Πραγματικά χαίρομαι την υπομονή σου να ακούς όλους αυτούς, αν θέλω να γελάσω θα δω μια κωμωδία σε ταινία ή αντε να πω θα ρίξω μια ματιά στο topic με τα ανέκδοτα εδώ μέσα πιο πολύ γέλιο μου βγάζει από αυτούς.spyretto έγραψε:Φυσικά και τους ακούω, και μου αρέσουν κιόλαςCCCP έγραψε:Καλα θελει ερωτημα αυτο? Δεν εχεις ακουσει ποτε αυτους που βγαινουν στα ραδια και εχουν σα θεους τους αρδοφωνατζηδες?spyretto έγραψε: Μάλλον απευθύνονται σε βλαμμένους, αλλιώς δεν εξηγείται.![]()
Είναι μέρος της όλης υποκουλτούρας,.. εμείς δεν ξέρω γιατί πρέπει να τους παίρνουμε στα σοβαρα.
πχ ο Ραπτόπουλος είναι διασκεδαστής. Θα πει κάτι και στην επόμενη εκπομπή του μπορεί να το αναιρέσει. Το χιούμορ του είναι καλό. τον Κόκκινο δεν θα τον άκουγα μόνο του.
Frank Arnesen
- painkiller4
Re: Frank Arnesen
Πως ακριβώς θα τον φάνε τον Αρνεσεν τα "λαμόγια".. . παίζει να ακούει αρδοράδια στον Ροστόφ ο Ιβάν;
Χθες ο Κόλκας έγραψε αυτό:
Αφού τα χώνει στον ΑΑ μετά γράφει αυτό:
Στο προηγούμενο άρθρο του είναι γράψει:
Θέλω να κρατάω επαφή με την πόλη μου αφού 20 χρόνια τώρα ζω έξω. Τι πιο άμεσο από αυτό.
Χθες ο Κόλκας έγραψε αυτό:
Φαντάζομαι η "σωστή απόφαση" γι'αυτόν θα είναι να φύγει σίγουρα ο Τούντορ και μάλλον και ο Αρνεσεν.Έχω καταγράψει ουκ ολίγα λάθη του Τούντορ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Όπως κρίνεται και αυτός, κρίνομαι και εγώ από εσάς. Ο ρόλος μου όμως δεν είναι να αποφασίζω αν θα μείνει ή θα φύγει ο προπονητής. Αυτό το αποφασίζει αυτός που πληρώνει ή αυτός που έχει οριστεί υπεύθυνος από τον μεγαλομέτοχο.
Ο Σαββίδης λοιπόν δεν πιστεύει πως μπορεί να οδηγήσει κάπου η αποπομπή του Κροάτη. Ακόμη και αν χάσει στο Καραϊσκάκη. Είδαμε τι έγινε όταν έφυγε προπονητής στα μέσα της περιόδου, όταν και μόλις μία φορά καταφέραμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ελλείψει Παναθηναϊκού στη χρονιά του Δώνη.
Σωστά το σκέφτεται σήμερα, αρκεί να είναι έτοιμος για το αύριο. Να παρθεί η σωστή απόφαση για τον Τούντορ ενόψει καλοκαιριού, να δούμε τι θα γίνει με τον Άρνεσεν γιατί και αυτός είναι στον αέρα και γενικά, να μη χάσουμε χρόνο.
Αφού τα χώνει στον ΑΑ μετά γράφει αυτό:
Δηλαδή ο Κόλκας τώρα μιλάει για "στημένο κλίμα". Προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί δηλαδή ενώ και ο ίδιος είναι μέρος του προβληματος. Πριν μια βδομάδα πχ έγραφε ότι ο Τούντορ δεν μπορεί να "τρέξει" το πρότζεκτ κι ότι δεν παίρνει στροφές. Γιατί αυτός με τις προπονητικές του γνώσεις κρίνει ότι έκανε λάθη.Ο Λούμπος Μίχελ ως πρόεδρος εκτιμώ πως είναι μία περίπτωση όχι και τόσο μόνιμη. Η παρουσία του σε αυτόν τον ρόλο θα εξαρτηθεί από το αν ο Φρανκ Άρνεσεν και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Είμαι σίγουρος πλέον, πως αν αναζητηθεί πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης ξέρεις ποιον θα βάλει. Δεν θα επηρεαστεί από το στημένο κλίμα.
Στο προηγούμενο άρθρο του είναι γράψει:
Με άλλα λόγια αυτοί τρώγονται και μεταξύ τους για το πόσο "έκγυροι" θα φανούν στον κόσμο. Το να λέει ότι όλοι στην διοίκηση εκτός του Σαββίδη προσπαθούν να δημιουργησουν εντυπώσεις έτσι ώστε η κοινή γνώμη να επιρεάσει την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη φωτογραφίζει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ενώ προεξοφλεί ότι η κοινή γνώμη είναι κατά του Τούντορ. Ετσι το καταλαβάινω εγώ.Η βιασύνη της ενημέρωσης, να το βάλω εγώ πρώτος μη τυχόν και το βάλει άλλος, έχει εξολοθρεύσει την εγκυρότητα του Τύπου. Και στη περίπτωση του ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη, το πιθανότερο σενάριο είναι η βιασύνη να σε εκθέσει.
