Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Κώστα στον Ελληνικό ΟΤΕ έχω συνεργαστεί πριν 10 και βάλε χρόνια και με νοοτροπία καθαρά Ελληνική,Τώρα την διοικούν Γερμανοί με γερμανική νοοτροπία

iPhone 6s plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και ειναι κακο αυτο το τελευταιο; :mrgreen:

Cyta παιδια, καθαρα κυπριακη νομιζω 8-) Οι αλλες ειναι γερμανοαιγυπτιορωσικοφαση :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ο Γενικος ειναι Ελληνας απ' οσο ξερω, αλλα στος πολυεθνικες δουλευουν απο παντου. Το μοντελο διοικησης μπορει να ειναι γερμανικο, δεν το ξερω, αλλα σε σχεση με το δημοσιουπαλληλιστικο Οτε, καλυτερα ο ιδιωτικος Οτε για τον καταναλωτη.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ ξέρω ότι όπου και να είσαι, αν έχεις πρόβλημα, 99% τον ΟΤΕ θα φωνάξουν κι οι άλλοι, οπότε πήγα ΟΤΕ, από όταν είχα κάτι θέματα στην Αθήνα κι ησύχασα
Είχε τύχει να έχω πρόβλημα Σάββατο κι έστειλαν συνεργείο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ναι αλλά δε συμφέρει και πολύ στα "οικονομικά" του πακέτα
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ο ΟΤΕ ειναι λιγο πιο ακριβως στο σταθερο. Τα υπολοιπα ειναι να σου κατσει προσφορα. Εγω πριν πιασω δουλεια στην Κοσμοτε ειχα συμβολαιο κοντα στα 40 ευρω. Το ιδιο προγραμμα το δινουμε στα μισα.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

pgetsos έγραψε:Και ειναι κακο αυτο το τελευταιο; :mrgreen:

Cyta παιδια, καθαρα κυπριακη νομιζω 8-) Οι αλλες ειναι γερμανοαιγυπτιορωσικοφαση :lol:
Πέτρο δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την Ελληνική νοοτροπία στους συνδικαλιστές και πρίν 10 με 15 χρόνια που τους έζησα μέσα στον οτε!
Πέτρο η cyta ξεκίνησε από την κεντρική δυτική μακεδονία(κοζανη,Βέροια...Αλεξάνδρεια και μετά θες/κη) με επιδοτήσεις από ευρώπη,κυπριακών συμφαιρόντων!Τους έστησα τους κόμβους τον πρώτο με δεύτερο χρόνο εκπαίδευσα το μελλοντικό προσωπικό και μετά η cyta είχε δικά της άτομα!(πάντα στο κομμάτι των εγκαταστάσεων!

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ekatnetworkltd έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποια η διαφορά μεταξύ vdsl με adsl;
Adsl+2plus
Downstream 24Mbps

Upstream. 1,020Mbps

Vdsl
Downstream 50Mbps

Upstream. 10Mbp
Οί ταχύτητας στη Νορβηγία σε τι επίπεδο είναι;Σίγουρα πολύ πιό υψηλές!

Εγω έχω fiber 100/100 γραμμή.. Στο καλώδιο εχω το απόλυτο ενω στο wireless παιζει απο 70 μέχρι 90
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Άντε γειά
Μιά ζωή τριτοκοσμική χώρα είμαστε

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ έχω πραγματικό πρόβλημα.... Είναι οφ τοπικ αλλά μια και το συζητάτε...

Έχω adsl over isdn τώρα γιατί... γιατί έτσι έκατσε όταν ήρθα στο σπίτι το 2002 που χρειαζόμουν 2 γραμμές και το γρηγορότερο έως εκείνη την ώρα internet.

VDSL στην περιοχή δεν παίζει χώρια που και το κανονικό adsl σέρνεται γιατί ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμές - πέρσι του κάηκε και μία από τις καταιγίδες και έχει φορτώσει τις εναπομείναντες- . Λόγω συναγερμού και συμβατότητας κεντρικής μονάδας ο τεχνικός με συμβούλεψε μόνο ΟΤΕ και Forthnet. Λόγω έλλειψης γραμμών ο κουνιάδος μου που έχει κάνει αίτηση εδώ και 2 μήνες στην VODAPHONE δεν μπορεί να βάλει ούτε τηλ/νο ούτε internet.

