10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Boksic4

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Boksic4 »

να εχουμε Μπερμπατοβ 2εκ... να τον βαζουν 10αρι για να τροφοδοτησει-να κανει μαγκα τον Κλαους 1εκ!

μονο στον ΠΑΟΚ....

ΥΣ.τωρα με ποια λογικη παιρνει ο κλαους 1 χαρτι (απο την μεγαλη καριερα σε μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα μαλλον) αλλο θεμα συζητησης

Αρε Μιτκο φυγε να ησυχασουμε κ εμεις κ εσυ... ο αλλος αγκωνια στην καρωτιδα... αμα απαντουσες θα λεγαν κρεμασες ομαδα.... τωρα αδιαφορος και μπλαζε... εψαχνε πασες το παιζει ομαδικος και βαριεται... αμα σουταρε ατομιστης κ ντιβα...

οτι βγηκαμε 3-4 φορες ορθολογικα μπροστα με μοιρασματα του... γιατι αλλιως δεν ξερει ουτε ενας να δει γηπεδο δεν το ειδαν μαλλον.... οι αλλοι βαζουν το κεφαλι κατω κ τρεχουν πανω στον αντιπαλο

τεραστιος λαος του ΠΑΟΚ αριστος γνωστης ποδοσφαιρου :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Δευ 08 Φεβ 2016, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

pilotos έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Ρε συ πιλότε, τόσο πολύ με σιχαίνεσαι? Και με ποιον θα σχολιάζεις τώρα τους επομενους αγώνες του μπασκετικού, χαντμπολικού, βολεϊκού ΠΑΟΚ live στα αντίστοιχα threads? Ποιος θα ειναι ο συμπαρουσιαστης σου τέλος πάντων?

Βρε, αφού δεν το έχω γράψει εγώ αυτό!!!έλεος!! εγώ μόν τον ιντέγιε έγραψα. Κάτι έγινε λάθος.
:lol: :lol: :lol:
Το ξέρω ρε απλώς έτσι όπως το έκανε παράθεση ο Καστοριανός ήταν σαν να το λες εσύ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μπερδεύτηκαν τα κουότια
;)
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

[quote="spyretto"]Σε τέτοια μαρκαρίσματα δεν δίνεται κόκκινη όμως εκτός αν έχει δόλο. Αυτός απλά πήγε αγαρμπα και τον χτύπησε. Εγώ αυτό είδα, καθαρή κίτρινη φυσικά.

ου.[/quote

Διαβασα πολλες αποψεις θετικες και αρνητικες. Η λεξη απογοητευση για αποψη συνοπαδου ειναι λιγη.
Φιλε μην αφηνεις την εμπαθεια να σε τυφλωνει τοσο ωστε να γραψεις αυτο που ουτε γαυροι σκεφτηκαν.
Το οτι στο ΠΑΟΚμανια θα διαβαζα πως η δολοφονικη αγκωνια στο κεφαλι του ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ, ηταν για κιτρινη δεν το περιμενα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω ο μπερμπα παιρνει 3 και ο κλαους 1,5 αλλα δεν ειμαι σιγουρος. :roll:

υγ: ομαρ, ο σπυρεττο αναθεωρησε. ;)
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Επειδη ο γραπτος λογος μενει κ θα μεινει για παντα η απαντηση για ολους εσας τους "ξερολες" ειναι τα σχολια σας 2-3 μερες πριν ανακοινωθει η μεταγραφη ειτε ειναι τελειως ανυπαρκτα ειτε ειναι τελειως αποθεωτικα.
Με μερικα ποστ μεσα στο φορουμ εχω χασει καθε ελπιδα στην ανθρωποτητα κ ειλικρινα μας αξιζουν ολα αυτα που περναμε......
Ο κλαους περνει 1.5 χαρτι καθε φορα που βαζει γκολ,ο μπερμπα καθε φορα που παει προπονηση κ ο σαλπι εχει κρυφο συμβολαιο για ακομα 2 χρονια γιαυτο δεν παει σε αλλη ομαδα
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

spyretto έγραψε:Σε τέτοια μαρκαρίσματα δεν δίνεται κόκκινη όμως εκτός αν έχει δόλο. Αυτός απλά πήγε αγαρμπα και τον χτύπησε. Εγώ αυτό είδα, καθαρή κίτρινη φυσικά.

