέω λοιπόν ότι όσοι ήταν στο τηγάνι κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει με Τζιόλη (σε φάση γύρω στο 75-80). Σου λέω επίσης ότι ο Κλάους έχει θέμα στο δεξί χαμηλά και ο Μάκ στην γάμπα, επίσης στο δεξί.
Θέλεις κάτι άλλο επ' αυτού ;
Το τι θα κάνει μία ΠΑΕ τους παραπανίσιους παίκτες είναι δικό της θέμα, αλλά το κυρίαρχο είναι το αγωνιστικό μέρος.
Οσο για τους παραπανίσιους παίκτες, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι μεγάλες ομάδες έχουν αρκετούς και τους δανείζουν.
Κάθε ομάδα, σε κάθε πρωτάθλημα, προσπαθεί να γίνει καλύτερη με βάση και τους στόχους που έχει θέσει.
Ακόμα και πρώτος με διαφορά 25 βαθμών να ήταν ο ΠΑΟΚ πάλι θα απαιτούνταν 1-2 κινήσεις, εκτός εάν είχαμε φτιάξει το νέο ΑΓΙΑΞ ... . Φαίνεται όμως ότι η ομάδα φέτος πηγαίνει τέλεια και δεν έχουμε ανάγκη μεταγραφών, αφού ο ΑΓΙΑΞ είναι παρών και τον χαιρόμαστε.
Η Καλλονή λοιπόν που σου πέταξα είναι το παράδειγμα μιας πεσμένης κατά 95% ομάδας που θέλει να το παλέψει.
Αυτούς βρήκε, αυτούς μπορούσε, αυτούς πήρε.
Παίκτες όμως πήραν όλες οι ομάδες, χωρίς να περιμένουν να τους κρίνουν οι ίδιοι οι ΑΡΔ που έγραψες και μάλιστα οι "στοιχηματικοί". Διέγνωσαν κενά, αδυναμίες, τραυματισμούς κλπ. και πήραν παίκτες για να γίνουν πληρέστεροι και καλύτεροι. Ολοι πήραν αρκετούς, λύνοντας τις συμβάσεις με άλλους ή δίνοντας κάποιους δανεικούς ... (επειδή μιλάς για παραπανίσιους). Εμείς στην πρωτοτυπία και πάλι. Ξανά με ένα ακραίο (ούτε τερματοφύλακα έπρεπε να πάρουμε), ξανά με κενά στις θέσεις 8 και 10 που βγάζουν μάτια και είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου. Εφυγε ο Κόστα και ήλθε ο Χ"ησαίας που έδωσε ένα καλό δείγμα γραφής, αλλά ήλθε ως ελπίδα και όχι ως ο ηγέτης της άμυνας (μακάρι να γίνει "χθες").
Το πότε και αν θα γυρίσουν οι "κανονικοί" ακραίοι και το πως θα είναι αγωνιστικά παραμένει ερώτημα.
Προσωπικά δεν ζήτησα ούτε τον Μπουσούφα, ούτε τον ξέρω τον παίκτη. Ξέρω ότι η ομάδα είναι ασύνδετη μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής αντιπάλου και αυτό ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ και έχει καταντήσει ανέκδοτο.
ΕΛΕΟΣ δηλαδή, έχουμε 45 αμυντικά χαφ και έναν παίκτη που να κατεβάζει την μπάλα και να δίνει μια μπαλιά της προκοπής δεν έχουμε και δεν έχουμε φτιάξει, ούτε παίρνουμε.
Εχει τον Γκολάσα ... δεν μπορεί, έβαλε τον Κάτσε ... δεν θέλει, έβαλε τον Σάμπο ... τον έβγαλε ... , έβαλε τον Χαρίση ... κάτι έκανε αλλά τραυματίστηκε.
Για να μην αρχίσω και με τις αμυντικές ικανότητες των πλάγιων μπακ που έχουμε ... .
Αυτά ποιός θα τα διορθώσει ;
Αν αυτά δεν τα βλέπεις, συνέχισε να εθελοτυφλείς και να τα βάζεις με όσους τα βλέπουν.
Ξέρω είναι η "μίρλα" που είσαι πρώτος στη βαθμολογία και γκρινιάζεις, αυτό που με έχει πιάσει.
Αγαπητέ φίλε Περίπτερε, θα απαντήσω σε κάποια από τα λεγόμενα σου. Θα μου επιτρέψεις όμως να ξεκινήσω με κάποιες σκόρπιες σκέψεις και όχι-όπως θα έπρεπε- με τα θετικά του μυνήματος σου (όταν ξεκινάς με τα αρνητικά δεν είναι δεοντολογικό και φαίνεται ότι κάνεις κριτική στον άλλον).
