Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- john4serres
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
ΝΟΥΜΕΡΟ 1 (οικονομικα) πρωταθλημα σε μεταγραφες το κινεζικο.
κανενας παικτης μας δεν θελει να παει ;
κανενας παικτης μας δεν θελει να παει ;
-
Εγω ευχομαι να παει κανας Λούκας εκει με 25 εκατομμυρια, να παρουμε κι εμεις 7-8.
- john4serres
ron , με 7-8 εκατομμυρια θα παρουμε ολο τον πας γιαννενα.

ααν παρουμε 7-8 μυρια απο τον λουκας ο τσε θα πρεπει να αλλαξει αβαταρ.

- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκαν δανεικοί παίκτες όπως: Σαββίδης, Πόζογλου, Golasa. Στη λίστα χωράει και το πουλέν μου, αλλά δεν θέλω να φύγει από τον ΠΑΟΚ, γιατί ζω με την ψευδαίσθηση ότι κάποτε θα τον δω σε επίσημο αγώνα να βγάζει μάτια.
Γιατι κινηθηκε γενικα τιποτα ρε Αποστολε? Ο μονος αγωνιστικος καημος της ομαδας ηταν να φυγει ο Ολσεν,ολα τα αλλα λυμενα ειναι.
- ΑποστόληςΑ
Διώξανε Olsen και Costa που θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμη και αφήσανε όλους όσους δεν μπορούν.
Λίγες σκέψεις, ίσα να γίνεται κουβέντα και να βγάλω (κι εγώ) και κανένα απωθημένο.
Έτσι κι αλλιώς, το τι λέμε εμείς εδώ μέσα με το τι σκέφτεται ο Φρανκ και ο Ιγκόρ, μπορεί να απέχουν χιλιόμετρα.
Η ομάδα πρέπει σιγά σιγά να απαλλαγεί από τα βαρίδια που την φρενάρουν.
Μία πολύ καλή αρχή έγινε με τον Κόστα, που ίσως είχε ένα κλικ καλύτερη προσφορά από τον Βιβιάν.
Ελπίζω να βλέπω τον Τζιόλη στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι και μετά. Συμπαθέστατος αλλά λίγος πλέον. Σε ομάδα Σάντος προ 5ετίας ίσως ταίριαζε κουτί. Στον φετινό ΠΑΟΚ όχι. Και δεν θα τον ήθελα ΟΥΤΕ στον πάγκο. Να φύγει και να έρθει ένας χαφ με άλλα χαρακτηριστικά, πιο αθλητικός, πιο γρήγορος και με άλλα "ένστικτα". Αυτό το "πίσω η μπάλα" είτε παίζουμε με Ντόρτμουντ είτε με Καλλονή, το έχω βαρεθεί.
Από τα λίγα που έχω καταλάβει, η ομάδα θα στηριχτεί στο κέντρο σε Χαρχάρ και Τσίμι, οι οποίοι δείχνουν να δένουν μεταξύ τους και να παίζουν ένα πολύ πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο από τον Τζίόλη.
Ελπίζω να αποκτηθούν δύο (2) καλά εξτρέμ, που να έχουν προσωπική ενέργεια. Αυτή που λείπει από τα δικά μας. Δύο παίκτες στο στυλ του Στοχ αλλά με περιεχόμενο μέσα στο κρανίο τους. Δεν με νοιάζει αν πουληθεί ή όχι ο Μακ. Τα δύο εξτρέμ πρέπει να τα πάρουμε όπως και δήποτε. Δύο χρόνια έχω βαρεθεί να το λέω.
Μακάρι ο Μακ να πουληθεί, έστω και κάτω από τα 3 μύρια αλλά αν είναι να γίνει αυτό, θα με άρεσε να πήγαινε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης, γιατί, όταν με το καλό πουληθεί ο Λούκας, τα φράγκα που θα δούμε από αυτόν, δεν θα τα βλέπαμε ποτέ αν τον ζμπρώχναμε μόνοι μας.
Ο Μακ εμένα δεν με ενθουσιάζει. Δεν είναι κακός αλλά δεν είναι το εξτρέμ που ονειρεύομαι και τον θεωρώ ατομιστή. Και η αλήθεια είναι ότι εξτρέμ χωρίς ντρίπλα δεν το λες και "καλό" εξτρέμ.
