γαβρος - Π.Α.Ο.Κ. 07/02, 19:30, NS1 & 1HD
Re: γαβρος - Π.Α.Ο.Κ. 07/02, 19:30, NS1 & 1HD
επειδη πολυ ηττοπαθεια εχει πεσει και πολλες αναλυσεις και μπλα μπλα και τα @@ μου τα δυο....
παμε ολο το φορουμ μαζι!!!!!!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
παμε ολο το φορουμ μαζι!!!!!!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΟΟ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΟΟ...

Αυτό τώρα το λες καλό ή κακό;;;nikolasf έγραψε:Είμαι περίεργα ήρεμος και αισιόδοξος για αύριο!!!!!

- pisakaipoupoula
καλύτερα με Σάμπο αλλά στο κέντρο με 4-3-3, γτ τρέχουν τα χαφ του γάβρου, και Μπέρμπα κορυφή να κρατάει και να κόβει σε Πέλκα και Μακ στο χώρο...και τράβηγμα αυτιού σ αυτούς τους δύο να μαρκάρουν συνέχεια όταν δεν έχουμε κατοχή....με Μπέρμπα 10άρι δε νομίζω ότι θα μπορεί να κρατάει μπάλα για πάνω από 3 δευτερόλεπτα.
εσύ δεν είσαι που γιόρτασες τη νίκη του Κυριάκου με David Bowie?nikolasf έγραψε:Είμαι περίεργα ήρεμος και αισιόδοξος για αύριο!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αν γίνουν τα δυο διπλά το επόμενο διήμερο....
ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ!!!!
προπονητολαγνοι ξερολες ειδικοι τουντορογλυφτες τουντορομαχοι κλπ κλπ
αυριο δεν εχει σημασια ποιος θα [παιξει το πιστευω αυτο ειναι το μοναδικο ματς που δε με νοιαζει ποιος θα παιξει εχω γμησει εκει μεσα με χασιωτη μπαλαφα και οι αλλοι να εχουν ριβαλντο τουρεδες οκκαδες τζορτζεβιτς κλπ κλπ
το ματς ειναι απλο ΠΑΟΚ εισαι και θα τους γμησεις μεχρι και ο φανουρης εβαλε γκολ που ουτε ο μεσσι δεν το βαζε τι αλλο να σας πω ... τι να θυμηυω πλασε υποδειγματικο απο εντινιο ... μαχητικοτητα και ασιστ φιλομενο χαχαχαχ.... ασιστ ναι ασιστ και οχι τριπλα απο σικαμπαλα ... κερδισμενες κεφαλιες σαλπι δειτε πως κερδιζουμε οταν κερδιζουμε εκει και αφηστε τα 433 4231 352 442 για ενα και μονο ματς ... απο δευτερα τα συζηταμε παλι
αυριο δεν εχει σημασια ποιος θα [παιξει το πιστευω αυτο ειναι το μοναδικο ματς που δε με νοιαζει ποιος θα παιξει εχω γμησει εκει μεσα με χασιωτη μπαλαφα και οι αλλοι να εχουν ριβαλντο τουρεδες οκκαδες τζορτζεβιτς κλπ κλπ
το ματς ειναι απλο ΠΑΟΚ εισαι και θα τους γμησεις μεχρι και ο φανουρης εβαλε γκολ που ουτε ο μεσσι δεν το βαζε τι αλλο να σας πω ... τι να θυμηυω πλασε υποδειγματικο απο εντινιο ... μαχητικοτητα και ασιστ φιλομενο χαχαχαχ.... ασιστ ναι ασιστ και οχι τριπλα απο σικαμπαλα ... κερδισμενες κεφαλιες σαλπι δειτε πως κερδιζουμε οταν κερδιζουμε εκει και αφηστε τα 433 4231 352 442 για ενα και μονο ματς ... απο δευτερα τα συζηταμε παλι
- painkiller4
Να μπαινουμε λιγο στο κλιμα
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ......
[youtube]V_Zg0BAq8hE[/youtube]
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ......
[youtube]V_Zg0BAq8hE[/youtube]
Εγω το αυριανο ματς παντως αρνουμαι να το δω.Εγω προβατα σε σφαγη δεν προκειται να παρακολουθησω και πρωτιστως για λογους ψυχικης υγειας.Ειδικα στην αγωνιστικη κατασταση που ειμαστε τωρα δεν την γλιτωνουμε με τιποτα.Με διαιτητη που κατηγορειται για στημενα και θα πρεπε να ναι φυλακη,απλα θα γινει ενα show υπερ των ερυθρολευκων διποδων που θα μαζευτουν να το παρακολουθησουν στο γηπεδο και παλι θα προσκυνανε τον νταβατζη τους που ασελγησαν πανω στο πτωμα μας.
Καλη τυχη στην ομαδα και ο Θεος μαζι μας,γιατι μονο αυτος μπορει να μας σωσει
Καλη τυχη στην ομαδα και ο Θεος μαζι μας,γιατι μονο αυτος μπορει να μας σωσει

Του ποιού;;;;;;pisakaipoupoula έγραψε:καλύτερα με Σάμπο αλλά στο κέντρο με 4-3-3, γτ τρέχουν τα χαφ του γάβρου, και Μπέρμπα κορυφή να κρατάει και να κόβει σε Πέλκα και Μακ στο χώρο...και τράβηγμα αυτιού σ αυτούς τους δύο να μαρκάρουν συνέχεια όταν δεν έχουμε κατοχή....με Μπέρμπα 10άρι δε νομίζω ότι θα μπορεί να κρατάει μπάλα για πάνω από 3 δευτερόλεπτα.
εσύ δεν είσαι που γιόρτασες τη νίκη του Κυριάκου με David Bowie?nikolasf έγραψε:Είμαι περίεργα ήρεμος και αισιόδοξος για αύριο!!!!!

Το ματσάκι έχω πίστη ότι θα είναι διπλό. Το λέω από τότε που η τιμωρία έδρας για τον αναπτήρα στον κουλιμπαλί πήρε αναβολές. Θα τους ανοίξουμε μπροστά στον κόσμο τους για περισσότερη απόλαυση
Οι βάρκες κουνιούνται οι απόγονοι γμιουνται.

Οι βάρκες κουνιούνται οι απόγονοι γμιουνται.
Δεν εχουμε πολλα να χασουμε!!Παμε για το διπλο να χαρει λιγο το χειλακι μας!!

τωρα που το χουν "σιγουρο" πρεπει να τους αιφνιδιασουμε και να παρουμε το διπλο. Οι νικες μας την τελευταια δεκαπενταετια ηταν σε ματς που οι απογονοι τα επαιρναν αψηφιστα.. Ας μας χαρισουν οι παικτες ενα ομορφο βραδυ κυριακης και την ελπιδα οτι κατι καλο μπορει να πετυχει αυτο το υλικο στο μελλον....
- sourmenetes
- Moderator