Καταρχήν πιστεύω ότι από ότι γίνονται δεν μαθαίνουμε ούτε τα μισά. Δηλαδή τι προγραμματισμός υπήρχε, με ποιους παίχτες συζητούσε ή ήταν κοντα στο να αποκτήσει αλλά μετά άλλαξε αυτό. Για παράδειγμα εγώ θεωρώ ότι ήταν κοντά σε Σινγκ (γιατι φαινεται οτι δεν θέλει Αντονις και Κάτσε) και Χαμαλάινεν (για 10ροειδές-δεύτερο επιθετικό) αλλά για κάποιους λόγους οι περιπτώσεις τους ναυάγησαν. Θέλεις να πεις δεν ενέκρινε ο Σαββίδης, δεν συμφώνησαν όλοι στην επιτροπή μεταγραφών, δεν ήταν στα λεφτά που είχε βάλει πλαφόν ο Σαββίδης, δεν ξέρω πραγματικά. Παίχτες πήραν όλες οι ομάδες θα συμφωνήσω, όμως τι πήραν πραγματικά το κοιτάζουμε ή απλά λέμε πήρε ο βάζελος 9 παίχτες και εγώ μόλις 2. Τόσα χρόνια που γεμίζαμε παίχτες τον Γενάρη δεν μας δίδαξε κάτι;
Στο θέμα των τραυματισμών: Η ομάδα εχει 8 ακραίους (Κων/νιδη, Κίτσιου, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Ζαιρο, Ροντρίγκεζ, Μακ, Σκόνδρα, Κοροβέση) και 2 κατα ανάγκην (Μυστακίδη-Σάμπο). Από αυτούς σήμερα που μιλάμε οι 5 ήταν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ο Μυστακίδης εκτός επίσης και έχεις μείνει με Μακ-Σάμπο μπροστά και Σκόνδρα-Κίτσιου πίσω. Ποιος προγραμματισμός έπρεπε να γίνει εδώ; Να πάρεις ακόμα έναν γιατί έχει πέσει όλη η κακιά κατάρα (πεστο οπως θέλεις επίσης π.χ κακη εκγυμναση-κακια Μεσήμβρια-κακη αποθεραπεία-κακή εξωγηπεδική ζωή-φορτωμένο πρόγραμμα) πάνω μας; Αν δηλαδή αύριο-χτύπα ξύλο, χτυπήσουν οι 3 από τους 4 στόπερ μας, θα κατηγορήσουμε πάλι την ΠΑΕ γιατί δεν φρόντισε να είχε 5-6 στόπερ; Να δεχτώ ότι όλες οι ομάδες όταν έχουν παραπανίσιους παίχτες, τους δανείζουν, το κόστος όμως το υπολογίζεις; Και ποιους έχουν δανείσει δηλαδή οι άλλοι που πληρώνουν και από πάνω; ο βαζελος κάτι μικρούς, η ΑΕΚ έναν Ανάκογλου. Εκτός αν πάρεις το παράδειγμα του γαύρου που τους δανείζει, πληρώνει το συμβόλαιο τους και παίρνει άλλα ανταλλάγματα. Έστω πες ότι ηθελες να δανείσεις τον Άντονις που παίρνει κοντά ένα 300αρι. Πώς θα το έκανες στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ποια ομάδα θα πλήρωνε το συμβόλαιο του; Εκτός αν έλεγες, τον στέλνω δανεικό στην Βέροια και πληρώνω και από πάνω, τότε πάω πάσο.
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι η έλλειψη στο 10αρι ειναι μεγάλη και έπρεπε να είχε καλυφτεί το καλοκαίρι. Αν όμως αποφάσισαν να πάνε με τον Πέλκα φέτος και να στηριχτούμε πάνω του για τα επόμενα χρόνια γιατί να μην το υποστηρίξουμε αυτό; Τι θα χάσουμε; Ακόμη μία χρονιά χωρίς τίποτα; Ήμουν μικρός όταν σηκώσαμε το τελευταίο Πρωτάθλημα, δεν μπορώ π.χ να κάνω υπομονη για μία χρονια ακόμη; Εκτός αν θεωρούμε ότι τίποτα καλό δεν γίνεται φέτος. Συγνώμη αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο και ελπίζω να δικαιωθώ του χρόνου.
Φιλικά πάντα, εδώ είμαι να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ας αφήσουν τις δεύτερες ομάδες να συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και δεν θα χρειάζεται να δανείζουμε κανεναν παίκτη.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν τις αφηναν απο του χρονου (που δε γινεται με τιποτα παντως ρεαλιστικα)
θα ειχε πολυ ενδιαφερον το sold out στο ΠΑΟΚ β' - αρουλης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω παντως δεν θελω αλλα 6μηνίτικα.

αν ειναι να πάρουμε κάποιον να το κάνουμε γιατί θα ξέρουμε ότι μεσο-μακροπρόθεσμα θα προσφέρει στην ομάδα και θα αποτελέσει βασικό της γρανάζι.

για να παμε σε πλευ-οφφ κτλ δεν θελω. αυτές οι "μπασκετικές" μεταγραφές δεν μου έκαναν ποτέ κλικ...