Ούτε ο Γκάρι με ενθουσιάζει γιατί ούτε από αυτόν έχω δει προσωπική ενέργεια. Δεν έχω δει ντρίπλα, δεν έχω διεμβολισμούς, δεν έχω δει ξυραφιές, δεν έχω δει βελτίωση. Έχω δει ταχύτητα και πλαγιοκοπήσεις αλλά προϋπόθεση είναι να έχει γήπεδο μπροστά του. Ούτε κρύο ούτε ζέστη αν μείνει. Φτάνει να αποκτηθούν κανονικά εξτρέμ. Ή να πάρει ευκαιρίες ο Ζαίρο.
Δεν θέλω και Βίτορ. Δεν με αρέσει. Είναι γκελαδόρος, είναι νευρικός και δυστυχώς στο μόνο που μοιάζει στον κοντρέρας είναι το σωματότυπο. Θεωρώ ότι έχει χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ. Πρέπει να επενδύσει η ομάδα σε έναν στόπερ κλάσης και όχι σε ημίμετρο σαν τον Βίτορ ή συνταξιούχο σαν τον Κόστα.
Τον Μπερμπάτοφ ανυπομονώ να τον δω φουνταριστό, με ένα ένα σύστημα που να τον ευνοεί και δυο εξτρέμ που να δουλεύουν γι αυτόν. Δεν τον θέλω ούτε δεκάρι, ούτε ψευτοδεκάρι, ούτε 2ο φορ σε 352.
ΑΝ ο σχεδιασμός των Φρανκ και Ιγκόρ τον έχει σαν περιφερειακό, δεν τον θέλω ούτε αυτόν και ας τον αφήσουν να πάει στην Κίνα ή στην Αμερική.
Αυτιά.
Έτσι κι αλλιώς, το τι λέμε εμείς εδώ μέσα με το τι σκέφτεται ο Φρανκ και ο Ιγκόρ, μπορεί να απέχουν χιλιόμετρα.
Η ομάδα πρέπει σιγά σιγά να απαλλαγεί από τα βαρίδια που την φρενάρουν.
Μία πολύ καλή αρχή έγινε με τον Κόστα, που ίσως είχε ένα κλικ καλύτερη προσφορά από τον Βιβιάν.
Ελπίζω να βλέπω τον Τζιόλη στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι και μετά. Συμπαθέστατος αλλά λίγος πλέον. Σε ομάδα Σάντος προ 5ετίας ίσως ταίριαζε κουτί. Στον φετινό ΠΑΟΚ όχι. Και δεν θα τον ήθελα ΟΥΤΕ στον πάγκο. Να φύγει και να έρθει ένας χαφ με άλλα χαρακτηριστικά, πιο αθλητικός, πιο γρήγορος και με άλλα "ένστικτα". Αυτό το "πίσω η μπάλα" είτε παίζουμε με Ντόρτμουντ είτε με Καλλονή, το έχω βαρεθεί.
Από τα λίγα που έχω καταλάβει, η ομάδα θα στηριχτεί στο κέντρο σε Χαρχάρ και Τσίμι, οι οποίοι δείχνουν να δένουν μεταξύ τους και να παίζουν ένα πολύ πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο από τον Τζίόλη.
Ελπίζω να αποκτηθούν δύο (2) καλά εξτρέμ, που να έχουν προσωπική ενέργεια. Αυτή που λείπει από τα δικά μας. Δύο παίκτες στο στυλ του Στοχ αλλά με περιεχόμενο μέσα στο κρανίο τους. Δεν με νοιάζει αν πουληθεί ή όχι ο Μακ. Τα δύο εξτρέμ πρέπει να τα πάρουμε όπως και δήποτε. Δύο χρόνια έχω βαρεθεί να το λέω.
Μακάρι ο Μακ να πουληθεί, έστω και κάτω από τα 3 μύρια αλλά αν είναι να γίνει αυτό, θα με άρεσε να πήγαινε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης, γιατί, όταν με το καλό πουληθεί ο Λούκας, τα φράγκα που θα δούμε από αυτόν, δεν θα τα βλέπαμε ποτέ αν τον ζμπρώχναμε μόνοι μας.
