Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Kostomanolis
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Για οσους εχουμε ανταλλαξει τηλεφωνα, το κινητο μου αποφασισε να σβησει τα παντα και σημερα με ευχαριστησε για την αγορα του. Οποτε αν θελετε στειλτε μου ενα μην με το ονομα σας να σας ξανακαταχωρησω. Ευχαριστω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας
Άντε ρε συ Nicolasf παλικάρι μου, επιτέλους εμφανίστηκες (και μάλιστα στο topic του αυριανού ματς)...
Είχα ανησυχήσει λιγάκι και ζήτησα απ τον πάτερ μας να αναλάβει την "επάνοδο" σου, τουλάχιστον στο "Καφενείο"...
Είχα ανησυχήσει λιγάκι και ζήτησα απ τον πάτερ μας να αναλάβει την "επάνοδο" σου, τουλάχιστον στο "Καφενείο"...
- ΑποστόληςΑ
Μαυρο Χιονι έγραψε:Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας
Καλή είναι σαν περιοχή και σχετικά ήσυχη. Για όσους εκκλησιάζονται η ενορία του Αγ. Δημητρίου έχει έναν εκπληκτικό ιερέα, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
Οχι ο καλυτερος ομως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας![]()
Καλή είναι σαν περιοχή και σχετικά ήσυχη. Για όσους εκκλησιάζονται η ενορία του Αγ. Δημητρίου έχει έναν εκπληκτικό ιερέα, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
Φυσικά...
Πάτερ καλησπέρα, την ευλογία του Κυρίου...Να σε πω ένα νέο; Ο che λέει κατάλαβε επιτέλους ότι είμαι ο "τρελός του χωριού"...
Γιατί ρε συ πάτερ μου δεν του το έλεγες εσύ νωρίτερα, από τότε δηλαδή που τους "απείλησες", όλους όσους μου "την πέφτουν", με αφορισμό, αν το ξανακάνουν, ότι είθισται τον τρελό του χωριού να τον έχει πάντα υπό την προστασία του ο...παπάς του χωριού για να μην με παρεξηγεί συνέχεια;
Υ.γ. Εμφανίστηκε κι ο Nicolasf στο topic του αυριανού ματς, αλλά..."ξαναχάθηκε" αμέσως...
Γιατί ρε συ πάτερ μου δεν του το έλεγες εσύ νωρίτερα, από τότε δηλαδή που τους "απείλησες", όλους όσους μου "την πέφτουν", με αφορισμό, αν το ξανακάνουν, ότι είθισται τον τρελό του χωριού να τον έχει πάντα υπό την προστασία του ο...παπάς του χωριού για να μην με παρεξηγεί συνέχεια;
Υ.γ. Εμφανίστηκε κι ο Nicolasf στο topic του αυριανού ματς, αλλά..."ξαναχάθηκε" αμέσως...
- ΑποστόληςΑ
prist64 έγραψε:Οχι ο καλυτερος ομως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Οταν ημουν βρέφος έμεινα μια περί οδό στο Μπραχαμι. Φυσικα και δε θυμάμαι τίποτα όμως μπορώ να πω πως ειναι η ομορφότερη περιοχη της. Αθήνας![]()
Δεύτερη φορά που το γράφεις (ή κάτι παρόμοιο) αλλά εγώ (που να σκάσω) δεν ρωτάω... 
Κάθε Κυριακή είναι ιστορική, πρωί πρωί εκκλησία...prist64 έγραψε:Τέκνα μου,αυριο ξημερωνει μια "ιστορικη" μερα................
SM-G920F
Εδώ είμαι Goran... αλλά τί να γράψω... αφού διαφωνούμε πλήρως στο θέμα του καφέ...goran 64 έγραψε:Φυσικά...Πάτερ καλησπέρα, την ευλογία του Κυρίου...Να σε πω ένα νέο; Ο che λέει κατάλαβε επιτέλους ότι είμαι ο "τρελός του χωριού"...
![]()
Εσύ σε αυτό το θέμα για μένα είσαι αλλόθρησκος.... Άκου nescafe και άλλες ολλανδέζικες π@π@ριές
Άντε επιτέλους ρε συ...Καλώς όρισες...
είσαι ρε Νικόλα...Γιατί να μην τσακωνόμαστε και για τον καφέ μας δηλαδή...αφού;;;