άσε δε που πιστεύω ακράδαντα ότι στα πλευ-οφφ η ομάδα θα είναι σχεδόν πλήρης και χωρίς απουσίες. 8-)

πάντως, ότι και να είναι, κάτι μου λέει ότι το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2016 θα έχει ακόμα μεγαλύτερο όγκο απο το περυσινό, που έφτασε αισίως τον αριθμό ΙΙΙ. 8-)
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Περιπτερος έγραψε:Γιώργο είσαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας και πάντα "επιθετικός" στις κριτικές σου. Προτιμώ να είμαι πνεύμα λογικής... αν αυτό το θεωρείς αντιλογία... δικό σου θέμα. Όσο για το επιθετικός... όταν περνάμε πριονοκορδέλα ακόμα και τον φροντιστή της ομάδας δεν είναι επιθετικότητα αλλά "κριτική". Ε, λοιπόν εγώ απλά "κριτικάρω".
Κάποτε σε ρώτησα εάν εργάζεσαι για την ΠΑΕ, αφού πάντα υπερασπίζεσαι με πάθος τις επιλογές της διοίκησης.
Αν ρώτησες κάτι τέτοιο καλώς δεν απάντησα... θεωρώ "απαράδεκτη" -για να μη πω τίποτε άλλο- την λογική του αν υπερασπίζεσαι την ομάδα είσαι χειροκροτητής, άμπαλος ή/και τα "παίρνεις" από την ΠΑΕ, ενώ αν "κριτικάρεις" είσαι "ψαγμένος", ειδικός και ανοιχτομάτης. Ακριβώς η γραμμή που περνάνε οι ΑΡΔ δηλαδή.
Η δική μου η θέση στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα και έχει σκοπό να προχωρήσει η ομάδα και όχι να κριτικάρω τους άλλους. Η "θέση" είναι κριτική προς την ΠΑΕ και όσους συμφωνούν με αυτή. Εσύ μπορείς να κριτικάρεις την "θέση" αυτών... αυτοί δεν μπορούν να κριτικάρουν την δική σου "θέση"?
Εσυ λοιπόν πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει άλλος τραυματισμός, αφού αντιτίθεσαι σε όσα γράφω και τα χαρακτηρίζεις "ΑΡΔοτακτική.".
Σου λέω λοιπόν ότι όσοι ήταν στο τηγάνι κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει με Τζιόλη (σε φάση γύρω στο 75-80). Σου λέω επίσης ότι ο Κλάους έχει θέμα στο δεξί χαμηλά και ο Μάκ στην γάμπα, επίσης στο δεξί.
Θέλεις κάτι άλλο επ' αυτού ;
Όπως είπα πριν... τραυματισμός θεωρώ ότι θα υπάρξει. Θεωρώ όμως τακτική "σαςταλεγάκια" ΑΡΔ να αραδιάζω τα ονόματα της μισής ομάδας και να λέω -γενικά- "Θα τραυματιστεί παίχτης και θα τρέχουμε". Επίσης θεωρώ μη λογικό το "κατάλαβαν όλοι ότι κάτι τρέχει με τον τάδε" βγάζοντας πόρισμα ακόμα και για τραυματισμούς :shock: από 90' που βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι -που ουσιαστικά είναι λιγότερα γιατί δεν "ακολουθούμε" τις κινήσεις του παίχτη καθόλη την διάρκεια- κρίνοντας αυτούς που τους "βλέπουν" κάθε μέρα επί αρκετές ώρες και από αυτούς που έχουν κάτι πτυχία ιατρικής, φυσιοθεραπείας κτλ. που τους ελέγχουν.
Το τι θα κάνει μία ΠΑΕ τους παραπανίσιους παίκτες είναι δικό της θέμα, αλλά το κυρίαρχο είναι το αγωνιστικό μέρος.
Οσο για τους παραπανίσιους παίκτες, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι μεγάλες ομάδες έχουν αρκετούς και τους δανείζουν. Αυτή την στιγμή το ρόστερ του ΠΑΟΚ αριθμεί 30 παίχτες :shock: . Πόσους παραπάνω θες? Ο gay -ως παράδειγμα- έχει 28. Τους δανεικούς δεν τους μετράω (έχουμε 10 και έχει 17) α. γιατί κάποιοι από αυτούς είναι δανεικοί και αγύριστοι, ενώ β. κάποιοι εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την εξέλιξη των παιχτών.
Κάθε ομάδα, σε κάθε πρωτάθλημα, προσπαθεί να γίνει καλύτερη με βάση και τους στόχους που έχει θέσει.
Ακόμα και πρώτος με διαφορά 25 βαθμών να ήταν ο ΠΑΟΚ πάλι θα απαιτούνταν 1-2 κινήσεις, εκτός εάν είχαμε φτιάξει το νέο ΑΓΙΑΞ ... . Φαίνεται όμως ότι η ομάδα φέτος πηγαίνει τέλεια και δεν έχουμε ανάγκη μεταγραφών, αφού ο ΑΓΙΑΞ είναι παρών και τον χαιρόμαστε. Και στο ξαναλέω... αν δεν υπήρχε κάτι που να βοηθά στο "πλάνο" γιατί να πάρεις? Έτσι για την γκ@βλα και να λέμε ότι πήραμε? Δηλαδή ο Klopp είναι μ@λάκας που ακολουθεί ένα πλάνο δεν πήρε ούτε έναν παίχτη -γιατί δεν βρήκε κάτι ώστε να τον βοηθήσει σε αυτό- ενώ η Liverpool πάει κατά διαόλου και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης... Σαν να ακούω οπαδούς της Liverpool... "Έλα μωρέ με τον λίγο που μας κοροϊδευει! Τι ξέρει αυτός? Φέρε εκεί τον "Τάδε"! Αφού παίχτες υπάρχουν!"
