Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από pilotos »

Να ξέρεις, επειδή κάθε φορά καθόμαστε στο... Καρεκλάκι μας, είπαμε να "φάμε " των άλλων ;)
Όπως παλιά που παίζαμε ξύλο οι πάνω με τους κάτω....

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Αν και δε τα πρόλαβα αυτά...μου τα έχουν περιγράψει κ μπορώ να τα φανταστώ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πεφταν τα ......οικογενειακα.....σουτια

σατα πατα κιουτα

και οι υπολοιποι μαζι και ρυθμικα τους δειχναν και φωναζαν με ρυθμο...........

ειιιιιιστεεεεεεεεεεεεε μ@λαααααααααααακεςςςςςς

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ωραίες εποχές, μικροί ήμασταν μυαλό κουκούτσι...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

pilotos έγραψε:Εύκολα... Προχτές πήγαμε στον "πυρήνα" των χιλίων...

SM-G920F
Εμείς δεν μετακινούμαστε κύριε... Δεν κάνουμε τουρισμό στην 4...
Άντε γιατι πολυ τα μπερδεψανε εκεί μέσα κάτι πιλότοι και κάτι καπεταναίοι!!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεμένο με αλυσίδες σε έχουν εσένα;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Σιδερομπαλα...

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ρίνους Μίχελς θυμήθηκαν στο σπορφμ...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9898 ... tou-mixels
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:D :D :D
Το τερματισαν
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑΡΘΡΑΡΑ έγραψε για άλλη μια φορά ο Αντώναρος...

sdna.gr/podosfairo/superleague/article/165310/giati-agapas-ton-paok

Γιατι αγαπάς τον ΠΑΟΚ;

