Υ.Γ. Με το "Π.Α.Ο.Κ.τσιδιλίκι" που "σου βγήκε" ξαφνικά εχθές μετά το τέλος του αγώνα και πήγες να διαμαρτυρηθείς στον βοηθό ("ατυχώς" όμως στον άλλο κι όχι σ αυτόν που είχε "αγκύλωση" το χέρι που κρατούσε τη σημαία), δεν πιστεύω να κυνηγούσες την συμπάθεια του λαού (σίγουρα σήμερα-αύριο οι κωλοάρδ θα το κάνουν "μέγα θέμα" ότι μέχρι κι ο "ψυχρός" Τζιόλης πήγε στο τέλος να διαμαρτυρηθεί), ώστε να "πιέσει" να σε υπογράψουν κανένα "παχυλό" συμβόλαιο τριών ετών...
6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Δυστυχώς αποδείχτηκε κι απόψε όταν βγήκες, ότι αποτελείς τροχοπέδη για τον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μας... 
Υ.Γ. Με το "Π.Α.Ο.Κ.τσιδιλίκι" που "σου βγήκε" ξαφνικά εχθές μετά το τέλος του αγώνα και πήγες να διαμαρτυρηθείς στον βοηθό ("ατυχώς" όμως στον άλλο κι όχι σ αυτόν που είχε "αγκύλωση" το χέρι που κρατούσε τη σημαία), δεν πιστεύω να κυνηγούσες την συμπάθεια του λαού (σίγουρα σήμερα-αύριο οι κωλοάρδ θα το κάνουν "μέγα θέμα" ότι μέχρι κι ο "ψυχρός" Τζιόλης πήγε στο τέλος να διαμαρτυρηθεί), ώστε να "πιέσει" να σε υπογράψουν κανένα "παχυλό" συμβόλαιο τριών ετών...
Λέω τώρα... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 08 Φεβ 2016, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπραβο κ σε σενα ,σημερα μαζι με τον κορυφαιο για μενα τσιμιροτ τραβηξατε ολη την ομαδα
- ΑποστόληςΑ
Έπαιξε πολύ καλά σήμερα και σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό Cimirot ο λόγος που μέσα στο Καραϊτάβλι είχαμε 52% κατοχή. Σε κάποια στιγμή κάνει δύο τρίπλες, επιτόπιες, πάνω από το κεφάλι του παίκτη του Θρήνου και μένω άλαλος (speachless).
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
..............................................................................................................goran 64 έγραψε:Δυστυχώς αποδείχτηκε κι απόψε όταν βγήκες, ότι αποτελείς τροχοπέδη για τον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μας...
Υ.Γ. Με το "Π.Α.Ο.Κ.τσιδιλίκι" που "σου βγήκε" ξαφνικά εχθές μετά το τέλος του αγώνα και πήγες να διαμαρτυρηθείς στον βοηθό ("ατυχώς" όμως στον άλλο κι όχι σ αυτόν που είχε "αγκύλωση" το χέρι που κρατούσε τη σημαία), δεν πιστεύω να κυνηγούσες την συμπάθεια του λαού (σίγουρα σήμερα-αύριο οι κωλοάρδ θα το κάνουν "μέγα θέμα" ότι μέχρι κι ο "ψυχρός" Τζιόλης πήγε στο τέλος να διαμαρτυρηθεί), ώστε να "πιέσει" να σε υπογράψουν κανένα "παχυλό" συμβόλαιο τριών ετών...Λέω τώρα...
από KOSTAS54 » Κυρ Φεβ 07, 2016 10:16 pm
Απορώ, αν μερικοί, που τον κρίνουν , έβλεπαν αυτόν τον αγώνα ή καμιά επαναληψη παλαιότερου.
.....................................................................
από pagotatzis » Κυρ Ιαν 31, 2016 9:14 am
Ο καλύτερος παίχτης μαζί με πελκα στο α ημίχρονο .
Αλλα είπαμε ,ειςαι ο εύκολος στόχος για τους απμαλους
.....................................................................
Κώστα μου δεν είμαι εμπαθής, να το ξέρεις...Η μεγάλη μου διαφωνία είναι ότι, όταν θέλεις ένα παραγωγικό κέντρο, χρειάζεσαι χαφ (στην σημερινή ποδοσφαιρική εποχή ακόμα και το 6άρι πρέπει να το κάνει αυτό) που να δίνουν την μπάλα και να κινούνται γρήγορα στον κενό χώρο ξαναζητώντας την (το γνωστό σε μας τους παλιούς 1-2), κι ο Αλέξανδρος σ αυτόν τον τομέα βρίσκεται δυστυχώς σε "πολικά" νούμερα...
Η 1 και μοναδική τελική μας εχθές (παρά τις δύο κομμένες από τον πουστοκόρακα) είναι χαρακτηριστικό του πόσο βαραίνει το κέντρο μας με αυτόν μέσα κι η διαφορά νομίζω ότι είναι εμφανέστατη όποτε παίζει ο Τσίμιροτ 6άρι κι ο Χαρίσης 8άρι...