Η Καλλονή λοιπόν που σου πέταξα είναι το παράδειγμα μιας πεσμένης κατά 95% ομάδας που θέλει να το παλέψει.
Αυτούς βρήκε, αυτούς μπορούσε, αυτούς πήρε. Στο ξαναλέω... Πήρε αλλά και έδιωξε! Επίσης... η "λίστα" από την οποία ψάχνει ο ΠΑΟΚ είναι απείρως μικρότερη από την "λίστα" της Καλλονής! Δεν είναι θέμα ποσότητας... αλλά ποιότητας!
Παίκτες όμως πήραν όλες οι ομάδες, χωρίς να περιμένουν να τους κρίνουν οι ίδιοι οι ΑΡΔ που έγραψες και μάλιστα οι "στοιχηματικοί". Διέγνωσαν κενά, αδυναμίες, τραυματισμούς κλπ. και πήραν παίκτες για να γίνουν πληρέστεροι και καλύτεροι. Ολοι πήραν αρκετούς, λύνοντας τις συμβάσεις με άλλους ή δίνοντας κάποιους δανεικούς ... (επειδή μιλάς για παραπανίσιους). Εμείς στην πρωτοτυπία και πάλι. Ξανά με ένα ακραίο (ούτε τερματοφύλακα έπρεπε να πάρουμε), ξανά με κενά στις θέσεις 8 και 10 που βγάζουν μάτια και είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου. Μπλα, μπλα, μπλα... από το υπάρχον ρόστερ, στα χαφ (2 θέσεις) μπορούν να παίξουν 8 παίχτες, στα εξτρέμ (2 θέσεις) μπορούν να παίξουν 5 παίχτες.... πόσους πρέπει να έχει ένα ρόστερ σε κάθε θέση για να θεωρείς ότι δεν έχει κενά? Στο τέρμα που θεωρείς ότι έγινε "τσάμπα μεταγραφή" είχες ουσιαστικά 2 παίχτες (Γλύκος, Olsen)... από αυτός περάσαμε -πιθανόν και εσύ μαζί- πριονοκορδέλα τον έναν και θέλαμε να φύγει... άρα μέναμε με έναν που είναι και τραυματίας. Σου φαίνεται δηλαδή παράλογο λοιπόν που πήραμε τέρματοφύλακα? Εφυγε ο Κόστα και ήλθε ο Χ"ησαίας που έδωσε ένα καλό δείγμα γραφής, αλλά ήλθε ως ελπίδα και όχι ως ο ηγέτης της άμυνας (μακάρι να γίνει "χθες"). α. Τον παίχτη δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι, αν αυτός ήθελε έμενε! β. Αν δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στόπερ ηγέτης στην αγορα πως εσύ θα πάρεις? Πληρώνοντας υπεραξία πιθανόν... γιατί όχι? Από την τσέπη μας φεύγουνε?
Το πότε και αν θα γυρίσουν οι "κανονικοί" ακραίοι και το πως θα είναι αγωνιστικά παραμένει ερώτημα. Δεν παίρνεις παίχτες βάση αυτής της λογικής... αν ήταν έτσι θα είχαμε ρόστερ ομάδας NFL! Δεν παίζεις manager ώστε να πάρεις κάποιον για 2-3 εβδομάδες μέχρι να γίνει καλά ο βασικός σου και μετά... reserve team!
Προσωπικά δεν ζήτησα ούτε τον Μπουσούφα, ούτε τον ξέρω τον παίκτη. Ξέρω ότι η ομάδα είναι ασύνδετη μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής αντιπάλου και αυτό ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ και έχει καταντήσει ανέκδοτο. Το ότι ομάδα είναι ασύνδετη το βλέπω και εγώ... Αν δεν υπήρχε κάποιος να την συνδέσει πως εσύ θα έπαιρνες? Πάλι υπεραξία με "ξένη" τσέπη? Τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις σε αυτό? Στη θεωρία είναι όλα εύκολα... στην πράξη "σφίγκουν οι κ*λοι". Μου θυμίζει την απάντηση του "σούπερ-ντούπερ προπονηταρά" Αλεξίου στην Αλήτικη Κυριακή σε ερώτηση του Μίνου μετά το παιχνίδι με τον gay... "Coach τι θα έκανες στην θέση του Tudor σήμερα?" -"Θα έπαιζα 4-3-3"... τέλος... τα πως, γιατί, με ποιούς... δεν μας νοιάζει... η γενικολογία στα καλύτερά της.
Μας λείπει παίχτης στο 10... ε, ας πάρουμε έναν. Και η κουβέντα τελειώνει εκεί... τα υπόλοιπα (αν υπάρχει, αν θέλει, αν αξίζει κτλ.) μας είναι αδιάφορα

ΕΛΕΟΣ δηλαδή, έχουμε 45 αμυντικά χαφ και έναν παίκτη που να κατεβάζει την μπάλα και να δίνει μια μπαλιά της προκοπής δεν έχουμε και δεν έχουμε φτιάξει, ούτε παίρνουμε.
