Βόλλεϋ 2015-2016
- thanos-xanthi
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
ειδα μονο τα 3 πρωτα
σε πολυ κακη μερα ο Σεπεδα, αλλιως οπως μπηκαμε στο πρωτο λεω θα το καθαρισουμε ανετα
τεραστιος Λι, φοβερος στο φιλε, γιγαντας
πλησιασαμε στους 2 το φοινικα, με τον οποιο παιζουμε μεθεπομενη στο παλατακι
επομενη μεσα στην κηφισια, η οποια εχασε και 2 σετ και βαθμο απο τη τελευταια λαμια
σε πολυ κακη μερα ο Σεπεδα, αλλιως οπως μπηκαμε στο πρωτο λεω θα το καθαρισουμε ανετα
τεραστιος Λι, φοβερος στο φιλε, γιγαντας
πλησιασαμε στους 2 το φοινικα, με τον οποιο παιζουμε μεθεπομενη στο παλατακι
επομενη μεσα στην κηφισια, η οποια εχασε και 2 σετ και βαθμο απο τη τελευταια λαμια
Σε πολύ κακή μέρα χθες οι Κουβανοί,ειδικά ο Σεπέδα.Φυσιολογική βέβαια λόγω της κούρασης η απόδοση του.
Λι,τρομερός στο φιλέ,πραγματικός γίγαντας.Ρανγκέλ και πάνω το επίπεδο του.
Ο Γιαμπλόνσκι πολύ καλός στην υποδοχή (νομίζω 57% άριστες) και επιθετικά καλός.
Το ματς το πήραμε όταν πήγε στο τάι μπρέικ ο Χιμένεθ στο σερβίς.
Φυσιολογικό να μην είμαστε στο 100%,καθώς η ομάδα ακόμη δένει.
Επόμενο ματς την Τετάρτη στις 8 κόντρα στον συμπολίτη για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.
Κομβικής σημασίας τα επόμενα δύο παιχνίδια με Κηφισιά (εκτός) και Φοίνικα (εντός).Και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και μπορούμε μέχρι και να σκαρφαλώσουμε στην δεύτερη θέση.
Λι,τρομερός στο φιλέ,πραγματικός γίγαντας.Ρανγκέλ και πάνω το επίπεδο του.
Ο Γιαμπλόνσκι πολύ καλός στην υποδοχή (νομίζω 57% άριστες) και επιθετικά καλός.
Το ματς το πήραμε όταν πήγε στο τάι μπρέικ ο Χιμένεθ στο σερβίς.
Φυσιολογικό να μην είμαστε στο 100%,καθώς η ομάδα ακόμη δένει.
Επόμενο ματς την Τετάρτη στις 8 κόντρα στον συμπολίτη για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.
Κομβικής σημασίας τα επόμενα δύο παιχνίδια με Κηφισιά (εκτός) και Φοίνικα (εντός).Και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και μπορούμε μέχρι και να σκαρφαλώσουμε στην δεύτερη θέση.
Τον ακατονομαστο τον προλαβαίνουμε;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
To μονο που πρεπει να ενδιαφερει ειναι να στρωσει η ομαδα. Το ανησυχητικό ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα βελτιωση σε καποια πραγματα που βλεπω απο την αρχη της χρονιας.
Δε γινεται συνεχεια παικτες οπως ο σεπεδα και ο χιμενεζ να τρωνε μονα μπλοκ απο πολυ πιο αδυναμους αντιπαλους. Και δε μπορει να ειναι μονο η κουραση κτλ.
Η επιθεση μας ειναι πολυ απλα ΚΑΚΗ (για το επιπεδο μας) και δεν εχει σχεση με περσι. Η επιθεση μας ειναι φοβερα προβλεψιμη σε μεγαλα σημεια του παιχνιδιου με κακες επιλογες και τους βγαζουμε με κακες πασες πανω στο μπλοκ. Εξου και τα παραπωνα μου απο τον Κουρνετα. Δεν ξερω αν ειναι και θεμα χημειας αλλα θελουμε ΠΟΛΥ δουλεια.
Δε γινεται συνεχεια παικτες οπως ο σεπεδα και ο χιμενεζ να τρωνε μονα μπλοκ απο πολυ πιο αδυναμους αντιπαλους. Και δε μπορει να ειναι μονο η κουραση κτλ.