Τι είναι αυτό που αυξάνει αλματωδώς τον αριθμό των οπαδών μιας ομάδας ή οποία δεν αποδίδει στο γήπεδο; Για τον ΠΑΟΚ λέω…
Τι είναι αυτό που φέρνει ολο και περισσότερο κόσμο κοντά του;
Είναι η αδικία;
Ελάτε τώρα… μια με τον αδικημένο…δυο με τον αδικημένο…τρείς με τον αδικημένο… μετά παρατα μας και συ και το αδικημένο σου…έχουμε και δουλειές να κάνουμε.
Είναι οι χαμένες πατρίδες;
Ρε παιδιά…. συμφωνοι… αλλά έδω έχουμε χαμένες ζωές (κρίση)… εντάξει οι χαμένες πατριδες…. ωραία… αλλά αυτο δεν κάνει ξαφνικά ΠΑΟΚ ένα παιδί από τον Χολαργό της Αθήνας, που ούτε κανέναν συγγενή έχει στη Σαλονίκη…ούτε καν Κωνσταντινοπολίτικης ή ποντιακής καταγωγής δεν είναι… Ο παππούς του είναι από την Κόρινθο.
Ε, τι το κάνει να είναι ΠΑΟΚ;
Αυτό!
Ποιό αυτό;
Αυτο που δεν ξέρω να σου πω.
Τι λες μωρε;
Στο περιγραφω όσο καλύτερα γίνεται.
Δεν καταλαβαίνω…
Είσαι βλαξ, αλλά θα προσπαθήσω γιατι και μένα με απασχολεί.
Είναι έρωτας σκέφτηκα…
Αηδίες…ως γνωστόν ο έρωτας δεν διαρκει για πάντα… ούτε καν η καψούρα.
Τηλεφωνησα -ως οφειλα-στον ινστρούχτορα μου περί τα ΠΑΟΚικα, τον Βόρειο Ανεμο….
Επινε κεφαδάκι με κάτι κολλητούς του… Σαββατο μεσημερι.
-Τί γίνεται;
-Μια χαρά…να εδώ…
-Τί κάνετε;
-Ε, τι να κάνουμε; Λέμε για τον ΠΑΟΚ….
Προσέξτε γιατι έχει σημασία…ο φίλτατος μου φίλος …δεν ειναι κανένα ρεμάλι που πίνει φραπεδιές στην παραλιακή….αντιθέτως είναι ενας σκληρά εργαζόμενος επιστημονας και εξαιρετικός οικογενειάρχης… δεν τον αγαπω επειδή είναι ΠΑΟΚ… μην τα μπερδεύουμε τον αγαπάω και τον εκτιμώ επειδή είναι ο Μανώλης…
-Δε μου λες επειδή θέλω να γράψω ενα άρθρο … για πες μου…. γιατί τον αγαπάς τον ΠΑΟΚ;
-…… δεν ξέρω…. (ήταν η πρώτη αντίδραση)
-Α, μάλιστα (ψιλοαπογοητευτηκα)… έρωτας;
-Οχι…
-Καλά…
-…. είναι μια αγάπη από την οποία δεν περιμένεις ανταπόδωση… αγνή αγάπη… αγάπη Τέλος.
-Ναι…
-...οχι δεν ειναι έρωτας… είναι κάτι σαν την αγάπη προς τη μάνα… που μπορείς να τσακωθείς μαζί της…. να διαφωνησεις…. να ειναι η χειρότερη μάνα… αλλά πάντα την αγαπάς γιατι είναι η μάνα.
Χμ… αυτο έχει ενδιαφέρον…
Κλείνουμε….
Μετα απο ένα λεπτό κτυπά το κινητο μου… Φυσικά ο Βόρειος Ανεμος που τοχει συζητήσει με τα φιλαράκια του.
Μου δίνει τον Χρηστο.
-Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ Μάνο γιατι είναι ΓΚάΒλα… με γαμα κάπα και βήτα….
Χα… σωστά.
Δεν ειμαι καλυμένος… αλλά εντάξει….
Θα σας πω μια ιστορία τωρινή.
Συνεργάζομαι στο site μου www.ihappy.gr με διαφόρους (όχι σχετικούς με την δημοσιογραφία) φιλους μου από το FB. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τους εχω συναντησει ποτέ… οι περισσότερες είναι γυναίκες,… Τέτοιου είδους συνεργασίες έχουν και συχνά τσατ…να εξηγήσεις…να ακούσεις…να προτείνεις … να πεις καμμιά μαλακία κ.λ.π. Αυτες οι γυναίκες έχουν και άνδρα…είτε συζυγο είτε φίλο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι ξαφνικά το παλικάρι βλέπει τη γυναίκα του να μιλά με έναν τύπο… και μάλιστα πολύ… δεν του αρέσει… ούτε εμένα θα μ αρεσε…. Πολλές είναι από τη Βόρεια Ελλάδα…. τους εξηγώ ότι πρέπει να εξηγήσουν στους άνδρες τους γιατί μιλάμε πολύ… και σχεδόν πάντα παίρνω αυτη την απάντηση: Α, το ξέρει… δεν ανησυχεί… σε διαβάζει γιατι γράφεις για τον ΠΑΟΚ.
Ουψ!
Τι γαμημένο διαβατηριο είναι αυτό;
Εχω το ΟΚ επειδή αγαπω την ομάδα του;
Τί είναι αυτό τώρα;
Εχω δηλαδή την εμπιστοσύνη του.
Μα αυτο είναι πέρα για πέρα τιμητικό.
Ομως αυτο δεν θα συνέβαινε με εναν Παναθηναϊκό…
Τί είναι αυτο το ΠΑΟΚ;
Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ;
Είναι η απόλυτη ασπίδα;
Ναι είναι….
Και είναι επειδή δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.
Δεν έχει εξηγηση μια ομάδα που δεν φέρνει τίτλους να αυξάνει τους οπαδούς της… Σε όλη την Ελλάδα…
Είναι αυτο το περίεργα ανεξηγητο περίεργο που το συμπαθείς όπου το βρεις στη ζωή…. στα μάτια μιας κοπέλας…. στο χάδι της μάνας… το καμάρι για τον πατέρα… στο βλέμμα ενός άνδρα… στην χαρά για την επιτυχία του παιδιού σου… στον ιλιγγο…. ολα αυτα λέξεις είναι… τίποτα δεν λέει καμμιά τους… το χάδι της μάνας… μολις το διαβάζεις… εκείνο το δευτερόλεπτο το νιώθεις το χάδι….
Κάτι τέτοιο σαν κι αυτα είναι και ο ΠΑΟΚ…
Είναι αυτο το άγνωστο που έχει τεράστια δυναμη.
Γιατι επενδύει λέει ο άλλος σε κουτσο άλογο ο Ιβάν;
Κουτσο άλογο το άγνωστο -που λέγαμε παραπάνω-που έχει τεράστια δυναμη;
Για σκεφθείτε το λίγο.
Επενδύει σ αυτη την πανισχυρη αγνωστη δυναμη, για την οποία δεν παίζει καμμιά σημασία (για το μέλλον της εννοώ) αν πάρει το πρωτάθλημα ή όχι… δεν είπα "δεν θα πάρει ανειπωτη χαρά" είπα "δεν έχει καμμιά σημασία".
Αυτό που εχει "τεράστια σημασία" για τον Παναθηναϊκό, του οποίου η ροή νέων οπαδών του μειώνεται… δεν "παίζει καμμιά σημασία" στον ΠΑΟΚ του οποίου η ροή οπαδών αυξανεται…
Μια χ-α-ρ-α επένδυση τη βρίσκω.
-Γιατί τον αγαπάς τον ΠΑΟΚ
-ΠΑΟΚ είσαι…
-ΣΩΣΤΑ! δεν το'χα σκεφτεί.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το είδα και το κατέβασα!!! όντως υπέροχο άρθρο!!!! :pano: :pano: :opaokara:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Αψογος ο Αντωναρος....

