15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- back in black
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Μεγάλο κουσούρι, εκτός των άλλων, οτι τραυματίζεται μυϊκά πολύ συχνά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ευχαριστα τα νεα ετσι λενε, τη γλυτωσε ο Βιτορ.Η μαγνητικη βγηκε καθαρη κι ετσι δεν υπαρχει μυικος τραυματισμος.Αντε να εχουμε κι αλλο οπλο στην αμυνα μας.
Δεν θα το έλεγα για παίκτη που σε λιγότερο από τρία χρόνια έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.back in black έγραψε:Μεγάλο κουσούρι, εκτός των άλλων, οτι τραυματίζεται μυϊκά πολύ συχνά.
ΒΙΤΟΡ: Θετικός σε αγώνα όπου ο αντίπαλος φορ δεν «ακούμπησε». Ηγετική παρουσία στην άμυνα από τον Πορτογάλο που είχε 6-0 πάσες και πέντε επεμβάσεις.
μιλάμε αυτοί οι 24 βλέπουν πολύ μπάλα!!!
Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερος π.χ απο τον Φυτανιδη..Εχει καποια χαρακτηριστικα,α΄λλα απο εκει και περα ειναι και λιγακι αναξιοπιστος...Για μενα ειναι 50-50 να μεινει,φυσικα επ ουδενι ως βασικος..
- painkiller4
Εξακολουθώ και το πιστεύω δεν ξέρω αν πρέπει να μείνεις και ως αλλαγήpainkiller4 έγραψε:Εισαι ο πλεον υπερτιμημενος παιχτης εδω και χρονια ελπιζω να ρθουν αλλα stopper στη θεση σου τελεια και παυλαsourmenetes έγραψε:Δυστυχως δεν υπαρχει ουτε ενα σοβαρο σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ...
- pisakaipoupoula
Εκεί που έχει δυνατά μαρκαρίσματα, σου δημιουργεί την εντύπωση του απροσπέλαστου, είναι και πολύ καλός ψηλά, ξαφνικά κάνει κάτι τόσο κουφό κ έχει τόσο αργή αντίληψη της φάσης που απορείς...
Τα ξέραμε ήδη πολύ πριν το σημερινό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι βασικός σε μια ομάδα με βλέψεις, τριτοτέταρτος ναι
Τα ξέραμε ήδη πολύ πριν το σημερινό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι βασικός σε μια ομάδα με βλέψεις, τριτοτέταρτος ναι
- kataramenos5
pilotos έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΙΤΟΡ: Θετικός σε αγώνα όπου ο αντίπαλος φορ δεν «ακούμπησε». Ηγετική παρουσία στην άμυνα από τον Πορτογάλο που είχε 6-0 πάσες και πέντε επεμβάσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλάμε αυτοί οι 24 βλέπουν πολύ μπάλα!!!
Ρε πιλοτε τζαμπα μας κουβαλησες δεν εχει σασιρμα εδω.
1 χρόνο προσπαθώ να τον στείλω ΓΑΜΑ ΜΠενφίκα τον άνθρωπο, δεν βοηθάτε!!!
έχω πιει 3 κιλά κρασί...................................................
έχω πιει 3 κιλά κρασί...................................................
- The_Stalker
Ο Βίτορ είναι ένας μέτριος παίκτης, καλός για σουπαλιγδ. Έχει προσφέρει στην ομάδα, τρία χρόνια τώρα.
Φυσικά για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, κι εγώ προτιμώ κάποιον καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να τον υποτιμούμε τόσο πολύ. Σήμερα εκτός του λάθους στο γκολ, δεν είδα τίποτα φοβερά αρνητικό.
Φυσικά για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, κι εγώ προτιμώ κάποιον καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να τον υποτιμούμε τόσο πολύ. Σήμερα εκτός του λάθους στο γκολ, δεν είδα τίποτα φοβερά αρνητικό.
- kataramenos5
Ελα μωρε εδω γκοτζαμ Μπερμπατωφ τελειωνουμε στον Βιτορ θα κολλησουμε?
ναι αλλά οι ΓΝΩΣΤΕΣ του 24 δεν το είδαν για άλλη μια φορά...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΤ, πες ρε πως θα γίνει να τον φάμε, να παίξει και το ΠΑΟΚτσάκι ο Στελάκης που τον πάνε και πολλοί...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΤ, πες ρε πως θα γίνει να τον φάμε, να παίξει και το ΠΑΟΚτσάκι ο Στελάκης που τον πάνε και πολλοί...
εγω προτιμω τον Βιτορ απο τον Μαλεζα.
μανουρα ηθελες, μανουρα θα λαβεις.
μανουρα ηθελες, μανουρα θα λαβεις.