Ο Μακ εμένα δεν με ενθουσιάζει. Δεν είναι κακός αλλά δεν είναι το εξτρέμ που ονειρεύομαι και τον θεωρώ ατομιστή. Και η αλήθεια είναι ότι εξτρέμ χωρίς ντρίπλα δεν το λες και "καλό" εξτρέμ.
Ούτε ο Γκάρι με ενθουσιάζει γιατί ούτε από αυτόν έχω δει προσωπική ενέργεια. Δεν έχω δει ντρίπλα, δεν έχω διεμβολισμούς, δεν έχω δει ξυραφιές, δεν έχω δει βελτίωση. Έχω δει ταχύτητα και πλαγιοκοπήσεις αλλά προϋπόθεση είναι να έχει γήπεδο μπροστά του. Ούτε κρύο ούτε ζέστη αν μείνει. Φτάνει να αποκτηθούν κανονικά εξτρέμ. Ή να πάρει ευκαιρίες ο Ζαίρο.
Δεν θέλω και Βίτορ. Δεν με αρέσει. Είναι γκελαδόρος, είναι νευρικός και δυστυχώς στο μόνο που μοιάζει στον κοντρέρας είναι το σωματότυπο. Θεωρώ ότι έχει χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ. Πρέπει να επενδύσει η ομάδα σε έναν στόπερ κλάσης και όχι σε ημίμετρο σαν τον Βίτορ ή συνταξιούχο σαν τον Κόστα.
Τον Μπερμπάτοφ ανυπομονώ να τον δω φουνταριστό, με ένα ένα σύστημα που να τον ευνοεί και δυο εξτρέμ που να δουλεύουν γι αυτόν. Δεν τον θέλω ούτε δεκάρι, ούτε ψευτοδεκάρι, ούτε 2ο φορ σε 352.
ΑΝ ο σχεδιασμός των Φρανκ και Ιγκόρ τον έχει σαν περιφερειακό, δεν τον θέλω ούτε αυτόν και ας τον αφήσουν να πάει στην Κίνα ή στην Αμερική.
Αυτιά.
DC,συμφωνω σχεδον σε ολα,αν και θεωρω πως ουτε ο ζαιρο ειναι αυτο που θελεις.Μπορει να κανω και λαθος,αλλα δεν μπου φαινεται οτι μπορει να δωσει το κατι παραπανω..Τωρα,να πω την αληθεια,επειδη του ειχα αδυναμια παο παλια(τοτε που εβγαλε το σουτ στην Πολη ο Κρεσιτς) θεωρω τον Στοχ ιδανικο και θεωρω οτι θα ταιριαζεκαι θα εδενε με την οαμαδα,ακομα και μα το μυαλο κουκουτσι που εχει.αν δεν μεινει ο Τζιολης,πραγμα που δεν το νομιζω,θα ηθελα να δω εαν Αφρικανο,ψηλο,με διασκελισμο μπροστα απο τα στοπερ,στυλ Κειτα,αλλα σε πιο ποιοτικο..Για τον στοπερ,επισης συμφωνω..
Αν και ο Στοχ έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που με αρέσουν, τον θεωρώ καμένο χαρτί.
Αν δεν ήταν, δεν θα έπαιζε Αραβία.
Θα έπαιζε πχ Βέλγιο, Αυστρία, ακόμα και Τουρκία (κάπου θα τον δάνειζε η Φενέρ).
Δεν ξέρω τι ακριβώς τρέχει με αυτόν αλλά είναι περίπτωση Χακόμπο: ένας εξαιρετικός ανεγκέφαλος παίκτης.
Αν δεν ήταν, δεν θα έπαιζε Αραβία.
Θα έπαιζε πχ Βέλγιο, Αυστρία, ακόμα και Τουρκία (κάπου θα τον δάνειζε η Φενέρ).
Δεν ξέρω τι ακριβώς τρέχει με αυτόν αλλά είναι περίπτωση Χακόμπο: ένας εξαιρετικός ανεγκέφαλος παίκτης.
- kataramenos5
Αυτος ο "ΠΑΟΚ που θελουμε" ,"που ονειρευομαστε", 5 τεμαχια πρεπει να τα ριχνει ανετα στη μπαρτσα.
Ψιλώσαμε αποτομα(οι οπαδοι) η μαλλον ξιπαστηκαμε ελεω Ιβαν κι αυτο ειναι πολυ κακο για την ομαδα.
Βλεπουμε και κρινουμε τους παντες εχοντας θεσει τον πηχη πολυ ψηλα κατι που ομως δε συναδει με το πραγματικο επιπεδο της 2ης ομαδας της Σ. λιγκ.Αυτος ο γαυρος με τοσα γκαφρα που εχει μαζεψει μια 3-4η ομαδα στους ομιλους του Ch.L. και ειδατε τι παικτες εχει?Εχει Μακ ,Γκαρυ,εχει Chimi?Μη παραμυθιαζομαστε τοσο.
Ψιλώσαμε αποτομα(οι οπαδοι) η μαλλον ξιπαστηκαμε ελεω Ιβαν κι αυτο ειναι πολυ κακο για την ομαδα.
Βλεπουμε και κρινουμε τους παντες εχοντας θεσει τον πηχη πολυ ψηλα κατι που ομως δε συναδει με το πραγματικο επιπεδο της 2ης ομαδας της Σ. λιγκ.Αυτος ο γαυρος με τοσα γκαφρα που εχει μαζεψει μια 3-4η ομαδα στους ομιλους του Ch.L. και ειδατε τι παικτες εχει?Εχει Μακ ,Γκαρυ,εχει Chimi?Μη παραμυθιαζομαστε τοσο.
Ρε συ Κατ; Θαρρείς και δεν με ξέρεις.
Σβήσε την λέξη "ονειρεύομαι". Βάλε "αρέσει" στην θέση της. Καλύτερα τώρα;
Δε νομίζω να ζητάω παράλογα πράματα.
Ένα στόπερ σαν τον Κοντράρας και δύο εξτρέμ σαν τον Στοχ ή τον Βιερίνια.
Δεν είναι στην σφαίρα του φανταστικού. Κάποτε είχαμε τέτοιους. Γιατί να μην έχουμε και τώρα;
Ούτε Μέσι ζήτησα, ούτε Ρονάλντο.
Σβήσε την λέξη "ονειρεύομαι". Βάλε "αρέσει" στην θέση της. Καλύτερα τώρα;
Δε νομίζω να ζητάω παράλογα πράματα.
Ένα στόπερ σαν τον Κοντράρας και δύο εξτρέμ σαν τον Στοχ ή τον Βιερίνια.
Δεν είναι στην σφαίρα του φανταστικού. Κάποτε είχαμε τέτοιους. Γιατί να μην έχουμε και τώρα;
Ούτε Μέσι ζήτησα, ούτε Ρονάλντο.
DC ο Στοχ εχει εξαιρετικα στοιχεια και πιστευω θα ταιριαζε ταμαμ.Τωρα ειναι δανεικος στην Μπουρσα.Ν ασου θυμισω δηλωση Τουντορ(αν δεν κανω λαθος0οτι χουμε δημιουργησει ενα κλιαμ στην ομαδα,που θα μπορουσε να σηκωσει και καποιους"κακους" χαρακτηρες..και μην μπερδευσεσαι,ο Στοχ ειναι απλα χαζος,ο Χακομπο ειναι ψυχοπαθης...Εχει διαφορα.. 

- kataramenos5
Αφορμη το ποστ σου ,καταλαβα πως το λες αλλα γενικα μιλαω.Ο καθενας και καποιους δε γουσταρει για τον ΠΑΟΚ που ονειρευεται.Μηπως θυμασαι τι γραφαμε και για τον Στοχ προπερσι ?Τι λεμε για Μπερμπα?Ολοι λιγοι μας φαινονται λες και ειμαστε στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης κι εχουν περασει ΟΙ παικταραδες απο δω.Που μεχρι περσι επαιζες με Κατσικα και Τσανδαρακο κι ο Τζιολης φανταζε πολυτελεια.