γαβρος - Π.Α.Ο.Κ. 07/02, 19:30, NS1 & 1HD
Re: γαβρος - Π.Α.Ο.Κ. 07/02, 19:30, NS1 & 1HD
Πελκας στο ακρο; Ιγκορ ελπιζω να ειδες την "αλληλοκαλυψη" στο γκολ του Νιωνιου...
- ace79grpaok
Τόσοι τραυματίες ούτε στην απόβαση της Νορμανδίας,τι γιννεται ρε γαμωτο?θα πάρω το διπλό ακόμη και με τον σαμπο αριστερό μπακ.Γαμηστε τους
ολα τα χουμε δει απο την ΠΑΟΚαρα μας ..αξίζει πολύ μια νίκη να τους σπάσουμε το αητητο..ετσι να τρελαθουμε λίγο
[youtube]FsRQvegA8Rg[/youtube]
δωσε πόνο στο σπίτι του γαυρου
[youtube]FsRQvegA8Rg[/youtube]
δωσε πόνο στο σπίτι του γαυρου
Με νιωνιο δεν το δα αλλα με ατρόμητο ο κιβρα ξεθάρρεψε και έκανε κούρσες οταν ηρθε ο πελκας απο κει και έπεφτε στον κόρο συνέχειαpaok87 έγραψε:Πελκας στο ακρο; Ιγκορ ελπιζω να ειδες την "αλληλοκαλυψη" στο γκολ του Νιωνιου...
- back in black
Διπλό, απλά γιατί στην παρούσα συγκυρία όλα είναι εναντίον μας.
Αυτός ο βοηθός του Τούντορ, ο Λέκο τι θέση έπαιζε; Σε τι κατάσταση είναι; Μπορεί να βοηθήσει κάνα 30λεπτό αν χρειαστεί; 

- Μπαρκαρούτσος
Όσον αφορά στη σημερινή δοκιμή, ο Μάρκος Βελλίδης ήταν στο τέρμα και στην άμυνα οι Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας και Τζαβέλλας από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Η τοποθέτηση του Τζαβέλλα στα αριστερά της άμυνας, έχει να κάνει με τη σκέψη του Κροάτη να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα άσο στη θέση του Κοροβέση, εφόσον ο τελευταίος δεν είναι διαθέσιμος τελικά για το παιχνίδι της Κυριακής, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ερωτηματικό.
Από εκεί και πέρα, τριάδα στα χαφ ήταν οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας, με τον Μακ στα αριστερά και τους Σάμπο-Γκολάσα να εναλλάσσονται στα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία πρώιμη δοκιμή και δεν αποκλείεται ο Κροάτης να προχωρήσει και σε άλλες στις επόμενες προπονήσεις...
Καινούργια υποτιθεμενη ενδεκάδ.. Με σσαμπο γκολασα στα πλευρά..
Η τοποθέτηση του Τζαβέλλα στα αριστερά της άμυνας, έχει να κάνει με τη σκέψη του Κροάτη να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα άσο στη θέση του Κοροβέση, εφόσον ο τελευταίος δεν είναι διαθέσιμος τελικά για το παιχνίδι της Κυριακής, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ερωτηματικό.
Από εκεί και πέρα, τριάδα στα χαφ ήταν οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας, με τον Μακ στα αριστερά και τους Σάμπο-Γκολάσα να εναλλάσσονται στα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία πρώιμη δοκιμή και δεν αποκλείεται ο Κροάτης να προχωρήσει και σε άλλες στις επόμενες προπονήσεις...
Καινούργια υποτιθεμενη ενδεκάδ.. Με σσαμπο γκολασα στα πλευρά..
Στα @@ μου το αποτέλεσμα.
Θέλω να μπουν και να δαγκώνουν σίδερα. Όποιος "κρυφτεί" πίσω από:
α) κούραση
β) κόρακα με σφραγισμένο διαβατήριο
γ) απουσίες
δ) απουσία πίστης στη νίκη μέσα στο άντρο των λοβοτομημένων
δείχνει οτι δεν νιώθει και να πάει από εκεί που ρθε.