Δεν λέω πως ο Τούντορ δεν είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως απόφαση δεν έχει παρθεί. Την ξέρει μόνο ο μεγαλομέτοχος. Αυτός που πληρώνει. Οι υπόλοιποι έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και το μόνο που παλεύουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις έτσι ώστε η κοινή γνώμη να επηρεάσει την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Πράγμα ανεπίτρεπτο και ασεβές απέναντι στον μεγαλομέτοχο.
Πραγματικά χαίρομαι την υπομονή σου να ακούς όλους αυτούς, αν θέλω να γελάσω θα δω μια κωμωδία σε ταινία ή αντε να πω θα ρίξω μια ματιά στο topic με τα ανέκδοτα εδώ μέσα πιο πολύ γέλιο μου βγάζει από αυτούς.
Θέλω να κρατάω επαφή με την πόλη μου αφού 20 χρόνια τώρα ζω έξω. Τι πιο άμεσο από αυτό.
To προβλημα φυσικα δεν ειναι οι ραδιοφονατζηδες...ο κοσμος που τους ακουει και τους εχει και σε μεγαλη εκτίμηση ειναι το προβλημα. Γιατι τους παιρνει και στα σοβαρα.
Και καλα θα ηταν να γελουσαμε απλα με την αφελεια αυτη αλλα αποδεδιγμενα κανουν κακο στην ομαδα.
Φυσικα δεν θα ηταν προβλημα αν ο Σαββιδης δεν επηρεαζοταν...γιατι επηρεαζεται οχι αμεσα...αλλα για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι ακουει ανθρωπους οι οποιοι επηρεάζονται (ο γιος του?) η εχουν ιδιες αποψεις με το τι ακουγεται στα ραδια.
Γιατι προσληψεις σαν του ΑΑ και του ΝΒ δεν εξηγούνται αλλιως. Πολυ θα ηθελα να μαθω ΠΟΙΟΣ ειναι που περναει αυτα τα ονοματα στον Σαββιδη. Γιατι να ειναι ιδεες του Σαββιδη απο μονου του αποκλειεται.
Και καλα θα ηταν να γελουσαμε απλα με την αφελεια αυτη αλλα αποδεδιγμενα κανουν κακο στην ομαδα.
Φυσικα δεν θα ηταν προβλημα αν ο Σαββιδης δεν επηρεαζοταν...γιατι επηρεαζεται οχι αμεσα...αλλα για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι ακουει ανθρωπους οι οποιοι επηρεάζονται (ο γιος του?) η εχουν ιδιες αποψεις με το τι ακουγεται στα ραδια.
Γιατι προσληψεις σαν του ΑΑ και του ΝΒ δεν εξηγούνται αλλιως. Πολυ θα ηθελα να μαθω ΠΟΙΟΣ ειναι που περναει αυτα τα ονοματα στον Σαββιδη. Γιατι να ειναι ιδεες του Σαββιδη απο μονου του αποκλειεται.
X2The_Stalker έγραψε: Συμφωνώ με τα 1000 σε κάθε ενέργεια στήριξης του ΦΑ. Και επιτέλους, ας ενημερώνει κάποιος αγνός ΠΑΟΚτσής τον Ιβάν με τι ανθρώπους έχει να κάνει.
θέλει δε θέλει θα μάθει... αν δε μάθει κακό του κεφαλιού του
Είμαι σίγουρος πλέον, πως αν αναζητηθεί πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης ξέρεις ποιον θα βάλει. Δεν θα επηρεαστεί από το στημένο κλίμα.
Προφανώς εδώ εννοεί τον Ζαγοράκη που αναφέρθηκε πρηγουμένως.
Προφανώς εδώ εννοεί τον Ζαγοράκη που αναφέρθηκε πρηγουμένως.
CCCP έγραψε:To προβλημα φυσικα δεν ειναι οι ραδιοφονατζηδες...ο κοσμος που τους ακουει και τους εχει και σε μεγαλη εκτίμηση ειναι το προβλημα. Γιατι τους παιρνει και στα σοβαρα.
Πιστεύω ότι απλά προσπαθεί να βάλει ανθρώπους στον ΠΑΟΚ που είναι αποδεδειγμένα ΠΑΟΚ. Η πρόσληψη του ΑΑ δεν μου φάνηκε και τόσο προβληματική. Επαγγελματίας προπονητής ειναι, γνωστός ΠΑΟΚτσης, επιτηχημένη η προηγούμενη θητεία του. Κάποιοι του έκαναν ψηστίρι και μάλλον θεωρησε ότι άξιζε κι αυτός μια ευκαιρία.
Για τον ΝΒ νομίζω ότι κατάλαβε το λάθος του και θα το διορθώσει.
Αν περιμένεις να φτάσει στο σημείο να στελεχώσει την ΠΑΕ μόνο με ξένους τεχνοκράτες αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Πιστεύω ότι πάντα θα ψάχνει να έχει ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέσα γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του.