Πληρώνω για απλό 2play (αστικά υπερ/κα δωρεάν - 200 κινητά και 24αρι- στα χαρτιά- intternet - πάνω κάτω 90-100Euro το δίμηνο....

Πλήρως εγκλωβισμένος!!!!! :evil: :evil: :evil: :? :? :? :cry: :cry: :cry:
Υ.Γ για να το κάνω adsl over pstn θέλει περίπου 40 ευρώ και καμιά 10ριά μέρες χωρίς τηλ και δίκτυο- απαγορευτικό για εμένα.... Χώρια την τροποποίηση της σύνδεσης του συναγερμού που θέλει τεχνικό οπότε υπολογίζω και εκεί κανένα 50άρι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 07 Φεβ 2016, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στην Αγγλία 20, έχουν σε ελάχιστες περιοχές...
Στο ίντερνετ, δεν είμαστε καθόλου τριτοκοσμική χώρα. Γενικά με την εξάπλωση αναγκαστικά μέχρι τέλους 2017, του vdsl παντού, θα έχουμε πολύ καλά νούμερα.
Οι καμπίνες υποστηρίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες από 50.
Είναι υποχρέωση του ΟΤΕ, λόγω ΕΕΤ, να είναι πιο ακριβός από τους άλλους παροχους.... Γιατί; γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχαν...

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από goran 64 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ποιά Ελληνικά ρε Γρηγόρη ο ΟΤΕ είναι γερμανικός όμιλος

Δεν απαντάω, είμαστε off topic..."Να φύγετε κύριοι...να πάτε αλλού..."... :geek: :mrgreen: :twisted: :yellowcard: :redcard:

Υ.Γ. Και συ βρε "Βρούτε-Nicolasf";;;;;; :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ή προςπάθεια γίνεται τα τελευταία χρόνια όπως είπες αλλά ακομη είμαστε πίσω,απλά τώρα βαδίζουμε λίγο πιό γρήγορα

http://www.newsit.gr/?pname=Article&cat ... _id=252715

Έχουμε μέσο όρο περίπου 10Mbps περνάμε μόνο την Αλβανία,Κύπρο και ιταλία!
Το ταχύτερο ίντερνετ στον κόσμο έχουν οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης με μέση ταχύτητα 103,99Mbps και του Χονγκ Κόνγκ με 96,30 Mbps.

Επίσης, με πολύ υψηλές ταχύτητες «σερφάρουν» οι κάτοικοι της Νότιας Κορέας με 76,88 Mbps και της Ιαπωνίας με 67,83 Mbps. Σουηδία, Ολλανδία, Λιθουανία και Ελβετία είναι οι χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα των χωρών με το ταχύτερο ίντερνετ στο κόσμο.

Η Δανία, η Λετονία, η Μολδαβία, η Ισλανδία, το Λουξεμβούργο, η Γαλλία, η Εσθονία, η Φινλανδία και η Νορβηγία βρίσκονται στην κορυφαία εικοσάδα στο γρήγορο ίντερνετ.

Η Μπουρκίνα Φάσο έχει τις χαμηλότερες ταχύτητες ίντερνετ στον κόσμο, με μόλις 1,12 Mbps.

Υγ:Ένα θα σου πω τα μηχανήματα που λαμβάνω στην Ελλάδα δουλεύουν στην Ρουμανία 2χρόνια πρίν άσε που έχει πιο γρηγορο ιντερνετ και εκεί

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πιλοτε, έχει υποχρέωση αν έχει μονοπώλιο, >50%

Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πιο χαμηλά
Ekatnetworkltd έγραψε:Άντε γειά
Μιά ζωή τριτοκοσμική χώρα είμαστε

Διαφωνώ. Είμαστε στις κορυφαίες χώρες σε υποστήριξη IPv6 για παράδειγμα

Στα ασύρματα δίκτυα επίσης είμαστε στις κορυφαίες θέσεις, σε μέση ταχύτητα

Και η Νορβηγία 11.5 μέσο όρο έχει νομίζω
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μόλις ανοίξουν οι ταχύτητες στα 100 σε τι θέση θα είσαι;
3 χρονιές η ΕΕΤ δεν άφηνε να λειτουργησουν καμπίνες, για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.
Το γνωρίζω γιατί στην Βούλα, είχαμε προβλήματα και ενώ είχαν βάλει καμπίνες αυτές δεν είχαν ρεύμα....

SM-N9005
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”