Και 50 βαθμούς πίσω να είμαι, θέλω να πάω εκεί μέσα και:
α) να τους κλείσω το βρωμοτήγανο όπως έχω κάνει πολλάκις τα τελευταία χρόνια
β) να τους αποδεκατίσω με ΠΣΞ
γ) το α) και το β) μαζί
Κοινώς: ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΕ!
ΥΓ. Κι εγώ νομίζω οτι για ξεκάρφωμα θα παίξει στα ίσα, απλά θα σώσει το διπλό εάν χρειαστεί.
ΥΓ2. Εάν θέλει να μας δαγκώσει, θα το κάνει με κάρτες για να παίξει ο ίδιος ο Τούντορ και ο Λέκο την Πέμπτη
ΥΓ3. Πριν το ματς, 10 φορές μελέτη το βιντεάκι της ΟΜΑΔΑΡΑΣ που τους ξεκώλιασε δις, όχι για τους αυτοματισμούς κλπ, αλλά για να δει πως έπαιζαν και το ζούσαν και το ήθελαν οι Γκαρσία, Βλάνταν, Μάλε, Βιερίνια.
ΥΓ4. Εξωτερικό αριστερό πάρε βάλε ο Βλάντο...
ΥΓ5. Α, ρε Μίρο αλάνι...ούτε τυφώνας δεν περνούσε...
Θέλω να μπουν και να δαγκώνουν σίδερα. Όποιος "κρυφτεί" πίσω από:
α) κούραση
β) κόρακα με σφραγισμένο διαβατήριο
γ) απουσίες
δ) απουσία πίστης στη νίκη μέσα στο άντρο των λοβοτομημένων
δείχνει οτι δεν νιώθει και να πάει από εκεί που ρθε.
Και 50 βαθμούς πίσω να είμαι, θέλω να πάω εκεί μέσα και:
α) να τους κλείσω το βρωμοτήγανο όπως έχω κάνει πολλάκις τα τελευταία χρόνια
β) να τους αποδεκατίσω με ΠΣΞ
γ) το α) και το β) μαζί
Κοινώς: ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΕ!
ΥΓ. Κι εγώ νομίζω οτι για ξεκάρφωμα θα παίξει στα ίσα, απλά θα σώσει το διπλό εάν χρειαστεί.
ΥΓ2. Εάν θέλει να μας δαγκώσει, θα το κάνει με κάρτες για να παίξει ο ίδιος ο Τούντορ και ο Λέκο την Πέμπτη
ΥΓ3. Πριν το ματς, 10 φορές μελέτη το βιντεάκι της ΟΜΑΔΑΡΑΣ που τους ξεκώλιασε δις, όχι για τους αυτοματισμούς κλπ, αλλά για να δει πως έπαιζαν και το ζούσαν και το ήθελαν οι Γκαρσία, Βλάνταν, Μάλε, Βιερίνια.
ΥΓ4. Εξωτερικό αριστερό πάρε βάλε ο Βλάντο...
ΥΓ5. Α, ρε Μίρο αλάνι...ούτε τυφώνας δεν περνούσε...
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΠΑΟΚ τιμά τους νεκρούς του ΟΣΦΠ
Τα θύματα της θύρας 7 θα τιμήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον ΟΣΦΠ την Κυριακή στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Πρόθεση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είναι να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των νεκρών οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.
Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και από τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων την φετινή σεζόν στη Τούμπα, όταν οι παίκτες του ΟΣΦΠ, άφησαν λουλούδια στο μνημείο των 6 αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.
Πολλά μπράβο. Εύχομαι να δείξουν έναν στοιχειώδη σεβασμό οι γαύροι οπαδοί και να αποφύγουν τις βλαχομαγκιές εκείνη την ώρα...όπως κι εμείς, στη Τούμπα.
Καλό θα ήταν να πράξει ανάλογα και η Κ.Α.Ε...
Τα θύματα της θύρας 7 θα τιμήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον ΟΣΦΠ την Κυριακή στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Πρόθεση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είναι να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των νεκρών οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.
Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και από τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων την φετινή σεζόν στη Τούμπα, όταν οι παίκτες του ΟΣΦΠ, άφησαν λουλούδια στο μνημείο των 6 αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.
Πολλά μπράβο. Εύχομαι να δείξουν έναν στοιχειώδη σεβασμό οι γαύροι οπαδοί και να αποφύγουν τις βλαχομαγκιές εκείνη την ώρα...όπως κι εμείς, στη Τούμπα.