Εχει τον Γκολάσα ... δεν μπορεί, έβαλε τον Κάτσε ... δεν θέλει, έβαλε τον Σάμπο ... τον έβγαλε ... , έβαλε τον Χαρίση ... κάτι έκανε αλλά τραυματίστηκε.
Για να μην αρχίσω και με τις αμυντικές ικανότητες των πλάγιων μπακ που έχουμε ... .
Αυτά ποιός θα τα διορθώσει ; Στο ξαναλέω... δεν είναι βιντεοπαιχνίδι... στην πραγματικότητα οι ομάδες χτίζονται σε βάθος 2-3 χρόνων... εκτός αν έχεις "πετρελαιά" πρόεδρο και αγοράζει ακόμα και την καντίνα. Δες το παράδειγμα της Liverpool που ξεκινά το χτίσιμο τώρα. Με την δική σου λογική έπρεπε να πάρουν 15 παίχτες. Ο "άμπαλος" -που τα βλέπει αλλά δεν τα διορθώνει- Klopp όμως προτιμά να κινηθεί με πλάνο και να μην πάρει κανέναν τώρα.
Αν αυτά δεν τα βλέπεις, συνέχισε να εθελοτυφλείς και να τα βάζεις με όσους τα βλέπουν.
Ξέρω είναι η "μίρλα" που είσαι πρώτος στη βαθμολογία και γκρινιάζεις, αυτό που με έχει πιάσει. Στόχος είναι να είσαι σε κατάσταση να χτυπάς πρώτη θέση σε 2-3 χρόνια... εσύ "κριτικάρεις" που δεν μπορείς να χτυπήσεις πρώτη θέση στο 8μηνο!
Για να τελειώνω...
Ξέχασα να πω ότι η "αντιλογία" μου αφορά πάντα για τον Γενάρη... αν πχ. δεν πάρουμε το καλοκαίρι 10αρι τότε ναι... να "κριτικάρω" μαζί σου. Τότε όμως θα μιλάμε με άλλα δεδομένα.
Είπαμε να υπάρχει... ΛΟΓΙΚΗ. Ακόμα και στην κριτική.
Όσο δύσκολο φαντάζει αυτό στον οργανισμό ΠΑΟΚ... :mrgreen:

ΥΣ. Simba σε φάγαμε... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 09 Φεβ 2016, 15:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενας ενας παντως οι ενδιαφεροντες ελευθεροι κλεινουν καπου.Ο Κρανιτσαρ παει αμερικη,ο Σιροκοφ τσσκα,ο Λουνα επιστρεφει αργεντινη, οποτε καπου εδω τελειωνει το ενδιαφερον,ισως μονο ο Τσαβεζ και αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση που θα μπορουσε να κοιταξει ο Αρνεσεν λογω και Αντονις ειναι το καγκουρο ο Τομμυ Οαρ.Ειναι μικρος,βασικο στελεχος της εθνικης και ακομα πιο μεγαλο ταλεντο απο τον δικο μας,αρα γιατι οχι?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Διαβασα οτι ο Oar εφυγε απο την ομαδα του γιατι δεν μπορουσε να προσαρμοστει στον τροπο ζωης στην Αγγλια και θελει να γυρισει Αυστραλια. Παντως ειναι πολυ καλος παιχτης, θα ηταν πολυ καλη μεταγραφη, αλλα δεν νομιζω να ψηθει να ερθει Ελλαδα.

Να και οι δηλωσεις του
"It's a great club and the manager, staff and players made me feel very welcome but while I have enjoyed playing for Ipswich, I have found it difficult to settle into life in England.

"I have been away from home for five or six years now. My family came over at Christmas and maybe I've got to a point where I want to be closer to home again."
Παντως χρειαζομαστε σιγουρα μεσοεπιθετικο, εστω για 6 μηνες, αλλα μαλλον δεν θα φερουν.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γιατί είναι ανοικτό αυτό το νήμα ακόμη?για να ξεκατιναζοσαστε μαλλον :evil:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το βράδυ της Παρασκευής κλείνει.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

omerta76 έγραψε:
proedros έγραψε:
sporos123 έγραψε:Δηλαδη αν παρεις παικτη τυπου Τσαβεσ,τι νομιζεις οτι μπορει να σου κανει..?Ειναι προφανες οτι η ομαδα χρειαζοταν ενισχυση,αλλ αγι ναμην εγινε μεχρι τελος Γεναρη,σχεδον το αποκλειω να γινει τωρα στα χασομερια..Πεστα ρε Εορπτολ,παρτε παικτες και μετα το καλοκαιρι θα μας λενε για τους μετριους που μαζεψαμε και πως να ους ξεφιορτωθουμε..