Η επιθεση μας ειναι πολυ απλα ΚΑΚΗ (για το επιπεδο μας) και δεν εχει σχεση με περσι. Η επιθεση μας ειναι φοβερα προβλεψιμη σε μεγαλα σημεια του παιχνιδιου με κακες επιλογες και τους βγαζουμε με κακες πασες πανω στο μπλοκ. Εξου και τα παραπωνα μου απο τον Κουρνετα. Δεν ξερω αν ειναι και θεμα χημειας αλλα θελουμε ΠΟΛΥ δουλεια.
μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα βρήκαν χημεία ο κουρνέτας με τον λί,ειδικά στον πρώτο χρόνο.
Η ομάδα σε έναν μήνα θα πετάει και στα πλέι οφ θα είναι πανέτοιμη.
Προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα στην επίθεση,η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν είναι η υποδοχή
Η ομάδα σε έναν μήνα θα πετάει και στα πλέι οφ θα είναι πανέτοιμη.
Προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα στην επίθεση,η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν είναι η υποδοχή
Kαλα η υποδοχη δεν ειναι προβλημα φετινο...δυστυχως
Τεραστιο μερος της επιθεσης η υποδοχη φυσικα. Απλα βλεπω και πολλα λαθη ακομα και με καλη υποδοχη.
-
τσιριγώτης
Η απορία μου και ελπίζω να μου την λύσει κάποιος, είναι για το κύπελλο.
Αφού είχαμε προκριθεί στο φάιναλ φορ της Σύρου, τώρα γιατί ξανά έγινε η κλήρωση και παίζουμε για τους 8;
Αφού είχαμε προκριθεί στο φάιναλ φορ της Σύρου, τώρα γιατί ξανά έγινε η κλήρωση και παίζουμε για τους 8;
Αυτός που μπορεί μελλοντικά να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ο μικρός ο καρασαββίδης,απλά πρέπει να δουλέψει πολύ στην εκρηκτικότητα του καθώς λόγω στυλ είναι ακόμα κομματάκι αργός για λίμπερο.Η υποδοχή πέρα από δουλειά είναι και χάρισμα και ο μικρός το έχει.Απλά και λόγω ηλικίας θα πρέπει να πλαισιωθεί την επόμενη σεζόν από έναν πολύ υψηλού επιπέδου λίμπερο .CCCP έγραψε:Kαλα η υποδοχη δεν ειναι προβλημα φετινο...δυστυχωςΤεραστιο μερος της επιθεσης η υποδοχη φυσικα. Απλα βλεπω και πολλα λαθη ακομα και με καλη υποδοχη.
όσο για τις κακές επιθέσεις ακόμα και με καλή υποδοχή έχεις δίκιο και ειδικά χθες φάνηκε πολύ,όντως οι κουβανοί είναι λίγο εκτός φόρμας,απλά δεν ανησυχώ γιατί θεωρώ ότι θα επανέλθουν.
Υ.Γ. ίσως αυτό που λείπει επιθετικά από την φετινή ομάδα είναι ο τσαμπουκάς και η τρέλα του γκόμεζ
το φάιναλ φορ της Σύρου αφορά τον θεσμό του λιγκ καπτσιριγώτης έγραψε:Η απορία μου και ελπίζω να μου την λύσει κάποιος, είναι για το κύπελλο.
-
Μπαρκαρούτσος
Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου το League Cup στην Σύρο
To Final Four του League Cup όπως είναι γνωστό μετά τη συνέχιση της απεργίας από την ΠΝΟ, αναβλήθηκε. Αρχικά ήταν να διεξαχθεί στην Σύρο στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.
To Final Four του League Cup όπως είναι γνωστό μετά τη συνέχιση της απεργίας από την ΠΝΟ, αναβλήθηκε. Αρχικά ήταν να διεξαχθεί στην Σύρο στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.
-
τσιριγώτης
Ευχαριστώ φίλεalp920 έγραψε:το φάιναλ φορ της Σύρου αφορά τον θεσμό του λιγκ καπτσιριγώτης έγραψε:Η απορία μου και ελπίζω να μου την λύσει κάποιος, είναι για το κύπελλο.
Σήμερα στις 20:00,ματς με τον συμπολίτη για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.Όσοι πιστοί προσέλθετε.