15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- pisakaipoupoula
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Ακάλυπτε σ αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις καλύτερο σεντερ μπακ, εκτός αν σφυρίξουν στον Φρανκ για κάποιο 20χρονο φτηνό άγνωστο σεντερμπακάκι που γμαει κ δέρνει.
Ενα παιχνιδι ηταν βεβαια, αλλα χθες ποιος σου φανηκε πιο αξιοπιστος σεντερ μπακ; Ο Χατζηισαιας ή ο Βιτορ;pisakaipoupoula έγραψε:Ακάλυπτε σ αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις καλύτερο σεντερ μπακ, εκτός αν σφυρίξουν στον Φρανκ για κάποιο 20χρονο φτηνό άγνωστο σεντερμπακάκι που γμαει κ δέρνει.
Προσωπικα εμενα ο Χατζη μου ενεπνεε την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο ολα τα φετινα μας σεντερ μπακ χθες και νομιζω παιρνει τα λιγοτερα.
Ξαναλεω ειναι μια εμφανιση, οποτε σιγουρα δεν ειναι και εντελως αξιοπιστα οσα γραφω παραπανω.
- pisakaipoupoula
Δεν κατάλαβες, ούτε εγώ τον θέλω για βασικό, απλά λέω ότι για τριτοτέταρτος, για σουπα λιγκ και για τα λεφτά του είναι παραπάνω από μια χαρά...είναι και τι ηλικίας, 25, 26?δηλαδή ποιόν θέλουμε για τριτοτέταρτο σεντερ μπακ, τον Τέρι?
Να μου λεγες για τον Κόστα που πάει στα 35 κ έπαιρνε μύρριο ναι φυσικά και έπρεπε να φύγει απ το καλοκαίρι κιόλας.
Εννοείται ο Σταυρουπολίτης μ άρεσε χθες, αλλά όπως είπες κ εσύ ένα παιχνίδι ήταν...Ίδωμεν
Να μου λεγες για τον Κόστα που πάει στα 35 κ έπαιρνε μύρριο ναι φυσικά και έπρεπε να φύγει απ το καλοκαίρι κιόλας.
Εννοείται ο Σταυρουπολίτης μ άρεσε χθες, αλλά όπως είπες κ εσύ ένα παιχνίδι ήταν...Ίδωμεν
Με επιστροφή Πουγγουρά εγώ θα κράταγα για κέντρο άμυνας : Χατζησαία, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Πουγγουρά και απλά θα έπαιρνα ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό, μετά από πολύ ψάξιμο, για να ταιριάξει με τον Χατζη..
Άλλωστε, του χρόνου με τετράδα μόνιμη θα παίζουμε..
Άλλωστε, του χρόνου με τετράδα μόνιμη θα παίζουμε..
- kataramenos5
Θα συμφωνησω εν γενει. Την πρωτη χρονια ηταν εξαιρετικος .Μετα το ριξε στα λαθη...goran 64 έγραψε:Προσωπικά μ αυτόν τον παίχτη έχω "χάσει την μπάλα" και εξηγούμαι:
Η πρώτη του χρονιά ως αριστερό στόπερ μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ αλτικός, δυναμικός στο 1 vs 1, έβαλε 4-5 γκολ σε στημένα και προπάντων δεν έκανε το "εύκολο" ατομικό λάθος...Μία βασική λεπτομέρεια είναι ότι τότε έδιωχνε και μεταβίβαζε την μπάλα 95% φορές ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ...![]()
Από την επόμενη χρονιά ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΣΤΟΠΕΡ (ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί) έδιωχνε και μεταβίβαζε την μπάλα 75-80% με το δεξί πόδι, έγινε ξαφνικά επικίνδυνα "λαθέρ" και "έχασε την όρεξη του" για δυνατά άλματα στα στημένα, είτε σε άμυνα, είτε σε επίθεση...Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά νομίζω ότι απλά "τον πήρε κι αυτόν η μπάλα" του "κλασσικού δημοσιοϋπαλλήλου" του 80% του ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Πιστεύω ότι μετά από μία σοβαρή τελική κουβέντα με Άρνεσεν και Τούντορ και με την προσθήκη ενός πραγματικά "εγκεφαλικού" C.B. στο ρόστερ μας, θα μπορέσει να φανεί χρήσιμος (με ένα συμβόλαιο 700-750.000, πλέον μπόνους για την 3ετία) και στο 3-5-2 σαν βασικός και στην τετράδα της άμυνας σαν αναπληρωματικός...
Υπαρχει κι αυτο βεβαια αλλα νομιζω σ ενα ματς ηταν.
K_geo έγραψε:καθώς φέτος έχει δείξει καλά δείγματα και στην προώθηση του παιχνιδιού
-
PAOKhead
Εκείνη την χρονιά είχαμε καλά δουλεμένα στημένα και καλούς εκτελεστές.
Λογικό είναι το βασικό στόπερ να σκοράρει
Λογικό είναι το βασικό στόπερ να σκοράρει
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ αν ήμουν από τους υπεύθυνους της ομάδας θα τον ανανεωνα το συμβόλαιο. Με αυτόν τον Χατζησαια το Τζαβελα το Μαλεζα και μια βαρβάτη μεταγραφή θα έχουμε κλείσει με τα στόπερ και σε βάθος και σε ποιοτητα
- Παλαιολόγος
δεν βλεπω να παιρνουν ομως δυστυχως σεντερ μπακ αν ανανεωσουν βιτορ
και αν εχουν ετσι τα πραγματα καλυτερα να μας αποχαιρετησει και να ρθει ενα σεντερ μπακ επιπεδου ινσαουραλδε
απο την αλλη παιζει να τον ανανεωσουν και να διωξουν μαλεζα(μυστηριο ο παραγκωνισμος του,θυμιζει χαριση,μυστακιδη,που οταν ηταν καλα δεν παιζαν στην αρχη παρα τις εμφανισεις ιδιως του τελευταιου το καλοκαιρι,αλλα και μπερμπατοφ)
για μενα ο ΠΑΟΚ θελει σεντερ μπακ πρωτης γραμμης,ο βιτορ δεν ειναι τετοιος
και βεβαια αυτος θα παει πακετο με ενα τερμα ολκης,διοτι ενας κουκος στην αμυνα δεν φερνει την ανοιξη
και αν εχουν ετσι τα πραγματα καλυτερα να μας αποχαιρετησει και να ρθει ενα σεντερ μπακ επιπεδου ινσαουραλδε
απο την αλλη παιζει να τον ανανεωσουν και να διωξουν μαλεζα(μυστηριο ο παραγκωνισμος του,θυμιζει χαριση,μυστακιδη,που οταν ηταν καλα δεν παιζαν στην αρχη παρα τις εμφανισεις ιδιως του τελευταιου το καλοκαιρι,αλλα και μπερμπατοφ)
για μενα ο ΠΑΟΚ θελει σεντερ μπακ πρωτης γραμμης,ο βιτορ δεν ειναι τετοιος
και βεβαια αυτος θα παει πακετο με ενα τερμα ολκης,διοτι ενας κουκος στην αμυνα δεν φερνει την ανοιξη
- ΑποστόληςΑ
Το ότι χρειαζόμαστε στόπερ ολκής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να φύγει ο Βίτορ. Μόνον εφόσον αυτός που θα πάρουμε μας αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα. Μην την πάθουμε όπως με Costa.
- Παλαιολόγος
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος