Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- charlie_pace
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
ο κόλκας παντως λεει εν ολίγοις ότι ο μιχέλ θα πάρει τη θέση του φρανκ
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... ei-ntermpi
φαντάζομαι για πρόεδρο εννοεί τον γκαγκάτση, ε;Αυτό που επίσης αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να κλείσουμε τα θέματα επικαιρότητας, είναι πως η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα. Ο Μίχελ προφανώς και έχει προσληφθεί ως αντικαταστάτης του απλά έγινε πρόεδρος γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να βάλει τον Βεζυρτζή.
Ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κολλήσει, έχοντας μάθει να διοικεί και να αποφασίζει. Ήταν δύσκολο για αυτόν να μπει σε ένα καλούπι ελέγχου από τον μεγαλομέτοχο, όμως αυτός πληρώνει και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας για το θέλω του αυτό.
Επειδή θα ξεκινήσει μία κουβέντα για το ποιος θα είναι πρόεδρος στο τέλος της σεζόν, ας μη ψάχνουν ιδιαίτερα εκεί στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει αυτός στα γραφεία της ΠΑΕ. Και έχει αποδείξει σε όλους μας, σε όσους γνωρίζουμε τέλος πάντων, πως δουλεύει με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι τις φιλίες, τις ισορροπίες και ότι άλλο κουσούρι μπορεί να έχει κάποιος που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κατ εμέ, είναι ο μόνος που ανήκει στην οικογένεια και δεν έχει τα κουσούρια της.
Κίνηση ίσως πιο χρήσιμη και από μεταγραφή 10αριού ή άλλου "παίκτου" για τώρα:
Radio PAOK και βάλε μέσα συνδεσμίτες, ΠΑΟΚτσάκια αθλητικογράφους να βρουν δουλειά, και μερικούς έμπειρους σοβαρούς αποδεδειγμένα.
Κόψε διαπιστεύσεις στα λαμόγια, ρίξε και κανα εξώδικο ή τπτ άλλο...(πχ φάσκελο...) και κλείσε στόματα.
ΥΓ. Μπράβο για Μίχελ
ΥΓ2. Τον Φρανκ και τα μάτια σου
ΥΓ3. Εδώ κάτω όποιος απλά αναφέρεται στο σαπιοκοιλιά δεν τολμάει ούτε καν να μην τον αναφέρει κύριο Μαριδάκι κλπ. Εσύ γιατί τους αφήνεις να σε "σκίζουν" έτσι εκεί πάνω;
Radio PAOK και βάλε μέσα συνδεσμίτες, ΠΑΟΚτσάκια αθλητικογράφους να βρουν δουλειά, και μερικούς έμπειρους σοβαρούς αποδεδειγμένα.
Κόψε διαπιστεύσεις στα λαμόγια, ρίξε και κανα εξώδικο ή τπτ άλλο...(πχ φάσκελο...) και κλείσε στόματα.
ΥΓ. Μπράβο για Μίχελ
ΥΓ3. Εδώ κάτω όποιος απλά αναφέρεται στο σαπιοκοιλιά δεν τολμάει ούτε καν να μην τον αναφέρει κύριο Μαριδάκι κλπ. Εσύ γιατί τους αφήνεις να σε "σκίζουν" έτσι εκεί πάνω;
Καινουργιο προσωπο για αβαντα βρηκε ο κολακας..Υιε του Μακη πες τους να κοψουν το σπρωξιμο γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει!
Είναι πολλές μέρες που προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ. Προσπαθώ να φιλτράρω τα γεγονότα, να μη λάβω υπόψη μου κρίσεις και ερμηνείες αλλά να χρησιμοποιήσω τη λογική μου. Παρόλα αυτά όλα έχουν δύο αναγνώσεις.
Για τον Αγγελίδη: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι παραιτήθηκε ξαφνικά και εν βρασμώ. Μάλλον ήταν γνωστή η πρόθεση παραίτησης αρκετό καιρό κι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαμε την "προεκλογική περίοδο" διαδοχής του. Αν όντως όμως τον παραίτησε ο Ιβάν, τότε έχει παίξει σίγουρα ρόλο το πέσιμο στον Τούντορ και η αδυναμία της ΠΑΕ να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Τον θεωρώ απώλεια γιατί είδα αρκετά καλά πράγματα όσο ήταν πρόεδρος, κυρίως σε θέματα εκδηλώσεων, κοινωνικών δράσεων, marketing. Επίσης, ήταν μια ψύχραιμη φωνή απ αυτές που χρειάζονται σε κάθε μεγάλη εταιρία.
Για τον Βεζυρτζή: Σε δυο μήνες έκανε πολλά και μπλέχτηκε παντού. Δε μπορώ να φανταστώ ότι όλα όσα έκανε τα έκανε χωρίς να έχει κάποια γνώση ο Ιβάν. Το συμπέρασμα στο οποίο έχω φτάσει, βλέποντας και τη λυσσαλέα υποστήριξη των αρδ και των παλαιμάχων, είναι ότι ο Βεζυρτζής μπήκε στην ομάδα για να φέρει κοντά τον κόσμο, να βοηθήσει τους υπόλοιπους με τα μμε, να φέρει το περιβόητο dna στο σύλλογο. Όμως αυτός δεν λειτούργησε συλλογικά και μόλις τον βοήθησαν οι καταστάσεις έβγαλε τη δική του ατζέντα. Να φάει τους πάντες εκεί μέσα, να γίνει ρεσάλτο στην ΠΑΕ από το αποτυχημένο παλαιοπαραγοντικό σύστημα της Θεσ/κης το οποίο τον υποστήριζε. Όταν δεν έγινε πρόεδρος παραιτήθηκε, γεγονός που μου λέει ότι δεν είχε πραγματικό σκοπό να προσφέρει.
Άγχος και αγωνία μου είναι να μην έχει αναμειχθεί κι ο Κούδας σ αυτή την ιστορία και σπιλωθεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της ομάδας.
Για τον Ιβάν: Νομίζω ότι είναι μπερδεμένος. Ή τον απογοητεύουν συνέχεια αυτοί που εμπιστεύεται. Καλώς θέλησε να βάλει στην ΠΑΕ κάποιον γνώστη της τοπικής κοινωνίας, καλώς τον έδιωξε όταν κατάλαβε ότι αυτός θέλει να καβαλήσει τους πάντες στο σβέρκο. Καλώς στήριξε το πλάνο αυτή τη στιγμή, στην ουσία όμως έχει τους πάντες υπό αξιολόγηση και είναι δύσπιστος, γι αυτό δεν στήριξε έμπρακτα, με μεταγραφές. Για μένα λάθος του αυτό το τελευταίο.
Πρόβλεψη: Το πλάνο δύσκολα θα έχει επιτυχίες αυτή τη στιγμή. Διοικητικά όλα ανοιχτά είναι, δε θα βαρεθούμε ποτέ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δε μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του κερδισμένο. Κερδισμένοι δεν υπάρχουν. Χαμένοι υπάρχουν απ αυτή την ιστορία κι ο μεγαλύτερος είναι ο Π.Α.Ο.Κ.
Για τον Αγγελίδη: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι παραιτήθηκε ξαφνικά και εν βρασμώ. Μάλλον ήταν γνωστή η πρόθεση παραίτησης αρκετό καιρό κι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαμε την "προεκλογική περίοδο" διαδοχής του. Αν όντως όμως τον παραίτησε ο Ιβάν, τότε έχει παίξει σίγουρα ρόλο το πέσιμο στον Τούντορ και η αδυναμία της ΠΑΕ να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Τον θεωρώ απώλεια γιατί είδα αρκετά καλά πράγματα όσο ήταν πρόεδρος, κυρίως σε θέματα εκδηλώσεων, κοινωνικών δράσεων, marketing. Επίσης, ήταν μια ψύχραιμη φωνή απ αυτές που χρειάζονται σε κάθε μεγάλη εταιρία.
Για τον Βεζυρτζή: Σε δυο μήνες έκανε πολλά και μπλέχτηκε παντού. Δε μπορώ να φανταστώ ότι όλα όσα έκανε τα έκανε χωρίς να έχει κάποια γνώση ο Ιβάν. Το συμπέρασμα στο οποίο έχω φτάσει, βλέποντας και τη λυσσαλέα υποστήριξη των αρδ και των παλαιμάχων, είναι ότι ο Βεζυρτζής μπήκε στην ομάδα για να φέρει κοντά τον κόσμο, να βοηθήσει τους υπόλοιπους με τα μμε, να φέρει το περιβόητο dna στο σύλλογο. Όμως αυτός δεν λειτούργησε συλλογικά και μόλις τον βοήθησαν οι καταστάσεις έβγαλε τη δική του ατζέντα. Να φάει τους πάντες εκεί μέσα, να γίνει ρεσάλτο στην ΠΑΕ από το αποτυχημένο παλαιοπαραγοντικό σύστημα της Θεσ/κης το οποίο τον υποστήριζε. Όταν δεν έγινε πρόεδρος παραιτήθηκε, γεγονός που μου λέει ότι δεν είχε πραγματικό σκοπό να προσφέρει.
Άγχος και αγωνία μου είναι να μην έχει αναμειχθεί κι ο Κούδας σ αυτή την ιστορία και σπιλωθεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της ομάδας.
Για τον Ιβάν: Νομίζω ότι είναι μπερδεμένος. Ή τον απογοητεύουν συνέχεια αυτοί που εμπιστεύεται. Καλώς θέλησε να βάλει στην ΠΑΕ κάποιον γνώστη της τοπικής κοινωνίας, καλώς τον έδιωξε όταν κατάλαβε ότι αυτός θέλει να καβαλήσει τους πάντες στο σβέρκο. Καλώς στήριξε το πλάνο αυτή τη στιγμή, στην ουσία όμως έχει τους πάντες υπό αξιολόγηση και είναι δύσπιστος, γι αυτό δεν στήριξε έμπρακτα, με μεταγραφές. Για μένα λάθος του αυτό το τελευταίο.
Πρόβλεψη: Το πλάνο δύσκολα θα έχει επιτυχίες αυτή τη στιγμή. Διοικητικά όλα ανοιχτά είναι, δε θα βαρεθούμε ποτέ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δε μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του κερδισμένο. Κερδισμένοι δεν υπάρχουν. Χαμένοι υπάρχουν απ αυτή την ιστορία κι ο μεγαλύτερος είναι ο Π.Α.Ο.Κ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++goran 64 έγραψε:RESPECT κι από μένα πιλότε...Πολύ δυνατό και μακάρι να είναι έτσι ακριβώς...prist64 έγραψε:pilotos εγραψες............... respect.
Μακαρι να υπαρχει εστω και μια υποψια αληθειας.![]()
Υ.Γ. 128 ελπίδες (64 Χ 2 δηλαδή, του πάστορα κι οι δικές μου) δεν είναι και πολλές, αλλά είναι μία καλή αρχή...Περιμένω "ελπιδοφόρες ενισχύσεις" κι από πολλούς άλλους, απ όλους μας αν είναι δυνατόν...Αν τις κάνουμε εκατομμύρια, τότε πραγματικά θα..."ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ"...
είσαι...
...ΟΛΟΙ ΜΑΣ αφού...
ΜΙΑ ΖΩΗ...
¨¨από e8nos » Πέμ Φεβ 04, 2016 12:30 pmcharlie_pace έγραψε:ο κόλκας παντως λεει εν ολίγοις ότι ο μιχέλ θα πάρει τη θέση του φρανκ
φαντάζομαι για πρόεδρο εννοεί τον γκαγκάτση, ε;Αυτό που επίσης αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να κλείσουμε τα θέματα επικαιρότητας, είναι πως η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα. Ο Μίχελ προφανώς και έχει προσληφθεί ως αντικαταστάτης του απλά έγινε πρόεδρος γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να βάλει τον Βεζυρτζή.
Ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κολλήσει, έχοντας μάθει να διοικεί και να αποφασίζει. Ήταν δύσκολο για αυτόν να μπει σε ένα καλούπι ελέγχου από τον μεγαλομέτοχο, όμως αυτός πληρώνει και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας για το θέλω του αυτό.
Επειδή θα ξεκινήσει μία κουβέντα για το ποιος θα είναι πρόεδρος στο τέλος της σεζόν, ας μη ψάχνουν ιδιαίτερα εκεί στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει αυτός στα γραφεία της ΠΑΕ. Και έχει αποδείξει σε όλους μας, σε όσους γνωρίζουμε τέλος πάντων, πως δουλεύει με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι τις φιλίες, τις ισορροπίες και ότι άλλο κουσούρι μπορεί να έχει κάποιος που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κατ εμέ, είναι ο μόνος που ανήκει στην οικογένεια και δεν έχει τα κουσούρια της.
Καινουργιο προσωπο για αβαντα βρηκε ο κολακας..Υιε του Μακη πες τους να κοψουν το σπρωξιμο γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει!"""""
Τόχει γράψει από την ημέρα που ο Μάκης Γκαγκάτσης, αναβαθμίστηκε σε αντιπρόεδρο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνει, ο βλαξ24, είναι, ότι θα καεί εξ αιτίας του, ακόμη κι αν αξίζει!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 04 Φεβ 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο ρε καρντάση, τα είπες όλα σε 8 γραμμές και συμφωνώ απόλυτα...Όταν "νιώσουν" έτσι όλοι, τότε μόνο θα "υπάρχει ελπίς"...bane1980 έγραψε:Κίνηση ίσως πιο χρήσιμη και από μεταγραφή 10αριού ή άλλου "παίκτου" για τώρα:
ΥΓ. Μπράβο για Μίχελ

"Νιώστε"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 04 Φεβ 2016, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εσενα ειχαν, εσενα θα εχουν στοχο. το νου σου. μεινε σταθερος στο σχημα που εχεις θεσει, βαλε αν θες κανα ΠΑΟΚτσακι αλλά οχι απο αυτούς τους...παλιακούς
και προχώρα όπως λέει το σχέδιο. τπτ παραπάνω, τπτ παρακάτω. κλείσε τα αυτιά σου σε όλους τους "απ΄εξω" και άκου μονο όσους ειναι μεσα στην παε που μετά απο χρόνια έχει σε 2 σημαντικες θέσεις ανθρώπους που έχουν αν μη τι άλλο τεράστια ΔΙΕΘΝΗ εμπειρία.

Εγω διαφωνω με K_geo, γιατι το να κανεις καλοπροαιρετη κριτικη στον ιβαν για λαθη και νοοτροπιες (κατι που εχεις κανει κ εσυ με τις ανακαταξεις των τελευταιων μηνων) ή τελος παντως να καταγραφεις καποια γεγονοτα,
δε σημαινει πως στοχοποιειται..
Κατα τ'αλλα,
δε σημαινει πως στοχοποιειται..
Κατα τ'αλλα,
Μακαρι ν'αλλαξαν οι νοοτροπιες, να διορθωθηκαν τα λαθη που πηγαιναν να γινουν με καπελωματα-ακυρωσεις και να μπουμε ξανα στις ραγες της ποδοσφαιρικης λογικης γιατι εκτροχιαστηκαμε παλι με τα ηξεις-αφηξεις..
Μακαρι η φυγη ΝΒ και η παραχωρηση των κλειδιων σε 2 τεχνοκρατες ανθρωπους που το εχουν, να δειχνουν οτι βαδιζουμε επιτελους (ξανα) στη σωστη κατευθυνση..
Μακαρι αυτα να αποτελουν "το δεκαρι του χειμωνα", πολυ πιο χρησιμο θα αποδειχθει μακροπροθεσμα..
Υ.Γ. σαν τις θειτσες εχουμε γινει ρε φουστη μου με τα "μακαρι" για απολυτως αυτονητα πραγματα και no-brainer καταστασεις που in the first place δεν επρεπε να εκτροχιαστουν..
Άρνεσεν τριετία και προκαθορισμένο budget. 2 απλά πράγματα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
- kataramenos5