Καλό θα ήταν να πράξει ανάλογα και η Κ.Α.Ε...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Μπερμπατοφ να πάει με το στεφάνι. Και μετά να κάνει τη δουλειά που ξέρει να κάνει από παιδί μικρό...
Μόνο τα στημένα φοβάμαι. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια χάσαμε βαθμούς ή κινδυνέψαμε από στημένα.
Γενικά η ομάδα μας έχει δείξει φέτος στην Ελλάδα ότι μπορεί να έχει αυτή την μπάλα και να κάνει παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το άν επιλέξει ο Τούντορ να περιμένει (όπως με κούλα) είναι μία τακτική (που συνήθως χαλάει μόνο από στημένα αφού δεν θα μας βρούνε ποτέ ανοικτους στα μπακ). Λογικά με τους ανοικτούς χώρους που θα βρούμε στην πλάτη του γάβρου μπορούμε να τους κανουμε χοντρή ζημιά.
Γενικά η ομάδα μας έχει δείξει φέτος στην Ελλάδα ότι μπορεί να έχει αυτή την μπάλα και να κάνει παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το άν επιλέξει ο Τούντορ να περιμένει (όπως με κούλα) είναι μία τακτική (που συνήθως χαλάει μόνο από στημένα αφού δεν θα μας βρούνε ποτέ ανοικτους στα μπακ). Λογικά με τους ανοικτούς χώρους που θα βρούμε στην πλάτη του γάβρου μπορούμε να τους κανουμε χοντρή ζημιά.
Η αδυναμία στα στημένα δείχνει ότι δεν υπάρχει ηγέτης στην άμυνα. Επισης δείχνει ότι δεν έχουμε δυνατά κορμιά, είμασταν πολύ "σοφτ" με Τζαβέλλα, Κόστα, Βίτορ. Το ύψος παίζει ρόλο κι αυτό αλλά δεν είναι καθοριστικό. Τώρα με την προσθήκη Χατζηισαία και την αποχώρηση Κόστα πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κάπως αλλά και πάλι χρειαζόμαστε αυτόν που θα οργανώνει την άμυνα στα στημένα. Αυτόν ακόμα δεν τον έχουμε και δεν ξέρω πότε και αν θα τον βρούμε.
Αν είναι να έχουμε κι άλλες απώλειες καλύτερα θα έλεγα να μην μπούμε στο ματς "αφρισμένοι". Μάλλον πρέπει να παίξουμε συντηρητικά και όπως παίξαμε με την Ντόρτμουντ στο εκτός αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Μπορεί να μην μας χαροποιεί μια παρόμοια εμφάνιση και κάποιοι να τη θεωρήσουν υποτιμητική, αλλά κάθε φορά που πήγαμε προσεκτικά με τον γάβρο βγήκαμε κερδισμένοι. Αυτό για παράδειγμα δεν έγινε στον πρώτο γύρο που οι παίκτες φάνηκαν να χάνουν τον αποπροσανατολισμό τους νωρίς και με λίγες σχετικά φάσεις ο ποιοτικός γάβρος μας έκανε τη ζημια. Τώρα αν πάμε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι θα δυσκολευτούν πολύ να μας νικήσουν.
Αν είναι να έχουμε κι άλλες απώλειες καλύτερα θα έλεγα να μην μπούμε στο ματς "αφρισμένοι". Μάλλον πρέπει να παίξουμε συντηρητικά και όπως παίξαμε με την Ντόρτμουντ στο εκτός αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Μπορεί να μην μας χαροποιεί μια παρόμοια εμφάνιση και κάποιοι να τη θεωρήσουν υποτιμητική, αλλά κάθε φορά που πήγαμε προσεκτικά με τον γάβρο βγήκαμε κερδισμένοι. Αυτό για παράδειγμα δεν έγινε στον πρώτο γύρο που οι παίκτες φάνηκαν να χάνουν τον αποπροσανατολισμό τους νωρίς και με λίγες σχετικά φάσεις ο ποιοτικός γάβρος μας έκανε τη ζημια. Τώρα αν πάμε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι θα δυσκολευτούν πολύ να μας νικήσουν.