Αφού δεν σκύλιασε ο άνθρωπος και μ'αυτο δεν έχουμε ελπίδα. Μπλαζέ συμπεριφορά. Αν ο Σαββίδης σταμάτησε μεταγραφή του Αρνεσεν για να τον φέρει τότε τι να πω...ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο λάθος του.
Φιλε μου οταν ορμας με σηκωμενο τον αγκωνα σαν τον χαιλαντερ και κοπανας τον αλλον ενω ηδη εχει πηδηξει και εσυ ξεκινας να πηδας, δεν ειναι ο ορισμος του δολου? Δηλαδη στην συγκεκριμενη φαση δεν υπηρχε περιπτωση να τον χτυπησει καπως καταλαθος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο με το σαλπι δεν το ηξερα... και ελεγα εγω, ομαδα δεν θα βρει;
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

mpouJr έγραψε: κ ο σαλπι εχει κρυφο συμβολαιο για ακομα 2 χρονια γιαυτο δεν παει σε αλλη ομαδα
Θεουλης...

Κατα τ αλλα + οσα θες...

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

το είπε ο αδερφός από Μηχανιώνα πιο πάνω και πλέον γνωρίζουμε γιατί παθαίνουν θλάσεις οι παίκτες μας!
ο 14 συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ και τους χτυπά από ζήλια!
Για να μην γίνει γνωστή η παρουσία του, τα χτυπήματα αυτά τα ονομάζουν θλάσεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επιτελους, ολα αποκτουν πια νοημα!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ή αγκωνια για μένα ήταν κόκκινη. Είναι εσκεμμένη και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του παίκτη. Και η μπαλα ειχε φυγει. Αλλά όπως έγραψε κάποιος "τέτοιες φάσεις δε δίνονται κόκκινες", ότι και αν σημαίνει αυτό. Αν το είχε κάνει π.χ. ο Τζαβέλας στο Φορτουνη τι θα έδινε;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

αν το έκανε;;;
οι μισοί εδώ μέσα θα έγραφαν ότι μας ευνόησε που δεν έδωσε κόκκινη
ΣΤΑΝΤΑΡ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

mpouJr έγραψε:Επειδη ο γραπτος λογος μενει κ θα μεινει για παντα η απαντηση για ολους εσας τους "ξερολες" ειναι τα σχολια σας 2-3 μερες πριν ανακοινωθει η μεταγραφη ειτε ειναι τελειως ανυπαρκτα ειτε ειναι τελειως αποθεωτικα.
Με μερικα ποστ μεσα στο φορουμ εχω χασει καθε ελπιδα στην ανθρωποτητα κ ειλικρινα μας αξιζουν ολα αυτα που περναμε......
Ο κλαους περνει 1.5 χαρτι καθε φορα που βαζει γκολ,ο μπερμπα καθε φορα που παει προπονηση κ ο σαλπι εχει κρυφο συμβολαιο για ακομα 2 χρονια γιαυτο δεν παει σε αλλη ομαδα
mpou επειδή σέβομαι τις απόψεις σου λόγω του ότι είσαι συνδεσμίτης συνειδητοποιημένος (τέλος το γλύψιμο) θα σου πω ότι απαντήσεις όπως το "ουστ ρε" δε σε κοσμούν.
Στο κυρίως θέμα τώρα, δεν υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να μην τρελάθηκε με τον Μπερμπάτοφ, ήταν όνειρο. Δηλαδή πρεπει να μεινουμε με την ίδια χαρά όταν αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που περιμέναμε?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Omar316 έγραψε:
spyretto έγραψε:Σε τέτοια μαρκαρίσματα δεν δίνεται κόκκινη όμως εκτός αν έχει δόλο. Αυτός απλά πήγε αγαρμπα και τον χτύπησε. Εγώ αυτό είδα, καθαρή κίτρινη φυσικά.

ου.[/quote

Διαβασα πολλες αποψεις θετικες και αρνητικες. Η λεξη απογοητευση για αποψη συνοπαδου ειναι λιγη.
Φιλε μην αφηνεις την εμπαθεια να σε τυφλωνει τοσο ωστε να γραψεις αυτο που ουτε γαυροι σκεφτηκαν.
Το οτι στο ΠΑΟΚμανια θα διαβαζα πως η δολοφονικη αγκωνια στο κεφαλι του ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ, ηταν για κιτρινη δεν το περιμενα.

Δεν το ειχα δει καλά στην ροή. Το είδα τώρα και έχεις απόλυτο δίκιο. Οχι αγκωνιά, μπουνιά θα την έλεγα.
Αν είχαμε δικαιο πρωτάθλημα θα επρπεε να φάει 2 αγωνιστικές ανεξάρτητα αν ο διαιτητής έδωσε κόκκινη ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 08 Φεβ 2016, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”