Για τους αγρότες και το μπλόκο δεν ξέρω , αλλά για τους αποκλεισμένους Βούλγαρους φορτηγατζήδες στην Ελλάδα έφυγαν 100 μερίδες φαγητό πληρωμένα από τον ίδιο.Jeremy4 έγραψε:Έβγαλαν στο Metropolis τον εκπρόσωπο των αγροτών στον Προμαχώνα και είπε πως ούτε τα μπλόκα άνοιξαν για να περάσει ο Μπερμπάτοφ τις προάλλες, αλλά ούτε στάλθηκαν 100 μερίδες φαγητού, με δική του πρωτοβουλία και κόστος, στους οδηγούς που είναι στα σύνορα.
Ακόμη κι αν είναι έτσι, στο Metropolis κόπτονται τόσο πολύ για την σωστή ενημέρωση του κοινού που το έκαναν θέμα;
Για να μην παραπλανηθεί ο κόσμος;
Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια ο Μπερμπάτοφ δεν έχει αποδείξει το ποιον του με όλα όσα έχει προσφέρει από την προσωπική του περιουσία και τώρα βγαίνει το Metropolis να το αμφισβητήσει;
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά που αποσκοπούν αυτά.
10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Για τους οδηγούς των φορτηγών άκουσα και εγώ. ....ποιος το έκανε θέμα αυτό. μ....ο κανελακης που κάνει τις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω ποιος τον έβγαλε. Πάντως αυτό γράφει στο άρθρο του Sport24.gr το οποίο είναι αναρτημένο και στη στήλη "Τι γράφουν τα ΜΜΕ" του PAOKMania.
Κι εγώ αυτό ήξερα, ότι μοίρασε φαγητό στους Βούλγαρους φορτηγατζήδες που περίμεναν στα σύνορα. Τώρα τι βγήκε ο εκπρόσωπος των αγροτών να πει; Ότι δεν έδωσαν και σ'αυτούς; Αφού κανένας δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Όσο για το αν τον άφησαν να περάσει τα σύνορα, ενδεχομένως, να του έδωσαν προτεραιότητα αν υπήρχε ουρά. Όπως έκαναν όταν είχε έρθει για την παρουσίαση.
Κι εγώ αυτό ήξερα, ότι μοίρασε φαγητό στους Βούλγαρους φορτηγατζήδες που περίμεναν στα σύνορα. Τώρα τι βγήκε ο εκπρόσωπος των αγροτών να πει; Ότι δεν έδωσαν και σ'αυτούς; Αφού κανένας δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Όσο για το αν τον άφησαν να περάσει τα σύνορα, ενδεχομένως, να του έδωσαν προτεραιότητα αν υπήρχε ουρά. Όπως έκαναν όταν είχε έρθει για την παρουσίαση.
Για να καταλαβετε ποιος βγηκε και μιλησε στο μετροπολις απ την πλευρα των αγροτων στις Σερρες...
Για τρομερο επιπεδο μιλαμε...
https://www.youtube.com/watch?v=3_wa4mX215E
Για τρομερο επιπεδο μιλαμε...
https://www.youtube.com/watch?v=3_wa4mX215E
το δευτερο γκολ του Χουθ σημερα στο Σιτυ-Λεστερ 1-3, ηταν καρμπον με το γκολ στον κομποτιακο
στο αστειο πρωταθλημα που γινεται εκει το γκολ μετρησε χωρις κανεις ν'ασχοληθει, στο δικο μας το πολυ σοβαρο δεν μετρησε, εγιναν μαλιστα και εμπεριστατωμενες "αναλυσεις" απο τουε γνωστους "ειδικούς" του κ@λου για να πεισθούμε ολοι οτι ορθως δεν μετρησε, μαλιστα τσιμπησαν και μερικοι εδω μεσα
γυρνα δυνατος και βαλε μια ταξη Ντιμκο, αρχιζοντας απο αυριο
στο αστειο πρωταθλημα που γινεται εκει το γκολ μετρησε χωρις κανεις ν'ασχοληθει, στο δικο μας το πολυ σοβαρο δεν μετρησε, εγιναν μαλιστα και εμπεριστατωμενες "αναλυσεις" απο τουε γνωστους "ειδικούς" του κ@λου για να πεισθούμε ολοι οτι ορθως δεν μετρησε, μαλιστα τσιμπησαν και μερικοι εδω μεσα
γυρνα δυνατος και βαλε μια ταξη Ντιμκο, αρχιζοντας απο αυριο
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήταν καρμπόν. Ο Χουτ πάτησε και κέρδισε πλεονέκτημα.
Στην δικιά μας περίπτωση ο αμυντικός του λεβαδειακου με βήματα προς τα πίσω πήρε τον χώρο του Μπερμπατοφ... Άρα αν σήμερα δεν έδωσε φάουλ, στον Μπερμπατοφ δεν υπάρχει καν συζήτηση...
SM-G920F
Στην δικιά μας περίπτωση ο αμυντικός του λεβαδειακου με βήματα προς τα πίσω πήρε τον χώρο του Μπερμπατοφ... Άρα αν σήμερα δεν έδωσε φάουλ, στον Μπερμπατοφ δεν υπάρχει καν συζήτηση...
SM-G920F
- painkiller4
Αυριο οταν οι απογονοι του στολου και της τρουμπας φωναξουν το γνωστο αντεθνικο δειξτους τη φανελα πισω για να ξερουν ποιος ειναι ο γαμι@ς τους γιατι εσυ θα τους καρφωσεις
Δείξε τους ότι είσαι γι'αυτά τα ματς
Γάμησε τους Βούλγαρε
Δείξε τους ότι είσαι γι'αυτά τα ματς
Γάμησε τους Βούλγαρε
- buffalobill4
Ενα κεφαλιδι Βουλγαρε απο αυτα που εχεις εσυ για πρωινο περιμενω σημερα και απο κατω απο την παραλλαγη, Βουλγαρικη σημαια
- PAOK_Antarctica
Για σήμερα βασίζομαι πάνω σου και μόνο πάνω σου. Κάνε παιχνιδάρα και παρέσυρε και όλη την ομάδα.