Εκτός αν βέβαια τον απογοητεύσουν τόσο πολύ όλοι και στο τέλος αναγκαστεί.
Πάντως νομίζω μια πολύ καλή περίπτωση παράγοντα,τον οποίο "παραίτησαν", είναι ο Γιάννης Παππαδόπουλος, μέλος της διοίκησης Ζαγοράκη τον πρώτο χρόνο.
- The_Stalker
Όχι ρε αδερφέ ο συχνουρίας! Ο Θεός να μας φυλάει!
Μεγαλύτερο τρύπημα από "στέλεχος" δεν έχει φάει ο ΠΑΟΚ
Μεγαλύτερο τρύπημα από "στέλεχος" δεν έχει φάει ο ΠΑΟΚ
Πως ακριβώς μας είχε τρυπήσει δηλαδή; Επειδή είχε παραιτηθεί από υπεύθυνος οικονομικών μετά την συμπλήρωση του 1ου έτους της διοίκησης Θ.Ζ.; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 03 Φεβ 2016, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να και το μεγάλο πρόβλημα.Όποιον παράγοντα που έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά στο παρελθόν κι αν αναφέρει
κάποιος,σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που θα μπορεί να του καταλογίσει κάτι.
κάποιος,σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που θα μπορεί να του καταλογίσει κάτι.
- The_Stalker
Όχι βρε Γρηγόριε. Είναι αυτός που έκανε κουρελόχαρτο το πόρισμα στους αρδ.
Το συχνουρίας δεν ξέρεις πώς βγήκε; Σε συνέλευση που συζητούσαν το πόρισμα, έβγαινε κάθε τρεις και πέντε έξω, για να μεταδώσει τα πάντα στον σιχαμένο balladoro. Και ο Κατσαρής τον ρώτησε αν έχει συχνουρία..
Ο κατεξοχήν άνθρωπος που έκανε λυσαλέο πόλεμο στον Ζαγοράκη. Κατά τον Δούκα μάλιστα, είχε βλέψεις και για πρόεδρος της ΠΑΕ..
Το συχνουρίας δεν ξέρεις πώς βγήκε; Σε συνέλευση που συζητούσαν το πόρισμα, έβγαινε κάθε τρεις και πέντε έξω, για να μεταδώσει τα πάντα στον σιχαμένο balladoro. Και ο Κατσαρής τον ρώτησε αν έχει συχνουρία..
Ο κατεξοχήν άνθρωπος που έκανε λυσαλέο πόλεμο στον Ζαγοράκη. Κατά τον Δούκα μάλιστα, είχε βλέψεις και για πρόεδρος της ΠΑΕ..
- The_Stalker
Φίλε μου korfa,
αυτά είναι σχετικά πρόσφατα και αρκετά γνωστά. Ρώτα τι εστί παπαδόπουλος κι αλλού.
αυτά είναι σχετικά πρόσφατα και αρκετά γνωστά. Ρώτα τι εστί παπαδόπουλος κι αλλού.
Δε διαφωνώ,αλλά το θέμα είναι ότι για όποιον και να πούμε το ίδιο ισχύει.Για να μην αρχίσω και αραδιάζω ονόματα το λέω.
- Aureliano Buendia
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει κλίμα αποπομπής και καρέκλας που τρίζει για τον Άρνεσεν.
Παίκτες για τους οποίους δαπανήθηκαν υπέρογκα χρήματα δεν έφερε. Ο Σαββίδης έχει ξοδέψει πολλές φορές πολύ πιο άσκοπα χρήματα. Από τους παίκτες που έφερε αυτός, οι Ζάιρο, Ροντρίγκεζ, Τσίμιροτ έχουν δείξει μεμονωμένα πολύ θετικά δείγματα κι είναι σε πολύ καλή ηλικία. Αν το ζήτημα είναι η επιλογή Τούντορ, τότε ο Ιβάν αντιφάσκει, καθότι δεν γίνεται να στηρίζει τον Τούντορ και ταυτόχρονα να τον καταλογίζει ως κάτι αρνητικό στον Άρνεσεν. Γενικά, πώς στο διάολο έχει βρεθεί στην κόψη του ξυραφιού ο Άρνεσεν; Με ποιες αιτίες και ποιες αφορμές;
Παίκτες για τους οποίους δαπανήθηκαν υπέρογκα χρήματα δεν έφερε. Ο Σαββίδης έχει ξοδέψει πολλές φορές πολύ πιο άσκοπα χρήματα. Από τους παίκτες που έφερε αυτός, οι Ζάιρο, Ροντρίγκεζ, Τσίμιροτ έχουν δείξει μεμονωμένα πολύ θετικά δείγματα κι είναι σε πολύ καλή ηλικία. Αν το ζήτημα είναι η επιλογή Τούντορ, τότε ο Ιβάν αντιφάσκει, καθότι δεν γίνεται να στηρίζει τον Τούντορ και ταυτόχρονα να τον καταλογίζει ως κάτι αρνητικό στον Άρνεσεν. Γενικά, πώς στο διάολο έχει βρεθεί στην κόψη του ξυραφιού ο Άρνεσεν; Με ποιες αιτίες και ποιες αφορμές;