33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Σε αντίθεση με τον βούλγαρο αυτός παίζει στην φυσική του θέση,αλλά δεν τροφοδείται
- ΑποστόληςΑ
Εδώ και ένα χρόνο είσαι από ανύπαρκτος έως καλούτσικος. Δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο για την προσφορά σου. Και χθες απών.
Mister 800χιλιαρικα/δικο μας παιδι/αρχηγος... μερος 2ο
τουλαχιστον δεν πηγε βαζελο
τουλαχιστον δεν πηγε βαζελο

- Sick Bastard
ΑυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ και ένα χρόνο είσαι από ανύπαρκτος έως καλούτσικος. Δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο για την προσφορά σου. Και χθες απών.
Δλδη ο Βέλλιος της Γριάς τροφοδείται? έχει κανένα τεράστειο δεκάρι? με 30% κατοχή η γριά...
απλά θα πάρει την μπάλα έκω απ την περιοχή, θα κάνει μια προσποίηση και ένα απλό σούτ...
Εμάς τάκλιν και κουτί
απλά θα πάρει την μπάλα έκω απ την περιοχή, θα κάνει μια προσποίηση και ένα απλό σούτ...
Εμάς τάκλιν και κουτί
Συμφωνώ για το συμβόλαιό ότι είναι δυσανάλογα μεγάλο για την τωρινή προσφορά του. Όταν όμως επί πέντε χρόνια είχε δυσανάλογα μικρό συμβόλαιό για την προσφορά του και τα 80 γκολ που είχε πετύχει μέχρι τότε, νομίζω πως μάλλον κερδισμένοι βγαίνουμε οικονομικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ και ένα χρόνο είσαι από ανύπαρκτος έως καλούτσικος. Δυσανάλογα μεγάλο συμβόλαιο για την προσφορά σου. Και χθες απών.
- hasio_john
Τελικά χθες γιατί χτυπιόταν στην αλλαγή?
(Η δικιά μου εκδοχή είναι πως τρελάθηκε που μέχρι και ο ίδιος έχει καταλάβει πως δεν τραβάει καθόλου)
Ξύπνα ρε αρχηγέ, σε χρειαζόμαστε στα επόμενα σημαντικά ματσάκια.
Πάρε μπρος γ@μώ το στανιό μου.
Όλα τα έχεις, στήριξη, καλό συμβόλαιο, αγάπη από τον κόσμο, αγάπη από την διοίκηση, ωραία γκόμενα ( :p ). ωραίο αμάξι, ωραίο σπίτι, παίζεις στο ΠΑΟΚ .... ΤΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ και δεν αποδίδεις καθόλου? Οι συμπαίχτες? Το σύστημα? Ο γυμναστής? Ο νερουλάς? Ο κόσμος? Ο προπονητής? Ο πρόεδρος? Η Μπαζιάνα? Ο ανάδρομος? Δεν σου σηκώνετε με την γυναίκα? ΒΓΕΣ και συζήτα το με κάποιον για να το λύσεις! Χρειάζεται έναν αρχηγό η ομάδα, χρειάζεται τον παλιό καλό Κλάους!
(Η δικιά μου εκδοχή είναι πως τρελάθηκε που μέχρι και ο ίδιος έχει καταλάβει πως δεν τραβάει καθόλου)
Ξύπνα ρε αρχηγέ, σε χρειαζόμαστε στα επόμενα σημαντικά ματσάκια.
Πάρε μπρος γ@μώ το στανιό μου.
Όλα τα έχεις, στήριξη, καλό συμβόλαιο, αγάπη από τον κόσμο, αγάπη από την διοίκηση, ωραία γκόμενα ( :p ). ωραίο αμάξι, ωραίο σπίτι, παίζεις στο ΠΑΟΚ .... ΤΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ και δεν αποδίδεις καθόλου? Οι συμπαίχτες? Το σύστημα? Ο γυμναστής? Ο νερουλάς? Ο κόσμος? Ο προπονητής? Ο πρόεδρος? Η Μπαζιάνα? Ο ανάδρομος? Δεν σου σηκώνετε με την γυναίκα? ΒΓΕΣ και συζήτα το με κάποιον για να το λύσεις! Χρειάζεται έναν αρχηγό η ομάδα, χρειάζεται τον παλιό καλό Κλάους!

Θα τον περιμένουμε να φορμαριστεί, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.
- anekfrastos
Καλά ας φτάσει ο Βέλλιος τα μισά γκολ του Κλάους και τότε ξανασυζητάμε. Έκανε μισό συμπαθητικό πρωτάθλημα (8 γκολ + 2 πέναλτι), αυτό είναι όλο.Pr.Jon έγραψε:Δλδη ο Βέλλιος της Γριάς τροφοδείται? έχει κανένα τεράστειο δεκάρι? με 30% κατοχή η γριά...
Εμάς τάκλιν και κουτί
Και στο λέω εγώ που έχω 2+ χρόνια που γράφω ότι ο Κλάους δεν είναι φορ για ομίλους τσουλού και πρωτάθλημα.
Να σου θυμίσω ο Μάντζιος τι προοπτική είχε; Που πάτησε τα 32 και δεν έχει βάλει ούτε τα μισά του Κλάους και έκανε καριέρα στο μπακού, στη μεγαλόνησον και στον κομποτιακό;
Ο παιχταράς ο Χούτος; Ντριμπλαδώρος, σουτέρ, μπουκαδώρος μπομπομπο. Που σε 5 χρόνια έβαλε 20 γκολ με το γαύρο και μετά τέλος;
Δε χρειάζεται ούτε να ισοπεδώνουμε ούτε να αποθεώνουμε. Ψυχραιμία.
Για να σκοράρει ο Κλάους πρέπει άλλος να κάνει το ρήγμα στην άμυνα και αυτός να το τελειώσει. Και παίκτη τέτοιο χτες δεν είχαμε.
Από κεντρική.
(3) Ο ΚΛΑΟΥΣ δεν είναι ντεφορμέ. Το ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ σύστημα του ΤΟΥΝΤΟΡ τον ξεπερνά.
(3) Ο ΚΛΑΟΥΣ δεν είναι ντεφορμέ. Το ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ σύστημα του ΤΟΥΝΤΟΡ τον ξεπερνά.
Αμφισβητούμε γενικότερα έναν παίκτη με 100 γκολ στην καριέρα του, στην ηλικία των 27 και κάτι άλλους τους κάνουμε θεούς κι ας μην βάζουν ούτε τα μισά του.
Μην συγκρίνετε παίκτες που παίζουν σε ομάδες που δεν έχουν ποτέ κατοχή και παίζουν με αντεπιθέσεις.. Τον Φιλομένο τον θυμάσαι; Παικταράς φαινόταν και αυτός στην Τρίπολη.. Όταν παίζεις σχεδόν πάντα με άμυνες που σε περιμένουν αλλάζουν τα πράγματα.Pr.Jon έγραψε:Δλδη ο Βέλλιος της Γριάς τροφοδείται? έχει κανένα τεράστειο δεκάρι? με 30% κατοχή η γριά...
Εμάς τάκλιν και κουτί
Συγνώμη,αλλά γιατί κάθε φορά που κριτικάρει κάποιος παίκτη πρέπει ντε και καλά να είναι σκίσιμο και θάψιμο κλπ;sn0ufel4 έγραψε:το σκισιμο καλα κρατει....Ωραιοι ειμαστε