Frank Arnesen
- ΑποστόληςΑ
Re: Frank Arnesen
Θα σας πω ένα σενάριο... 
Είμαι ο Αρνεσεν. Έχω έρθει σε ένα τρελοκομείο. Έστω ότι ισχύει ο όρος (ένας από διακόσιους τέτοιους που έχει κάθε συμβόλαιο) που γράφτηκε.
Το συμβόλαιο μου, ως ιδιωτικό συμφωνητικό το έχω εγώ και η ΠΑΕ.
Σκεπτόμενος ως Αρνεσεν, γιατί δεν θέλω να ξεφτιλιστώ, βγάζω ως διαρροή αυτόν τον όρο του συμβολαίου μου, ώστε να πιέσω προς την κατεύθυνση αυτό το τρελοκομείο, να μην αποκτήσει κι άλλους τρελούς και επιτέλους, να μπορέσω να κάνω σωστά την δουλειά μου.
Αυτά...
Προσωπικά και σε δεύτερη ανάγνωση, ίσως πάει να βγει σε καλό η... Διαρροή
SM-G920F

Είμαι ο Αρνεσεν. Έχω έρθει σε ένα τρελοκομείο. Έστω ότι ισχύει ο όρος (ένας από διακόσιους τέτοιους που έχει κάθε συμβόλαιο) που γράφτηκε.
Σκεπτόμενος ως Αρνεσεν, γιατί δεν θέλω να ξεφτιλιστώ, βγάζω ως διαρροή αυτόν τον όρο του συμβολαίου μου, ώστε να πιέσω προς την κατεύθυνση αυτό το τρελοκομείο, να μην αποκτήσει κι άλλους τρελούς και επιτέλους, να μπορέσω να κάνω σωστά την δουλειά μου.
Αυτά...

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 05 Φεβ 2016, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει αποδοχή από την ΠΑΕ ότι αυτός ο όρος είναι μέσα; Γιατί αν δεν υπάρχει εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Και pdf αρχείο με το συμβόλαιο του ΦΑ να βγάλουν έγώ δεν τους πιστεύω...μπορεί να είναι photoshop.
Και για να λέμε την αλήθεια πολύ κράτησε αυτή η π@π@ρι@. Πρέπει να έχουμε κάτι νέο, ΑΡΝΗΤΙΚΟ φυσικά να ασχολούμαστε κάθε μέρα.
Εδώ οι βάζελοι έφεραν έναν - μάλλον - ξοφλημένο παίκτη και τον υποδέκτηκαν σαν θεό. Εμείς εδώ στην μιζερούπολη τον χαβά μας
Και για να λέμε την αλήθεια πολύ κράτησε αυτή η π@π@ρι@. Πρέπει να έχουμε κάτι νέο, ΑΡΝΗΤΙΚΟ φυσικά να ασχολούμαστε κάθε μέρα.
Εδώ οι βάζελοι έφεραν έναν - μάλλον - ξοφλημένο παίκτη και τον υποδέκτηκαν σαν θεό. Εμείς εδώ στην μιζερούπολη τον χαβά μας
Εφ όσον αποδεδειγμένα αυτοί υποκινούνται από κάποιους που έχουν σαν στόχο να πλήξουν τον μεγαλομέτοχο, εγώ από δω και πέρα παύω να ασχολούμαι μετα διοικητικά. Δεν έχει νόημα.
Θα περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις ΙΣ
ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ
( συμφωνείς simba; )
Θα περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις ΙΣ
ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ
( συμφωνείς simba; )
Σατανικόpilotos έγραψε:Θα σας πω ένα σενάριο...
Αυτά...
SM-G920F

Εξ άλλου δεν δείχνει καθόλου άνθρωπος που "ανακατεύεται με τα πίτουρα"...η συνέχεια γνωστή...

Δεν εχω δει κανενα άρθρο κριτικής για τις μετεγγραφες του γαβρου
Κανενα ομως για αρνεσεν εκατομμύρια
Ας ξυπνήσουμε λιγο
Απο Τον γαβρο οι περσινοί παικτες παιζουν
Αν ειχαν τσιμεροτ τωρα για δεκα θα μιλούσαμε και διθυράμβους αλλα καλα κορόιδα ειμαστε
Περιμένω τσάρλι να μου αναλύσεις Σένμπα φιμπονανσον Ίντεγιε παρντο κλπ
Κανενα ομως για αρνεσεν εκατομμύρια
Ας ξυπνήσουμε λιγο
Απο Τον γαβρο οι περσινοί παικτες παιζουν
Αν ειχαν τσιμεροτ τωρα για δεκα θα μιλούσαμε και διθυράμβους αλλα καλα κορόιδα ειμαστε
Περιμένω τσάρλι να μου αναλύσεις Σένμπα φιμπονανσον Ίντεγιε παρντο κλπ
- Ekatnetworkltd
Frank Arnesen
Θέλω άλλο εναν Τσίμιροτ και άςε το βοθρόπολης να τραβάνε τα βυζιά τους!
iPhone 6s plus using Tapatalk
iPhone 6s plus using Tapatalk
γερος να εισαι, μυαλο να εχουμε, θα μας κανεις μια ομαδα να τη μνημονευουμε χρονια.
- teo4giannitsa
THAΝK YOU MR. FRANK ARNESEN for hiring for our team,
, players like Goiko Chimirot, Gary Rodrigez and Jairo...
Keep working this way for our team,
...R E S P E C T
and IN FRANK WE TRUST

Keep working this way for our team,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 08 Φεβ 2016, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς δουλεύεις το αγγλικό ρε γκοραν δανεζικα γράψε καλλίτερα ειναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρηγορη,goran 64 έγραψε:THAK YOU MR. FRANK ARNESEN for bying for our team,, players like Goiko Chimirot, Gary Rodrigez and Jairo...
Keep working this way for our team,...R E S P E C T
![]()
![]()
and IN FRANK WE TRUST
![]()
![]()
γαμω το λόουερ σου μεσα.
Mingus να χαρεις,βγαλε απο την ζωη μας το avatar σου.