93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Πριν κάνα δίμηνο μου "την έπεσε" ο Dimg4 γιατί "κατηγορούσα" λέει την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία...Άραγε τώρα διαβάζει για "να τα βάλει" λίγο και μ εσάς, μ αυτά που γράφετε; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 06 Φεβ 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποστολη ο προπονητης της αυστραλιας είναι κροατικης καταγωγής το ήξερες; έτσι εξηγούνται όλα
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρ όλα αυτά δεν τον έβαλεΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί έκρινε ότι ο ανενεργός Terry είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους που άφησε απ' έξω.eorptol έγραψε:Δεν το ξέρουμε αυτό .....γιατί τον κάλεσε τότε ...αφού ήξερε ότι ήταν σε αγωνιστικη απραξία ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του ρόστερ, αλλά με την αγωνιστική απραξία.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση εγώ θα μεταφέρω τί είπε το παιδί σε μέσα της Αυστραλίας...
Είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, κι όταν τον ρώτησαν που δεν παίζει είπε, ότι ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, δουλεύει πολύ και θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να παίξει.
Και εγώ τον πάω τρελά, και νομίζω ότι παρόλο που φαγώθηκαν να τον φάνε όλοι (ακόμα δεν είχε έρθει και έγραφαν ότι πάει δανεικός) , το παιδί έχει δείξει χαρακτήρα και περιμένει την ευκαιρία του.
Ελπίζω και εύχομαι ο Τούντορ να δει αυτά που βλέπουμε κι εμείς και να του δώσει ευκαιρίες.
SM-G920F
Είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, κι όταν τον ρώτησαν που δεν παίζει είπε, ότι ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, δουλεύει πολύ και θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να παίξει.
Και εγώ τον πάω τρελά, και νομίζω ότι παρόλο που φαγώθηκαν να τον φάνε όλοι (ακόμα δεν είχε έρθει και έγραφαν ότι πάει δανεικός) , το παιδί έχει δείξει χαρακτήρα και περιμένει την ευκαιρία του.
Ελπίζω και εύχομαι ο Τούντορ να δει αυτά που βλέπουμε κι εμείς και να του δώσει ευκαιρίες.
SM-G920F
Δες μια φωτογραφία όταν ήρθε, και δες μια πρόσφατη.
Καμία σχέση, έχει δέσει πολύ...
SM-G920F
Καμία σχέση, έχει δέσει πολύ...
SM-G920F
goran 64 έγραψε:Πριν κάνα δίμηνο μου "την έπεσε" ο Dimg4 γιατί "κατηγορούσα" λέει την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία...Άραγε τώρα διαβάζει για "να τα βάλει" λίγο και μ εσάς, μ αυτά που γράφετε;
Βλέπουμε τον Μπουλούτ που είναι στις γριες και παίζει ...πολύ ποιότητα.

Για τον Αντόνις δεν ξέρω πάντως μου φάνηκε πολύ αργός.
βλέπω κάτι γήπεδα πάντως που είναι μεγάλα και είναι και γεμάτα οπότε από έσοδα καλά πάνε. Πχ η Σίντνει έχει 46 χιλιάδων χωριτηκότητας γήπεδο.
Δείτε αξίες παικτών...ο Μπαρμπαρούσσης δεκατος πιο ακριβός παίκτης στο πρωτάθλημά τους.
http://www.transfermarkt.co.uk/a-league ... ewerb/AUS1
Οι εποχές του Βιντούκα, του Κιούελ και των άλλων έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί.
Το ποδόσφαιρό τους επειδή δείχνουν αγώνες συνέχεια και βλέπουμε είναι πολύ άτεχνο.
http://www.transfermarkt.co.uk/a-league ... ewerb/AUS1
Οι εποχές του Βιντούκα, του Κιούελ και των άλλων έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί.
Το ποδόσφαιρό τους επειδή δείχνουν αγώνες συνέχεια και βλέπουμε είναι πολύ άτεχνο.
- ΑποστόληςΑ
Αυτά τα περί φυσικής κατάστασης δεν τα κατανοώ. Ο παίκτης είναι 22 ετών και 2,5 μηνών, έχει έρθει στον ΠΑΟΚ εδώ και 6 μήνες και κάποιοι (εξακολουθούν να) ισχυρίζονται ότι δεν παίζει λόγω φυσικής κατάστασης.
Είναι αργός; Ευτυχώς που έχουμε Τζιόλη που είναι αστραπή...
Να παίζει στην θέση του Τζιόλη; Γιατί για κάποιου άλλου τη θέση αποκλείεται. Εφόσον ο προπονητής δεν τον υπολογίζει επρεπε να τον δώσουν δανεικό να δούμε αν στην άλλη ομάδα που θα πηγαινε θα έπαιζε. Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος που πάει δανεικός γυρίζει και παίζει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτά τα περί φυσικής κατάστασης δεν τα κατανοώ. Ο παίκτης είναι 22 ετών και 2,5 μηνών, έχει έρθει στον ΠΑΟΚ εδώ και 6 μήνες και κάποιοι (εξακολουθούν να) ισχυρίζονται ότι δεν παίζει λόγω φυσικής κατάστασης.
- ΑποστόληςΑ
Είτε στη θέση του Τζιόλη, είτε ως 8ρι. Θεωρώ τον Terry από τα καλύτερά μας χαφ μαζί με Cimirot και Χαρίση. Και επειδή είναι νέος τον θεωρώ πολύτιμο κεφάλαιο για την ΠΑΕ. Δυστυχώς τον έχω δει μόνο σε ένα αγώνα (δεν είδα αυτόν με τον Ολυμπιακό Β αλλά εκεί έπαιζε η Κ20) και μάλιστα λιγότερο από ημίχρονο για να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Ας του δώσει μια ευκαιρία ο ΙΤ να δείξει αν αξίζει. Δίπλα στον Cimirot πάντως οργίαζε στα Χανιά και ήταν μόλις ο πρώτος του αγώνας.
- john4serres
για να δουμε θα ειναι με πανιωνιο στην αποστολη ... ή θα θυμηθει κανεναν Ποζογλου απο το πουθενα