Να κι ενα κομματι απο το προηγουμενο αρθρο του...στο sdna

ΠΑΟΚ είσαι...
ΥΓ.Κουβέντα με τα παιδιά μου:
-Τι ομάδα είσαι Αθηνά;
-ΠΑΟΚ μπαμπα!
Ο γιος είναι μικρός.
-Τι ομάδα είσαι ρε;
-Πάσχα!
-Γιατί Πάσχα;
-Μ 'αρέσουν τα λαγουδάκια…
Αχαχαχαχα
Τις προάλλες έλεγα στον φίλο μου τον "Βόρειο Ανεμο" (που μου περνά γραμμή περί των αγωνιστικών) ότι είπα στην κόρη μου ότι θα της πάρω κάτι απο την μπουτίκ του ΠΑΟΚ!
-Μη σε νιάζει…με διέκοψε… θα πάρω εγω της κοπελίτσας μας.
-Ωραια… θέλει μια φούστα ΠΑΟΚ…του είπα συγκινημένος για την προσφορά του.
Έμεινε μ@λ@κ@ς με το κινητό στο χέρι…
Κλασσικός ΠΑΟΚτσής παιδί μου… πρώτα μιλάει και μετά ακούει

Καμμιά φορά οι "άλλοι" μας σεβονται περισσοτερο απ οτι σεβομαστε εμεις την ομαδα μας
8-)
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ τι να λέμε τώρα δεν μπορείς να εξηγήσεις τίποτε είναι συναίσθημα πολύ δυνατό. ....Αντωναρος ωραίος. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Αυτο ακριβως, τελειο αρθρο

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

"Ροντέο" το Καραϊσκάκη με τον Δημητρόπουλο να κάνει όργια σε βάρος του ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να κερδίζει με γκολ του Ομάρ στο 7΄

defencenet - 07/02/2016 - 21:49

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη 1-0, αλλά η διαιτησία του Δημητρόπουλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να γύρει η πλάστιγγα υπέρ των ερυθρόλευκων, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ραγδαίες.

Ο Δημητρόπουλος άφησε ατιμώρητες τις μπουνιές (Μιλιβόγεβιτς) και τις αγκωνιές (Μποτία), όμως έδειξε μέγιστη ευαισθησία στον «σημαδεμένο» Τζαβέλλα τον οποίο έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη (66’)! Ο βοηθός Τουμπακάρης έκοψε με κατά φαντασία οφσάιντ στην επανάληψη δύο φορές τους Μακ και Σκόνδρα και ο Ολυμπιακός με γκολ του Ομάρ από νωρίς (7’) πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Τα πρώτα λεπτά δεν τα είδε ανθρώπινο μάτι, παρά μόνο αυτά όσων ήταν στο γήπεδο. Το πέπλο καπνού από τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν μετά το ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της Θύρας 7, έκανε την ατμόσφαιρα να θυμίζει τοπίο στην ομίχλη, με τους 22 παίκτες να ψάχνουν να βρουν μόνο τον διπλανό τους, αποφεύγοντας τα ρίσκα!

Όταν η κάπνα έφυγε, οι παίκτες του Ολυμπιακού απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής στα θύματα της Θύρας 7, ανοίγοντας όταν το ρολόι έδειχνε ακριβώς 7:29! Ο Ομάρ έκανε κάθετη κούρσα, πήρε την μπάλα σε τέλειο timing από τον Πάρντο, πέρασε με ευκολία τον Μιγκέλ Βίτορ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, σκοράροντας για πρώτη φορά από τις 30 Νοεμβρίου του 2014!