Αυτή είναι η άποψη σου για τον Τσάβες...Εγώ πιστεύω πως στην συγκεκριμένη φάση θα σου πρόσφερε πολλά περισσότερα και από Πέλκα και από Σάμπο και από Γκολάσα..προσφέροντας λύσεις και βάζοντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον αντίπαλο..Όσο το γιατι δεν εγιναν μεταφραφές είναι άλλοι οι λόγοι..Ο κλειςμένος Χαμαλάινεν δεν έκανε κςι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον προπονητή...Όσο για το αν φορτωθείς παίκτες στο χέρι του ΤΔ είναι να τους εκλεινε για 6μήνες +1 χρόνο και παει λέγοντας..Ούτε τους φορτώνεσαι ούτε τίποτα..Λες 10 Φεβρουαριου να μην τους συμφερει εστω και ετσι να υπογραψουν για να μη μείνουν ανενεργοί + και το παραδάκι που θα έπαιρναν;;;
Επειδη τα δεις εύκολα ολα εσυ, σου προτείνω να στείλεις ενα βιογραφικό στην ΠΑΕ να σε προσλάβει σαν βοηθό του Αρνεσεν η στην θέση του καλύτερα. Σε βλέπω πιο εύστροφο, με καλές γνώσεις στην αγορά κτλ κτλ. Εδώ τον ανενεργό Γκαλίτσιο πηγές να πάρεις και δεν δεχόταν 6 μήνες, τωρα που ολοι ξέρουν οτι αυτός που ψάχνει εχει ανάγκη, θα υπογράψουν για 6 μήνες; Και σου επαναλαμβάνω: το οτι θα παίξεις 58 παιχνιδια( αν φτάσεις τελικό) σημαίνει οτι πρεπει να εχεις 35 παίχτες για να βγάλεις την χρονια;Και μετα το καλοκαιρι να λες ποιον θα πρωτοδωσω για να πάρω καλύτερους; Εκτός αν θέλεις η ομάδα μας να αρχιςει τις τονωτικές πορτοκαλαδιτσες που κάνουν κάποιες αλλες στην Ελλάδα και εξαφανίζονται παίχτες μετα.....Και επειδη μου είπες οτι ο Σαββιδης τους φορτώνεται, πιστεύεις οτι ειναι βλάκας να πληρώνει τζάμπα η θα πληρώνει μια ζωη χωρίς αντίκρυσμα;;
Τις ειρωνείες για βιογραφικά κράτα τες για πάρτυ σου...Όσο για τον Γκαλίτσιο που είχε γίνει το κονέ πριν μπει ο καινούργιος χρόνος (και όχι 10 Φλεβάρη) η συμφωνία ήταν διαφορετική και όσον αφορά τα χρήματα και όσον αφορά την χρονική διάρκεια!!Ο παίκτης θεώρεισαι θιγμένο τον εαυτό του όπως εξελίχθηκε η περίπτωση του και πολύ καλά έκανε...Κανένας σοβαρός ποδοσφαιριστής δεν θα δεχόταν (με 50.000 ευρώ) έτσι όπως έγινε..Εσύ βγες και πες πως στην θέση του "υπογράφω όσο όσο"!!
Το 35, 40 ,45 παίκτες εσύ το αναφέρεις και μόνο εσύ!!! Μάλλον γιατί δεν έχεις να πεις τίποτα καλύτερο..Το να πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίκτη ή δύο παίκτες δεν πας ούτε στους 35 ούτε 40!! Μάλλον δεν γνωρίζεις πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ πήρε 2 παίκτες από την β' ομάδα για να συμπληρώσει 18άδα!!
Καταρχήν ξεκινάμε από το γεγονός πως ο προπονητής από μήνα Οκτώβριο έχει ζητήσει 10άρι...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΈΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1.100.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ...Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφές εκεί που πονάνε!! Ακόμα και να δεν βρεις, πάρε δανεικό...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..Εδώ ο ΟΣΦΠ έχει δύο..!!!Αν δεν μπορούσες να βρεις παικτες ποιος ο λόγος να πληρώνεις τόσο αδρά έναν Καταξιωμένο Τεχνικό Διευθυντή με τόσες πολλές γνωριμίες??
Αλλά εγώ δεν στέκομαι εκεί, γιατί ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως μπορούσε να βγάλει την χρονιά!!Στέκομαι στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στερείται από ποδοσφαιριστές βάση τραυματισμών...Κάτι που εσύ ούτε καν αναφέρεσαι γιατί προφανώς δεν έχεις να πεις τίποτα...Αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι όταν και αν επιστρέψουν (Ιούνιο,Ιούλιο) τι θα τους κάνεις το έναν παραπάνω ή τους 2 παίκτες?? Όπως σου είπα στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε στην αποστολή τον Δημητριάδη και τον Κάκο...παίκτες της β' ομάδας που δεν προκείται να τους δώσει χρόνο φέτος σε κανένα παιχνίδι, απλά για να γεμίζουν την αποστολή...και το ξέρεις.
Τα λέει πολύ καλά ο Περίπτερος...Η δικιά μας η ανυπαρξία μας ωθεί πάντα να λέμε πως δεν υπάρχουν παίκτες όλοι είναι πάλτα κ.α.Μάθε πως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και πάντα θα υπάρχουν...ειδικά όταν έχεις έναν τέτοιο ΤΔ που πληρώνεται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αδελφέ το μήνυμα είναι απάντηση σε άλλον, άρα η έναρξη και το περιεχόμενο αφορούν όσα έγραψε.