Η 1 και μοναδική τελική μας εχθές (παρά τις δύο κομμένες από τον πουστοκόρακα) είναι χαρακτηριστικό του πόσο βαραίνει το κέντρο μας με αυτόν μέσα κι η διαφορά νομίζω ότι είναι εμφανέστατη όποτε παίζει ο Τσίμιροτ 6άρι κι ο Χαρίσης 8άρι...
Tουλαχιστον ο Τζιολης τα τελευταια δυο ματς που επαιξε καλα δεν ηταν προβλημα στην αναπτυξη, αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε.
Αν και εχει κατι φασεις που πιεζεται και αναγκαζεται να γυρισει τη μπαλα πισω επειδή δε μπορει να στρίψει που με τρελαίνουν
(το εκ διαμετρου αντιθετο με τον Τσιμιροτ δηλαδη)
Αν και εχει κατι φασεις που πιεζεται και αναγκαζεται να γυρισει τη μπαλα πισω επειδή δε μπορει να στρίψει που με τρελαίνουν
ο Τζιόλης είναι ταμαμ για τέτοια ματς που μας πιέζουν ψηλά γιατί έχει και την τεχνική και τον όγκο και την εμπειρία για να κρατάει καλά τη μπάλα, άσχετα με την μετέπειτα μεταβίβαση.
ρωτήστε το φορτούνη.

ρωτήστε το φορτούνη.
Χρειάζονται και τέτοιοι παίχτες.goran 64 έγραψε:Κώστα μου δεν είμαι εμπαθής, να το ξέρεις...Η μεγάλη μου διαφωνία είναι ότι, όταν θέλεις ένα παραγωγικό κέντρο, χρειάζεσαι χαφ (στην σημερινή ποδοσφαιρική εποχή ακόμα και το 6άρι πρέπει να το κάνει αυτό) που να δίνουν την μπάλα και να κινούνται γρήγορα στον κενό χώρο ξαναζητώντας την (το γνωστό σε μας τους παλιούς 1-2), κι ο Αλέξανδρος σ αυτόν τον τομέα βρίσκεται δυστυχώς σε "πολικά" νούμερα...![]()
Στα νιάτα μας, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο αείμνηστος Λόραντ έβαζε τον Μπέλλη και όχι τον ΑΑ, στην υπερηχητική ομάδα.Όπως και τον Κερμανίδη, που ήταν σχετικά αργός αλλά αν και εξτρεμ έπαιζε άμυνα. Τώρα, όμως, μεγαλώσαμε Γρηγόρη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρειάζονται και θα δεις ότι το έχω γράψει εδώ και 2 μήνες σ αυτό το topic, αλλά μόνο όταν είναι να παίξεις φουλ άμυνα, όπως στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στο Βεστφάλεν π.χ.
Μην μου μιλάς για Γκιούλα Λόραντ, Μιχάλη Μπέλλη και "Παναώτη" κερμανίδη, τον αποκαλούμενο (λόγω παντελούς έλλειψης ταχύτητας) και "γύψο" ρε Κώστα μου γιατί, όσο κι αν μεγαλώσαμε, αυτούς απ την καρδιά και το μυαλό μας δεν θα τους βγάλουμε ποτέ...
Κερμανίδης = Ο Σορλέν της δεκαετίας '70 (απ την δεξιά μεριά όμως)...

Μην μου μιλάς για Γκιούλα Λόραντ, Μιχάλη Μπέλλη και "Παναώτη" κερμανίδη, τον αποκαλούμενο (λόγω παντελούς έλλειψης ταχύτητας) και "γύψο" ρε Κώστα μου γιατί, όσο κι αν μεγαλώσαμε, αυτούς απ την καρδιά και το μυαλό μας δεν θα τους βγάλουμε ποτέ...
Κερμανίδης = Ο Σορλέν της δεκαετίας '70 (απ την δεξιά μεριά όμως)...
Ποιον; Και ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Ο Μαραντόνα του "Φωτός" του "Γαύρου" και της "Γάτας" μήπως;K_geo έγραψε:ο Τζιόλης είναι ταμαμ για τέτοια ματς που μας πιέζουν ψηλά γιατί έχει και την τεχνική και τον όγκο και την εμπειρία για να κρατάει καλά τη μπάλα, άσχετα με την μετέπειτα μεταβίβαση.
ρωτήστε το φορτούνη.![]()
![]()
- desperando
- Επικοινωνία:
απδειχτηκε οτι οταν το κορμι του (κατα κυριο λογο) και το μυαλο του ειναι ξεκουραστα μπορει να παιξει ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου.
σωστη διαχειρηση χρειαζεται
εχθες ηταν μια κλαση πανω απο τα πολυδιαφημισμενα χαφ του γκευ
σωστη διαχειρηση χρειαζεται
εχθες ηταν μια κλαση πανω απο τα πολυδιαφημισμενα χαφ του γκευ
- pisakaipoupoula