Θα περίμενε κανείς το γρήγορο γκολ να… αποκεφαλίσει τον Δικέφαλο του Βορρά και να προκαλέσει τρικυμία στους παίκτες του. Παραδόξως, λειτούργησε διαφορετικά, κατευναστικά για τους γηπεδούχους, που αποφάσισαν να κάνουν διαχείριση του προβαδίσματος. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, που γίνονταν εύκολη λεία, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει φάσεις, με το καλό σουτ του Ντουρμάζ (16’) να κοντράρει στον Χατζηϊσαΐα και να φεύγει κόρνερ. Ο Δημητρόπουλος άφησε ατιμώρητες τις… μπουνιές του Μιλιβόγεβιτς στον Τζαβέλλα σε φάση, που ο Έλληνας μπακ του έδειχνε απορημένος τα ματωμένα του δόντια και από εκεί και μετά πρωταγωνιστές ήταν μόνο… μερικά μαρκαρίσματα.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ σε ρόλο βεντούζας στον Μπερμπάτοφ έγινε σκιά του Βούλγαρου χρησιμοποιώντας ουκ ολίγα επαγγελματικά φάουλ, ο θαρραλέος ρούκι Χατζηϊσαΐας καθάριζε πίσω ότι κινούνταν και ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξεθαρρεύει, χτυπώντας τον Αρτούρ Μαζουακού. Σε δύο περιπτώσεις ο Κίτσιου «τρύπησε» την πλευρά του Γάλλου μπακ, όμως οι παράλληλες του σέντρες σε φάσεις μισό - γκολ δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Στην πρώτη (25’) ο Μποτία με αυτοθυσία πρόλαβε τον Αθανασιάδη, ενώ στην δεύτερη περίπτωση (36’) η παράλληλη σέντρα-σουτ πέρασε ανεκμετάλλευτη, δίχως ο ΠΑΟΚ καν να κάνει τελική σε αυτές τις φάσεις υπερ-αριθμίας που έβγαλε.

Ο προσεκτικός Ολυμπιακός αναθάρρησε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όμως η κεφαλιά του αμαρκάριστου Πάρντο σε σέντρα του Ομάρ (40’) έφυγε ψηλά, ενώ δύο λεπτά αργότερα (42’) ο Ιντέγε έφυγε στην πλάτη της άμυνας από κάθετη του Φορτούνη, όμως καθυστέρησε να σουτάρει, με αποτέλεσμα ο Βελλίδης να διώξει την παράλληλη σέντρα του Νιγηριανού.
Η επανάληψη ήταν ένα άλλο ματς. Ακόμα λιγότερο ποδοσφαιρικό. Εκεί την σκυτάλη πήρε ο Δημητρόπουλος, ο οποίος με τον βοηθό του Τουμπακάρη πετούσαν φωτιές! Ένα λάθος του Βελλίδη που έφερε μία κεφαλιά του Φορτούνη άουτ (50’) ήταν η μοναδική ποδοσφαιρική ευκαιρία, αφού από εκεί και μετά άρχισαν τα… όργανα!

Ο «σημαδεμένος» Τζαβέλλας φορτώθηκε με πρώτη κάρτα για… αψιμαχία με τον Πάρντο, όμως τα καλύτερα ήρθαν αργότερα. Ο Τουμπακάρης κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μακ που φεύγει μόνος του από αριστερά, ενώ την σκυτάλη παίρνει αργότερα ο Δημητρόπουλος, ο οποίος έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα (!) σε αγκωνιά του Μποτία στον κρόταφο του Μπερμπάτοφ, που αποτελεί ορισμό της αποβολής και με περίσσια ευαισθησία έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια (66’) στον Τζαβέλλα για φάουλ στον Πάρντο.

Οι αριθμητικές ισορροπίες (10 με 10) επανήλθαν όταν ο Ζντιέλαρ (70’) αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κάρτα, όμως το ματς είχε χαλάσει. Ο Τουμπακάρης ως… λίμπερο ανέκοψε άλλη μία φορά με φανταστικό οφσάιντ τον Σκόνδρα (σε φάση ίδια με αυτή του Μακ) και το έργο είχε ολοκληρωθεί. Ένα σουτ του Ιντέγε (72’) και μία κεφαλιά του Φουστέρ (84’) ήταν οι μόνες ποδοσφαιρικές φάσεις σε ένα ματς που έπαψε να είναι ποδοσφαιρικό πολύ ώρα πιο πριν, το τελευταίο σφύριγμα που επικύρωσε το τελικό 1-0.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (79’ Φουστέρ), Ντουρμάζ (73’), Πάρντο (82’ Σεμπά), Ιντέγε.
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Χατζηϊσαΐας, Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (80’ Σάμπο), Μπερμπάτοφ, Πέλκας (68’ Σκόνδρας), Μακ, Αθανασιάδης (62’ Γκολάσα).

http://www.pronews.gr/portal/20160207/s ... ZW8v0.dpuf
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”