Σε σχέση με όσα γράφεις θα πρέπει να επισημάνω ότι δεν αναφέρθηκα σε 9 μεταγραφές, αλλά έστω σε 1-2 κινήσεις ανάγκης για να καλυφθούν τα κενά όπως έχουν διαμορφωθεί και αποδείχθηκαν. Χρησιμοποιώ το ρήμα "αποδείχθηκαν" γιατί φώναζα δύο χρόνια πριν για τεράστια κενά σε συγκεκριμένες γραμμές (άμυνα, επιθετικά χαφ - οι ακραίοι φέτος καλύφθηκαν) και κάποιοι με λοιδωρούσαν.
Το καλοκαίρι η ομάδα σχεδιάζεται, υπάρχει ο χρόνος και οι δυνατότητες να γίνουν εκτεταμένες αλλαγές και κινήσεις. Τον χειμώνα έχουν βγει τα συμπεράσματα και γίνονται διορθωτικές κινήσεις και αναγκαίες προσθήκες. δηλ. περιορισμένα πράγματα κατά βάση. Αυτό που επίσης μπορεί να γίνει τον χειμώνα είναι η κάλυψη κάποιων θέσεων τραυματιών. Αρα δεν λέω λόγια του αέρα, ούτε κάνω τον ειδικό. Αυτά είναι απλά αποτελέσματα κοινής λογικής.
Αν η ομάδα δεν μπορεί να διαγνώσει όσα φαίνονται με το μάτι της κερκίδας τότε κάτι συμβαίνει.
Το να μην έχει χρήματα ο Σαββίδης ή να μην θέλει να διαθέσει, έστω για ελεύθερους, αποτελεί μία πιθανότητα, αλλά εν προκειμένω θεωρώ πως πλησιάζει το αδύνατο, αφού μάλιστα η ομάδα ελάφρυνε στις δαπάνες κυρίως με το συμβόλαιο του Κόστα.
Το να μην έχουν διαγνώσει στο προπονητικό τημ την έλλειψη ηγέτη σέντερ μπακ και δύο 8αρο-10ριών το θεωρώ επίσης αδιανόητο (εκτός εάν ασχολούνται με άλλο άθλημα στην πραγματικότητα). Ας πούμε ότι στα σέντερ μπακ (πόσα αστεία γκολ έχουμε δεχθεί άραγε ?) έκαναν μία κίνηση, χωρίς να φέρουν το όνομα. Στα επιθετικά χαφ όμως ;
Ας αφήσουμε όμως παράμερα ό,τι κραυγάζει και είναι προφανές και ας υποθέσουμε ότι τις θέσεις θα καλύψουν ο Πέλκας και κάποιοι άλλοι, κατά την κρίση του προπονητή. Το πείραμα μέχρι στιγμής είναι αποτυχημένο. Συνεπώς, θα έπρεπε ήδη να έχουν κινηθεί πριν καν έλθει ο Δεκέμβρης.
Ας υποθέσουμε όμως ότι (εσφαλμένα κατά την γνώμη πολλών) εξακολουθούν να στηρίζουν αυτό το σχήμα με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί στο έπακρο (γιατί το "λίγο" δεν αρκεί ως προς το μέγεθος της αδυναμίας). Εδώ όμως εμφανίζονται τα φαινόμενα των τραυματισμών μεσοεπιθετικών παικτών (ακραίους μεσοεπιθετικούς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τους αμυντικούς, όπως τους θεωρείς) με διάρκεια άνω του 1,5 μήνα. Αυτό δημιουργεί μία παραπάνω ανάγκη απόκτησης παικτών για την κάλυψη των κενών. Είναι δε αδιανόητο να ισχυρίζεται κάποιος ότι ενώ οι αδυναμίες υπήρχαν με την παρουσία των ενδεκαδάτων παικτών, δεν θα ενταθούν με την κάλυψή τους από "ρεζέρβες". Οπως αδιανόητο είναι να σκέφτονται κάποιοι από εμάς ότι θα έλθουν παιδιά από την Κ20 (ή από το διάστημα) να καλύψουν τα κενά.
Τα δεδομένα λοιπόν στην θέση των μεσοεπιθετικών είναι :
- δεν πάμε καλά
- έχουμε κενά σε θέσεις
- έχουμε τραυματισμούς

Κίνηση : καμία !!!
Πως θα μπορούσε να αιτιολογηθεί ?
Ας πούμε ότι η ομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, οπότε δεν έχει και την ανάγκη να χρεώνεται με επιπλέον κόστος.
Ομως (όπως παρουσίασα μια εβδομάδα πριν) η ομάδα καίγεται για βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την 5η θέση. Ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο (είναι ήδη 4η-5η) και με μία νίκη διαφορά είναι πίσω της η Τρίπολη.
Πάνω από όλα, η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί.
Εχουμε διανύσει 21 από τις 30 αγωνιστικές (μένουν 9 μόνο αγώνες) σε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου όλοι καίγονται για βαθμούς. Τις μισές από αυτές, και πλέον, θα αγωνιστούμε σίγουρα με ελλείψεις.
