Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

:D "Ωραίος" ο "Pablo" Κοστομανώλης...Καλή όρεξη σε όλους... :)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αποστόλη σε ποια περιοχή μένεις;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Για οσους εχουμε ανταλλαξει τηλεφωνα, το κινητο μου αποφασισε να σβησει τα παντα και σημερα με ευχαριστησε για την αγορα του. Οποτε αν θελετε στειλτε μου ενα μην με το ονομα σας να σας ξανακαταχωρησω. Ευχαριστω

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nico4 έγραψε:Αποστόλη σε ποια περιοχή μένεις;
Άγιο Δημήτριο (τουρκιστί Μπραχάμι)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άντε ρε συ Nicolasf παλικάρι μου, επιτέλους εμφανίστηκες (και μάλιστα στο topic του αυριανού ματς)... :opaokara:

Είχα ανησυχήσει λιγάκι και ζήτησα απ τον πάτερ μας να αναλάβει την "επάνοδο" σου, τουλάχιστον στο "Καφενείο"...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μαυρο Χιονι έγραψε:Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας
:mrgreen:
Καλή είναι σαν περιοχή και σχετικά ήσυχη. Για όσους εκκλησιάζονται η ενορία του Αγ. Δημητρίου έχει έναν εκπληκτικό ιερέα, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας
Καλή είναι σαν περιοχή και σχετικά ήσυχη. Για όσους εκκλησιάζονται η ενορία του Αγ. Δημητρίου έχει έναν εκπληκτικό ιερέα, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
Οχι ο καλυτερος ομως. ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φυσικά... :) Πάτερ καλησπέρα, την ευλογία του Κυρίου...Να σε πω ένα νέο; Ο che λέει κατάλαβε επιτέλους ότι είμαι ο "τρελός του χωριού"... :o

Γιατί ρε συ πάτερ μου δεν του το έλεγες εσύ νωρίτερα, από τότε δηλαδή που τους "απείλησες", όλους όσους μου "την πέφτουν", με αφορισμό, αν το ξανακάνουν, ότι είθισται τον τρελό του χωριού να τον έχει πάντα υπό την προστασία του ο...παπάς του χωριού για να μην με παρεξηγεί συνέχεια; :oops:

Υ.γ. Εμφανίστηκε κι ο Nicolasf στο topic του αυριανού ματς, αλλά..."ξαναχάθηκε" αμέσως... :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

prist64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Οχι ο καλυτερος ομως. ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τέκνα μου,αυριο ξημερωνει μια "ιστορικη" μερα................
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεύτερη φορά που το γράφεις (ή κάτι παρόμοιο) αλλά εγώ (που να σκάσω) δεν ρωτάω... :twisted:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

prist64 έγραψε:Τέκνα μου,αυριο ξημερωνει μια "ιστορικη" μερα................
Κάθε Κυριακή είναι ιστορική, πρωί πρωί εκκλησία...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Φυσικά... :) Πάτερ καλησπέρα, την ευλογία του Κυρίου...Να σε πω ένα νέο; Ο che λέει κατάλαβε επιτέλους ότι είμαι ο "τρελός του χωριού"... :o

Γιατί ρε συ πάτερ μου δεν του το έλεγες εσύ νωρίτερα, από τότε δηλαδή που τους "απείλησες", όλους όσους μου "την πέφτουν", με αφορισμό, αν το ξανακάνουν, ότι είθισται τον τρελό του χωριού να τον έχει πάντα υπό την προστασία του ο...παπάς του χωριού για να μην με παρεξηγεί συνέχεια; :oops:

Υ.γ. Εμφανίστηκε κι ο Nicolasf στο topic του αυριανού ματς, αλλά..."ξαναχάθηκε" αμέσως... :cry:
Εδώ είμαι Goran... αλλά τί να γράψω... αφού διαφωνούμε πλήρως στο θέμα του καφέ...
Εσύ σε αυτό το θέμα για μένα είσαι αλλόθρησκος.... Άκου nescafe και άλλες ολλανδέζικες π@π@ριές :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άντε επιτέλους ρε συ...Καλώς όρισες... :pano: είσαι ρε Νικόλα...Γιατί να μην τσακωνόμαστε και για τον καφέ μας δηλαδή...αφού;;; :) :D :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”