Ηδη σε 21 αγώνες έχουμε μόνο 9 νίκες και απέχουμε μόλις 12 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού (η συγκομιδή είναι πενιχρή πραγματικά). Ο 2ος και ο 3ος της βαθμολογίας (με -3) είναι πολύ μακριά μας γεγονός που θα μετρήσει και στην βαθμολογία των Playoff (αν μπούμε). Κανονικά η ομάδα θα έπρεπε να έχει λυσσάξει να κάνει 9 νίκες στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να φτάσει τον αριθμό 18 νικών σε 30 αγώνες. Πάνω από 13-14 δεν την βλέπω να κάνει, όπως είναι και αυτές με αίμα και ζόρι.
Αρα το εύλογο θα ήταν να έχουν γίνει οι αναγκαίες κινήσεις για την κάλυψη των κενών και να μην επαναλαμβάνουμε πειράματα που δεν αποδίδουν.
Γράφεις για τον Πέλκα. Τον συμπαθώ πολύ, όμως από το καλοκαίρι έχω κάνει λόγο για το γεγονός ότι του φορτώνουμε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ. Το παιδί είναι κλασσικό δεκάρι παλαιάς κοπής και δεν έχει την δυνατότητα να κουβαλήσει την μπάλα από το κέντρο, ούτε την σωματική διάπλαση να σταθεί ορθιος σε τζαρζτ και κόντρες. Η ακτίνα ενεργού δράσης του είναι από 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή μέχρι 2-3 μέτρα εντός αυτής.
Πίσω του υπάρχουν μόνο αμυντικά χαφ ... .
Δεν θέλω να δικαιωθώ σε αυτά που λέω, ούτε με ενδιαφέρουν ονόματα παικτών.
Δες την Κυριακή ένα βραζιλιάνο επιθετικό χαφ που πήρε ο Ηρακλής και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το λεοζινιο; ειπαμε ειπαμε αλλα οχι ρε παιδια μη το ξεφτυλιζουμε :lol: :lol: θα ειχαμε αιματοκυλισμα εδω μεσα... :lol: :lol:

υγ: και για να κανω και μια σοβαρη ερωτηση γιατι βλεπω οτι το εχουμε λιγο ξεφτυλισει το θεμα... τι προτιμουμε; ενα δεκαρι "ονομα" στα 30φευγα τωρα, με συμβολαιο λογικα υψηλο και ισως για 1,5 ετος (λεμε τωρα μπουσουφα) ή το καλοκαίρι και με τα φράγκα απο πιθανές πωλήσεις (πχ λουκα,μακ κτλ κτλ) ενα δεκαράκι με @@ αγοραστό με κανα 2-3 μύρια, κοντά στα 24-27 και συμβόλαιο 3ετιας; :roll: με τη λογική ότι βασικός μας σκοπός είναι η δημιουργία ομάδας και όχι οι πρόσκαιροι στόχοι ή η κάλυψη για ενα μήνα κάποιων τραυματισμών;

υγ2: και μια ακόμα παρέμβαση. μη ξεχνάμε το δημητριάδη που έρχεται απο την κ20. θα είναι μεγα λάθος. 8-)
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Περιπτερος έγραψε:...

Ωραίο το αξίωμα του "σχολαστικισμού" σε νεο-πλατωνική έκδοση.
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.
Με βάση το θεώρημα αυτό ο κόσμος έπρεπε να γίνεται συνέχεια καλύτερος παντού, αφού οι "ειδικοί" πάντα ξέρουν και πάντα κάνουν το σωστό.
Οι λοιποί, οι "πληβείοι" της γνώσης πρέπει να το βουλώνουν για να μην ενοχλούν τους "ειδικούς".
Ευτυχώς τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους και ακυρώνουν το αξίωμα μετατρέποντάς το απλώς σε θεώρημα.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι κάποιοι εξακολουθούν να το πιστεύουν και να το επικαλούνται και μάλιστα αποτρεπτικά έναντι οποιασδήποτε σκέψης και πραγματικής ανάλυσης, αιτιολογίας, λογικής.

....
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά σε σχέση με το αξίωμα το θεώρημα έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι αποδεικνύεται κιόλας και δεν χρειάζεται να το δεχθείς "αξιωματικά". Μάλλον είσαι πιο "μπερδεμένος" κι από μένα φίλε και μάλιστα έχω κοπανήσει και μερικά ποτάκια :)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Γιώργο από το Βύρωνα, είναι σαφές ότι έχεις τις απόψεις σου. Δεν συμφωνώ βέβαια με όσα γράφεις. Τα θεωρώ επιδερμικά και χωρίς ποιοτικό βάθος. Δεν με ενδιαφέρει να αντιμάχομαι με εσένα, ούτε με κανέναν άλλο έδω μέσα.
Παίκτες δεν κράζω, ούτε την ομάδα μας (ούτε την ΠΑΕ). Προσπαθώ με την ανάλυση να βοηθήσω, ώστε να διορθωθούν τα ομολογουμένως πολλά σφάλματα που διαχρονικά γίνονται στην ομάδα.
Πήγαινε στον αγιο Λάζαρο για καφέ τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”